Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hos geldin cilekim
gogus ucumdan ben cok cektim sonunda bi cozum buldum cok komik ama
kola kapagini emzirmedigim zaman ucuna koydum nemli kalinca cabuk iyilesti dene istersen canim

bide resim nerde kiz ben bulamadim kucuk ensar in
bi deneyeyim canım sağol

resim burada değil face teydi, ama kaldırdı kuzenim .
Nevinim bu depresyon hiçç birşeye benzemiyor, çok fenayım
kendimi çok kötü hissediyorum, herşey o kadar çok batıyor ki (
bana dua edin nolur
kocamla başbaşa kalmak istiyorum artıkk
bepanten kullanıyorum 2 gündür sanırım işe yarayacak canım
biz de 4 çeşit krem aldık
doğal, silinmesi gerekmeyen, ama işe yaramadı işte

resim yakında koyarım inş. cnm
ahh ahhhhh (
canım kanasada ağlaya ağlaya emziriyorum şükür kitle oluşmadı
kendim de çekiyorum pompayla arada
ohh çok şükür
nasıl korktum bir anda
[/B]

Nazcım hayırlı uğurlu olsun..Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Gözümüz aydın..
Evet çok merak ettik seni, biraz geç aldık haberini..Ama sende bebeğimizde iyi olunda önemli değil tabiki.
Gördüüm kadarıyla iyisin..maşallah sübhanallah..Ama genede istirahat et tabiki msn de görüyorum seni..

Neyse fazla nasihatte bulunmayayım koca karılar gibi:roflol:

Esracım çok geçmiş olsun..Allah beterinden korusun...
Hakikaten verilmiş sadakanız varmış..Elhamdülillah bir zarar görmemişsiniz..Anneciğinede çok çok geçmiş olsun canım..Dikkat et kendine, ağrılarında bir artış olursa genede doktora gitmeyi ihmal etme..

Redim ne korkuttun bizi heeee..Allah korusun meleklerimizi..
Akşam ablam söyledi gece 1 buçukta..Çok kötü oldum çok korktum biliyorsun anlattım..
Neyseki sabah haberini aldımda rahat ettim..Çok şükür..

Gamzemmmm canımmm...Bebikimiziin fotosu feysbuklara gelmiş ama ben göremedim miiiii eyvahlar olsuunnnnn....
Yaaa görmek istiyorum çok ama yaaa:çok üzgünüm:
Gamzem az kaldı gidecekler bebeğin eşin beraber kalacaksınız inşallah..
Azcık daha sabret güzel arkadaşım..
Dileğimiz o ki bunaltıp karışmasınlar ama napalım birşey söyleyincede eminim üzülüp küsülüyorlardır..
O yüzden az daha sabır gidecekler, sende kendi düzenini kuracaksın çekirdek ailenle:sm_cool:

Memiş konusuna değinemeyecim ne yazıkkii:roflol:Tüh eksik kaldım iyi mi:roflol:
Kendimi bu konuda geliştirmem lazım:roflol:

esracım,ailene ve sana çok geçmiş olsun,Allahım birdaha göstermesin...

radycim,ilk mesajını okuyunca nutkum durdu,sonraki mesajını okuyunca rahatladım...bir ohhh çekmişim nasıl......ben bile nasıl korktum anlatamam,senin bu veletler bir doğsunlar ısıracam ısıracam...fenalar, bizi oyum oyum oynatıyorlar:))))))

slm kızlara.s.
neler olmus topıcte yahu........
çilek,naz ogluşlar hayırlı olsun kızlar........gule gule buyutun ınsallah:Saruboceq:topık nufusu kabarıyor masallah darısı tum ısteyen bacılarımızın basına:Saruboceq:Şeniz
esracım cok gecmıs olsun ya....ALLAH korumus cok sukur....sımdı hersey yolunda sanırım dımı????????
radym hbrı alınca cok korktum......sukur sesını duyunca rahatladım......ıkız annnesı olmak en bastan zooooorrrrrrrrr ama cokkkkkkkkkk da guzel ya........aynı haftalarda bende yasadım bunu bılıyorsun ınsanı mahfedıyor bu durum ama gectı korkma........hakkaten şakacı bebelerkaydirigubbakcemile5
alhan,denef,mumu,gulyuzum,myhope,nevın,nehır,pınk,kelebek,svet,berrın herkese sevgıler Şenizhunuttugum varsa affola canlar oglus uyandı kacıyorum ben....

