- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.901
ben yıne geldım elıf sımaydan fırsat buldugum aralarda bakıyorum ben buralardayım merak etmeyın unutmam ben sızı
.lotusum desene mınık kuzucuk sızede grıp bulastırdı.gecmıs olsun kısa zamanda gecer ınsallah.
nevıncım nehır işte sızde hazırlıklara tam gaz devam edıyosunuz he ?ay ne guzel hayırlı gunlerde kullanır nehırım:)
berıncım allah kavustursun canım kocacına.
Çok şükür canımcımMiribalar efem...
Gamzem,Çok şükür herşeyimiz yolundaymış..Metre ve huni konusunu anlamadım ben ya((Bi espirisimi vardıkine (
hoşgeldin canım aramızaHoşbulduk a.s
Lotus79 ve Rady , ilginize teşekkürler opuyorumnanaktan
selam kızlar
berincim ALLAH kavuştursun
Hoşbulduk a.s
Lotus79 ve Rady , ilginize teşekkürler opuyorumnanaktan
anam anam gezmecı oldu şimdıden desene küçk bey gezmeye alıstı işin zor valla
Radycim dr.un ne diyor bu ağrılarına ?
Ben bir de senin eski (afedersin böle sölicem :) ) beceriksiz dr.unun tepkisini merak ettim haberini aldı mı?
Ben pek öyle şiddetli ağrı çektiğimi hatırlamıyorum ondan sordum canım, ama oluyormuş demek ki, aman normal olsun da tabikiii çekilir, hem de hiiçç şikayet etmeden dimi :))doktor normal diyo çileğim.
rahim büyüyo diyo.ağrı olur diyo.yani en son gittiğimizde cumartesi öyle demişti.bi daha görüşmedim.haftaya perşembe kese için gittiğimizde bi daha sorcaz bakalım.
inşallah o zamana kadar geçer.
gerçi şikayette etmiyorum.çko bekledik bunları yaşamayı.eğer bu onun orda olduğunun belirtisi,haberiyse hiiiiç şikayetim yok.katlanırız artık naapalım :)))
heeo doktorun haberi yook.daha doğrusu ben daha hiç işe gitmediğim için benden duymadı.iş yerinde ki arkadaşlar söylediyse onu bilmiyorum.gidince söylerim artık.
hatta takiplere ona mı gitsem ki :)))))))))))))))))
Ben pek öyle şiddetli ağrı çektiğimi hatırlamıyorum ondan sordum canım, ama oluyormuş demek ki, aman normal olsun da tabikiii çekilir, hem de hiiçç şikayet etmeden dimi :))
Ben beklerim senden böyle bir davranış, sen çok seversin o doktorunu, toz kondurmazsın :mymeka:
doktor normal diyo çileğim.
rahim büyüyo diyo.ağrı olur diyo.yani en son gittiğimizde cumartesi öyle demişti.bi daha görüşmedim.haftaya perşembe kese için gittiğimizde bi daha sorcaz bakalım.
inşallah o zamana kadar geçer.
gerçi şikayette etmiyorum.çko bekledik bunları yaşamayı.eğer bu onun orda olduğunun belirtisi,haberiyse hiiiiç şikayetim yok.katlanırız artık naapalım :)))
heeo doktorun haberi yook.daha doğrusu ben daha hiç işe gitmediğim için benden duymadı.iş yerinde ki arkadaşlar söylediyse onu bilmiyorum.gidince söylerim artık.
hatta takiplere ona mı gitsem ki :)))))))))))))))))
gunaydın denefimgünaydınnnn.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydıınn mirmirmirmir
hosgeldın canım aramıza kendını bıraz tanıtırmısın?
Elbette buyrunnnnnnnnn
1,5 yıllık ewliyim . Elektronik Mühendisiyim . Özel bir şirkette müdür yardımcılığı yapıyorum . Henüz bebeğimiz yok ; ama kendimize en yakın zamanda yeni bir ev arkadaşı edinmek ( yapmak -tatlicadiarzu- ) istiyoruz . Tabii ALLAH nasip ederse inşaallah .
Siteyi , google aramalarına sorduğum bazı sorularda karşıma çıkmasıyla buldum ve ilgimi çekti .Artık buradayım we sizlerle birlikte olmaktan hoşlanıyorum .
Bütün KK üyelerine sevgiler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?