Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

uppsssss...
Nehir çıkış yapmayı unutmuş,bende hiç bakmadım yazdım ve gönderdim..
Şimdi kendi nikimle gönderecem inşallah..Sevgiler..
Karışıklıktan dolayıda sorry.

nevinırmak
sevgiler

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar bacılar..

Alıntı:
GULYUZUM kullanıcısından alıntı
nevincim ne kusuru canım,teşekkür ederim...valla yakan top oynadım ama iki gün kendime gelemdim,heryerlerim ağrıyor,bayağı hamlamışım,ama olsun değerdi,çok güzeldi...nehir bacımıza hala koşuşturuyorsunuz demek,prenseslerle gibi olacak inşallah...eşlerimiz ilk evlendiğimiz kilosunda kalsaydı keşke ama nerde canım,bir masrafta o çıkmış sana,sen aynı kilodasın malum söz kıyafetini giyebildiğine göre...bu kadar tedavide ilaçları biz alıyoruz,kiloları da eşlerimiz alıyor galibakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
Ahh çocukluk.Çocukken hiç durmazdık ama zerre kadar yorgunluk olmazdı.Şimdi 2 adım koşsak her yerimiz ağrıyor.
Eşim kilo aldı yaa ama düğnde çok zayıftı,iyi oldu aldığı..Ta kıvamında şmdi:))
Bende kilo aldımda söz elbisem ouyor yinede,biraz esnek bir kumaşkaydirigubbakcemile3Ama nişan elbisem ve gelinliğim olmaz hayatta..7 kilo almışım 6 senede,nedendir bilnmez..
Ama ilaçların etkisi büyük kesinlikle..

Alıntı:
denef72 kullanıcısından alıntı
nevin bacım çok geçmiş olsun yengenize.ALLAH bütün hastalara acil şifalar versin....

Sağol canım,Allah razı olsun..Çabuk toparlandı şükür yengemiz..
Bizde çok emeği vardır,çok severiz yengemizi..Nede olsa bitanecik dayımın bitanecik karısı...

Alıntı:
myhope kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar gaakın güzel hatunlarıııopuyorumnanaktaneşim maç izlerken bir selam vereyim dedimmmgamyoncuiremsu
nevinim hazırlıklar tam gaz hee eeee baldız olmak kolay değilll de ben şimdi de değil 2 yıl önceydi sanırım gelinliğimi giymek gibi bir yanlış fikre kapıldımmm fermuarı patlattımmmbilmiyorumkismilesen nasıl sığıyorsun kız hala söz elbiseneeee maşallah diyeyim bariiiiiiii:nazar:

Ayy evet ben baldız oldum..Çok garibime gidiyor yaww..Baldız nehirdi hepsempatiksalakcinniŞimdi bende baldız oldum ama güsel bişeymiş...
Gelinliğe bende sığmam canım..Söz elbisem likralıda ondan yırtıyorum biraz..Gelinliğim zıpçık gibi tam üstüme göreydi şimdi bende giremem içine muhtemelen....kaydirigubbakcemile3

Alıntı:
alhan kullanıcısından alıntı
slm hatunlar nasılsınz bakalım ancak gelebıldım elif sımayla ugaraısyorum nerdeyse wc ye bıle göndermıcek benı.gözünün önünden ayrılınca kıyametler kopuyo nefes aldırmıyor.ıkı dişimiz cıktı ve artıkın dede demeye basladı.ılk kelımesı dede oldu tabı kolayına o geldi zillinin.
nehırım yarın ablamın nişanı var hatırlıyormusun sınan muhabbetı cıkınca ablamda evlense derken senden önce nişanı yapılıyor .baska bısey istesem olacakmıs demekkı.onun yanında olmayı okadar ısterdımkı ama olmadı maleseff:((((
nevınım kostur kostur ben kosturamıyorum benım içinde koşşşşş emi:))
myhopem nasılsın cnaım alperenın dişlerı ne alemde incilendimi yoksam?
bu arada pink nerelerde bılen vermı benmı kacırdım yoksam?

