- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.801
selam canlarım dün en son yazdığım mesajdan beri kimse uğramamış bebişlerden fırsat kalmıyormu yoksaa iyilikler diliyorum çok öpüyorum bıcırıkları ve siziii
Nehirimin kına gecesi yapılıyor şuan, kınası yakılmış..:85:
Ne zaman geldik bu günlere, Maşaallah Sübhanallah..
Rabbim sonuna kadar huzurla yaşatsın onları.. Hep mutlu olsun inşaallah.. O bunu fazlasıyla hakediyor. Tanıdığım en nadir insanlardan biri O. Dört dörtlük gözümde..
Canım arkadaşım benim, buradan eşlik edeyim kına gecene;
Kinayi getir Aney
Kinayi getir Aney
Parmagin Batir Aney
Parmagin Batir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu arada haftada bir gün ve saat tayin edip burada toplanalım, sohbet edelim, çok özlüyorum sohbetlerimizi ben :97:
Evet yanında olmak çok isterdim ben de..evet canım yaa.nehirimiz bugün anasının koynunda son kez yatıcak.artık misafir o.ay ben de duygulandım
ben aradığımda daha hazırlanıyodu.giydim anamın gelinliğini hazırlanıyorum dediydi :))
benimde aklım orda.keşke gidebilseydik te yanıında olabilseydik.
rabbim ömür boyu mutlu süren birlikteliklerden evliliklerden eylesin onunkini de inş.
boy boy bebeleri olsun mutluluğunu pekiştircek.
hayırlı uğurlu mübarek olsun ...
Tamam canım, bakalım deneyelim şansımızı.ben varım valla.gün içinde uyuyolar veletler.katılabilirim sanıyorum.tabi duyurabilirsek sesimizi gamzecim.
Hayırlı olsun Nevinim, everdik hakkaten Elif'imizi, güzeller güzeli, prenses gibi olduğuna şüphem yok. Sinan çok şanslı biri gerçektenEvvvveettt düğünümüzü yaptık çok şükür,her şey çok güzeldi elhamdülillah..Elifim prensesler gibiydi,herkes hayran hayran seyretti...
Sonra evine bıraktık,biraz oturduk..Sonra taze çiftimizi başbaşa bıraktık.Camdan el salladılar bize..
Sözdü nişandı çeyizdi,kumaştı derken everdik çok şükür...Hepinizin gönlünün dualarının bizimle olduğundan adım kadar eminin canlarım..
Allah razı olsun hepinizden...
Bebiklerimize geçmişler olsun,acil şifalar olsun inşallah...
Gamzem sohpet işini bende çok söyledim ama bi türlü toplanmak nasip olmadı..Sen tarih ve saat belirle ve bence facebook tan bildir,ordan daha etkili olur,hem herkesin haberi olmuş olur canım..Bu arada görev tamamdır gamzecim,nasıl şaşırdı ve sevindi anlatamam...
Evimin halini görmenizi isterdim şuanda,heryerde kıyafet kağıt torba var,karman çurman yani..Şİmdi kalkıp biraz ortalık toplayam,kirli çamaşır sepeti doldu taştı,çamaşır yıkayam birazda..
Hayden haber bekliyotum sizden..Görüşmek üzere arkadaşlarım..
Merhaba annecik, bebiklerimiz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?