Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gözün aydın canım darısı yürümesine inş.
geçmiş olsun ensarımıza da.ya hastanede görüyorum miniminnacık çocuklar ateş öksürük felan.insan nası üzülüyo.keşke hiç hastalanmadan büyüseler.

evt maalesef kolik öyleymiş.zaten eşimle ben artık okuya okuya uzman kadar olduk nerdeyse.okuduğumuz duyduğumuz herşeyi deniyoruz ama hiçbiri çözüm olmadı.yani kolik için adamın biri albüm çıkarmış onu bile indirdik netten işe yararmı diye.o da yaramadı.ama saç kurutma makinasının sesi biraz rahatlatıyo onu keşfettim.tabi oğlum çok çıldırdığı zaman onun sesini duymuyo bile ama arada susturuyo yine de.bi geçse de kurtulsak yaa.ne illet bişeymiş bu.

redimmm geçmiş olsun canımm hem sana hem yeğenimizeeeeeeminik insanlar heeeee bende geçende bir iki parça giyim aldım oğluşuma ama gözümde hala ufak yaa giydirdim ki kollar kaldı açıkta etiketi de kesmiştimm evde giydirecem mecburennn demen olmazsa bizim gözümüzde hiçç büyümüyorlar sankii bakıyorum yok bu oğlana büyük eve gelince keşke onu alsaymışımmmmm
çileğimm sizede geçmiş olsun tam hastalık havası helede bayramdı gezmeydi tüm bebeler hastalandı sanırım bizimkide dahilllşimdilik antibiyotik kullanmıyorum ama doktorumuz yanında bulunsun diye verdi eğer ateşi 38in üzerine çıkarsa 1 günden fazla sürede inmezse kullanacakmışız umarım gerek kalmazzberinimm bizde seni öpüyoruz canımmm
vee nehirimm son 3 gün heyecanını koşuşturmanı hayal edebiliyorumm ee 9 yıl önce bende geçtim o yollardannnnAllah gül yüzünü hep güldürsün bir ömür boyu mutlulukla huzurla sevgiyle dolu bir yuvada yaşamayı nasip etsin inşallah canımmm
denefim lotusum pinkim alhanım nevinim nazım mumum swetem kelebeğim gülyüzlüm unuttuğum varsa affolaa nasılsınız canlarımm hepinizi öpüyoruzzzzz:90:

selam canlarım dün en son yazdığım mesajdan beri kimse uğramamış bebişlerden fırsat kalmıyormu yoksaa iyilikler diliyorum çok öpüyorum bıcırıkları ve siziii

selam canlarım dün en son yazdığım mesajdan beri kimse uğramamış bebişlerden fırsat kalmıyormu yoksaa iyilikler diliyorum çok öpüyorum bıcırıkları ve siziii

valla benim kalmıyo canım :))
kalan fırsatları da ya ecde eksik kalan işleri yaparak ya da uyuyarak değerlendirmeye çalışıyorum.
bizde seni çok öpüyoruz..

Günlerdir Nehirimi düşünüyorum, heran aklımda ne yapıyor acaba diye.. :98:
Şimdi otobüs seferlerine bakayım dedim, ama gariptir hiçbirinde o güne sefer bulamadım nette, bir tek metronun var; o da saat 19:45 te.. Belki İlker i ikna edersem diyorum.. Ayy inşaallahh..
Nevinler hangi otobüsle geliyorlardı acaba İstanbul'a?
Kına gecesi ne zaman acaba, bugün mü? yarın mı?
Off çok merak ediyorum:84:, en iyisi arayayım..

Hoşbulduk Berincim, Ali Fırat nasıl?
Radyim sağol canım, ama bebecikler hasta olmadan büyümüyorlar işte, Allah daha beterlerinden korusun onları.. :26:
Anneye çocukları hiç büyümezmiş zaten, bu hep böyle bişeydir :)
Kolik için gerçekten yapılacak pe bişi yok, sadece rahatlatıcı bazı teknikler var, şuan pek hatırlamıyorum ama biri sıcak havlu koymaktı sanırım.
Sana da çok geçmiş olsun canım, yok mu yardıma gelen birileri?

Pinkçim teşekkürler.. Neler yapıyorsun, nasılsın bakalım?

Nehirimin kına gecesi yapılıyor şuan, kınası yakılmış..:85:
Ne zaman geldik bu günlere, Maşaallah Sübhanallah..

