- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.161
sanada tünaydın bacım....afiyet bal şeker olsun...ben anneme bayramdada gidemedimm..mafoldumbenmafoldumben
slm kızlar......nasılsınız bakalım.....ben çok hastayım grip oldum.geçmedi bir türlü,okula da gidemedim bu hafta,dinleniyorum....Aman dikkat edin kendinize.bu grip mikrobu çok kuvvetlenmiş 1 haftadır içmediğim bitki çayı, yemediğim meyve kalmadı.onları yapmasam ne olacaktı halim acaba...
canım hala geçmedimi,çok fena tutulmuşsun,zaten grip vücuttan kolay kolay çıkmıyor,ama o kadar enerji veren şeyler yemişsin ki,inşallah en kısa zamanda zıpkın gibi olursun...
nevin yeni evin hayırlı olsun,güle güle otur canım...
herkese sevgiler.......
Geçmiş olsun kelebeğim...Alah şifa versin..
Radyciim hazırlıklarınızda kolay gelsin efem..
Bayramın 3. günü bize geldiler Sinanlar. Annesi babası ve kardeşleriyle. Herşey çok güzeldi çok şükür. Anemle babam Sinanı çok sevdiler çok beğendiler.
Oda annemi babamı çok sevmiş çok ısınmış..
Annelerimiz zaten çok iyi anlaşıyordu babalarımızda çok iyi anlaştılar. Saatlerce muhabbet ettiler. MAşşallah sübhanallah..Allah daim etsin inşallah..
Şimdi sıra bizde biz gideceğiz onlara. Benimde onun için kıyafet telaşım var.
Sonrada hayırlısıyla isteme olacak. Hala düşünmekteyim istemeyle söz ayrı mı beraber mi olsun diye :))
Alhanım elif simayımız hastaydı iyileşti mi? Sen nasılsın?
Denef ablacım kolay gelsin..
Gülyüzüm sende başka birşey için git kursa. Çok alışmıştın iyi geliyordu sana.
Hepinizi çook püyorum hanımlarrr...
Çok şükür KK düzelmişte 2 satır bişey yazabiliyoruz artık :))
selam canlarım nasılsınız
tabi ben işin şakasındayım.bu günki aklım olsaydı sözde,nişanda yapardık. baba evinden gelinlikle çıkmak kadar güzel bişey olabilirmi...:sinifsinif::sinifsinif:
.ama benim durumum çok farklıydı...
tabi ben işin şakasındayım.bu günki aklım olsaydı sözde,nişanda yapardık. baba evinden gelinlikle çıkmak kadar güzel bişey olabilirmi...:sinifsinif::sinifsinif:
.ama benim durumum çok farklıydı...
denef bence senin hayatın bir flim şeridi gibi renkli adrenalini severim
byyyyyyyyyyyy canlar
görüşmek üzere
merhaba kızlar
aranızdan benı hatırlayanlar olucaktır sanırım denef alhan mumudıhaba cok zaman oldu gırmeyelı sıtem edebılırsınız haklısınızda o yuzden baştan anlaşalım butun sıtemlerınıze sımdıden eyvallah cekıyorum canlarım
gecen gun naz-24 bana rep yollamış nerelerdesın sen yazmış aklımı başıma getırdı aslında sagolsun
benden sonra cok kışı anne olmuş cok sevındım mevlam ınsallah en kısa zamanda başta burdakı dıger arkadaşlar ve ısteyen herkese nasıp etsın
benım ikiz bebeklerım oldu 8 aylıklar suan nazlı ve burak butun zamanımı alıyor yaramazlar canıma okuyorlar cokn sukur mevlama saglıklarıda ıyı
ınsallah bundan sonra daha sık gırıp takıp etmeye calışıcam sızı hepınızı opuyorum
seherim hoşgeldin canım seni kimsenin unuttuğunu sanmıyorum çok zor günler yaşadın
ikizlerin kocaman olmuşlar allah eksiklerini göstermesin topikde nostalji yapdığım bir gün
yazmışdım sana çok güzel günlerdi beee bende uzun zamandır yazmadım bu topikde
ama seni görünce yazmadan geçemedim allah analı babalı büyütsün inş darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına burda olmasamda dualarım hep onlarla hoşcakalŞeniz
cok sagolun bacılarım nehır hayırlı olsun canım evlılık hazırlıklarına başlıyorsun galıba ne heyecanlısındır sen demı ayy bende ozledım ozamanlarımı bıdahamı dugun yapsam
merhaba kızlar
aranızdan benı hatırlayanlar olucaktır sanırım denef alhan mumudıhaba cok zaman oldu gırmeyelı sıtem edebılırsınız haklısınızda o yuzden baştan anlaşalım butun sıtemlerınıze sımdıden eyvallah cekıyorum canlarım
gecen gun naz-24 bana rep yollamış nerelerdesın sen yazmış aklımı başıma getırdı aslında sagolsun
benden sonra cok kışı anne olmuş cok sevındım mevlam ınsallah en kısa zamanda başta burdakı dıger arkadaşlar ve ısteyen herkese nasıp etsın
benım ikiz bebeklerım oldu 8 aylıklar suan nazlı ve burak butun zamanımı alıyor yaramazlar canıma okuyorlar cokn sukur mevlama saglıklarıda ıyı
ınsallah bundan sonra daha sık gırıp takıp etmeye calışıcam sızı hepınızı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?