Oyy oyyy 2 tane dişi çıktı demek zillinin..Ne tatlı duruyorlardır şimdi..
Bide dede diyo haaa..Koca kız oldu yawww..Maşallah canım maşallah..
Hayırlı olsun canım...Gönlün onlarla nasılsa,napalım hayat işte...
Koşturuyıruz işte,tatlı heyecanlar bunlar derler ya,öyle hakkaten..

Alıntı:
Rady kullanıcısından alıntı
günaydın hanımlaarr.
burda da dün epey bi kar yağdı.bugün bişey yok.hava durumu yarını da karlı gösteriyo.ya karı çok seviyorum ama işe gelmek tam bi işkence oluyo.o yüzden hiç istemiyorum yağmasını.
denefim allah şifa versin yeğeninize.bu arada senin haplar nooldu.devam ediyomusun.kaç tane kaldı.bu sefer ertelenmiycek dimi.
alhancım.ablanın hayırlı işini allah tamamına erdirsin inş.üzülme düğünü görürsün canım.naapalım.hayat şartları işte.
nehirciğimin teyzesinin nişanlığını gördüm.kendisininkini görmek için sabretcekmişiz.öyle buyurdular hanımefendiler.ehh bekleriz naapalılm.ama orjinalini çok beğendim.nehirciğimin de çok çok güzel olacağından eminim.

kilo muhabbeti mi yine akannehir
kapatıyoruz bu mevzuyu pliiiizzz
(( evlendikten sonra 20 kilo alan biri olaraktan istirham ediyorum. bilmiyorumkismile mafoldumben ))

Hımm teyzemin elbisesini gördün demek..
Ama sana minik bi ipucu,nehirinki ondan güzel oldu,teyzem duymasıneyvahedigeldismile
Çok güzel oldu çok maşallah sübhanallah kardeşime...Eşarbıyla makyajıyla dahada güzel olacak inşallah..
Kilo muhabbeti kapanmıştır,oklaelaelaelaelae

Alıntı:
Nehir 21 kullanıcısından alıntı
Yani benim ablam yanımda olmasaydı ne yapardım acaba :)) Onca bedenen yardımının yanı sıra en çokta heyecandan kendime hakim olmam konusunda o kadar yardımcımki.

Elif sakin ol yok bişey, bunlar takılacak şeyler değil, takma kafanı her şey çok güzel olacak demesi yetiyor..Allah razı olsun..

:kedi::kedi::kedi:
Okadar heyecanlının arasında bitane sakin insan lazım ama..Oda ben oluyorum sanırım:lepi:

Alıntı:
dimplehawk kullanıcısından alıntı
Hayırlı cumalarrr
Nevinim a.s.
Abla olmak kolay değil dimi koşturuyorsun sen de elifimin peşinde

Nehirim çok az kaldı maşaallah 14 şubattı değil mi.. opuyorumnanaktan
Ama hazırlıklar tamam çok şükür
Allah hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatmayı nasip etsin

Abla olmak kolay değil ama çok güzel bişey..Ben çok mutluyum abla olduğum için,çok şükür..
Nehir duymasın 13 şubat kızzzz...Çaktırmadan devam etaklinialirimsmile
Amin gamzem ,Allah razı olsun..

Alıntı:
alhan kullanıcısından alıntı
sagolun arkadaslar evet ablamın dün nişanı oldu görmedım henüz ama duyduguma göre cook güzel olmus.zaten güzeldi benım canım ablam nasıl olmustur kımbilir?enıste beyle telde görüştük cok heyecanlanmıs eee görücüye cıkmak kolymı dımı?

Hayırlı olsun canım tekrardan..
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Düğünü görücen inşallah..Hem bizim zilli de büyümüş olur,gelinlik giyer,pıtır pıtır dolanır teyzoşunun düğününde inşallah..