Rabbim sonuna kadar huzurla yaşatsın onları.. Hep mutlu olsun inşaallah.. O bunu fazlasıyla hakediyor. Tanıdığım en nadir insanlardan biri O. Dört dörtlük gözümde..
Canım arkadaşım benim, buradan eşlik edeyim kına gecene;

Kinayi getir Aney
Kinayi getir Aney
Parmagin Batir Aney
Parmagin Batir Aney

Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney

Son düzenleme:

evet canım yaa.nehirimiz bugün anasının koynunda son kez yatıcak.artık misafir o.ay ben de duygulandım
ben aradığımda daha hazırlanıyodu.giydim anamın gelinliğini hazırlanıyorum dediydi :))
benimde aklım orda.keşke gidebilseydik te yanıında olabilseydik.

rabbim ömür boyu mutlu süren birlikteliklerden evliliklerden eylesin onunkini de inş.
boy boy bebeleri olsun mutluluğunu pekiştircek.
hayırlı uğurlu mübarek olsun ...

nehircim bi ömür mutlu olun inşş bir yastıkta kocayın eşinle hayırlısıyla evlatlarınızda olsun hep birlikte mesut olun canımmm düğüne gelemiyorum burdan bir kez daha kutluyorum

nehirimmm şu anda nasıl mutlusundur kimbilir bir prensesden daha güzel olduğuna eminim keşke yanında olabilsem bu güzel gününe bende tanıklık edebilseydim ama eşim bir yana oğluş hasta zaten yazdıydım dünden beri ateşle boğuşuyoruz bir çıkıyor bir iniyor sabah beri üzerinde sadece bezi var yani eşim olur deseydi de gelemeyecektim maleseff artık resimlerinizle idare edecez ama bilki aklım kalbim duam hep seninle bugün olmazsa bile inşallah bir gün seninle ve tabi tüm topik arkadaşlarımla yüz yüze tanışmak mümkün olur bir ömür boyu mutluluklar dilerim canımmm bir yastıkta kocayın sevgiyle mutlulukla inşallahhhh

Evvvveettt düğünümüzü yaptık çok şükür,her şey çok güzeldi elhamdülillah..Elifim prensesler gibiydi,herkes hayran hayran seyretti...

Sonra evine bıraktık,biraz oturduk..Sonra taze çiftimizi başbaşa bıraktık.Camdan el salladılar bize..

Sözdü nişandı çeyizdi,kumaştı derken everdik çok şükür...Hepinizin gönlünün dualarının bizimle olduğundan adım kadar eminin canlarım..

Allah razı olsun hepinizden...

Bebiklerimize geçmişler olsun,acil şifalar olsun inşallah...

Gamzem sohpet işini bende çok söyledim ama bi türlü toplanmak nasip olmadı..Sen tarih ve saat belirle ve bence facebook tan bildir,ordan daha etkili olur,hem herkesin haberi olmuş olur canım..Bu arada görev tamamdır gamzecim,nasıl şaşırdı ve sevindi anlatamam...

Evimin halini görmenizi isterdim şuanda,heryerde kıyafet kağıt torba var,karman çurman yani..Şİmdi kalkıp biraz ortalık toplayam,kirli çamaşır sepeti doldu taştı,çamaşır yıkayam birazda..

Hayden haber bekliyotum sizden..Görüşmek üzere arkadaşlarım..

Evet yanında olmak çok isterdim ben de..
Amin aminn inş.
ben varım valla.gün içinde uyuyolar veletler.katılabilirim sanıyorum.tabi duyurabilirsek sesimizi gamzecim.
Tamam canım, bakalım deneyelim şansımızı.
Hayırlı olsun Nevinim, everdik hakkaten Elif'imizi, güzeller güzeli, prenses gibi olduğuna şüphem yok. Sinan çok şanslı biri gerçekten . Jartiyerini giydi dimi

Çok teşekkürler canım, çok mutlu oldum bende yardımın için, bende haberini bekliyorum bi numara gönderecektin canım?

Buluşma günümüzü Perşembe 14:00 olarak düşündüm, uygun mudur? Fikri olan varsa söylesin lütfen.

Son düzenleme:
Merhaba annecik, bebiklerimiz nasıl?

off yine hastalar maalesef yaa.ben mi iyi bakamıyorum anlamadım ki.
öksürük balgam nefes darlığı ...
doktora götürdük ciğerlerinde bişey yok korkma dedi ama öyle bi hırıltılı nefes alışları var ki ben dayanamıyorum.
aslında benden de geçmiş olabilir.çünkü bende aynı durumdayım.iğne verdi penisilin 12 tane.onları oluyorum.bi düzelemedim gitti.

ayy çoksevindim elifimin adına.herşeyin yolunda gitmesine.
bi tanıdığınız foto eklemiş faceye.elifi de etiketlediği için iki üç resmini görebildim ben :))
harika gözüküyo gerçekten.ama daha yakından görmek istiyorum ben.özellikle stüdyo fotolarını merak ediyorum
allahıım gülen yüzünü soldurmasın nehirimizin inş.

nevinim bitti işte tüm kşuşturmaca.bundan sonra dinlenirsiniz inş.
valla benim evde seninkinden farklı değil.bi bulaşık yıkayım diye mutfağa gidiyorum elli kere yanlarına gelmek zorunda kalıyorum :)
neyse babaları nöbete gitcek beni bekliyo şimdi hemen kaçmam lazım.
buluşma saati bana uyuyor evdeyim hep ne de olsa.inşallah o saatte çocuklar da uyuyo olurlar.yoksa biraz zor.
haydin çok öptüm sizi

hee nevinim seni de merak ediyorum yaa ne giydin nasıldn.seninde çok güzel oldğuna eminim de görmek istiyorum yine de.hadi çabuk koyun fotoları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…