- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.561
slm kızlar ben geldim ben hep geliyodum am yazmıyodum bakıp çıkıyodum size bir haberim var ben hamileyim galiba
evd etest yaptım iki çizgiyi gördüm
kan tahlili yaptım degerlerim çok yüksek çıktı ne anlama geldigini bilmiyorum dr sorcam ama hafta sonu oldugu için çalişmiyo pazartesiye ögrenecem anliyosaniz yazım
6910.59 pozitif yazıyo acildeki dr çok yüksek dedi anlamını bilmiyorum ben:1shok::1shok::1shok:
selam bacılar.nasılsınız.esra bacımız topigi şenlendirdi.esra canım ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq:
uuzn zamandır gelemedim.halamı kaybettim çünki.hatta burdada yazmıştım beyin kanaması geçirdi diye.perşembe akşamı vefat etti.ALLAHIM günahlarını affetsin inşallah...mekanı cennet olur inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorum.bir kaç gün daha gelemicem .ablamın kızı ameliyat olacak adapazarına gidecegim...kendinize iyi bakın canlar...hepiniz ALLAHA emanet olun...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gülyüzüm sendekı keyıf kımsede yok valla masallah diyeyım çok eğlenmişsiniz.bende yakantopu cook severım ama oynamayalı ne kadar oldu((
selam bacılar.nasılsınız.esra bacımız topigi şenlendirdi.esra canım ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq:
uuzn zamandır gelemedim.halamı kaybettim çünki.hatta burdada yazmıştım beyin kanaması geçirdi diye.perşembe akşamı vefat etti.ALLAHIM günahlarını affetsin inşallah...mekanı cennet olur inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorum.bir kaç gün daha gelemicem .ablamın kızı ameliyat olacak adapazarına gidecegim...kendinize iyi bakın canlar...hepiniz ALLAHA emanet olun...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gülyüzlümm inşallah oda olacak canımm Allah evlatlarınla birlikte olacağın günleride nasip edecek inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere:1hug:
Günaydınlarrrr..
Gülyüzüm,biraz geç oldu ama kusura bakma..Eşine çok çok geçmişler olsun..
Yakan top oynadın heeee..Ne güzel..Ben şimdi oynasam,ilk atışta vururlar heralde beni:))
Biz malum,çarrşı pazar dolanıyoruz.Dün söz mendili malzemelerimizi aldık,ben eşarp aldım,nehirin eşarbını aldık,annem ayakkabı aldı:))Günümüz yaklaşıyor,heyecan geliyor ufaktan:))
Ben kendi söz elbisemi giyicem inşallah,bide kocişe takım elbise bakıcizzz..Düğünlükleri küçük geliyorDD
Birazdanda yengeme gidicem hastaneye inşallah..
Yaa böle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?