Son düzenleme:
Allah iyiliğini ve de en kısa zamanda bebişini versin inşallah nevinnn bende okuyorum yaaa nehir hangi ara evlendide eşi kilo aldı sığmıyoCADIARZU diyordumm kii jeton düştüüüüü:roflol: kız alta not koysaydın barii ben nevinim diyeeeeekaydirigubbakcemile3
hah ben okuyana kadar düzeltmişsin bileee:roflol::roflol:

Allah iyiliğini ve de en kısa zamanda bebişini versin inşallah nevinnn bende okuyorum yaaa nehir hangi ara evlendide eşi kilo aldı sığmıyoCADIARZU diyordumm kii jeton düştüüüüü:roflol: kız alta not koysaydın barii ben nevinim diyeeeeekaydirigubbakcemile3
hah ben okuyana kadar düzeltmişsin bileee:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Düzelttim düzelttim...
Ordakini kopyalıp benimkine yapıştırınca biraz karışık oldu ama napalım,idare edin artıkın...:roflol:
Allahım geleceğe gittim gittim galiba ,nehir evlenmiş eşi kilo almış,noluyo bana...:roflol::roflol::roflol:

alhanımm inciler çıktı hee bizde daha yok ama bu sıralar çok huysuz herhalde ondan diyoruz bakalım ne zaman gelecek incilerimizzz vee hani demişsinya wc ye bile göndermeyecek diyee ahanda aynı benim oğlann kıyamıyom tut tut ee biyere kadar anaa çıkana kadar ev yıkılıyorr sanırsın biryeri kanıyor yaa hep yanında istiyor hiç iş yaptırmıyor kerataa ama sağlığı yerinde yaa gerisi önemli değil bide ağlamasaa ona dayanamıyorum işteeebilmiyorumkismile canımm bende kardeşimin nişanında yoktum inşallah düğününde bunu telafi edersin hem elif simayımızda gelinlik giyer canımm ya düşünmesi bile çokk güzel büyüdülerde gelinlik giyeceklerr Allahım herkeze nasip etsin inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek:
araya face girdii mesaj yarım kaldı tamamlayayım bariiiiiiii:hulya:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn evleriniz bebiş sesiyle dolsun inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Gamzem nerelerdesin sen?
Niye hiç bişey anlatmıyorsun?
Evde misin?
Napıyorsun?
Bebikimizin hazırlıklarına başladın mı yada tamam mı?
Ayağın nasıl?
Evde olmak nasıl?

mafoldumben
Burdayım bitanem, evimdee :lepi:
Daha bişey anlamadım ilk haftam çabucak bitiverdi bilmiyorumkismile
Bir-iki mahalle turu yaptım, gezdim, bugünse evde bebişin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayıp astım, onlarla uğraşıyorum :asigim:
Sonra da ütülerini yapıp, şifonyerine yerleştiricem inş.
Daha alınacak eksiklikler, yapılacak çookk iş var kaydirigubbakcemile2
ızne ertelemiştik, yavaş yavaş halledicez inş.
Ayağım iyi şükür, yok bir problem
Belim ağrıyor fazla kalamıyorum bilg. başında, herşey yolunda merak etme olumunekankayizsmile

Öyle işte canımm bayanssulusmile

Abla olmak kolay değil ama çok güzel bişey..Ben çok mutluyum abla olduğum için,çok şükür..
Nehir duymasın 13 şubat kızzzz...Çaktırmadan devam etaklinialirimsmile
Amin gamzem ,Allah razı olsun..

Bence de çok güzel olsa gerek boshayallersmile
13 mü :kedi:

slm kızlar ben geldim gecmişi okudum hemen ce
ooo buralarda 1 metreye yakın kar var havanın kotu olmasından sebep eve gelmeyi erteledik durduk

evim evim güzel evim :))

denef cim başınız sagolsun allah günahlarını affetsın inş ve yegenıne gecmış olsun

alhancım inciler cıkmaya başladı demek ay ne güzelzemuszemus

cilegim ev hanımı oldun nihayet nasıl gıdıyor

esracım cok sevındım Allah kucagına almayı nasip eder inş saglıkla tabi

nehır ve nevın kardeşler sizede kolay gelsın canlarım

gülyüzüm en güzelini sen yapıyon benim yerimede yakantop oyna emi

radyım senide öptüm canım eşin gelmiştir dimi

Son düzenleme:
Gamzem bilir 13 olduğunu caaaaanıııımmmmmmmm :))
Benim alttaki takvim akşam üzerine doğru gün atıyor. Sabahtan 9 yazıyordu o yüzden öyle saymıştır.
Akşama doğru 8 gün kaldı yazdı :))
Vee saat itibariyle 7 gün kaldı amanın :)

