Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Sevgili arkadaslar sayfayi gorunce yazmak geldi icimden bir zamanlar bende bu sayfdaydim hatta ilk sayfalardi zannedersem evliligimizin yedinci yilinin sonunda kavustuk bebisimize ve her zaman dua ediyorum Rabbim kimseyi evlatsiz birakma diye neden yazdim insaAllah umut olsun diye, Rabbim dualari geri cevirmiyor diye, gozyaslarimizla yapilan yakarmalari Rabbimiz geri cevirmiyor diye insaAllah Rabbim hepinize nasip etsin...

gunaydın kızlar ben geldim

biz birkac gün yok olacaz biraz akraba dolaşalım dedik

kendinize iyi bakın emi

günaydın

geç kaldın zaten gezmeci berin.
gez bakalım gez.

kocişim beni terk etti 3 günlüğüne
bende yalnızları oynuyorum.ühühühüüü

günaydın

geç kaldın zaten gezmeci berin.
gez bakalım gez.

kocişim beni terk etti 3 günlüğüne
bende yalnızları oynuyorum.ühühühüüü

zemuszemussempatiksalakcinni:lepi::lepi:

bende kocışe gelme biz gezmeye gidecez dedim :1ninca::1ninca:

evde misin radyim kocişin nere gitti seni bırakıp

eve gidicem birazdan.akşam annemlerde kalıyorum.
eşim okulla birlikte öğrencilerini izmite götürdü (kefkene)
tatil yapıyolar anlıycan berinim.bende çalışıyorum

neyse ben çıkayım.herkesi öpüyorum.iyi tatiller diliyorum.iyi haftasonları.

ay nehirim sana cevap vermeyi unutmuşum.
o doktor neymiş öyle bee.deli mi ne.usg felan bakmadı mı.bencede kendi doktorundan şaşma.
ya bi de elbiseyi önce bi görseydik.nası bekliycez şimdi 15 gün dahaaaaa

slm kızlar ben geldim ben hep geliyodum am yazmıyodum bakıp çıkıyodum size bir haberim var ben hamileyim galiba
evd etest yaptım iki çizgiyi gördüm
kan tahlili yaptım degerlerim çok yüksek çıktı ne anlama geldigini bilmiyorum dr sorcam ama hafta sonu oldugu için çalişmiyo pazartesiye ögrenecem anliyosaniz yazım
6910.59 pozitif yazıyo acildeki dr çok yüksek dedi anlamını bilmiyorum ben:1shok::1shok::1shok:

esracımmmm cok sevındım canım hayırlı olsun sagsalım kucagına almayı nasıp etsın insallah rabbım.tatlım bıldıgm kadarıyla deger yüksek olunca cogul gebelık olabılıyormus ama tabı dr daha ıyı bilirrr ayyy ne güzel yaaa.
radycım denefcım esraya yetısın sızde bırlıkta göbek tokusturun halayaaa gelsın hadıı herkes :teytey: :teytey: :teytey:

bende öyle düşündüm ama hayırlısı ya haf sonu oldugu için dr yerinde bulamadık bakalım ne diyecek kötü bişey olmasında bazıları adetin üstünden 10 gün geçmiş diyo normal sonuç bende anlamıyorumki elimde kağidin sonuçlarına dr bakti acildeki uzman degil yani 4 aylık hamilesin gözüküyo dedi yok ben ilk defa bu ay adet olmadım dedim tekrarladı aynı sonuç çıkınca kadın dogumcuya sorarsın dedi belki başka bi anlami vardir dedi içimde olsun saglikli olsunda gerisi önemli degil alhancım:teytey::teytey::teytey::teytey:

Ayyyy esracım canım nasıl sevindim anlatamam..
Çok şükür Ya Rabbim...
Hayırla sağlıkla tamamına erer inşallah..

Şimdi hemen bi araştırma yaptım. Adetin 10 gün geçtiyse bebiş yaklaşık olarak 6 haftalık oluyor.
Ve senin yazdığın bhcg değeri 6 haftalık bir bebek için uyumlu gözüküyor.

