Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tabi ben işin şakasındayım.bu günki aklım olsaydı sözde,nişanda yapardık. baba evinden gelinlikle çıkmak kadar güzel bişey olabilirmi...:sinifsinif::sinifsinif:
.ama benim durumum çok farklıydı...

sanada tünaydın bacım....afiyet bal şeker olsun...ben anneme bayramdada gidemedimm..mafoldumbenmafoldumben

sağol canım benim,o gün gelirim dedim ama kk ya giremedim ki,sürekli hata mesajı veriyordu...üzülme canım,inşallah anneni en yakın zamanda görür birlikte çok güzel kahvaltı yaparsınız...

canımcım saz kursunu istiyorum aslında,ama o da şu an benim için masraflı olur...
ailerinizin de birbirlerini sevmeleri çok güzel,bende fikrimi beyan edeyim,aileler birbirini tanıdıkları için isteme olduktan sonra söz kesin derim,yüzüklerinizi hazırlayın bence...şimdiden hayırlı olsun canımcım...

selam canlarım nasılsınız

canımcım ben iyiyim,sen nasılsın?

tabi ben işin şakasındayım.bu günki aklım olsaydı sözde,nişanda yapardık. baba evinden gelinlikle çıkmak kadar güzel bişey olabilirmi...:sinifsinif::sinifsinif:

o da bir kısmet canım,çok mühim bir durum söz konusu olmuştur ki kaçmışsındır,yoksa kim istemezki baba evinden gelinlikle çıkmayı..üzülme sakın...

günaydın arkadaşlar...evet gülyüzüm benim durumum farklıydı...19 sene geçti ama işte insanın içinde bi ukte kalıyo...hayırlısı olsun saglık olsun...

selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
nevinim evine geçmişsinn güle güle otur canımm en kısa zamanda bebiş sesiyle şenlensin inşallahhh:1hug:
nehirimmm telaşe başladıı heee yaa aslında bizdende istemeleri lazım seniii :umursamaz:biz bir aile değilmiyizzz ben anlamam sinan efendi gelipp efendi efendi bizden de izin alacak yoksa vermeyiz seniii nasılsa yedekte edfırt da varrr kolay değil bizden kız almakkkkk:roflol::roflol::roflol:canımmmm:1hug:
zuhalimmm myhope doğurdumu demişsin deeee kız oğluşum 5 aylık oldu teyzesiiiiiiii
denefimmm sana sadece sabır diyorum canımm sabır sabır yaa sabırr belkide akıllanırrrrklava:
berin ameliyat olacaktı oldumu yaa göremedim yazdıysadaa iyidir inşallahhhhh
mumucum gülyüzlüm pinkim nazım lotusum alhanım swetem çileğim radyim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

denef bence senin hayatın bir flim şeridi gibi renkli adrenalini severim

byyyyyyyyyyyy canlar

görüşmek üzere

merhaba kızlar
aranızdan benı hatırlayanlar olucaktır sanırım denef alhan mumudıhaba cok zaman oldu gırmeyelı sıtem edebılırsınız haklısınızda o yuzden baştan anlaşalım butun sıtemlerınıze sımdıden eyvallah cekıyorum canlarım
gecen gun naz-24 bana rep yollamış nerelerdesın sen yazmış aklımı başıma getırdı aslında sagolsun
benden sonra cok kışı anne olmuş cok sevındım mevlam ınsallah en kısa zamanda başta burdakı dıger arkadaşlar ve ısteyen herkese nasıp etsın
benım ikiz bebeklerım oldu 8 aylıklar suan nazlı ve burak butun zamanımı alıyor yaramazlar canıma okuyorlar cokn sukur mevlama saglıklarıda ıyı
ınsallah bundan sonra daha sık gırıp takıp etmeye calışıcam sızı hepınızı opuyorum

seherim hoşgeldin canım seni kimsenin unuttuğunu sanmıyorum çok zor günler yaşadın
ikizlerin kocaman olmuşlar allah eksiklerini göstermesin topikde nostalji yapdığım bir gün
yazmışdım sana çok güzel günlerdi beee bende uzun zamandır yazmadım bu topikde
ama seni görünce yazmadan geçemedim allah analı babalı büyütsün inş darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına burda olmasamda dualarım hep onlarla hoşcakalŞeniz

cok sagol canım
gercekten cok zor gunlerdı mevlama şukurler olsun mutlu sonuda gordum
senınde cok kalmamış canım nısandamı dogum yapıcan benımkılerde 15 nısanda dogdular

