Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Günaydın günaydın günaydınlae efem...

Ben şimdi anemdeyim,kahvaltı yapıcaz,sonra ben eve gidicem duş muş,üstümü giyinecem:))))

Gamzem tamam kuzum,bi anlıktıysa ok...ama olumsuz şeyler düşünmek yok...

Hayatın gerçeklerini unutmayacağız ama kötü senaryolar yazıp hayatı kendiize zehir etmeyeceğiz...

Ban mamaı yiyim gelimmmm...

nasıl bi duygu hamilelik çilegim..hala şoktamısın yoksa...insanın bedeninde büyümeye çalışan bi canlı.tabi YÜCE MEVLAMIN SAYESİNDE...AY AY çok güzel bacım ya..darısı başımıza..:Saruboceq:...

Günaydın günaydın günaydınlae efem...

Ben şimdi anemdeyim,kahvaltı yapıcaz,sonra ben eve gidicem duş muş,üstümü giyinecem:))))

Gamzem tamam kuzum,bi anlıktıysa ok...ama olumsuz şeyler düşünmek yok...

Hayatın gerçeklerini unutmayacağız ama kötü senaryolar yazıp hayatı kendiize zehir etmeyeceğiz...

Ban mamaı yiyim gelimmmm...
tamam nevinim tamammmm
tabiii öyle
ama her dakikada pozitif düşünemiyor insan, önemli olan bunu sürdürmemek değil mii

afiyet olsun tatlımm a.s.
nasıl bi duygu hamilelik çilegim..hala şoktamısın yoksa...insanın bedeninde büyümeye çalışan bi canlı.tabi YÜCE MEVLAMIN SAYESİNDE...AY AY çok güzel bacım ya..darısı başımıza..:Saruboceq:...
ayy aslında bilemiyorum denefim
hala bi tuhafım
şuan hissettirdiği tek şey
baş dönmesi ve kasık ağrısı kaydirigubbakcemile3

inşaallah denefimm.. Rabbim e ne kadar şükretsem azdır.. şükürler olsun mafoldumben
Gamzem randevunu aldınmı?
evet canım bi terslik olmazsa çarşamba inş. a.s

hayırlı sabahlarrrr
yine pazartesiiiii, yine yorgunluuukkk :delphin:

son 3 :teytey:
şimdiiiiiii ağlıcaaammm ama heeeeeeee mafoldumben
sadece o şaşkınlıkla size sordum ve endişen anında son buldu inş.
hepsi bu kuzum

film çokkk tutkuluydu...
sıradışı bir imkansız aşk :asigim:

"sen benim eroinim gibisin....."
"ellerin neden soğuk....."
"ben sana güveniyorummm..... hayır güvenme"
"elmas gibi.... çok güzelsin...." opuyorumnanaktan

ama filmin devamı gelecek değil miii ?
bence dediğin gibi kitabı okumak gerekli
film kesmedi beni, yazılar geldi ama ben yok hala devam edecek diye bekliyorum kaydirigubbakcemile3

teşekkürlerrr kuzummm opuyorumnanaktan en kısa zamanda kitaba başlıcam inş. kaydirigubbakcemile5

tamam tamam tamammmmmmmmmmmm mafoldumben

hayır yanlış hatırlamıyorsun tabikidee:umursamaz: ama anlık bişiydi zaten tamammıı :umursamaz:

Biz bilmeyiz öle bi anlık falan:umursamaz:
Kız dakka 1 gol bir gol:roflol:
9 ay yaşadık desene:roflol: Neyseki biz varız topik halkı olarak sakinleştirmek vede sopa atmak içinkaydirigubbakcemile3

Beğendin mi gerçekten:asigim:
Yoksa biz çok ısrar ettik ve abarttık diye mi öyle söylüyorsun bakiim:tomato:
Filmde aşk yok bile çileğim..Kitabı bi okusan buram buram, mahvediyor insanı.
Zaten VCD'lerin alt yazı seçeneği yok dublajlı seyrettiniz siz:çok üzgünüm:.
Ahh edfırtımın kendi sesi de bir harika:asigim:

Zaten sana seçme şansı bırakmadımki, çok kötüyüm ama tabiki okuyacaksındelikafadulden
Bu arada 2. film çekildi. Kasımda vizyona girecek. Bütün kitaplar çekilecek:dance:

"Ve aslan kuzuya kuşuk olur...
Ne aptal bir kuzu...
Ne hasta ve mazoşist bir aslan":asigim:( Mazoşist aslanım beniimmmmmmopuyorumnanaktan)

"Ya ben kahraman değilsem? Ya ben kötü adamsam?"

"Eğer sana zarar verirsem yaşayamam, Beni istediğin sürece, seni hep seveceğim..."

