- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.141
bi deneyeyim canım sağolhos geldin cilekim
gogus ucumdan ben cok cektim sonunda bi cozum buldum cok komik ama
kola kapagini emzirmedigim zaman ucuna koydum nemli kalinca cabuk iyilesti dene istersen canim
bide resim nerde kiz ben bulamadim kucuk ensar in
Nevinim bu depresyon hiçç birşeye benzemiyor, çok fenayımGamzem derdin o olsun tatlım..Bende şey sandım,hani hafiften depresyon gibisinden,bebeğime iyi bakamıyorum,ben kötü bi anneyim vb.durumlarda olabiliyor ya,Allah muhafaza...
canım herkes bişey dicek mutlaka,ben 3 tane çocuk büyüttüm,oda bişeymi ben 5 tane büyüttüm falan filan..Büyükler öyle biraz,napçan..Hem haklılar tabi,bizleri büyüttüler hemde biraz haksızlar,baka baka,bazen yanlış yapa yapa öğrenicez bazı şeyleri,dimi?Herşey değişti artık,6 ay su bile verilmiyor çocuklara,eskiden böle değildi tebi..Biraz eski usül biraz yeni usül bi ortak nokta bulursunuz canım benim..Yakında boşalır ev zaten...Rahat edersin inşallah canım..Çok güzel çok,maşallah sübhanallah..Dahada güzelleşicek,bu halini beğenmicez ozamanD
bepanten kullanıyorum 2 gündür sanırım işe yarayacak canımçileğimm biliyorsun bende de olmuştu ne çektim 2 ay boyunca doktor fito krem eczacı lansiloh verdi ikiside işe yaramadı bende netten papilla diye bir krem sipariş ettim tamamen doğal silmene gerek yok hatta pamukçuğuda önlüyor bende birtek o işe yaradı hatta artanı (2. kutu çok az kullanılmıştı)bir tanıdığıma verdim oda çok memnun kaldı aklında bulunsun canımm çok zor çünkü ağlıyordum emzirirken yaaa:ecrin_bebek:
nazımmm maşallahhhh ikinizedee resim hala yokk ama olsun yoğunsundur şimdi ama bekliyoruz ona göreee
çileğimm evet yaa nerde bu resimmmmCADIARZU
ahh ahhhhhay işte buna bende sinir oluyorum.doğum yapmış kadının başı biraz sakin olmalı bence.allahtan benim eşimin ailesinden başımda bekleyecek kimse yok.bi benim annem olur heralde.
herşeye karışmakta olmaz ki canım.lmaz:
tamam tecrübe ama bence büyüklerin çoğu söyledikleri tecrübenin dışında kulaktan dolma bilgi,gelenek görenekden ibaret.
canım kanasada ağlaya ağlaya emziriyorum şükür kitle oluşmadıiyi geceler canlarım
ben bir uğrayayım dedim.
ütü yapacağım inşallah bu satte!!!!!!!!!!!!!!!
çileğim göğüs uçları yara oludu benimde ve kız emememiş içinde kitle oluştu.
süt kesiği gibi aslında.
bunun i.çin hastaneye git ve orada ki pompalar ile çektir.
yaranın kanamasına aldırma geçiyor içerde birikenler çıkınca birde göğüs ucu kremleri ile bakım yapınca geçiyor.
evicap ın e vitmaini kapsulunu al v epatlatıp o yaraya sür.
bebek bunalrı emebilir hiççççççç mahsuru yok.
ben öyle düzeldim.
eğer pompalatmasam içerde kitle sertleşirmiş.
allah korusun
sen bir doktoruna sor canım
ben 3 gün evde gitmedeğime pişman oldum.
sizler olmayın.
bir an önce hastanede pompalatın açılsın.
radyım çok geçmiş olsun allah yarıdmcın olsun.
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
ohh çok şükürgünaydın canım arkadaşlarım
berbat bir akşamdı.ömrümden bir 5 sene gitti.o kırmızı lekeyi görmek ne kadar kötü bişey yarabbim.allahım kimseye yaşatmasın bu hisleri.kimseleri bunlarla imtihan etmesin.
kahverengi olsa o kadr telşlanmayacaktım.ama bariz açık pembe.çok korktum kızlar çok.elim ayağım boşaldı.hemen hastaneye gittik.nöbetçi kadındoğumcu usg ile baktı.bebeklerimin kalp atışlarını gördük.elhamdülillah onlarda sorun yokmuş.keselerden birinin yerinde çok hafif bi kayma olmuş ama çok anlamlı değil dedi.proluton depot denilen bi iğne yaptı.istirahat ediyorm şimdi evde.
inşallah bir daha sorun çıkmaz.çokta rahatlamış değilim ama yine de dünki kadar telaşlı değilim.
benim çocuklar baştan beri sürekli bana şaka yaptıkları için aslında hiç şaşırmamam lazımdı. Dün 1 nisandı ya :)
N
Redim ne korkuttun bizi heeee..Allah korusun meleklerimizi..
