Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar burayı bekleyecek kargalrı kovacak birileri hep olsun lütfen
yani bu ben olurum başkası olur.
bu konu sadece bu bizim topik çok çok çok gzüel.
ben yakında yine memlekete gidiyorum.
kayınvalidem bana uçak biletlerini alayım git kal dedi
çok şaşırdım ama allah razı olsun bir ay gideceğim
inşaalh müjdeler oslun.
allah hayırlı giidp gelmeler nasip etisn
ama gideceğim tarih belli değil daha
yazarım yine hepinizi öptümmmmmmmm

kargaları kovdum sincapları kovaladım yabani otları yoldumm hani nerdeyse gübrelemede yapacaktım ama neyseeeee swetemmm işlem tamamdır canımmmmkaydirigubbakcemile3bence çok iyi düşünmüş kayınvalden git tabi yaa hele bir belli olsunda hayırla gider gelirsin inşallahhhhh meleğimi öpüyorum canımmm:1hug:
bugünün ve geleceğin en güzel anneleriii hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

selam canlarben bugün çok yogun bi gün geçirdim.gelen giden vardı.yorulmuşum..burası benim içinde çok özel..aklım hep burda kalıyo

selam kızlar ben geldim
swet güle güle git gel.
kızlar yaa.doktorsitesi diye bi yer var.bi kereye mahsus olmak üzere soruları yanıtlıyolar.eğer başka sorular sormak istersen de para ödeyip üyelik satın alıyosun
neyse ben de bi soru sordum.puregonla tedavi esnasında prolaktinimin yüksek olması sorun teşgil eder mi diye.kendi doktorum bişey olmaz alakası yok demişti.fakat siteden gelen cevapta prolaktinin düşürülmesi gerektiği yazıyo.şimdi bu durumda o iğneler boşa kullanıldı.ay kime inancağımı şaşırdım.biri öyle diyo biri böyle...

rady bacım aynen katılıyorum.... bende kime inanacagıma artık şaşırıyorum.internetten farklı okuyorum .doktorlar farklı sölüyo...umarım bize faydalı olacak doktorlarla karşılaşırız...:Saruboceq::Saruboceq:

radymmm ben sadece bildiğimi diyeyim sana kürtajdan sonra prolaktin yüksek olduğu için 5 ay boyunca parlodel kullandım prolaktin düşmeden tedaviye geçmedi doktorum ve azramdan sonra malum sütü kesip adet görmem için bu sefer dostinex kullandım tedaviye onun ardından başladık ikiside farklı doktorlardı ama benim açımdan Allah ikisinden de razı olsunnn bence siteden gelen cevap doğru canım ama prof da değilim sadece benim yaşadıklarıma göre değerlendirdimm yanlış birşey de yazmak istemem ama bence sen bu doktoru değiş canımm yaaa denefimin de dediği gibi Allah cümlenizi işinin ehli faydalı doktorlarla karşılaştırsınnn inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım
o siteye ben üye oldum çok önceden
para vermeden üye olup haftada 5 soru felan sorabilirsin diyordu sanırım
birde hastenem diye bir site oalcak ona da üye olmuştum ama adını hatırlayamıyorum onlara da bak canım .orada tekrar sor.
hem bence pirolaktin düşmeli
çünkü ben bekarken prolaktin çok yükselirdi.tedavi gördüm.
her film çekildi.
doktor aile dostumuzdu.
bana seni bir an önce evlendirmek laızm demişti.
:)))))))))))
sebeb diye şaşırınca çocuğun olsunda bu stresten kurtulalım.pirolaktin senin yumurtalarını şu an engellemiyor ama bozabilir hepsini demişti.
onu biliyorum ki yumurta üzerinden bir tedavi varsa onu engelleyn sebeb ortadan kalkmalı değil mi canım.
naçizane düşüncem bu benim.
ama sen başka bir doktor bul be gzüelim aklında şüphe olursa doktor işe yaramaz değil mi

bende geldim

kargaları sincaplar tilkileri kovaladım canlar

görüşmek üzere byyyyyyy
görüşmek üzere
:)Şeniz
amin canım uamrım allah şifasını bir an evvel gönderir herkese de

bana da öyle geldi canım

kızlar ya ben tarla işinde hala acemiyim.
ben rastgele toprka satın almışım
tarlam labirent gibi.
acaba hepsini silsem yeniden toprak yapsam olur mu ki sizce.
birde o yumurtaları nasıl satıyoruz ki millet alabiliyor.
biri bana özel mesaj bile atabilir yani.
öldüm meraktan

günaydııınnn

evet ben zaten değiştircem doktorumu.bundan bana hayır yok.bakalım ocak ortası ya da sonu gibi aşılama istiyorum.yani önce bi doktor bulup o ne derse ona göre hareket edicem işte.
swetim eğer akşama kadar cevap alamazsan akşam ben yazarım sana.burdan face açılmıyor çünkü.ama sen pinki yakala bence.sağolsun herkesin imdadına yetişiyor :)