Son düzenleme:
N
Redim ne korkuttun bizi heeee..Allah korusun meleklerimizi..
Akşam ablam söyledi gece 1 buçukta..Çok kötü oldum çok korktum biliyorsun anlattım..
Neyseki sabah haberini aldımda rahat ettim..Çok şükür..

evet canım konuştuk zaten senle de.şükürler olsun çabuk geçti. inş.allah olmaz bi daha.
Memiş konusuna değinemeyecim ne yazıkkii:roflol:Tüh eksik kaldım iyi mi:roflol:
Kendimi bu konuda geliştirmem lazım:roflol:
onun da sırası gerlir inş. nehirim :)))))
hem de tecrübe ederek geliştirirsin kendini inş.
zaten şurda ne kaldı di mi :))

hiç sorma gülyüzüm.tam oynatıyolar hem de. :)
bizimkiler babaya çekicekler heralde.ben çok uslu bi bebekmişim.çok ama çok usluymuşum.ama eşimin bebekliğinden herkes yaka silkeliyo.bunlarda şimdiden böylelerse bilmiyorum artık :))
evet canım.desteklerin için çok sağol.geçti inş.

tünaydın arkadaşlarıım
öyle bi gezesim var ki.sıkıntıdan patlıyorum.hava çok güzel.istanbulda lale mevsimi.heryer lalelerle dolu.ama hiçbiryere çıkamıyorum. (((((

otur evde kız nereye çıkıyon ayşe hanım
bizde istanbuldayız heralde camdan bile bakmıyorum hehehehe
balkona çık ::)))

sorma nazcım.istanbulda yaşayacan bi de balkona çıkınca manzara mı arıyacan.nerdeeeee.
balkona çıkınca karşı binamızı görüyorum :))))))))))

aaaaaaaaaaaaaa neler olmuş yaaaaaaaaaaaaaaa

RADY gözlerim doldu RABBıM tekrarını yaşatmasın bebeklere söyle annelerini üzmesinler şakanın dozu var değilmi korktuk yaaaafffffffff

ESRA cnm çok geçmiş olsun bebeğin ve sen iyisinya bunanla geçmiş olsun annene de acil şifalar diliyorum
NAZ cnm nasıl hissettin yoksa anezteziyi az mı verdiler oğluşunu kocaman kokluyorum öpmek yok

ÇıLEK ahhhhhh cnm seni cıltırtıyorlar mı yalnız mı kalmak istiyorsun evet karışan çok olunca bunalırsın zaten lohusasın birde başkalarıyla uğraşmak zor olur

hıııııııı çilekim ben ensarın resimlerini gördüm hakikaten pamuk gibi oğluşun çok tatlı MAŞŞALLAH BAREKALLAH

aaaaaaaaaaaaaa neler olmuş yaaaaaaaaaaaaaaa

RADY gözlerim doldu RABBİM tekrarını yaşatmasın bebeklere söyle annelerini üzmesinler şakanın dozu var değilmi korktuk yaaaafffffffff
tabi yaaaaaaaaaaa
siz girmeyin topiğe.neler oluyo neler..
çektim kulaklarını mumucum sen merak etme :))
hıııııııı çilekim ben ensarın resimlerini gördüm hakikaten pamuk gibi oğluşun çok tatlı MAŞŞALLAH BAREKALLAH

şu ensar bebiki bi biz göremedik yaahu.hadi anneleri.koyun artık resimleri bebişlerin

iyi pazarlar herkese.berincim tek sen varsın.naapıyosun.ali fıratcığımız naapıyo.iyi mi.

hava çok güzeldi bugün.kaynım sağolsun azıcık hava aldırdı bize bugün.az önce geldik ama hiç eve giresim yok açıkçası.dışarısı o kadar güzel ki.

slm canim
ali firat ellerini kemirsin teyzesiguclubacismile
evt ya hava cok guzel ve giresi gelmiyor insanin
bizde azcik evin onlerinde dolastik geldik temiz hava aldik
kocis olsaydi belki carsiya turlamaya giderdik ama malesef olmadi

ali besikte salliyom ve pc ye takiliyom birazcik:hulya:

Canım benim inşaallah kısa sürer, çabucak atlatırım (
Allah razı olsun lotusum
sağolasın canım
şu ensar bebiki bi biz göremedik yaahu.hadi anneleri.koyun artık resimleri bebişlerin
bebişim uyandı şimdi
birazdan koyabilirsem profile bir resmini koyarım inş.

selam kızlar evet denef yok nerelerde

haklısın RADYCIM bir takıldık faceyi vakit geç olunca sonra diyorm ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…