"Edward'ın yapamayacağı tek şey Bella'dan uzak durmak. Bu kaybedilmiş bir dava"-Alice-

[FONT=&quot]"Hayatım bitmeyen, değişmeyen bir geceydi. Her zaman, gereksinim olarak, benim için gece olmalıydı. O zaman şu anda, gecemin yarısında, güneşin doğuyor olması nasıl mümkün olabilirdi?[/FONT][FONT=&quot]" -Edward-[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

Ayy öyle yazmak geldi içimden:asigim:

Canım denef ablacım inşallah...

günaydın canlarım nasılsınız

Günaydııınnn..Biz iyiyiz sen nasılsın pinkim..

günaydın
doktordan geldim.nihayet bu ay iğnelere başlıyoruz.dr önce 75 e karar verdi.sonra 100 olsun da uzun sürmesin dedi.çünkü ben izne çıkıcam ya ondan dolayı.
yarın yapmaya başlıycam ilk iğneyi.doktorum çarşambadan sonra pazartesiye kadar yokmuş.benim de cumartesi bakılmam gerekiyomuş.dozunu artırmak azaltmak ya da devam etmek konusu için.cumartesi başka bi doktor bakıcak o yüzden.
bismillah her hayrın başıdır dedik.çektik beselemizi başladık.rabbim sonunu hayırlı eylesin :(

günaydın
doktordan geldim.nihayet bu ay iğnelere başlıyoruz.dr önce 75 e karar verdi.sonra 100 olsun da uzun sürmesin dedi.çünkü ben izne çıkıcam ya ondan dolayı.
yarın yapmaya başlıycam ilk iğneyi.doktorum çarşambadan sonra pazartesiye kadar yokmuş.benim de cumartesi bakılmam gerekiyomuş.dozunu artırmak azaltmak ya da devam etmek konusu için.cumartesi başka bi doktor bakıcak o yüzden.
bismillah her hayrın başıdır dedik.çektik beselemizi başladık.rabbim sonunu hayırlı eylesin :(

O nedir somurtan surat?
Nedir o?
Daha bismillah yeni başladın, hemen başladın somurtmaya:oklava:
İyi beeee..

Heyecanlan radym, olacak bu sefer de..
Kendini iyi hissedersin..

Herşey Rabbimin izninde.. Yazdıysa olacak o kadar. Sen sadece sebebini yaşıyorsun şu anda...Yapabileceğin herşeyi yap, gerisi senin elinde değil çünkü.
Ve moralini yüksek tut, kendi iyiliğin için..
Bu seferde olacak diye düşün, ne kaybedersin, mutlu olmaktan başkasositososito

9 ay yaşadık desene:roflol: Neyseki biz varız topik halkı olarak sakinleştirmek vede sopa atmak içinkaydirigubbakcemile3

Zaten sana seçme şansı bırakmadımki, çok kötüyüm ama tabiki okuyacaksındelikafadulden
Bu arada 2. film çekildi. Kasımda vizyona girecek. Bütün kitaplar çekilecek:dance:

Ne aptal bir kuzu...
Ne hasta ve mazoşist bir aslan":asigim:( Mazoşist aslanım beniimmmmmmopuyorumnanaktan)

"Eğer sana zarar verirsem yaşayamam, Beni istediğin sürece, seni hep seveceğim..."

"Edward'ın yapamayacağı tek şey Bella'dan uzak durmak. Bu kaybedilmiş bir dava"-Alice-

[FONT=&quot]"Hayatım bitmeyen, değişmeyen bir geceydi. Her zaman, gereksinim olarak, benim için gece olmalıydı. O zaman şu anda, gecemin yarısında, güneşin doğuyor olması nasıl mümkün olabilirdi?[/FONT][FONT=&quot]" -Edward-[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

:asigim: biliyordum bunları yazacağını...
hımm zaten diğer kitaplarda çekilmeli.. böyle kalamaz..

şöyle söyliyim..
eğer senden etkilenmeseydim.. filmi bu kadar beğenmezdim ..
ama pembe gözlük giyip izlediğim için çok anlamlıydı benim için
beğendim gerçektennn.... izlerkende hep ama hepp aklımdaydınız :asigim:
2. filmine beraber gidebilsek ne süper olurdu ama.. opuyorumnanaktan
günaydın
hayırlı olsun ayşem
bismillah bakalımm..
ya senin bu doktoruna da kızıyorum çokk
her tedavi döneminde mutlaka bir yerlere kayboluyor :sinifsinif:

O nedir somurtan surat?
Nedir o?
İyi beeee..

Herşey Rabbimin izninde.. Yazdıysa olacak o kadar. Sen sadece sebebini yaşıyorsun şu anda...Yapabileceğin herşeyi yap, gerisi senin elinde değil çünkü.

a.sa.sa.s
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:asigim: biliyordum bunları yazacağını...
hımm zaten diğer kitaplarda çekilmeli.. böyle kalamaz..

