Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

esracım çok sevindim canım hayırlısı olsun inş allah analı babalı büyütsün
öpüyorum seni çok dikkatli ol sakın korkma bu sıralar azda olsa kanaman olabilir
bende de olmuştu ben çok korktum genede doktora git öle bişiy olursa
nazar değmesin inş hoşcakal.

selam bacılar.nasılsınız.esra bacımız topigi şenlendirdi.esra canım ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq:
uuzn zamandır gelemedim.halamı kaybettim çünki.hatta burdada yazmıştım beyin kanaması geçirdi diye.perşembe akşamı vefat etti.ALLAHIM günahlarını affetsin inşallah...mekanı cennet olur inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorum.bir kaç gün daha gelemicem .ablamın kızı ameliyat olacak adapazarına gidecegim...kendinize iyi bakın canlar...hepiniz ALLAHA emanet olun...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Başınız sağolsun denef ablacım..
Allah geride kalanlara kolaylıklar versin..Yerinde dinlendirsin günahlarını affetsin inşallah..

Yeğeninede Allah şifa versin inşallah..

Yarında benim yengemin ameliyatı var. Rahimi alınacak ona gideceğiz..Tüm hastalara acil şifalar inşallah..

gülyüzüm sendekı keyıf kımsede yok valla masallah diyeyım çok eğlenmişsiniz.bende yakantopu cook severım ama oynamayalı ne kadar oldu((

canım ne yapayım ya,böyle yapmazsam hayatın tadımı çıkar...eğlenmeyi ve gezmeyi seviyorum...evde oturmak hiç bana göre değil,sevdiğim insanlarla oturup sohpet etmek bana çok zevk veriyor,bu hayatı çok seviyorum bir de hayırlısıyla bir evladım olursa değmeğin keyfime...tabiki önce sağlık diliyorum
....

denefim,başınız sağolsun canım...mekanı cennet olsun,

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
oğluşu uyuttum yatmadan bir bakayım dedim esram canımmm çokk sevindim Allah hayırlısıyla kucağına alıp sağlıcakla büyütmeyide nasip etsin inşallahhhhh:CüvCüv:
denefim başın sağolsun yattığı yer nur mekanı cennet olsun inşallahhhhhh:Saruboceq:
haydeç ablama geliyorsun dimii geçmiş olsun Allah şifa versin canımm ben sadece tubayı tanıyorum yeğenlerinden umarım ciddi bişi değildirr bu arada yolun donatıma düşerse banada beklerimmmkaydirigubbakcemile2
nehirimm yengene de geçmiş olsunn canım niye alıyorlarki rahminii Allah şifa versin cümle hastalarımıza inşallahhh:Saruboceq:
gülyüzlümm inşallah oda olacak canımm Allah evlatlarınla birlikte olacağın günleride nasip edecek inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere:1hug:
mumucum burdamısınn nasılsın canımmma.s.
nevinim lotusum alhanım nazım pinkim berinim radyim çileğim swetem zuhalim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımm iyi gecelerrr herkezeeeeeŞenizŞeniz

Günaydınlarrrr..

Evvettt esrayla siftahı yaptık Allahın izniyle,darısı tedaviye başlıcak arkadaşlarıma inşallah..
Esracım,hayırlı olsun..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...
Kese görünmüş çok şükür..Sıra nabızda inşallah..
Salı günü gidince ne dicek bakalım doktor.Hakkında herşeyin hayırlısı canım...Herzaman söylediğimiz birşey var,yiyecek ekmeği,içecek suyu varsa Allahın izniyle gelecek bebişimiz...

Gülyüzüm,biraz geç oldu ama kusura bakma..Eşine çok çok geçmişler olsun..
Yakan top oynadın heeee..Ne güzel..Ben şimdi oynasam,ilk atışta vururlar heralde beni:))

Denefçim,başınız sağolsun..Rabbim sabırlar versin,yerinde dinlensin inşallah..
Yeğeninede geçmişler olsun,acil şifalar inşallah...Sıkıntılar üstüste gelmiş biraz,aydınlığa az kaldı inşallah canım..

