Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Mevlit Kandilimiz hayırlara vesile olsun sağlıklı huzurlu bir ömür versin YÜCE ALLAHIM cümlemize ve bebiklerimiz gelsin İNŞALLAH
Aminn inş.
Sağol canım, evet aynen öyle, herkes gripten yatak-döşek durumunda..

selamlar efendim.
geçmiş kandilimiz mübarek olsun.
pek yazamadım bu aralar kusura bakmayın.şimdide gidip uyumam lazım.gece yine mesaideydik.
fotolarımızı ekledim teyzoşlarımız bizi tanısınlar diye :))

gamzecim çok geçmiş olsun ensarımız.iyi bak annesi ona.inşallah atlatmıştır.benimde ödüm kopuyo birimizden biri hastalancak diye.evden dışarı çıkarmıyorum valla.naapalım yaza kadar idare edicez artık.

hakkaten bu seneki grip çok illet bişey.keçi gribimiymiş neymiş.keçi inadı var.bulaştı mı bırakmıyo peşini.allah hasta olan herkese şifalar versin.

nevin teyzemiz çabuk bak resimlere.bakınca da haber ver :) öptük seni çok ve diğer teyzelerimizi de...

MRIYA arkadaşım.bu konularda doktorlardan yardım alman daha doğru olur.şimdi biz ne desek olmaz.ama eğer tek sorun buysa umarım kolayca atlatılır,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebek sahibi olursun.

radymm 41 kere maşallahhh büyümüş kocaman olmuşlar oy oy takımlarıda çekmişler yakışıklılarım benimm Allah nazarlardan saklasınn
berinimm okudum ama yazamadım malum biri yüzündenn öncelikle yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturr nerdeyse 1 ay olmuş kaza olalı annen iyidir inşallahh veee darısı tüm isteyenlerin başınaaaaa Allah sağlıcakla hayırla tamamına erdirsin inşallahhhh
denefim lotusum alhanım nevinim nehirim pinkim çileğim gülyüzlüm kelebeğim swetem nazım mumum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımm

slm kızlar

masallah raydim buyütmüşsün ufaklıkları
ve cok tatlı olmuşlar maşallah 41 kere

radymm 41 kere maşallahhh büyümüş kocaman olmuşlar oy oy takımlarıda çekmişler yakışıklılarım benimm Allah nazarlardan saklasınn

sağolun kızlar.büyüyolar işte yavaş yavaş.ama abilerimizin yanında daha çok bebeğiz.abilerimiz delikanlı oldular maaşallah.

Tü tü tüüüü maşallah sübhanallah bebilerimize..
Çok tatlı olmuşlar ama yaa..
Büyüdükçe dahada güzelleşiyorlar maşallah sübhanallah..

Hayırlı olsun mevlütünüz, hayırlara vesile olsun redicim..
Sünnetlerine geliriz inşallah :)))

Berincim harbiden bombasın yani bide normal anlatıyorsunki :))
Yani herkes anlamış herhalde kimseler sormamış..
Sen korunurken oldu ne demek?
Yani hem sen korunuyordunda hem nasıl oldu?
Yani erkek korunuyor olsa kaza olsa anlarımda, sen nasıl korunuyordunki?
Kusura bakmayın yeni evliyim bilmiyor olabilirim

Bu arada ben işe başladııım yuppiiiiii
Pazartesi günü öğleden sonra başladım bugün 5. günüm..
Kocaeli ve çevresinin elektrik daığım şirketi SEDAŞ.
Sedaş ödeme merkezinde bilgisayar başında fatura tahsil ediyorum..Çok rahat bi iş, şu an için çok memnunum..

Gamzem demek hasta oldunuz..Şu bebiler hasta oldumu çok zor yaaa...Allah kolaylıklar versin..
Şimdi nasıl Ensarımız? Sen nasılsın?
Eşin nasıl?
Görümcen nasıl?
Ne manada anlaşamıyorsunuz? Yani kavga yada laf sokma ima falan mı var?
Şimdi evlide tabi..Eeee ne zaman gidecek kocasının yanına

Myhopum haber vermedin alperen nasıl oldu?

ay ayy çok şeker bu beyler redy cim maşallah 41 kere tütütütütüüüüü:)))))öptüm onları çok çok
nehirim hayırlı olsun işin cnm

masallah benim pasalarıma cok yakışlkı bunlar annesi.yanakları tam öpmelik olmus bunların.
nehırım yeni işin hayırlı olsun canm darısı basıma

inşallah nehircim.işin hayırlı olsun.allah kolaylıklar versin.
ay ayy çok şeker bu beyler redy cim maşallah 41 kere tütütütütüüüüü:)))))öptüm onları çok çok
nehirim hayırlı olsun işin cnm
sağol pinkim.rabbim hepinize nasip eder inşallah güzel güzel melekleri kucağınıza almayı.bizde seni öptük.
masallah benim pasalarıma cok yakışlkı bunlar annesi.yanakları tam öpmelik olmus bunların.
nehırım yeni işin hayırlı olsun canm darısı basıma

onlarda seni öperler teyzesi. :)

Merhaba, merhaba merhabaaaaaaaaaa canlarıımmm
Güzel haberlerim var sizee :81: :79:

1...... Nehirim görümcemi sormuşsun...
Bu sefer olduuuuuuuuuu ve tayini çıktı.
Gidiyor kocacının yanına, beni de bırakıyor kocacımla başbaşa..

