Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Selamlar herkeslere..

Ayşem hoşgeldin,kolay gele..Ne tadilatıymış bunlar,hamiş hamiş..ıyi olmana sevindim,demek pırpır ypıyor minişler,maşallah..Bugünmüş kontrolün,güzel haberler inşallah canım..

Gamzem,ne taşınması bu,benmi kaçırdım tatlım,okumadığım mesajmı oldu acaba...Hayırlı olsun,kolay gelsin canım.Taşınmak çok zordur,3 kere taşındığım için bilirim.Toplaması dert yerleşmesi dert..Allah kolaylıklar versin canım..

Bende temizlik yapıyordum,halı koltuk felan,bitti şükür.Tabi bikaç güne tozlanıcaz gene sil baştanD
Bugün öle oturuyorum işte,boşboş..

Herkeslere öpücükler..

yine geldim.

evet nevinim, evde ttadilat vardı.ya doğalgaz sobalıydı evimiz.kombi takıldı nihayet.onun temizliği felan vardı işte.ev sahibine yoğun baskımızın sonucunda hallettik o meseleyi de.1 aydır ev arıyorduk,çıkıcaktık ama sonunda kabul edebildi.bi de taşınma olsaydı kafayı yerdim heeralde.

kaynımın da düğünü var ağustosun 7 sinde.eşimin anne baba evi olmadığı için düğün evi bizim ev olucak yine diğer kaynımda da olduğu gibi.onun da hazırlıkları felan var.hepsi birbirie karıştı.
daha çocuklar için hiçbi hazırlığa girişmedik biz.bi tek doğalgazı hallettik işte.o da bişeydir. :))

kontrolümüzü de olduk bugün.çok şükür bi sorun yok.yine bi tanesi çok uyuşuk,nazlı.diğeri epey bi hareketli.400 grama yakın olmuşlar.ikisininde erkek olduğu kesinlik kazandı :)
.resimlerini vermedi bu sefer.koycatım ama.15 gün sonra büyük usg var.o zaman net fotolarını vercekler.koyarım inş.

sende de temizlik varmış kolay gele :)

Ayy radym ben öle geldim gittimdi yaa..Dün işlerim vardı...
Evlilik yıl dönümümüzdü dün,çarşıya gittim..7 seneyi devirdik çok şükür..
7 seneyi atlattınmı gerisi kolaymış,öle diyolar.Çok şükür kazasız belasız,sağsalim atlattık:)))Rabbim bize,sizlere ve herkeslere,henüz nişanlı olup evlilik hazırlığı yapanlarada:)) nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar nasip etsin...Herkesi çok seviyorum..
Kocişimi,annemi babamı canım kardeşimi,bütün akrabalarımı ve sizleri çok seviyorum..
Bende özledim canım herkesi ama bi toplanmak nasip olmadı..Ayrı ayrı yazıyoruz hep ama bunada şükür diyelim dimi:))

Kombi iyi olmuş canım yaa,bebişler olunca her yer sıcacık olur,rahat rahat dolanırlar evin heryerinde inşallah canım..Yaa bugünleri gördük ya çok şükür,evde dolandıkları günlerde gelecek Allahın izniyle...

Şöyle bişey yapıyorum:

8 Haziran 2009 - Elif Simay Bebek

29 Haziran 2009 - Defne Bebek

3 Temmuz 2009 - Alperen Bebek,Burak ılyas Bebek,Elif Ceren Bebek

Minişlerimin doğum günü kutlu olsun..
Çok şükür Rabbime bebeklerimizi lutfetti bizlere..
Hepsine sağlıklı,hayırlı,mutlu,başarılı nice nice yıllar diliyorum..
Anne babalarına da nice nice yıllar nasip olsun..
Hepsini minik burunlarından öpüyorum..
Onları taşıyan ve doğuran güzel annelerimin de güzel yanaklarından öpüyorum...

nevinim ooo maaşallah size
7 seneyi devrdiniz demek ha,
allah daha daha uzun eylesin mutlu evliliğinizi inş.:Saruboceq:
bebik sesleriyle de şenlendirsin yuvanızı en kısa zamanda . a.s.

bizde 19 haziranda 5 seneyi devirdik.daha 2 senemiz var desene kaydirigubbakcemile3

çooook sıcak yaa
yanıyorum pişiyorum :bbo:

günaydın arkidişlerimmm
naberler

ben çok yorgunum.haftasonları dinlenmek değil yorulmak için mi var yaa (
bizim evde bu sefer de boya işi çıktı pooffff...
sağolsun eşim yapmaya çalışıyo herşeyi ama hiç içim rahat etmiyo benimde.elimi atmadan duramıyorum.çok sıkıldım artık bir an önce bitsin istiyorum (
sonra da düğün telaşımız başlıycak.ağustosun 7 sinde kaynımın düğünü var.ayyyyy deliriyorum galiba ben..

siz naapıyosunuz

slm ben geldimmm sonunda evimdeyimm yarın an uyuşmazlık iğnem var dua edin ne olur benim için herşey iyi geçsin...

acaba herkez nerede dün yazdıklarımız üçmüş..

evet dun yazilanlar kaybolmus
yaz geldi buralar sessizledi pek yaz la alakasida yok ama herkes bi yerlere tatile gitti
geriside facede takiliyor senin face yokmu ekleselim
sen ben ve bi kac kisi kaldik evde mahsur

sen nasilsin esra hamilelik nasil gidiyor bulantilarin var mi

face adresimi dün yollamiştim özelden sana cnm bulanti felan yok cnm artk büyüdükya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…