- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.621
Rediciiiiim geçen küsmüyüz diye sordun ya msn den ne alaka kız anlamadım benohaoldumsmile
Niye küs olayım sana?? Küs olsam söylerim ayol:roflol:
Sende hamişlik yolculuğunun yarısın tamamladın çoktan Allahın izniyle..
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Evlatlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin..
oooo demek doğum günü hee sinan beyin.beraber mutlu senelere canım.güzel yaşlara inş.Oyyy oyy geçmiş olsun miniğime:2:
Allah şifasını versin..Hayırlısı olsun..Hayırlısı nasılsa öyle iyileşsin minikler.
Böyle durumlarda çoğunlukla kendiliğinden iyileşme olur gibi geliyor..Hayırlısı inşallah..
Demek şiştin hee:roflol::roflol:
koyda bi endamını görelim yavrum:roflol:
Eee bebiklere isim neler düşünüyorsunuz bakalım:lepi:
İştede artık çıkıyorsunya çok şükür ne diyim sırnaşık şey
Orda burda doğuracan yoksa:roflol:
Gerçi hastanede çalışıyorsun bişi olmazdı:roflol::roflol:
Biz şimdi mani mani biriktiriyoruz ..Birde model beğenmeye çalışıyoruz..Beğenelim alacağız inşallah..
Bide evde kiracılar var onların çıkmasını bekliyoruz.
Onlarda Eylülde çıkacaklar.
Hayırlısı herşeyin..
Ablam iyiydi en son, gün vardı ctesi günü..
Niye girmiyor bilemiciiim doğrusuohaoldumsmile
Az kaldı kalmazmı yaa..
Söz nişan herşey bitti..Sadece 4 aycık kaldı..
Yarında benim aşkımın doğum günüsü vaaarrropuyorumnanaktan
31 'i bitirecek benim miniğimopuyorumnanaktan
Sapanca göl kenarında kutlayacağım inşallah doğduğu günü.
Bugünde bir kaç süsleme işi bakacağımopuyorumnanaktan Yani tül mül..Göl üzerindeki masamızı süsletmeyi düşünüyorumda mumlar falanbayanssulusmile
Çok romantiğizdir:roflol:
bizde gelelim tam olsun bizde 31 haftamizdan gün aldik tam iki ayimiz kaldi doğuma hayırlısıyla...
gçen perşembe kontrolumuz vardi bebeşim büyümüş 1518 gr 38 cm olmuş teyzeleri...
dr artık gelecek ay nts başliyalim eylülün 15 dede dogumu konuşalaım dedi :sm_cool::sm_cool::sm_cool: ay nasıl heyecanlandim anlatamam...
tek sorun bu ara kasık agirilarim oluyor erken dogum riski korkutuyor dr ilaç verdi bakalım inş geçerde prensesim vaktinde gelir...
rady gerçekten kötü düşüne düşüne kötü şeyleri başimiza topluyoruz ....mafoldumbenmafoldumbendur şekerim yaa.ne erken doğumu.getirme öyle şeyleri aklına.
şimdi diyene bak diyceksin.zaman geçtikçe beni de hafakanlar basıyo bu konuyla ilgili ama benim en büyük korkum,bunun daha çok ikizlerde yaşanması.senin tek.yeri geniştir merak etme.bişeycikler olmaz allahın izniyle.kötü düşüne düşüne kötülükleri çekiyoruz kendimize.allah korusun.
bu arada isim düşündünüz mü siz
ewt cnm az kaldi sayılır 9 haftamız var Allah ne yazdıysa o oluyor ama cnm işte akıldanda çıkmıyor herşeyin hayırlısı yaşicaz görecez...Nassı yaaaa
Nassssııııı yaaaaaaa
Hiç bir isim düşünmediğinize kesinlikle inanamıyorum. Ben çocuk ismi lisedeyken bile düşünürdüm:roflol:
İllaki bişeyler vardır aklında yeme bizialsanaalsanasmile
kocanla ortak olmasada senin aklında illaki vardı hayatta inanmam aksi duruma :))) üzgünüm dökül
Esracım hoşgeldin maşallah sübhanallah, seninde çok az kalmış..
Ne yazıldıysa o..Ondan öteye gidilmiyor nasılsa..
Siz dikkat edin gerisi Rabbime kalmış..Hayırlısı olsun..
Evet efem az kaldı yaw:kedi:
Akşama gidiyoruz inşallah:kedi:
ya düşündük dedik yaaaaaNassı yaaaa
Nassssııııı yaaaaaaa
Hiç bir isim düşünmediğinize kesinlikle inanamıyorum. Ben çocuk ismi lisedeyken bile düşünürdüm:roflol:
İllaki bişeyler vardır aklında yeme bizialsanaalsanasmile
kocanla ortak olmasada senin aklında illaki vardı hayatta inanmam aksi duruma :))) üzgünüm dökül
Ben geldiiiiiim gene ve gene çoook mutlu olaraktan elhamdülillahzemuszemus
Gerçi bir sürü aksilikler geldi başımıza dün ama neyseki.
Bizim rezervasyonumuzu dün sanıyolarmış dün yapmışlar bugün yapmamışlar falan..
Birde ağızlarından kaçırdılar yok pasta hala duruyor faln..
Birde ayy sürpriz olacaktı dimi demezler mii.
Çok fena kızdım çoooook..
Neyse ki Sinanımın keyfi hiç birşeyde kaçmadı akşam gülüp gülüp durdu..
Gene harika bir akşam geçirdik yani :)))
Evet cınım harbiden kötü durumdaymışsınız isim konusunda :)))
Benimde favorit ismim Ahmet Burak..Ama ben Ahmet Cem isminide severim..
Ne bilim hakkat erkek isimlerinde pek seçenek yok. Ben Ahmet Burak ı buldum ama ablama verdim :roflol:
masraflı olceez demşitim.Hem iki dene erkek:roflol:
Hem ikişer isim:roflol:
[/B]
4 aydan aşşağı düşmüş 3 ay 4 hafta mı yazıyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Aman YaRabbiiiiiakannehir
4 aydan aşağı düşmüş düğün tarihimizakannehir
3 ay 4 hafta diyoooooakannehir
ben bir hafta evde yokum köye gidiyorum düğüne ne yazıkkı bu şişko halimle...
rady isim derdine düşmüşsün isim çok ama akla yatan bir türlü olmuyor bizde bu konuda neler düşündük nelerden vaz geçtik akli hayale gelmez ben oglum olsaydi enes ismi çok hoşuma gidiyordu enes koyacaktim tabi başina dedisinin ismiyle beraber olmadi kismet kız ismide mehlikada düşündüm ama sonraondanda vazgeçtik şimdi irem düşünüyoz sadece
erkek isim olarak batuhan oguzhan çok hoşuma gidiyor o isimler
ediz ve yağiz isimleride güzel
bilal(isminin yeri bende ayrıidir)
ama sen en güzel isimleri koyacağina inaniyorum az kaldi cnm hadi sen şimdi aliş verişide başlamamişsindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?