Biz malum,çarrşı pazar dolanıyoruz.Dün söz mendili malzemelerimizi aldık,ben eşarp aldım,nehirin eşarbını aldık,annem ayakkabı aldı:))Günümüz yaklaşıyor,heyecan geliyor ufaktan:))
Ben kendi söz elbisemi giyicem inşallah,bide kocişe takım elbise bakıcizzz..Düğünlükleri küçük geliyorDD
Birazdanda yengeme gidicem hastaneye inşallah..
Yaa böle işte...

gülyüzlümm inşallah oda olacak canımm Allah evlatlarınla birlikte olacağın günleride nasip edecek inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere:1hug:

amin canımcım,Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah canım..

nevincim ne kusuru canım,teşekkür ederim...valla yakan top oynadım ama iki gün kendime gelemdim,heryerlerim ağrıyor,bayağı hamlamışım,ama olsun değerdi,çok güzeldi...nehir bacımıza hala koşuşturuyorsunuz demek,prenseslerle gibi olacak inşallah...eşlerimiz ilk evlendiğimiz kilosunda kalsaydı keşke ama nerde canım,bir masrafta o çıkmış sana,sen aynı kilodasın malum söz kıyafetini giyebildiğine göre...bu kadar tedavide ilaçları biz alıyoruz,kiloları da eşlerimiz alıyor galibakaydirigubbakcemile3

sagolun bacılarım.ALLAH razı olsun hepinizden.bütün ölmüşlerimize ALLAH rahmet eylesin.:Saruboceq::Saruboceq:
bugün düzcede çok kar yagınca benim gitme işim ertelendi.aklım hep yegenimde kaldı.yol durumu biraz korkuttu beni.hala düzcede lapa lapa kar yagıyo....onun için gidemedim..:sinifsinif::sinifsinif:
myhopem evet bacım o yegenim ameliyat oldu...

iyi akşamlar gaakın güzel hatunlarıııopuyorumnanaktaneşim maç izlerken bir selam vereyim dedimmmgamyoncuiremsu
denefim geçmiş olsun canımm niye ameliyat olduki tubaa aslında burda fazla yağmadı hatta kar yok gibi bişii ama düzceyi bilemem tabiifisfisfis
nevinim hazırlıklar tam gaz hee eeee baldız olmak kolay değilll de ben şimdi de değil 2 yıl önceydi sanırım gelinliğimi giymek gibi bir yanlış fikre kapıldımmm fermuarı patlattımmmbilmiyorumkismilesen nasıl sığıyorsun kız hala söz elbiseneeee maşallah diyeyim bariiiiiiii

slm hatunlar nasılsınz bakalım ancak gelebıldım elif sımayla ugaraısyorum nerdeyse wc ye bıle göndermıcek benı.gözünün önünden ayrılınca kıyametler kopuyo nefes aldırmıyor.ıkı dişimiz cıktı ve artıkın dede demeye basladı.ılk kelımesı dede oldu tabı kolayına o geldi zillinin.
denefcım basınsagolsun canım rabbım gittiği yerde utandırmasın inş.yegenınede gecmıs olsun.
nehırım yarın ablamın nişanı var hatırlıyormusun sınan muhabbetı cıkınca ablamda evlense derken senden önce nişanı yapılıyor .baska bısey istesem olacakmıs demekkı.onun yanında olmayı okadar ısterdımkı ama olmadı maleseff(((
nevınım kostur kostur ben kosturamıyorum benım içinde koşşşşş emi:))
myhopem nasılsın cnaım alperenın dişlerı ne alemde incilendimi yoksam?
bu arada pink nerelerde bılen vermı benmı kacırdım yoksam?