Berincim ameliyat yerin nasıl ağrıyor mu? Eski haline döndün mü? sağlığına kavuştun mu?

gunaydın kızlar hu hu kimse yok mu

nehircim ameliyat yerim agrıyordu dr gıttım tahlil yaptırdım idrar yollarım iltıhaplanmış yine
bende artık kalınca karnımı sarıyom agrı azaldı biraz

mumu nerelerdesin huuuuuuuuuu

selamlaaarrr

geldi geldi berincim.geçmiş olsun sana da canım.idraryolu iltihabı kötü bişey yaa.bi kere yaşamıştım da.amanın...

nehircik sakin ol sakin. :)))

ben de dün itibariyle son hapımı içmiş bulunmaktayım.şimdi de kırmızıları bekliyoruz.ama aslında beklemiyorum.çünkü zaten benimleler.bu ilaçtan mahvoldum.yani nasıl ayırcam regli onu düşünüyorum şimdi.

ALAHANCIM hayırlı olsun ablanın nişanı

NEHİRCİM inan merakla bekliyorum söz resimlerini ayrıca neden 13 subat diye merak ettim hai 14 subat değilde ??????????????????

BERİN CİM ne olacak bizleri biraz da face bozdu değilmi yani beni diyeyim yada sürekli ordayım

selam arkadaşlarım nasılsınız...hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.dün adapazarından döndüm.yegenimi görünce içim çok rahatladı.inş tez zamanda iyileşecek.
nehir bacım inan dört gözle bekliyorum resimlerini. o kadar hazırlıklar yaptın nasıl olacaksın bakalım.merak içindeyim.
alhanım hayırlı olsun ablan sözlenmiş...inş bi ömür boyu mutlu olurlar...

gunaydın kızlar hu hu kimse yok mu

nehircim ameliyat yerim agrıyordu dr gıttım tahlil yaptırdım idrar yollarım iltıhaplanmış yine
bende artık kalınca karnımı sarıyom agrı azaldı biraz

mumu nerelerdesin huuuuuuuuuu

Aaa geçmiş olsun..Sen dikkat etmiyor musun kendine yoksa:oklava:
Dikkat et lütfen mini minnacık karların içinde oynayan çok tatlı bi meleğin varboshayallersmilealsanaalsanasmile

selamlaaarrr

geldi geldi berincim.geçmiş olsun sana da canım.idraryolu iltihabı kötü bişey yaa.bi kere yaşamıştım da.amanın...

nehircik sakin ol sakin. :)))

ben de dün itibariyle son hapımı içmiş bulunmaktayım.şimdi de kırmızıları bekliyoruz.ama aslında beklemiyorum.çünkü zaten benimleler.bu ilaçtan mahvoldum.yani nasıl ayırcam regli onu düşünüyorum şimdi.

Gene hap bittiğinden 3. günü sayacaksın gibime geliyor. Ama nasılsa doktora gideceksin redicik o söyle sen takma kafanaaaaakannehir
Bu iş doktor kontrolünde oluyor senin niye öyle niye böyle demene gerek yokkaydirigubbakcemile3

Zati sakinimkisempatiksalakcinni

ALAHANCIM hayırlı olsun ablanın nişanı

NEHİRCİM inan merakla bekliyorum söz resimlerini ayrıca neden 13 subat diye merak ettim hai 14 subat değilde ??????????????????

BERİN CİM ne olacak bizleri biraz da face bozdu değilmi yani beni diyeyim yada sürekli ordayım

onun için kendine iyi bakman lazım onun sana ihtiyacı var unutma bunu lütfen selam arkadaşlarım nasılsınız...hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.dün adapazarından döndüm.yegenimi görünce içim çok rahatladı.inş tez zamanda iyileşecek.
nehir bacım inan dört gözle bekliyorum resimlerini. o kadar hazırlıklar yaptın nasıl olacaksın bakalım.merak içindeyim.
alhanım hayırlı olsun ablan sözlenmiş...inş bi ömür boyu mutlu olurlar...