Miribalarrrrr....
İyisiniz maşallah sübhanallah...
Denefim süprüs bi an önce gelsin bacımmm hadiiiii....Hayırlısıyla ve sağlıkla tabiki...
Swetimmm,memlekete gidicen demek,ohh negüzelll..

günaydııınnn

Nihayetttt Ya Rabbimmmm nihayettt....
Aynen myhopeumun dediği gibi,benimde önce prolaktinim düşürüldü,parlodel kullandım..
Parlodel çok kelek bi ilaç..Minicik bişi ama bir tanenin çeyreğiyle başladım,gece yatarken içiyorsun,sabah kalkıyorsun,bikaç dakka sonra dünyan değişiyor,göz kararması,baş dönmesi,olduğun yere yığılma hissi....Ama hemen geçiveriyor..Benim doktor işi biliyomuş demekki,çeyrekle başlattı..Tam içsem ne hale gelirdim kim bilir..
Neyse..
Aldığın karara çok sevindim bacım..Hakkında hayırlısı...

Pinkim banada yetişti valla..Ama ben henüz tam çözemedim:))Yumurta satma olayını bende merak ediyorum..
Bide benim komşu sayım az..Bzazı şeyleri yapmak için komşu lazımmış meğerse..

Gülyüzüm o sabahki doktora bayılıyorum ben..İnsanı şevklendiriyor,çok genç ve dinamik...
Bazen böyle tvde görüyoruz yada çok methini duyuyoruz ama yanına gidince öle olmayabiliyor..
Onların hastanesi kim bilir kaç para ister..Off offf..
Bizim bi aile dostumuz var.10 senedir olmuyordu bebekleri..Kocaeli tıp fakültesinde denemiş,7-8 haftalık ikizlere hamileymiş şimdi çok şükür..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla...
Ondan ümidi tamamen kesmiştik ama kısmet işte,2 tane birden geliverdi:))

Selam kıslaarr..

Çileğim düşmüş ayak bileği çatlamış, alçıdaymış ayağı ve 10 gün izinliymiş.
Hemde Pazar akşamı olmuşmafoldumben
Benim daha yeni haberim oldumafoldumben
Koltuk değnekleriyle yürüyormuşmafoldumben

Şimdi aradım çok şükür ağrısı geçmiş. Haftaya perşembe kontrolü varmış. Hayırlısı olsun inşallah..

Radyciim hayırlı olsun kararın inşallah. Şu aşılamayı yaptırda rahat edelim bi:teytey:

Evet sabahki doktor bencede süper:dance:
Böyle yakışıklı doktorları seviyorum ben yaakaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar kızlar.
bu doktor konusunda hala kararsız kaldım .bayan doktor istiyorum.artık erkek doktorlara muayene olmak istemiyorum ve çok utanıyorum...eşim kararı bana bıraktı....umarım vicdan sahibi doktorlara denk gelirim diye düşünüyorum...bu bebek olmama olayında en çok suistimal edilen bir vaka.ne kadar sürüklersek okadar para olayı.umutla giden insanları bazen sırf para için okadar çok yorarlarkii.baştan yapması gerekeni sonradan yaparlarki maddi açıdandan yıpratırlar...
nevinim az kaldı bacım...ocak ayı benim tedavi ayım olacak.bu sefer kesin...yeni yılda inş bebiş sahibi olmak istiyorum ALLAHIN İZNİYLE......şu an kayınvalidem bende oldugu için ertelemek zorunda kaldım...ayın 27 sinde kızına gidecek.ondan sonra Alalhın izniyle başlıyorum..
çilege geçmiş olsun diliyorum...acil şifalar...

çileğimm çokk geçmiş olsun canım yaaaa inşallah iyisinizdir sen ve de meleğimizzzz
nevinimm darısı senin başına inşallahhhh Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin arkadaşınaaaa:1hug:
nehirim kız halamı yakışıklılarrr sinan duymasınnnnnkaydirigubbakcemile:roflol::roflol:ben o saatlerde genelde uykuda olduğumdannn bilmiyorum o doktorlarıı neyseeeeee bi ara bakarız artıkkkkk
denefimmm canımmm bişey demiyorum şimdilik sen sürpriz olcak dediğin için sadece dua edip müjdeli haberlerini bekliyorummm inşallah canımm herşey gönlünce olurr:1hug:

çileğim çok geçmiş olsun
bebeğine de kendine de iyi bak allaha emanet olunuz
kızlar haklısnız doktor diyoruz ama onlarda insna ve zaafı olanları avr çok merhametli vicdanlı olanları var.
inşallah iyileri ile karşıalrşırız her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…