Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Gamzem,araştırmadayım numaralar için,haber edicem tatlım...
Perşembe 14.00 benim içinde uygun gibi görünüyor..Sokaklarda olmazsam burdayım anacım
Valla giydi canım cartiyerini --bu kaşlarını muzur muzur kaldırıp indiren ifadeyi bulamadım yaa,benmi göremiyom nedir--

Radym geçmişler olsun yaaa..Senden geçmiş olabilir canım ama olsun..Hastalanacaklarki bağışıklık sistemleri güçlensin dimi ama?Hastalanmadan büyüyemiyorlar işte napçan...Onlardan her hırıltı duyduğunda eminim için sızlıyordur canım,minicikler daha ama geçicek inşallah canım,sen üzme canını...

İyi pazarlar pinkim,tatlı yorgunluklar valla ama tatlıda olsa insan bitsin istiyor heheheDNeyse bitirdik çok şükür...Dayımın kızı 20 yaşında,betülcüm lütfen bikaç sene daha evlenme bu yakınlarda bi düğünü daha kaldıramam diyorum

20 yaşında evlenmesin daha tabi yaa
4 yıl sonra uygundur hehehehe
diyene bak diyceksin şimdi 20 ye girer girmez evlendim bende:86: ne acelem varsa hııhhh:90:

diyene bak diyceksin şimdi 20 ye girer girmez evlendim bende:86: ne acelem varsa hııhhh:90:

Pinkim kısmet olunca insanın eli kolu bağlanıyor işte...Ömür boyu mutluluklar size canım,bende 21,5 ta evlendim hehe..ama hiiiiiiiiiiiiiiiiç pişman değilim iyiki evlenmişim

Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Geçmiş olsun tatlım, elbette canımızdan daha iyi bakıyoruz onlara, ama bağışıklıkları çok düşük olduğu için ummadık bir yerden alıyorlar hastalığı, gelen misafirlerden bile almış olabilirler. Allah şifalar versin her birinize.

Ya evet sen deyince hemen ben de baktım resimlere, perfect :79:
Nevinim fotolarını bekliyoruz en yakın zamanda cınımm, meraklıyız biz biliyorsun
Tamam kuzum beklemedeyim..

Tamam gün olarak anlaştık öyleyse, ben genel duyurumu yapayım o zaman

Nehirimden haber var mı canım, balayındalar değil mi ?
Aynen :26:
Çok sevindim böyle düşünmene , ben de aynı cümleleri kullanmayı öyle çok isterdim ki

İyi geceler kızlar , misafir okuyucumuz hariç kimseler yok..
Perşembe günü hep beraber buluşur, eskisi gibi sohbet ederiz inş.

selam kızlar aşağıda nevinim var galiba başka kimse yok olsun ben genede hepinizi öpiim bugünlerde çok yoğunum sabah tan öğleye ahşap boyamaya başladım öğleden sonra ise resim kursu ordan oraya koşturuyorum 1 tepsi aldım onu boyuycam kaydetmişler kişi sayısını toplamak için fazladn beni.. okadar yazmışlar bir tepsi boyuyim bari gidemd dedim perşembe sabahtan akşama orada olucam yani öğle arası eve gelirsem yani eşim yemeğe gelirse geliyorum eve ,girerim nete gelmeyince bende orada tost falan idare ediyorum

siz sohpetler edin ben varmışım gibi ben gelince okurum hepimiz aynı anda bi arada olamıyoruz olsun sizi seviyorum canlarım öpüldünüz

Merhabalar herkese..

fotoğraf makinesi bende değil,biz çok çekmedik zaten ,fotoğrafçı çekti.resimlere ulaşır ulaşmaz eklicim inşallah..

Yok balayında değiller gamzem gitmediler biyere evlerindeler,yazın tatile gidecekler inşallah,öyle karar aldılar..

Pazar bize geldiler hatta,eşimin doğumgünüydü,eşim"sen benim doğum günümü kutlamadan nasıl evlenirsin" diye inletti her yeri

Onlarda sağolsun geldiler,yemek yedik pastamızı kestik,hediyelerimizi verdik,kahve içtik,sonra gittiler...Nehir namüsait,anlarsınız ya

Öle işte,hergün arıyor zaten,evi topluyorlarmış biyandan...

Banyodan aşağı kata sızma vardı,çeyiz serdiğimiz gün ustalar geldiydi..Duşun içi kurusun diye ellenmemişti.Pazar sabahı aradı,sinan banyoyu temizliyor ben kahvaltı hazırlıyorum dedi,Dedim ne çabuk eskidiniz kız sosisli bişi yapıyorduk,onun tarifini sordu.