Ayyy merakla bekliyorsunuz işteakannehir
Kesin bişeye benzemicem o kadar hazırlığamafoldumben
Herkes dicek ayyy o kadar hazırlandı ortalığı inletti bu mudur yani ıyyyakannehir

Hee bide mumucum niye 14 Şubat değilde 13 Şubat demişsin, hemen açıklayayım :))

Benim babam Kırşehir'de çalışıyorya cuma günü gelip pazar akşamları dönüyor, 1. sebep bu :)
2. sebep Kdz. Ereğli'den babannemler halamlar vede amcamlar gelecek. Onlarda Pazar günü dönecekler :)
3. ve son sebep :)) (ki en güzeli budur :)))
Şimdilik müstakbel sözlüm olan Sinanımla sözlendiğimizin ertesi gününü birlikte geçirmek istiyoruz.
ışte bu yüzden 14 Şubat değil :)

selam canlarım...maşallah süphanallah topiğimiz canlanmış,şenlenmiş ohh ohh hep böyle olsun,ne güzel...

alhancım,incilerimiz çıkmış ne güzel,ilk kim gördü canım?malum sen görmüşsündür ama merak ettim işte...bizde ilk dişini kim gördüyse o kişi bebeğe hediye alır...kızkardeşinin de nişanı hayırlı olsun canım...

berinimin oğluşu kar topu oynuyor kızlar...bayıldım o haline, karların içinde bembeyaz...bizler o görüntüyü bilmediğimiz için gördüğüm zaman radara gidesim geliyor...o karın içinde de ekmek arası sucuk harika olurdu......

bizde bugün pikniğe gittik,yazdan kalma bir güneş vardı ki,harikaydı...kendimizi dışarı attık...

Gülyüzüm onu ablama yaptırmışlardı. Kaynının çocuğunun il dişini gördü ablam ..
Aaaa dişi çıkmış diye :) Birde artı olarak çocuğun atletini yırttılar..Ablam hem hediye aldı hem atlet aldı :)

Burdada güneş vardı burda ama buzzzzz gibi soğuktu. Donduk donduk..Hala ısınamadım :)
Evet alhancım kim gördü ilk incileri?

Hee bide mumucum niye 14 Şubat değilde 13 Şubat demişsin, hemen açıklayayım :))

Benim babam Kırşehir'de çalışıyorya cuma günü gelip pazar akşamları dönüyor, 1. sebep bu :)
2. sebep Kdz. Ereğli'den babannemler halamlar vede amcamlar gelecek. Onlarda Pazar günü dönecekler :)
3. ve son sebep :)) (ki en güzeli budur :)))
Şimdilik müstakbel sözlüm olan Sinanımla sözlendiğimizin ertesi gününü birlikte geçirmek istiyoruz.
İşte bu yüzden 14 Şubat değil :)
hayırlı olsun en güzel sebep 3. süakannehir

akıllıca doğrusualkisalkisalkis
selam canlarım...maşallah süphanallah topiğimiz canlanmış,şenlenmiş ohh ohh hep böyle olsun,ne güzel...

bizde bugün pikniğe gittik,yazdan kalma bir günş vardı ki,harikaydı...kendimizi dışarı attık...

ayyyyyyy bayılıyorum sendeki bu güzel atkivitelere cnmopuyorumnanaktan

gerçi sizin orasıyla bizim buranın iklim şartları aynı değil ama çokkkkkkkkkk soğuk burasıeyvahedigeldismile

sagolun denefım gülyüzüm mumucum kaydirigubbakcemile3
kım görebılır tabıkı ben gördüm :)alttan ıkı dişi cıktı kök söktürdü bize dıgerlerıne allah kerım.
nehırım vay be söz ertesı sevgılıler günü :)
esıme bugun dedumkı aaa sevgılıler gunu gelıyor unutmusum dedım (yalancıktan tebı)oda dedıkı :askım bız sevgılı degılız karı kocayız demesınmı?şimdi bu adamı ölürmüsün öldürürmüsün?ben alaıyorum nıyetınıde neyseeee

Son düzenleme:
ben varım berıncım nasıslın?bır bakayım dedım bırazdan sınemaya gıdecem görümcemle birlıkte. elıfı babasına ve babanesıne postalayıp.söyle stres atayım barııı:)

Back
X