- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.581
Allah iyiliğini ve de en kısa zamanda bebişini versin inşallah nevinnn bende okuyorum yaaa nehir hangi ara evlendide eşi kilo aldı sığmıyoCADIARZU diyordumm kii jeton düştüüüüü:roflol: kız alta not koysaydın barii ben nevinim diyeeeeekaydirigubbakcemile3
hah ben okuyana kadar düzeltmişsin bileee:roflol::roflol:
Burdayım bitanem, evimdee :lepi:Gamzem nerelerdesin sen?
Niye hiç bişey anlatmıyorsun?
Evde misin?
Napıyorsun?
Bebikimizin hazırlıklarına başladın mı yada tamam mı?
Ayağın nasıl?
Evde olmak nasıl?
mafoldumben
Abla olmak kolay değil ama çok güzel bişey..Ben çok mutluyum abla olduğum için,çok şükür..
Nehir duymasın 13 şubat kızzzz...Çaktırmadan devam etaklinialirimsmile
Amin gamzem ,Allah razı olsun..
gunaydın kızlar hu hu kimse yok mu
nehircim ameliyat yerim agrıyordu dr gıttım tahlil yaptırdım idrar yollarım iltıhaplanmış yine
bende artık kalınca karnımı sarıyom agrı azaldı biraz
mumu nerelerdesin huuuuuuuuuu
selamlaaarrr
geldi geldi berincim.geçmiş olsun sana da canım.idraryolu iltihabı kötü bişey yaa.bi kere yaşamıştım da.amanın...
nehircik sakin ol sakin. :)))
ben de dün itibariyle son hapımı içmiş bulunmaktayım.şimdi de kırmızıları bekliyoruz.ama aslında beklemiyorum.çünkü zaten benimleler.bu ilaçtan mahvoldum.yani nasıl ayırcam regli onu düşünüyorum şimdi.
ALAHANCIM hayırlı olsun ablanın nişanı
NEHİRCİM inan merakla bekliyorum söz resimlerini ayrıca neden 13 subat diye merak ettim hai 14 subat değilde ??????????????????
BERİN CİM ne olacak bizleri biraz da face bozdu değilmi yani beni diyeyim yada sürekli ordayım
onun için kendine iyi bakman lazım onun sana ihtiyacı var unutma bunu lütfen selam arkadaşlarım nasılsınız...hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.dün adapazarından döndüm.yegenimi görünce içim çok rahatladı.inş tez zamanda iyileşecek.
nehir bacım inan dört gözle bekliyorum resimlerini. o kadar hazırlıklar yaptın nasıl olacaksın bakalım.merak içindeyim.
alhanım hayırlı olsun ablan sözlenmiş...inş bi ömür boyu mutlu olurlar...
hayırlı olsun en güzel sebep 3. süakannehirHee bide mumucum niye 14 Şubat değilde 13 Şubat demişsin, hemen açıklayayım :))
Benim babam Kırşehir'de çalışıyorya cuma günü gelip pazar akşamları dönüyor, 1. sebep bu :)
2. sebep Kdz. Ereğli'den babannemler halamlar vede amcamlar gelecek. Onlarda Pazar günü dönecekler :)
3. ve son sebep :)) (ki en güzeli budur :)))
Şimdilik müstakbel sözlüm olan Sinanımla sözlendiğimizin ertesi gününü birlikte geçirmek istiyoruz.
İşte bu yüzden 14 Şubat değil :)
selam canlarım...maşallah süphanallah topiğimiz canlanmış,şenlenmiş ohh ohh hep böyle olsun,ne güzel...
bizde bugün pikniğe gittik,yazdan kalma bir günş vardı ki,harikaydı...kendimizi dışarı attık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?