Kasım atamasındaki fiaskodan sonra, şikayetlere binaen devlet ek atama şansı tanıdı ve son tercihinden Ankara'ya yerleşti görümcem.. Çok şükür.. Ona da çok zor oluyordu, yeni evli, her hafta git gel.. Çok iyi oldu, hamdolsun..

2....... Ensar'ımın gelmekte geciken dişleri geldi bugün, ben gördüm iki tane, çok güzeelll

Ensar'ın hastalığını şükür atlattık canımcım, ama baya çetindi bu sefer, gerçekten keçi gribi hee, sanırım dişin habercisiydi, diş öncesi böyle hastalık olurmuş..
Ben de iyiyim buna şükür, babamın durumuna üzüm üzüm üzülmekten başka bi derdim yok şükür, hee bir de abim...
Bizim işler karışık biraz.. Bu ay söz-nişan yapacaktık, ama ertelendi, bozulabilir işleri :26:, bakalım hayırlısı neyse öyle olsun..
Eşim de iyi çok şükür bu ara harıl harıl mesaiye kalıyor, yaz sonu Ispartaya gidicez ya kısmetse, uçak biletlerini şimdiden aldık, indirimli oldu.. Onun için bu ay daha fazla çalışıyor ve de tatille gitme ihtimalimiz de var. Onun içinde para lazım. İşte öyle..

Görümcem de tahminler üzere havalara uçuyor, evine, kocasına kavuşacak diye..
Anlaşamamak şöyle canım, ben gelin o da görümce olduğu için sanırım, her lafımızı yanlış anlayabiliyoruz.. Belki sıradan 2 arkadaş olsak çok iyi anlaşabilirdik, bilemiyorum. Belki de kişilik uyuşmazlığı.. Farklı karakterlerdeyiz.. Neyse artık çokta önemli değil zaten dimi :)
Öyle işteee..

İşe başlamana hiç şaşırmadım, iyi bile sabrettin sen :))
Çalış zaten, bebek gelene kadar yolu var.. Daha sonra pek kolay olmuyor zaten.. Hem işin de çok iyi, tam bayan işi..
Ee başka ne var ne yok, annenlerden ne haber?
Eşinle aran nasıl? Alıştın mı yeni hayatına?
Kayınvaldenlerle, görümcenlerle aran nasıl?

Ben de sizi öpüyorummm

Radycim bu babyler ne ara bu kadar büyüdülerrr..
Hey maşaallahhh tatlişkolara :81:
Talha tombik yanaklı olan dimi
Sünnet takımları da pek bi afilliymiş.

Radycim bu babyler ne ara bu kadar büyüdülerrr..
Hey maşaallahhh tatlişkolara :81:
Talha tombik yanaklı olan dimi
Sünnet takımları da pek bi afilliymiş.

valla ben de anlamadım çileğim.ne ara ne zaman büyüdüler.haa çok zor oldu benim için şu geçtiğimiz 4 ay orası ayrı ama şimdi baktığımda hiiiç anlamamışım nası geçtiğini diye düşünüyorum.az önce eşime diyodum bende tam.bebekken nasıl olduklarını unuttum diye.zaman çabucak geçiveriyo yaa. ve ben yaşlandığıma,annemin,babamın yaşlandığına çoook üzülüyorum.insan keşke hep 23 yaşında kalıverse (

talha esmer olan teyzesi.şöyle sööliim.talha daha esmer eren daha açık tenli.talha daha ufak tefek.eren biraz daha iri.bu arada aralarındaki kilo farkı epey açılmış.300 gramken 800 gr olmuş.emir (talha)daha az kilo almış bu ay.

ensarın dişi de hayırlı olsun.bi arkadaş var.onun da oğlu 10 aylık.daha dün çıkardı ilk dişini.benim üst komşumun kızı var 10 aylık.6 tane dişi var.4 aylıkken çıkarmaya başlamış.her çocukta değişiyo işte.ama gerçekten çok zor yaa bu diş olayı.hem onlar için hem anneler için.bizimkilerin ne zaman çıkcak bakalım.sürekli salya akıtmaya başladılar ama onla alakalı mı bilmiyorum.

görümcenin tayinine de çok sevindim valla.hem onun adına hem de senin adına.eşlerin evliliklerini yalnız yaşamaları taraftarıyım hep.eğer sebebi çaresizlik değilse,ne kız ne erkek tarafı olmamalı ya bence evde.hiç hoş bi durum değil.
hem dediğin gibi görümcene de zor olur.yeni evli.git gel.çok iyi olmuş böyle.hayırlı olsun.

