Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sagol canımcım
bizde teyze gile gidip geldik dolandık azcık havada cok soguk buralarda burnum dondu 50 metrelik yolu gelirken sempatiksalakcinni
babaannemiz alıştırdı gezmeye illa gecede olsa dışarı cıkacak küçük bey

Miribalar efem...
Gamzem,Çok şükür herşeyimiz yolundaymış..Metre ve huni konusunu anlamadım ben ya((Bi espirisimi vardıkine(
Çok şükür canımcım
Ultrason teknolojisinin olmadığı dönemlerde gebelik haftası, anne karnının ölçümüyle takip edilirmiş, huni gibi bir aleti de anne karnına dayayarak bebek kalp atışları ve hareketlerini takip ediyorlar
Çapa da her kontrolde ultrasona giremiyorsun, bazen bu şekilde yapıyorlar takibini

Nehirime benden çok selam söyle, çokk özledik onu
Yemek takımını hangi markadan bakacaksınız?

Berincim kocacın gitti mi yine ya, Allah kavuştursun
Ne zamana kadar sürecek bu hasretiniz böyle? Hala annenlerde mi kalıyor?

Radycim dr.un ne diyor bu ağrılarına ?
Ben bir de senin eski (afedersin böle sölicem :) ) beceriksiz dr.unun tepkisini merak ettim haberini aldı mı?

Radycim dr.un ne diyor bu ağrılarına ?
Ben bir de senin eski (afedersin böle sölicem :) ) beceriksiz dr.unun tepkisini merak ettim haberini aldı mı?

doktor normal diyo çileğim.
rahim büyüyo diyo.ağrı olur diyo.yani en son gittiğimizde cumartesi öyle demişti.bi daha görüşmedim.haftaya perşembe kese için gittiğimizde bi daha sorcaz bakalım.
inşallah o zamana kadar geçer.
gerçi şikayette etmiyorum.çko bekledik bunları yaşamayı.eğer bu onun orda olduğunun belirtisi,haberiyse hiiiiç şikayetim yok.katlanırız artık naapalım :)))

heeo doktorun haberi yook.daha doğrusu ben daha hiç işe gitmediğim için benden duymadı.iş yerinde ki arkadaşlar söylediyse onu bilmiyorum.gidince söylerim artık.
hatta takiplere ona mı gitsem ki :)))))))))))))))))

Ben pek öyle şiddetli ağrı çektiğimi hatırlamıyorum ondan sordum canım, ama oluyormuş demek ki, aman normal olsun da tabikiii çekilir, hem de hiiçç şikayet etmeden dimi :))

Ben beklerim senden böyle bir davranış, sen çok seversin o doktorunu, toz kondurmazsın :mymeka:

selam kızlar.ben bugün kk ya giremedim.çok agırdı.yoksa daha erken gelecektim.1 saattirde geçmişi okuyorum..
nazım kayınvalidene çok geçmiş olsun..ALLAH yardımcısı olsun.
jasmeen hoş geldin canım.herzaman bekliyoruz.

yok artık sende
aşkolsun...
herşeyin iyisini biliyoruz çileğim de bazen eldeki imkanlar buna uygun olmayabiliyo.

haydi hayırlı geceler canım topiğim.

Son düzenleme:

oo agirilar ilk haftalarda oluyor cnm bende olmuştu dediğin gibi rahim büyüdüğü için yada idrar yolu enfeksiyon oldugu için ama yinede kendini fazla yorma ağir kaldırma...

Selam tıslar..

Jasmen hoşgeldin canım...

Gamzem anadım ok...Üniversite hastanesi nede olsa...Ultrasona girmek için ayrı numara alıp sıraya girmek lazım sanırım..Oda doktorun ultrason yazarsa...Nese olsun...Eski usullerin yeri başkadır..

Nehir çalışıyor çalışıyor..Çok yorgun geliyor..Dün akşamda dayımlarda kaldı..Basılacak resimleri hallettiler kuzenle..Ufak tefek fotoşop teknikleriyle:))
Yemek takımını anneme misafirler için alacaktık..Nehirin çenizine başlamadık daha..Nişandan sonra inşallah..Annem kalabalık misafire yetmiyor evdekiler diyo,ona alıcız yani ama bulamadık..Eşim istenbuldan halledicek büyük ihtimalle...Bugün evdeyim..Ne yemek yapsam diye kafayı sıyırmak üzereyim...

hosgeldın canım aramıza kendını bıraz tanıtırmısın?

Elbette buyrunnnnnnnnn

1,5 yıllık ewliyim . Elektronik Mühendisiyim . Özel bir şirkette müdür yardımcılığı yapıyorum . Henüz bebeğimiz yok ; ama kendimize en yakın zamanda yeni bir ev arkadaşı edinmek ( yapmak -tatlicadiarzu- ) istiyoruz . Tabii ALLAH nasip ederse inşaallah .

Siteyi , google aramalarına sorduğum bazı sorularda karşıma çıkmasıyla buldum ve ilgimi çekti .Artık buradayım we sizlerle birlikte olmaktan hoşlanıyorum .

Bütün KK üyelerine sevgiler opuyorumnanaktan

28 yıllık hayatımda , bu kadar devrik bir cümle kurmamıştım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…