- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.941
Aminn inş.Mevlit Kandilimiz hayırlara vesile olsun sağlıklı huzurlu bir ömür versin YÜCE ALLAHIM cümlemize ve bebiklerimiz gelsin İNŞALLAH
Sağol canım, evet aynen öyle, herkes gripten yatak-döşek durumunda..Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım..Hayırlara vesile olsun inşallah..Bütün dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah...
Gamzem geçmişler olsun ...Bu sene gripler çok fena geçiyor sanırım..40 derece ateş offf ki offf...Acil şifalar inşallah..
Ayşem Allah kabul etsin...Resimleri eklemeyi unutma ve hemen silme lütfenBen kocişten bilgisayarı alamıyorumda son günlerde malesef
Bende bişi yok işte aynen devam..Görüşmek üzere...Hayırlı geceler..
slm kızlar
masallah raydim buyütmüşsün ufaklıkları
ve cok tatlı olmuşlar maşallah 41 kere
radymm 41 kere maşallahhh büyümüş kocaman olmuşlar oy oy takımlarıda çekmişler yakışıklılarım benimm Allah nazarlardan saklasınn
inşallah nehircim.işin hayırlı olsun.allah kolaylıklar versin.Tü tü tüüüü maşallah sübhanallah bebilerimize..
Çok tatlı olmuşlar ama yaa..
Büyüdükçe dahada güzelleşiyorlar maşallah sübhanallah..
Hayırlı olsun mevlütünüz, hayırlara vesile olsun redicim..
Sünnetlerine geliriz inşallah :)))]
sağol pinkim.rabbim hepinize nasip eder inşallah güzel güzel melekleri kucağınıza almayı.bizde seni öptük.ay ayy çok şeker bu beyler redy cim maşallah 41 kere tütütütütüüüüü:)))))öptüm onları çok çok
nehirim hayırlı olsun işin cnm
masallah benim pasalarıma cok yakışlkı bunlar annesi.yanakları tam öpmelik olmus bunların.
nehırım yeni işin hayırlı olsun canm darısı basıma
Ben de sizi öpüyorummmradymm 41 kere maşallahhh büyümüş kocaman olmuşlar oy oy takımlarıda çekmişler yakışıklılarım benimm Allah nazarlardan saklasınn
berinimm okudum ama yazamadım malum biri yüzündenn öncelikle yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturr nerdeyse 1 ay olmuş kaza olalı annen iyidir inşallahh veee darısı tüm isteyenlerin başınaaaaa Allah sağlıcakla hayırla tamamına erdirsin inşallahhhh
denefim lotusum alhanım nevinim nehirim pinkim çileğim gülyüzlüm kelebeğim swetem nazım mumum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımm
Radycim bu babyler ne ara bu kadar büyüdülerrr..
Hey maşaallahhh tatlişkolara :81:
Talha tombik yanaklı olan dimi
Sünnet takımları da pek bi afilliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?