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız ben iyiyim çok şükür kahvaltımı ettim çayımı içiyorum size yazim dedim işlere başlıycam birazdan akşama misafirim gelicek hazırlık yapıcam gelirim yine öpüyorum hepinizi..seherim hoşgeldin canımm özledik senii burakla nazlıyı çok öpüyorum:))

selam kızlaaaaar
uzuuuuunca bi aradan sonra...
ben de kk nın arıza maduru oldum valla.ne zaman girmeye çalıştıysam beceremedim.malum bugünlerde de emşguliyetlerim biraz fazla.bakamadım da pekk.neyse işte.geldik sonuçta.
seher bebiklerin çoook tatlı.maaşallah.allah acılarını göstermesin sana.sana bağışlasın onları.
denefim kaçtın demek haa.vay beeee.sevgiye bak. :))
olsun canım.bi kere yaşanıyor doğru ama rüya gibi geçiyo.hiç bişey anlayamadan.allah evliliği huzurlu etsin.gerisi teferruat.
kelebek çoook geçmiş olsun canım.iyileşirsin inşallah bir an önce.
nehiirrrrr.hadi çıkar şu işleri aradan artık yaw.ben de çıkarayım da buluşalım bi an önce.yoksa çilek yapacak doğumunu biz ayarlayana kadar.......... :)

hg naz opuyorumnanaktan
hg seheropuyorumnanaktan
hg radyopuyorumnanaktan
hg pinkopuyorumnanaktan
bende hg demi...kaydirigubbakcemile3
seherim ALLAH analı babalı büyütsün bacım.her zaman gel fırsat buldukça gel...seni burda görmek bizleri sevindirir..
nazım guzum ne yapıyon bacım.nisan bebişimi olacak yegenim.bende nisan dogumluyum .inşalalah 7 nisanda dogar.koç olur teyzesi gibi...:Saruboceq::Saruboceq:
rady bacım sana kolay gelsin .ALLAH YARDIM ETSİN SANA...
pinkim kolay gelsin bacım.ay bak canım şimdi çay istedi.hemen kalkıp demleyem..:kahve
:

Seherim hoşgeldin..Hatırlamazmıyız seni tabikide hatırlıyoruz..
Allah analı babalı byütsün, Allah bağışlasın inşallah..

Myhopum ben hayatımın anlamını buldum. Yedekte kimse yok olamazda :))
Zaten ablamda vermeyeceğim seni diyor..Sinan'da yandık desene ne yapsakta Nevin'i kandırsak diyor :))

Denef ablacım nasip kısmet bu işler...Ama gönlümüz tabiki baba evinden çıkmaktan yana..
Ama olaylar ve şartlar bazen bunu engelliyor..

Naz sen nerdesinkii:sinifsinif:

Radciiim yavrum yani Ocak ortasından önce olmaz galiba..
Yaa bu hafta sonu değil, bir dahaki hafta sonu biz gidicez Sinanlara..
Sonra onlar isteme için gün almaya geleceklermiş..
Sonrada belki ayrı belki birleşik ısteme & Söz olayları olacak..
Ayy bunun ayakkabısı, kıyafeti, kuaförü, hazırlığı, temizliği, yastığı, mendili, yüzüğü var biliyorsun:dance:
Söz kıyafeti için hazırlıklara başladık bile. Dün terziye görüşmeye bilem gittik:icecream:

Yani bilemiyorum cınımmm..Ama çok istiyorum inşallah...

cok sagolun bacılarım nehır hayırlı olsun canım evlılık hazırlıklarına başlıyorsun galıba ne heyecanlısındır sen demı ayy bende ozledım ozamanlarımı bıdahamı dugun yapsam

cok sagolun bacılarım nehır hayırlı olsun canım evlılık hazırlıklarına başlıyorsun galıba ne heyecanlısındır sen demı ayy bende ozledım ozamanlarımı bıdahamı dugun yapsam

Evet seherim:sm_cool::sm_cool:

Ayy heyecanlı olmaz mıyım hemde nasılllsırnaşık şey
Tabi şu anda değilde, şu görüşme olayların bayılacak kusacak gibi oluyorum, dizlerim titriyor..
Sonra geçtikten sonra ne vardı sanki heyecanlanacak geçti gitti işte diyorum ama o anda engel olamıyorum kendime :)))

slm şekerler a.s.

maşallalah maşşallah myopecim güle güle büyüt oğlunu canım benim , yeğenime iyi bak pek tatlı

nehircim hadi hayırlısı canım inşallah Allah gönlüne göre verir

denefcim saol canım seninde herşey gönlünce olsun güzel kalbin gibi:1hug:

radyolojim uğramıyormu ne bu aralar

hoşgeldin canım...avatarındaki resimler bebelrinse çok tatlılar maşallah,güzel dileklerin içinde teşekkürler canımcım...

kızlar selam
ben gene kaçakları oynuyorum utanıyorum sizdn
arada gelip ceee yapıp gidiyorum
üzgünüm
fırsatım olmuyor
uykum kaçtı da bi,r bakayım dedim
ama ya ben sizi özlüyorum
hiç bir konuya da vakıf olamıyorum böyle offfffffff
inşallah herkes iyidir
ı love you

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…