Dün akşam annemler yemeğe geldi bana.Banyoda 3 havlu asılı olurdu,annem birini kaldırmış 2 tane asmış.Babam demiş sen banyoya gene 3 havlu as,bana garip geliyor demiş:2:

Böle işte...

Perşembe 14 te burdayız inşallah,görüşmek üzere...

Kolay gelsin pinkim,koşuşturmaya başlamışsın yine..

Nehirede bi arkadaşımız kendi boyadığı tepsiyi getirmiş hediye olarak,Çok güzeldi bayıldık..

Şimdiden ellerine sağlık canım..

Bende seni, kocaman öptüm..

babacığına annene zor geliyo tabi:96: alışıklar evdeydi bunca senedir olsun mutlu olsunda hep öyleydik uçtuk yuvamızdan kendi yuvamızı kurmak için hayırlıısyla mutlulukla ne güzel

siz sohpetler edin ben varmışım gibi ben gelince okurum hepimiz aynı anda bi arada olamıyoruz olsun sizi seviyorum canlarım öpüldünüz
Her zamanki gibi çok yoğunsun arkadaşım, bence ustalık kıvamına gelmişsindir artık sen ders vermeye başlamalısın :)
Tamam ama takipte ol yinede.
Tatil kararları çok yerinde bencede, sırf balayı olsun diye de kış günü nereye gidilirki, zaten yeni evli çifte her yer balayı tadında :)

Demek namüsait, hala stresli yani o zaman, hadi hayırlısı..
Ya daha bitmedi mi onların tadilat işleri.. En önemli yeri bırakmışlar bi de

Perşembe burdayız cınım inş.
Nehirime çok selamlar

selamlar
okudum şöyle bi geçmişi yazmadan kaçmayım dedim.aslında hiç ayakta durcak halim yok.çok yorgunum bitkinim.

maalesef yine hastayız.moralman eksilerdeyim.düzelmiyolar bi türlü.aile boyu iğne oluyoruz ((
bebeğimin birisi beslenemiyor aşırı kusmaktan.bıngıldağı bile çökmüş o kadar yani.bunun yanında bi sürü sıkıntısı var.göbek fıtığı olmuştu ağlamaktan şimdi de kasık fıtığı çıkmış.bugün farkettim.sanırım ameliyat yolu gözüküyo off
yarın yine hastanelerdeyiz
dua edin bize (

perşembe burda olmayı çok istiyorum.inş.
nevinim gamzem pinkim öpüyorum sizi

sağolun kızlar.
biz gittik bugün doktora.kusması fıtıktan kaynaklanıyomuş bebeğimmin.iki taraflı oluşmuş kasıktaki fıtık.ameliyat gerekiyor dediğim gibi.biraz da acele etmek gerekiyomuş sanırım bu durumlarda.ama cerrahla görüşmek için vakit kalmadı bugün.yarın tekrar gidicez.

Ahh canım ya çok üzüldüm okuyunca kıyamam ben o miniklerime
Kasık fıtığı çok yaygınlaştı bebeklerde, basit bir ameliyat aslında ama ameliyat yani, insan aşı olmalarına bile kıyamazken ..
Allah kolaylık versin canım, inş. atlatır :26:

Allah sana da tez zamanda şifa versin de onlara bakmak için güç kuvvet gelsin, hastayken onlarla ilgilenmek çok zordur bilirim

Yarın görüşmek üzere, hepinizi bekliyorum..

Radym çok geçmişler olsun canım yaa..

Nedir el kadar bebelerde fıtık olayı,anlamış değilim.Fıtık için çok ağır iş yapanlarda olur genellikle derler ama ben nedense hep bebeklerde denk geliyorum..

2 kuzenimin oğulları da geçirdi bu ameliyatı,hatta biri hazır narkoz almışken sünnet işini de çıkardı aradan...
Onlar o kadar kuvvetli ki o kadar güçlü ki,öyle dayanıklılar ki,sana bana taş çıkarırlar emin ol canım..Allahın izniyle göz açıp kapayana kadar olcak bitçek aa bi bakmışınız evinizdesiniz canım...Gönlünü ferah tut..Sen gergin olma ki onlarda gerilmesin,senden güç alsınlar canım..Allah yardımcınız olsun...

Ben birazdan namazı kılıp anneme doğru yola çıkıcam,akşam nehirler yemeğe gelecekler anneme..
Ordan devam edicem sohpete inşallah..Bi 5-10 dakka gecikirsem merak eylemeyin emi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…