- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.221
hey myhopem cnaım ellerine sağlık karga marga kalmamış.
allah bereket verisn hasata :)
teşekkür ederim canımselam kızlar ben geldim
swet güle güle git gel.
kızlar yaa.doktorsitesi diye bi yer var.bi kereye mahsus olmak üzere soruları yanıtlıyolar.eğer başka sorular sormak istersen de para ödeyip üyelik satın alıyosun
neyse ben de bi soru sordum.puregonla tedavi esnasında prolaktinimin yüksek olması sorun teşgil eder mi diye.kendi doktorum bişey olmaz alakası yok demişti.fakat siteden gelen cevapta prolaktinin düşürülmesi gerektiği yazıyo.şimdi bu durumda o iğneler boşa kullanıldı.ay kime inancağımı şaşırdım.biri öyle diyo biri böyle...
görüşmek üzerebende geldim
kargaları sincaplar tilkileri kovaladım canlar
görüşmek üzere byyyyyyy
amin canım uamrım allah şifasını bir an evvel gönderir herkese derady bacım aynen katılıyorum.... bende kime inanacagıma artık şaşırıyorum.internetten farklı okuyorum .doktorlar farklı sölüyo...umarım bize faydalı olacak doktorlarla karşılaşırız...:Saruboceq::Saruboceq:
radymmm ben sadece bildiğimi diyeyim sana kürtajdan sonra prolaktin yüksek olduğu için 5 ay boyunca parlodel kullandım prolaktin düşmeden tedaviye geçmedi doktorum ve azramdan sonra malum sütü kesip adet görmem için bu sefer dostinex kullandım tedaviye onun ardından başladık ikiside farklı doktorlardı ama benim açımdan Allah ikisinden de razı olsunnn bence siteden gelen cevap doğru canım ama prof da değilim sadece benim yaşadıklarıma göre değerlendirdimm yanlış birşey de yazmak istemem ama bence sen bu doktoru değiş canımm yaaa denefimin de dediği gibi Allah cümlenizi işinin ehli faydalı doktorlarla karşılaştırsınnn inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydııınnn
evet ben zaten değiştircem doktorumu.bundan bana hayır yok.bakalım ocak ortası ya da sonu gibi aşılama istiyorum.yani önce bi doktor bulup o ne derse ona göre hareket edicem işte.
swetim eğer akşama kadar cevap alamazsan akşam ben yazarım sana.burdan face açılmıyor çünkü.ama sen pinki yakala bence.sağolsun herkesin imdadına yetişiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?