şöyle söyliyim..
eğer senden etkilenmeseydim.. filmi bu kadar beğenmezdim ..
ama pembe gözlük giyip izlediğim için çok anlamlıydı benim için
beğendim gerçektennn.... izlerkende hep ama hepp aklımdaydınız :asigim:
2. filmine beraber gidebilsek ne süper olurdu ama.. opuyorumnanaktan

Bize herşey mümkün çileemsırnaşık şey Biz geliriz seyretmeyesırnaşık şey
Twilight topiğinden planımız var ilk gün ilk seans İstanbul'da buluşup seyretmeye.
Ankara ve İzmir'den bile gelecek varkaydirigubbakcemile3

Bencede rady nin doktoru hep gidiyor. Neyseki başka bir doktor bakacakmış yerine.
Kaçırmasınlarda bu seferde yumurtanın zamanını:olmaz:

Bize herşey mümkün çileemsırnaşık şey Biz geliriz seyretmeyesırnaşık şey
Twilight topiğinden planımız var ilk gün ilk seans İstanbul'da buluşup seyretmeye.
Ankara ve İzmir'den bile gelecek varkaydirigubbakcemile3

Bencede rady nin doktoru hep gidiyor. Neyseki başka bir doktor bakacakmış yerine.
Kaçırmasınlarda bu seferde yumurtanın zamanını:olmaz:
oooooo planlar yapılmış bilem :kıskanç smiley:

bence de Çok üzgünüm çoook sıkı takipte ol ayşecimm

O nedir somurtan surat?
Nedir o?
İyi beeee..

o ne biliyo musun
stresli olmanın ifadesi.hani insan stresli endişeli olunca mutlu bile olsa yüzünden hiçbir anlam çıkaramazsın ya.işte o işte.
kalp çarpıntısı var.çok önemli bi durum değil tabi.tüp bebek tedavisi olmuyorum.ama zamanla alışıcam heralde.ilk yaşadığım için bu kadar paniğimdir diyorum kendime.

şu kitaplardan bende mi alsam ki.ya da filmi mi alsam.ya da hepsini mi :)

yok yok bu sefer doktorum da sıkı takipte.merak etmeyin siz.cumartesi günü beni cepten mutlaka arayıp bilgi verin dedi.diğer doktor muayene ettikten sonra hangi tarafta kaç yumurta kaç mm ye ulaşmış diye haberdar edicez
inşallah aksilik çıkmadan bitsin.

cıpcıpımı yaptım geldim...

Gamzem randevu almana sevindim canım...Kitaplar su gibi akıp gidicek,nezaman nasıl bitti şaşıracaksın...

Radym,hadi bismillah...Çok şükür başlıyorsun...Neyse doktorun temkinli davranmış busefer:)))

Sen stresli olsanda,gülen surat yap bize..Sen öle üzgün surat yapınca ben üzülüyorum...

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.Hayırla sağlıkla güzel haberlerle tedavini tamamına erdirsin canım...Topiğimiz şenlensin,bebiş sesleriyle dolsun,müjdelerle dolsun...

Dün akşam lotusum aradı,iyiymiş kendisi de kuzucukları da ama gece uyumuyorlarmış:)))
Beni rüyasında görmüş,hayır olsun...
Lotusun babasıyla dedesinin evi yanyanaymış..Ben ,nehir ve lotus sürekli bi evden bi eve gidip geliyormuşuz...
Benim o evlerle gördüğüm rüyalar bana hep mutluluk ve iyi haberler getirdi dedi lotusum...
Hayırlısı olsun,hayırlara gitsin...Rabbim sen büyüksün,yardımcımız ol,dualarımızı kabul eyle...

Ne aptal bir kuzu...

[/FONT]

Canım denef ablacım inşallah...

Günaydııınnn..Biz iyiyiz sen nasılsın pinkim..

bende iyiyim canım arkadaşlarım gelicek bugün işleniyorum evde bide sinüzit için nette bitkisel tarifler arıyorum bu sıralar çok fena ağrıyo sinüzitlerim yaa

radyolojim hayırlısıyla güzelce gelişip yumoşlarım bebiş olucaklar inşş beslenmene dikkat et canım kendine iyi bak öpüyorum çok..
nevinim rüyaların hayırlara çıksın inş bebişlerin habercisi olsunlar inşş

yok yok bu sefer doktorum da sıkı takipte.merak etmeyin siz.cumartesi günü beni cepten mutlaka arayıp bilgi verin dedi.diğer doktor muayene ettikten sonra hangi tarafta kaç yumurta kaç mm ye ulaşmış diye haberdar edicez
inşallah aksilik çıkmadan bitsin.
inşaallah inşaallah
ohh iyi bari, takip etsin tabii, geçen seferkini unutmadık :olmaz:
cıpcıpımı yaptım geldim...

Gamzem randevu almana sevindim canım...Kitaplar su gibi akıp gidicek,nezaman nasıl bitti şaşıracaksın...
Sıhhatler olsun tatlım..
lotusun rüyası da hayırlara çıksın inşaallah

kitaba başlamak için sabırsızlanıyorum ama nasıl vakit bulucam onu bilmiyorum fisfisfis

Tamam haklısın ama genede duruma uyan bir işaret değil radym.:olmaz:
Bende çok üzülüyorum seni üzgün görmeye:çok üzgünüm:..
ınşallah bu tedavin bebiş demek:emir_bebek:..O yüzden çoook sevinçliyizopuyorumnanaktan..

Çileem vakit bulsan iyi edersin yavrum, bir başla gerisi gelir meraklanmaopuyorumnanaktan

Radym ikisinide aaaalllll...Kitap kitap kitap:enbuyukkk:

Back
X