Biliyorsun internette haftalara göre kanda bhcg değeri aralıkları mevcut.

Sen şimdi son adet tarihini yazar mısın?
Ona göre tekrar bakalım.

Yarın hayırlı haberlerini 4 gözle bekliyorum...

Hanımlar hepinize mersiler canlarım..Alhanım çook sağol canımm..
ınşallah güzel olurum.
Size itiraf ediyorum sadece güzel olmak değil çok güzel olmak istiyorum.Ve tabi fotoğraflardada çok güzel çıkmak.
Malum insan fotojenik olmayınca resim korkusu oluyor. Hadi güzel olcam belki tamam ama bakalım fotolarda nasıl çıkacağım oooff off..

Bu arada dün alyanslarımızı aldık çok şükür..Hayırlısı olsun..

Radym söz kıyafetinin daha düğmelerini almadık. Onlarıda alayım bakarız.
Ama ben tam tamıyla görmenizi istiyorum daha güzel olurde bea :))

cnm çok sagol 6 haftalık degil dr yeni geldim çok küçükmüş benim bebebişim 4 hafata 5 günlükmüş hafaya sali tekrar gel bakalım dedi inşş büyür içimd edua adin kızlar sonadet tarihim 19 aralık cnm

Bende yaklaşık didim zatenkaydirigubbakcemile3

Bebik göründü yani ultrasonda çok şükür. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirir inşallah.
Darısı hepinizin başına inşallah.

Bu salı mı, bir dahaki salı mı gideceksin doktora?

sevgili esraaaaaaaaa

hayırl olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş

beta hsg çok yüksekkkk bende oooooooo yazacaktım ama dr gitmişsin artık en güzel duyguyu yaşamışsın

keseyi görmüşsünüz şimdi pıt pıt ve daha sırayla birçok güzel mutluluk

gerçekten çok sevindim topikte yeni yılın ilk hamiş haberi süprizlerle geldi RABBıM hayırlısıyla hepimizin süprizlerini çabucacık gerçekleştirsin

aminnnnnnnnnn

alahancım,o gün ben çıkmışım sen yazmışsın canım...bu aralar iyiyim,herşey yolunda çok şükür...arkadaşlarla buluşup güzel gün geçiriyoruz...bugün yağmur altında yakan top oynadık,sonra da çardağın altında semaverimizde çayımızı içtik,güzel bir pazar günü geçirdik...dünde lotusumun yanındaydım...bebelerimiz çok tatlı maşallah...

esracım...çok güzel müjdeli bir haber vermişsin,çok sevindim,Allah tamamına erdirsin canım...olmayan herkese Allahım nasip etsin inşallah ...

berrincim,iyi gezmeler canım....

radycim,çalışmamış olsaydın sende eşinle tatil yapardın...tedavi öncesi de sana moral olurdu......

gülyüzüm sendekı keyıf kımsede yok valla masallah diyeyım çok eğlenmişsiniz.bende yakantopu cook severım ama oynamayalı ne kadar oldu((

cnm haftaya sali tam altı aylıkolacakmış ii görünürmüş o zaman herşey belli olacak keseyi felan gördük ama dr saglilli bir gebelikmi degilmi çok küçük oldugu için bişey diyeem dedi haftaya sölüyecek işte inşş herşey yolund agider...

cnm ewt degerim banad açok yüksek geldi neden böyle oldu bilmiyorum dr gösterdim bu bir geebelik oldugunu söylüyo kan tahlili kaç haftalık oldugunu göstermiyomuş sadece hamil eoldugunu kesin sonuç usg çekilince belli olurmuş ....

sagol cnm benim allah tamimina kadar verii inşşş...

merhabalar yıne kımseler yok berınde yok o barı sık sık gelıyordu topiğe.esraaa onlıne görünüyorsun nirdesın bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…