sen işe felan başlamayı düşünmüyo musun.annen ya da başka biri bakamaz mı ensara.sıkıldın mı evde olmaktan.ben çok sıkıldım.aslında çalışmamaktan değil de,çok fazla evde hapis kaldım birden bire.ondan dolayı çok aşırı bunaldım.yazı iple çekiyorum.hem bebekler büyüycek biraz hem de eşim evde olcak.annemde çalışmıyo yazın.daha rahat oucam,gezip tozucam inşallah :)

kendimi çok yorgun hissediyorum.hem bedenen hem ruhen.bi de şu yalnızlık psikolojisi çok yoruyo beni.çocuklar büyüdükçe daha da zorlaştılar.şuan ağrımadık yerim yok.şimdiden böyleylerse biraz daha büyüdüklerinde ben noolurum bilmiyorum.zaten bel fıtığım vardı daha önceden.şimdi iyice kötü olmaya başladı.bütün eklem yerlerim ağrıyo valla.gece hiç uyumuyolar hala ya.40 çıkınca düzelir dediler,hiçbişey
değişmedi.3 ay dediler,4. ayın bitmesine 1 hafta kaldı hala aynılar.offf çoook yorucu çookk.

neyse çok kafanızı şişirdim.hadi iyi geceler herkese.muucckk :)

Selamlar herkeslere..

Radym gördüm gördüm çok şükğr..Kocaman oldular ya maşallah sübhanallah,Rabbim nazarlardan saklasın..Nasılda büyüdüler böyle,dünyaya gelen büyüyor hesabı işteD

Çok tatlılar çok..Hele o kulaklı şapkalı tulumları yokmu,bayılıyorum onlara ve içindeki minik tavşanlara..

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla damatlıklarınıda göstersin inşallah..Ogünleri görmek hepimize nasip olsun inşallah..

Gamzem hadi gözünüz aydın canım.Çock 2 diş birden çıkarmış annesi kolaymı ahhh kolaymı..4 tane 20lil d,ş çıkarana kadar anamız ağlıyor,hatta doğru düzgün çıkaramıyoruz bile..O garibanlar napsın issürü diş çıkarmaları lazım
Hastalığı dişler yapmıştır bencede..Neyse çok şükür atlattınız canım..

Görümcenin tayinide hayırlı olsun..Büyük ihtimale herkes için hayırlısı olduğunu düşünüyorum

Arada tatl tatlı görüşmek başka,her dakka burun buruna olak aşka nede olsa..İyi bile dayandın canm..

Ohh ohh ensarımız büyüdüde tatil hayalleri bile başladı Her şey gönlünüze göre olsun canım benim..

Evet elif işe başladı..Ben hiç hoşnut değilim tabi bundan..Zaten ayakta uyuyordu şimdi hiç uyanmaz heralde
Ama evde çok sıkılmıştı,onun için iyi oldu tabi..Onun için iyi olan benim içinde iyidir..Heralde galiba sanırsam

Berincim nasıl gidiyor hamişlik.Doktora gittinmi,ali fıratı sütten kestinmi(barışmançonun şarkısına benzedi yaww)..Bi sıkıntın varmı,bulantı vs. gibi,annen nasıl oldu,inşallah iyidir..

Bende bişi yok,habire adet olup duruyom işte..Olmuyor bir türlü,napsam ne etsem bilemiyorum..Çok zoruma gitmeye başladı..Artık şunu alırım bunu alırım odası şöyle olur çarşafı böle olur vs vs vs faslını geçtim,nerde olsa yatar yani bebek sonuçta ama hayal bile kuramaz oldum..Şuanda tek düşündüğüm,yaşlanıcam ve yapayalnız olucam,kapımı çalan kimse olmıcak,bayramda seyranda evim bomboş kalıcak..Bu psikolojideyim yani,zoruma giden bu,çok koyuyor zaman zaman..Ben bayramda seyranda bütün aile toplansın,çoluk çocuk torun torba bayılıyorum..Ama benim öle olmıcak heralde..
Ne biliyim işte,en zoruma giden bunlar son zamanlarda..

23 şubat annemlerin evlilik yıl dönümü,eski resim arşivlerini toplayıp slayt hazırlıcaz inşallah..Öyle bakıp bakıp gözlerim doluyor resimlere..30 sene sonra,banada böyle güzel sürprizler yapan bissürü çocuğum olsun istiyorum..Beni bizi çok sevsinler,onlar hayırlı evlat olsunlar,bizler hayırlı anne baba olalım istiyorum.Ciddiyim bissürü istiyorum...Ama kısmet işte,kader..Boynumuz kıldan ince..

Bayadır içimi dökmüyordum sanırım,dolmuşmuyum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…