- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.921
herkeslere iyi geceler kıslarrrrŞeniz
akşamdan beri topik aşağıda ben aşkı memnu başındayım:lepi:dizi bitti geldim
kızlar kayınvaldem için geçmiş olsun dileklerinize çok sağolun
kendisi ameliyat olmak istemiyor rahmi ona lazımmış kızıylan öle dediler banakafamçokkarıştı
bende beni hiç ilgilendirmiyor dedim ne haliniz varsa görün:mymeka:şu halimle bile
didinmeye çalışdımya kendime kızıyorum şimdi salak kafam:mymeka:
mumucum ameliyat olsaydıda ben ilgilenemeyecekdim zaten bu ay içinde muhtemelen doğum var nisana kalmaz dedi doktoreyvahedigeldismile
nevincim bizimkine lazımmış baksana ne bilem ben ne yapacaksa :bbo:
bu sene olmazsa seneye nasılsa bi sorun çıkaracak şimdilik kürtajla keseceklermiş
kanamayı öle dediler ne istiyolarsa onu yapsın aman çokda dertdi bana:mymeka:
gamzecimdoğru sölüyorsun özeller biraz riskli ama ayşeylede
konuşdum ya vakit yaklaşdıkca benim bitarafım yemiyor çok afedersin ohaoldumsmilezeynep kamili:1no2:
bide kime sölüyorsam ne cesaret dedi cesaretim gittimafoldumbeneşimde çok üzülüyor
ama ben yapamıcam yarın başka bir özel hastaneye gidicem tavsiye üzerine kabulederlerse
orda karar kılıcaz inş :Saruboceq:
allahım bize yardım etsin inş artık çok ağırlaşdım şikayetim yok ama kendimi zor götürüyorum çok üzülüyorum:1no2:
eşime rahatsızlık veriyorum yatakda dönemiyorum uyanıyor aşkım hemen çeviriyor beniŞeniz
aslında göbüşüm çok fazla şiş değil ama ağrılardan dönemiyorum hele sağ kalçam
bende yok:1no2:
nese ben şimdi duşa gideceğim namaz kılıp yatacağım dualarımdasınız öpüyorumŞeniz
Yok cnm pek sıra beklemiyorsun ama sık sık dr. ultrason istemiyor işte, gereksiz görüyorlar sanırımSelam tıslar..
Gamzem anadım ok...Üniversite hastanesi nede olsa...Ultrasona girmek için ayrı numara alıp sıraya girmek lazım sanırım..Oda doktorun ultrason yazarsa...Nese olsun...Eski usullerin yeri başkadır..
Nehir çalışıyor çalışıyor..Çok yorgun geliyor..Dün akşamda dayımlarda kaldı..Basılacak resimleri hallettiler kuzenle..Ufak tefek fotoşop teknikleriyle:))
Yemek takımını anneme misafirler için alacaktık..Nehirin çenizine başlamadık daha..Nişandan sonra inşallah..Annem kalabalık misafire yetmiyor evdekiler diyo,ona alıcız yani ama bulamadık..Eşim istenbuldan halledicek büyük ihtimalle...Bugün evdeyim..Ne yemek yapsam diye kafayı sıyırmak üzereyim...
Sen bilirsin tatlım o zamangamzecimdoğru sölüyorsun özeller biraz riskli ama ayşeylede
konuşdum ya vakit yaklaşdıkca benim bitarafım yemiyor çok afedersin ohaoldumsmilezeynep kamili:1no2:
bide kime sölüyorsam ne cesaret dedi cesaretim gittimafoldumbeneşimde çok üzülüyor
ama ben yapamıcam yarın başka bir özel hastaneye gidicem tavsiye üzerine kabulederlerse
orda karar kılıcaz inş :Saruboceq:
allahım bize yardım etsin inş artık çok ağırlaşdım şikayetim yok ama kendimi zor götürüyorum çok üzülüyorum:1no2:
eşime rahatsızlık veriyorum yatakda dönemiyorum uyanıyor aşkım hemen çeviriyor beniŞeniz
aslında göbüşüm çok fazla şiş değil ama ağrılardan dönemiyorum hele sağ kalçam
bende yok:1no2:
nese ben şimdi duşa gideceğim namaz kılıp yatacağım dualarımdasınız öpüyorumŞeniz
:)) Çok sıcak kanlısın jasmennElbette buyrunnnnnnnnn
1,5 yıllık ewliyim . Elektronik Mühendisiyim . Özel bir şirkette müdür yardımcılığı yapıyorum . Henüz bebeğimiz yok ; ama kendimize en yakın zamanda yeni bir ev arkadaşı edinmek ( yapmak -tatlicadiarzu- ) istiyoruz . Tabii ALLAH nasip ederse inşaallah .
Siteyi , google aramalarına sorduğum bazı sorularda karşıma çıkmasıyla buldum ve ilgimi çekti .Artık buradayım we sizlerle birlikte olmaktan hoşlanıyorum .
Bütün KK üyelerine sevgiler opuyorumnanaktan
Oyy tatlım beniimm nasıl da yoruluyormuş kıyamamBen çalışıyorum çok yoruluyorum..Dükkanın açılışı yapılacak kısa zamanda inşallah.. Yani açık aslında tabide işte formalite gereği..
Yığınla mal geliyor sürekli, eskilerle yenileri yerleştir düzenle sil falan filan çok yoruluyorum.
Eve geliyorum bir külçe gibi :))
Bugünde gelince yattım 11 buçukta kalktım..Oda namaz için. Şimdi kılıp tekrar yatacağım inşallah..
Nazım geçmiş olsun kayınvalideciğine ama geçmiş zaten anladığım kadarıyla :)
Gamzem seni ne kadar özlediğimi anlatamam..Hep aklımdasın. Şu işimde bitsin arayacağım diyorum ama o iş hiç bitmiyor..Akşam saat 6 oluyor..
Canım benimmm:asigim:
Geçmiş olsun myhopum ben kaçırmışım orayıikinci günaydın bendennnnnnnn:lepi:
oğluşu doktora götüreceğiz idrar tahlili tekrarlanacak kum içinn hazır ayaktayken bir sizlere selam verem dedimmmopuyorumnanaktan
swetemm nasılsın canımmm:1hug:
berinimmm aynen canım yaa çok uykum var çokkkkkkkkkmirmirmirmir
iyi gecele rkızlar
az önce radynın hamile olduğunu öğrwidm çok mutlu oldum allah tamamına erdirisn.
darısı isteyen herkese olsun.
ee ben kayıp oldum işte.
ama arada bakıyorum yine sizlere,nasılsınız lobidekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?