Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

anam topiği cinler basmışş top koşuşturuyorlarrrr:bbo:
geleceğin en güzel annelerii nerdesinizzzzz
swetemm I love you too soo much-umarım doğrudur yıllar geçti okul biteliiiii-:1hug:
topiğin kayıp üyeleriii aranıyorsunuzzzkaydirigubbakcemile

sagol zühal bacım...seninde umarım herşey gönlünce olur..:Saruboceq:
rady bu aralar telaşeli.kaynı evlenecekte...
myhopem ben geliyom bacım...kimseler olmayınca bende çıkıyorum..
swethome sanada mucukkkkopuyorumnanaktan

olsun bacım bunlar güzel telaşeler...anı olarak kalacak sende..hep mutlu ol

Selam canlarŞeniz
Geceler hala benim bakıyorumdakaydirigubbakcemile2
Geçmişi birazcık okudum.Herşey yolundadır inşallahkaydirigubbakcemile5Bizler iyiyiz şükür tatlı telaşeye devam.:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Burası bizim ilk buluşma yerimiz kızlar burayı boş bırakmayalım.Elimden geldiğince bende girmeye çalışacağım.sositososito
Hepinizi öpüyorum.Sevgilerimle...:1hug:

:))) valla benımde oyle oluyordu ama en guzel heyecanlı zamanların canım keyfını cıkar dugun bellımı canım

hoşgeldin canım...avatarındaki resimler bebelrinse çok tatlılar maşallah,güzel dileklerin içinde teşekkürler canımcım...

evet canım benım kuzular cok tesekkur ederız teyzoşu

slm canım nasılsın

eskıden cok kalabalık olurdu burası sakınleşmış bayagı herkesde bırseylrın telaşı oluyor gonuller bır olsun yeterkı canım

canım nasılsın bebışler kac aylık oldu ısımlerı ne kuzuların

[

selalmalr.
ben geldim
ve de çoook hastayım.grip oldum.hay benim dilimi eşek arısı soksun.ben bu sene grip olmadım diye hava atıyodum bi de.al sana hava.al sana grip.boğazlarım ciğerlerim maafiş.bi de alerjik bronşitim var.vay halime.işin kötüsü bi de yarın akşam nişan var. pooffff..

denefim.nasılsınnnn.kayınvaliden nasıl.zor oluyo mu çok senin için.
nehir anladım canım.bence de anca o zamanlar olur.ama bakalım çilekle naza uyacakmı o vakitler.inşallah çok ağırlaşmazlar.

evet buraya artık uğrayamıyoruz eskisi gibi.insan gelip te boş görünce yazmak istemiyor.öyle öyle de kimse bişey yazmayınca da boş kalıyo doğal olarak.neyse herkesin canı sağolsun,keyfi yerinde olsun da.önemli olan bu.

iyi akşamlar kızlar a.s.
seherim iyyim saol canım sen de iyisindir inşallah güle güle büyüt bebişlerini
geçmiş olsun rady Allah şifa versin

selamlar

bence artık kimse uğramıyor diyoruz ama yavaş yavaş eski güzel güzleri yakalayacağız inş

seherim maşallah kuzucuklarına seni unuturmuyuz hiç

selam kızlar..
rady geçmiş olsun .hem hastalık hem koşuşturmaca..yorma kendini dikkat et...
mumuya katılıyorum.zamanla herkez yuvaya dönecek...

Günaydınlarrr efemmm

Napıyonuz bakammm..

Seherim hoşgeldin sefa geldin...Seni uuturmuyuz tatlım,aşkolsun...Senin gelemediğin zamanlarda bile biz senden haberdardık canım...yavrularını Allah bağışlasın,hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah...

radym geçmiş olsun canım yaaa...Ben atlattım bi posta çok şükür,ama zordu...Grip 3 günde geçti ama 3 hafta öksürdüm...

Yaa kızlar Berinden haberi olan varmı?Merak ettim...Naptı acaba,ameliyatmı oldu acaba??Hiç gelmemiş..

Benim misafirim var bugün,kayınvalidem,görümcem,eltilrim,annem ve kardeşim gelecek..
Ben şimdi mutfağa giriyorum..Hazırlarımı tamamlıyım yavaştan..

Öpüyorum hepinizi,görüşmek üzereeee...

radyimm çokk geçmiş olsunnn
seherim hoşgeldinn maşallahh meleklerineee çok tatlılarr Allah bağışlasın canımmmm:1hug:
nevinim kolay gelsinnnnna.s.
denefimm vealeykümselammmm canımmm:1hug:

hayırlı cumalar arkadaşlar.
nevin bacım hg kolay gelsin.berin bacımı facede bulabilirsin...çiftlik hastalıgı başladı hepimizde...gel senide komşum yapam..opuyorumnanaktan
selam myhope .nasılsın bacım

sorma denefim yaa ana sayfada avcı gibi bekliyoruz valla kim ne yayınlayacak diyeeeee nerden başladım şu farma villa alınca bırakırım diyodum anam hergün yeni bişey ekliyorlar bırakamıyommmmmm gördünmü küçücük buzağılarıı çok şeker yaaaaaaahee oğluşum uyuyor bu arada o yüzden rahatım yoksa önce oğluş gelirrr öyle yazmışımki okuyanda diyecek bu kızın işi gücü yok facede akşama kadarrrrdelikafaduldensen nasılsın canımmm:1hug:

merhaba kızlar
kızımı uyuttum bakaım dedim neler yapıyorsunuz
ben face de ki çiftlik olayına takıldım
pek çözemesem de idare ediyorum
görüyorsunuz pek bir acemi çiftliğim var
fakir çiftliği:))

selam face güzelleri...valla kızlar ne deseniz haklısın,farmville bulaşıcı hastalık gibi oldu...kk nın güzelleri hep ordayız,myhope beni güldürdün,avcı gibiyiz valla...pinkin gönderdiği yumurtaları kapma peşindeyiz...

seherim,zuhalcim,sizler yoksunuz facede sizlerde gelin...

radycim,çok geçmiş olsun canım,nevincim senin gribin geçmiş çok şükür,kelebeğimde gripti inşallah o da atlatmıştır...hepinize tekrar tekrar geçmişler olsun...

lotusum hoşgeldin güzelim,valla buranın tadı başka aslında,burdaki konuşmalarımız çok daha güzel tabiki...boş bırakmayız canım,hele benim şu kursum bir bitsin daha rahat olacağım...

hepinizi öpüyorum canlarım...

selam kızlarrrrr inlerle cinler kalmış yine topikteeee farmcılar huuuu topiğe bekleniyorsunuzzzzkaydirigubbakcemile
swetemm bizimkide öyleydi başta kız alışırsın yakında tarlanda kocaman olurrrrr
denefim lotusum gülyüzlüm pinkim berinim kelebeğim alhanım nazım nevinim nehirim mumucum radyimm-daha iyisindir inşallahhhhh-çileğim seherim zuhalim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…