günaydın hanımlaarr.
burda da dün epey bi kar yağdı.bugün bişey yok.hava durumu yarını da karlı gösteriyo.ya karı çok seviyorum ama işe gelmek tam bi işkence oluyo.o yüzden hiç istemiyorum yağmasını.
denefim allah şifa versin yeğeninize.bu arada senin haplar nooldu.devam ediyomusun.kaç tane kaldı.bu sefer ertelenmiycek dimi.
alhancım.ablanın hayırlı işini allah tamamına erdirsin inş.üzülme düğünü görürsün canım.naapalım.hayat şartları işte.
nehirciğimin teyzesinin nişanlığını gördüm.kendisininkini görmek için sabretcekmişiz.öyle buyurdular hanımefendiler.ehh bekleriz naapalılm.ama orjinalini çok beğendim.nehirciğimin de çok çok güzel olacağından eminim.

kilo muhabbeti mi yine akannehir
kapatıyoruz bu mevzuyu pliiiizzz
(( evlendikten sonra 20 kilo alan biri olaraktan istirham ediyorum. bilmiyorumkismile mafoldumben ))

bencede kılo konusu acılmasın vermem gereken 5 kilocuk var ama hala verecem insallah.elif simay ayaklansın peşinde kostururken verıcem heralde :)

canlarım selaaam nasılsınız hepinizi çok özledim esraa inşş güzel haberler getir bize canım hayırlı ve sağlıklı bir ekilde hamilesindir inşşş hepinizi öpüyorum canlarımm:))

Ayy caaanııım benim ben öyle buyururum işte :)))
Ayy zaten hiç halim yok resmini çekmeye bile. Hem üzerimde askıda durduğu gibi durmuyor malum.
Zati az kaldı şekercim, tam takım görürsünüz inşallah..

Eşarbımı çoraplarımıda aldık, kuaförden randevuda aldık, söz mendillerinide aldık herşey tamam sayılır..Yani en azından ben tamamım :)

Alhanım zaten ablanın işini duyunca o yüzden çok sevinmiştimya. Benim Sinanım :)) çıkınca karşıma ablan içinde konuşmuştuk tabiki hatırlıyorum.Ve o yüzden çoook sevinmiştim..Şimdide çok sevindim.
Benden önce sonra fark edermi hiç.
Hayırlı uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Ama senin gidememen çok ama çok kötü olmuş gerçekten..

Yani benim ablam yanımda olmasaydı ne yapardım acaba :)) Onca bedenen yardımının yanı sıra en çokta heyecandan kendime hakim olmam konusunda o kadar yardımcımki.
Elif sakin ol yok bişey, bunlar takılacak şeyler değil, takma kafanı her şey çok güzel olacak demesi yetiyor..Allah razı olsun..

Yengemde iyi çok şükür çok sağolun Allah hepinizden razı olsun..
Rahmini aldılar, yumurtalıkları duruyor.
Doktor menapoza girmeyeceksin adet görmeye devam edeceksin demiş. Çok sevindim...

Hayırlı cumalarrr

Esracım nasıl sevindim senin için, çok şükür gözünüz aydın
Hayırlı evlat olsun inş.

Denef abla başınız sağolsun, Allah rahmet etsin halana inş.

Alhanım ablana da hayırlı olsun, demek nişan oldu bile.. Allah tamamına erdirsin

Nevinim a.s.
Abla olmak kolay değil dimi koşturuyorsun sen de elifimin peşinde

Nehirim çok az kaldı maşaallah 14 şubattı değil mi.. opuyorumnanaktan
Ama hazırlıklar tamam çok şükür
Allah hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatmayı nasip etsin

sagolun arkadaslar evet ablamın dün nişanı oldu görmedım henüz ama duyduguma göre cook güzel olmus.zaten güzeldi benım canım ablam nasıl olmustur kımbilir?enıste beyle telde görüştük cok heyecanlanmıs eee görücüye cıkmak kolymı dımı?
pinkım merak ettım senı nerelerdesın sen bakım?

Hayırlı olsun alhancım..Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Gamzem nerelerdesin sen?
Niye hiç bişey anlatmıyorsun?
Evde misin?
Napıyorsun?
Bebikimizin hazırlıklarına başladın mı yada tamam mı?
Ayağın nasıl?
Evde olmak nasıl?

mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…