Akşam ablam söyledi gece 1 buçukta..Çok kötü oldum çok korktum biliyorsun anlattım..
Neyseki sabah haberini aldımda rahat ettim..Çok şükür..
onun da sırası gerlir inş. nehirim :)))))Memiş konusuna değinemeyecim ne yazıkkii:roflol:Tüh eksik kaldım iyi mi:roflol:
Kendimi bu konuda geliştirmem lazım:roflol:
hiç sorma gülyüzüm.tam oynatıyolar hem de. :)radycim,ilk mesajını okuyunca nutkum durdu,sonraki mesajını okuyunca rahatladım...bir ohhh çekmişim nasıl......ben bile nasıl korktum anlatamam,senin bu veletler bir doğsunlar ısıracam ısıracam...fenalar, bizi oyum oyum oynatıyorlar:))))))
evet canım.desteklerin için çok sağol.geçti inş.radym hbrı alınca cok korktum......sukur sesını duyunca rahatladım......ıkız annnesı olmak en bastan zooooorrrrrrrrr ama cokkkkkkkkkk da guzel ya........aynı haftalarda bende yasadım bunu bılıyorsun ınsanı mahfedıyor bu durum ama gectı korkma........hakkaten şakacı bebelerkaydirigubbakcemile5
.
tabi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler olmuş yaaaaaaaaaaaaaaa
RADY gözlerim doldu RABBİM tekrarını yaşatmasın bebeklere söyle annelerini üzmesinler şakanın dozu var değilmi korktuk yaaaafffffffff
hıııııııı çilekim ben ensarın resimlerini gördüm hakikaten pamuk gibi oğluşun çok tatlı MAŞŞALLAH BAREKALLAH
iyi pazarlar herkese.berincim tek sen varsın.naapıyosun.ali fıratcığımız naapıyo.iyi mi.
hava çok güzeldi bugün.kaynım sağolsun azıcık hava aldırdı bize bugün.az önce geldik ama hiç eve giresim yok açıkçası.dışarısı o kadar güzel ki.
Gamzemmmm canımmm...Bebikimiziin fotosu feysbuklara gelmiş ama ben göremedim miiiii eyvahlar olsuunnnnn....
Yaaa görmek istiyorum çok ama yaaa:çok üzgünüm:
Gamzem az kaldı gidecekler bebeğin eşin beraber kalacaksınız inşallah..
Azcık daha sabret güzel arkadaşım..
Dileğimiz o ki bunaltıp karışmasınlar ama napalım birşey söyleyincede eminim üzülüp küsülüyorlardır..
O yüzden az daha sabır gidecekler, sende kendi düzenini kuracaksın çekirdek ailenle:sm_cool:
Memiş konusuna değinemeyecim ne yazıkkii:roflol:Tüh eksik kaldım iyi mi:roflol:
Kendimi bu konuda geliştirmem lazım:roflol:
Allah razı olsun lotusumslm kızlara.s.
neler olmus topıcte yahu........
çilek,naz ogluşlar hayırlı olsun kızlar........gule gule buyutun ınsallah:Saruboceq:topık nufusu kabarıyor masallah darısı tum ısteyen bacılarımızın basına:Saruboceq:Şeniz
sağolasın canımaaaaaaaaaaaaaa neler olmuş yaaaaaaaaaaaaaaa
RADY gözlerim doldu RABBİM tekrarını yaşatmasın bebeklere söyle annelerini üzmesinler şakanın dozu var değilmi korktuk yaaaafffffffff
ESRA cnm çok geçmiş olsun bebeğin ve sen iyisinya bunanla geçmiş olsun annene de acil şifalar diliyorum
NAZ cnm nasıl hissettin yoksa anezteziyi az mı verdiler oğluşunu kocaman kokluyorum öpmek yok
ÇİLEK ahhhhhh cnm seni cıltırtıyorlar mı yalnız mı kalmak istiyorsun evet karışan çok olunca bunalırsın zaten lohusasın birde başkalarıyla uğraşmak zor olur
hıııııııı çilekim ben ensarın resimlerini gördüm hakikaten pamuk gibi oğluşun çok tatlı MAŞŞALLAH BAREKALLAH
bebişim uyandı şimdişu ensar bebiki bi biz göremedik yaahu.hadi anneleri.koyun artık resimleri bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?