- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.121
canım görmemişim kusura bakma.güzel geçiyo çok şükür.rady canım bayramın mübarek olsun....nasıl geçiyo bayram .beni soracak olursannn:bbo:
berincim çok üzüldüm canım yaaselam kızlar a.s.
hepımızın bayramı mubarek olsun:1hug:
tebrık ve dualarınız ıcın cok sağ olun canlarım
yüce mevlam hepinizin mutluluğunu kat kat arttırsın inş
Rabbım hepımızın hayırlı dualarını kabul etsın inş:Saruboceq:
benım mide bulantılarım üşütmekten değilmiş
safra kesemde taşlar var ve bırıde dışarı cıkıp biyerde tıkanıklık yapmış ve sarılık olmuşum
arefe gunu tekrar tahlıl yaptırdım ve kan degerlerım bırazcık normale indigi icin acıl amelıyat etmedıler hastaneye yatıracaklardı benı ben istemedım bebegım var dıye evde yatıyom guya
bayramdan sonra amelıyat olacam tabı o zamana kadar kotü bir gelişme olmaz sa
dua edın bana kızlar
çok saol cnmKurban bayramınız mubarek olsun...
işte sonunda ben de burdayıııımmm
CANIM ARKADAŞLARIM.KURBAN BAYRAMINIZI CAN-I GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.ALLAH NİCE RAMAZAN BAYRAMLARINA HEP BİRLİKTE HUZURLA, SAĞLIKLA,BARIŞLA VE DE BEBEKLERİMİZLE ULAŞMAYI NASİP EYLESİN İNŞ.
KURBAN KESEN ARKADAŞLARIMIN KURBANINI ALLAH KABUL ETSİN.KESEMEYENLERE BİR SONRAKİ BAYRAMLARDA NASİP ETSİN KESMEYİ.
inanın çok koşuşturmacayla geçiyo.sabah çıkıp akşam geç girebiliyoruz eve.ama siz hep aklımdaydınız.arkadaşlarımın bayramını bir türlü kutlayamadım diye hep geçirdim içimden.aslında arefe gününden kutluycaktım ama o günde temizlikle geçti bi türlü yazamadım.bir iki kere bakma fırsatı buldum ama yazamadan çıktım yine. canım görmemişim kusura bakma.güzel geçiyo çok şükür.
.....
günaydın canlarrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?