- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.821
20 yaşında evlenmesin daha tabi yaa
4 yıl sonra uygundur hehehehe
diyene bak diyceksin şimdi20 ye girer girmez evlendim bende:86: ne acelem varsa hııhhh:90:
Geçmiş olsun tatlım, elbette canımızdan daha iyi bakıyoruz onlara, ama bağışıklıkları çok düşük olduğu için ummadık bir yerden alıyorlar hastalığı, gelen misafirlerden bile almış olabilirler. Allah şifalar versin her birinize.off yine hastalar maalesef yaa.ben mi iyi bakamıyorum anlamadım ki.
öksürük balgam nefes darlığı ...
doktora götürdük ciğerlerinde bişey yok korkma dedi ama öyle bi hırıltılı nefes alışları var ki ben dayanamıyorum.
aslında benden de geçmiş olabilir.çünkü bende aynı durumdayım.iğne verdi penisilin 12 tane.onları oluyorum.bi düzelemedim gitti.
ayy çoksevindim elifimin adına.herşeyin yolunda gitmesine.
bi tanıdığınız foto eklemiş faceye.elifi de etiketlediği için iki üç resmini görebildim ben :))
harika gözüküyo gerçekten.ama daha yakından görmek istiyorum ben.özellikle stüdyo fotolarını merak ediyorum
allahıım gülen yüzünü soldurmasın nehirimizin inş.
nevinim bitti işte tüm kşuşturmaca.bundan sonra dinlenirsiniz inş.
valla benim evde seninkinden farklı değil.bi bulaşık yıkayım diye mutfağa gidiyorum elli kere yanlarına gelmek zorunda kalıyorum :)
neyse babaları nöbete gitcek beni bekliyo şimdi hemen kaçmam lazım.
buluşma saati bana uyuyor evdeyim hep ne de olsa.inşallah o saatte çocuklar da uyuyo olurlar.yoksa biraz zor.
haydin çok öptüm sizi
hee nevinim seni de merak ediyorum yaa ne giydin nasıldn.seninde çok güzel oldğuna eminim de görmek istiyorum yine de.hadi çabuk koyun fotoları.
Tamam kuzum beklemedeyim..Gamzem,araştırmadayım numaralar için,haber edicem tatlım...
Perşembe 14.00 benim içinde uygun gibi görünüyor..Sokaklarda olmazsam burdayım anacım
Valla giydi canım cartiyerini --bu kaşlarını muzur muzur kaldırıp indiren ifadeyi bulamadım yaa,benmi göremiyom nedir--
Radym geçmişler olsun yaaa..Senden geçmiş olabilir canım ama olsun..Hastalanacaklarki bağışıklık sistemleri güçlensin dimi ama?Hastalanmadan büyüyemiyorlar işte napçan...Onlardan her hırıltı duyduğunda eminim için sızlıyordur canım,minicikler daha ama geçicek inşallah canım,sen üzme canını...
İyi pazarlar pinkim,tatlı yorgunluklar valla ama tatlıda olsa insan bitsin istiyor heheheDNeyse bitirdik çok şükür...Dayımın kızı 20 yaşında,betülcüm lütfen bikaç sene daha evlenme bu yakınlarda bi düğünü daha kaldıramam diyorum
Aynen :26:20 yaşında evlenmesin daha tabi yaa
4 yıl sonra uygundur hehehehe
diyene bak diyceksin şimdi20 ye girer girmez evlendim bende:86: ne acelem varsa hııhhh:90:
Çok sevindim böyle düşünmene , ben de aynı cümleleri kullanmayı öyle çok isterdim ki
Pinkim kısmet olunca insanın eli kolu bağlanıyor işte...Ömür boyu mutluluklar size canım,bende 21,5 ta evlendim hehe..ama hiiiiiiiiiiiiiiiiç pişman değilim iyiki evlenmişim
Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Her zamanki gibi çok yoğunsun arkadaşım, bence ustalık kıvamına gelmişsindir artık sen ders vermeye başlamalısın :)siz sohpetler edin ben varmışım gibiben gelince okurum hepimiz aynı anda bi arada olamıyoruz olsun sizi seviyorum canlarım öpüldünüz
Tatil kararları çok yerinde bencede, sırf balayı olsun diye de kış günü nereye gidilirki, zaten yeni evli çifte her yer balayı tadında :)Merhabalar herkese..
fotoğraf makinesi bende değil,biz çok çekmedik zaten ,fotoğrafçı çekti.resimlere ulaşır ulaşmaz eklicim inşallah..
Yok balayında değiller gamzem gitmediler biyere evlerindeler,yazın tatile gidecekler inşallah,öyle karar aldılar..
Pazar bize geldiler hatta,eşimin doğumgünüydü,eşim"sen benim doğum günümü kutlamadan nasıl evlenirsin" diye inletti her yeri
Onlarda sağolsun geldiler,yemek yedik pastamızı kestik,hediyelerimizi verdik,kahve içtik,sonra gittiler...Nehir namüsait,anlarsınız ya
Öle işte,hergün arıyor zaten,evi topluyorlarmış biyandan...
Banyodan aşağı kata sızma vardı,çeyiz serdiğimiz gün ustalar geldiydi..Duşun içi kurusun diye ellenmemişti.Pazar sabahı aradı,sinan banyoyu temizliyor ben kahvaltı hazırlıyorum dedi,Dedim ne çabuk eskidiniz kızsosisli bişi yapıyorduk,onun tarifini sordu.
Dün akşam annemler yemeğe geldi bana.Banyoda 3 havlu asılı olurdu,annem birini kaldırmış 2 tane asmış.Babam demiş sen banyoya gene 3 havlu as,bana garip geliyor demiş:2:
Böle işte...
Perşembe 14 te burdayız inşallah,görüşmek üzere...
Ahh canım ya çok üzüldüm okuyunca kıyamam ben o miniklerimeselamlar
okudum şöyle bi geçmişi yazmadan kaçmayım dedim.aslında hiç ayakta durcak halim yok.çok yorgunum bitkinim.
maalesef yine hastayız.moralman eksilerdeyim.düzelmiyolar bi türlü.aile boyu iğne oluyoruz((
bebeğimin birisi beslenemiyor aşırı kusmaktan.bıngıldağı bile çökmüş o kadar yani.bunun yanında bi sürü sıkıntısı var.göbek fıtığı olmuştu ağlamaktan şimdi de kasık fıtığı çıkmış.bugün farkettim.sanırım ameliyat yolu gözüküyo off
yarın yine hastanelerdeyiz
dua edin bize(
perşembe burda olmayı çok istiyorum.inş.
nevinim gamzem pinkim öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?