- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.901
Ayyy Radymm,bende üzülüyorum senin bu haline yaa..Tek başına 2 bebekle,çok çok iyi dayanıyorsun bence maşallah..Rabbim kolaylıklar versin sana sağlık sıhhat güç kuvvet versin..
Geldik geldik tamam sövüp durma:26:
Gamzem kaynanacığın tez gelip tez gitmiş..
Bulduğunuz her fırsatta iş yapıyorsunuz dimi,Yatın uyuyun dicem ama evi boşlamakta olmuyor dimi.İnsana batıyor durduğu yerde..
Bi bakmışınız okula başlamışlar,nasıl geçti bunca vakit diceniz..Allah yardımcınız olsun..
Ben bişey yapmıyorum..Babamdan haber bekliyoz hala.Annem bi orda bi burda vakit geçiriyor işte..Bakalım hayırlısı..Yapacak işimde yok pek,ev temiz ütü yok,yemeğim var..Öle oturuyom işte bende sömek sömek..
Çoluk çocuk olmayınca da böle bi hayat oluyor işte napçan
İyigeceler herkeslere..
Ayşem dediklerine %10000 katılıyorum.Eminim bebeikler gelince onlardan önceki geçmiş tamamen siliniyordur.Onları yaşayan biz değilmişiz gibi oluyordur,eminim..Ve öylede olmalı zaten..
Biz şuan dinleniyoruz canıom ya,,enteresan karışımlar yiyip enteresan sular içiyoruz
Anne,teyzem,yengem üçlüsü birşeyler karıştırıp karıştırıp veriyorlar işte,bizde yiyip içiyoruz,şifa olsun inşallah,neyin sebep olacağı belli olmaz nede olsa:))
Tüp bebek için zamana ihtiyacımız var biraz daha..Ben başlayana kadar ilaçlar hala elinde olursa ben alırım ayşem ama benim için saklama tabi.Belki aynı ilaç kullanılmaz..Tüp bebek bölümüne gir,orda bulursun bişeyler bence..Hiç birşey bulamazsan başlık aç elimde ilaç var diye..Belki gerçekten lazım olan birileri çıkar..
Evvvveet geleli günün anlam ve önemine..
Ayşem orda ev hazır..Lojmanda oturcaklar zaten..Bizim kamyon işi biraz arap saçına dönmüştü..
Fabrikadan istanbula mal getiren tır,dönerken eşyaları alacaktı.Ondan haber bekledik ama olmadı işte..Onu bekliyorduk şimdiye kadar..Olmayınca nakliye şirketlerine başvurduk,busabah kırşehirden kamyon geldi,eşyaları aldı gitti..Çok şükür..
Bizde yarın annemle 13.30 otobüsüyle gidiciz inşallah..Nezaman döneriz tam bilmiyorum,işleri toparlamamıza bağlı..En geç bu cuma değil bidahaki cmaya dönneriz heralde..Hayırlısı..
Yaa sanırım merkezde değil,fabrikaya yakın biyerde ama 5 dakkada bir otobüs varmı ve sanırım çokta uzak değil..Bakalım gidince görücez işte..
7 saat nasıl geçecek onu düşünüyorum ben.Geçen sene ankaraya giderken afakanlar basıyordu bana ama otobüsle farklı olur belki..Araba tutmasın diye ilaçta içicem zaten,uyurum heralde onun etkisiyle..
Haydi bize hayırlı yolculuklar,sizlere hayırlı günler geceler..
Hepinize öpücükler,kuzularıma da kocaman öpücükler..Büyüdüler artık,öpebiliriz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?