- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.861
Aynennnn...
Veririm zopayı görürsün heeee...
Accıık yidim geldim..Çok yemiyimki akşama acıkıyım yahuuu...
Nehirim gelecek dimii
Bende çamaşır astım, yemeğin soğanını-salçasını kavurdum, bulaşık mak. çalıştırdııımmm
Şimdi de anama gidiyorum, bekliyor beni. Komşumuz doğum yaptı da, ona geçmiş olsuna gidicez.
Akşama yine gelirim burda olursanız görüşürüz
Müsadeni istiyorum nevinim :26:
Tamam canım, kolay gelsin size de, nehirime de çookkk selamlar..
Evet canım nehircim gelcek,evlendide yemeklere geliyor hatun..Elhamdülillah..
Müsade senin canım,nedemek..Bende anama yardım edem az biraz bariii...Zahmet olcek ama
Komşunuzda gülegüle büyütsün bebeğini
hayırlı evlat olsun inşallah...
Biara uğramaya çalışırım canım,denk geliriz inşallah..
Görüşmek üzre tatlım,öptüm kocaman..
Ben de seni öpüyorum arkadaşım, bir dahaki buluşmaya inşaallahselam gaak ahalisiiibir saattir siteye girmeye uğraşıyorum şu anda arkadaşımdayım oğlu pc yi halletmiş o kadar ağır ki anlatamam sürekli takılıyor hesapta yoktu bu misafirlik eşim geç gelecekmiş arkadaşta çağırınce git dedi ordan girerim nasılsa diye yazmadan çıktım ama inanın saatlerdir pcle boğuşuyorum okuyamadımda kim var kim yok umarım yazdığım gider ondan bile emin değilimm neyse sizi sattım zannetmeyin inanın ben de bilmiyordum inşallah bir dahaki sefere bir mani olmaz da bende sohbetinizde bulunurum şimdilik şu işkenceye bir son vereyim yazmak bile çokkk zor çünküü hepinizi öpüyoruz canlarımmm
Sağol canım anlattıığım gibi işte, nolsun..gamzecim selam
naber
Sağol canım, ilk zamanlar çok zorlanıyordum ama alışıyor insan, netcen :97:Dün akşam bakım varmış sitede..
Evet bende pek beyenmedim ama alışırız zamanla...
Uykusuzluk zor zanaat...Allah kolaylıklar versin...
Hiçte evde durmuyon hee,geziyon maşallah
Hadi gözün aydın kulağın bursa diye bayat bi espri yapayımAma çok geçe kalmışın gamzem yaa...Doktor kontrolüne gittimiydin hiç...
Hadi yaa, ama canım doktora gittin mi sennn ?gamzemm sen yine erken olmuşsun bende hala tık yokkkkkkk
radymm biliyorsun oğluşta anestezi aldıı ama çok şükür bir aksilik olmadı senin meleğinde hayırlısıyla atlatacak canımm iyileşecek Allahın izniyle inşallahh keşke bunlar yaşanmasa ama olmuyor iştee Allah dermansız dert vermesin evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahhh
nevinim bayağı geç döndük arkadaşımdan nasılsa akşama kadar ordayım rahat girerim hesabı yaptım ben ama tıklıyorum içeri giriyorum aradan geçiyo 5 10 dakka ancak açılıyo bir oğluş bir pc yaptım anlayacağın sanırım oğlunun girdiği bir oyundan virüs kapmış üşütmüş pcklavye de yeğenlerden nasibini almış zor basıyo hatta bazısı hiç basmıyoo 12 ve 2 yaşında iki oğlu vardı ee benimkide halletmişti klavyeyi bu ikinci hatta mausu bile çiftledik doğaldırrr nehirime çokkk selammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?