Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

1006 mı maşallah zemuszemusçok güzel değeri hayırlısıyla kucağına almasını diliyorum darısı başımıza inşşş:Saruboceq:

slm canlarımmm pinkim yakaladın benı :)
nassınız bakam?
çileğimi tekrarrr kutluyorummm cook sevındım yaaaa :)
kızlar netım gelıp gıdıyor bırkacgün hıc yoktu yenı geldi.
kızlar bı girip bır kayboluyorum ama esım fena hasta ateslı ishal oldu elıfle arasında mekık dokuyorum.hepıcinizi çok öpüyorum.

canımcım eşine çok geçmiş olsun...elifimizi öp yerime...

Kızlaaaaaaaarrrrrr:teytey:
Çileğimden haber var:teytey::teytey:

Kan testi sonucunu haber verdi, kendi giremeyecekmiş:teselli:

.....1006 çıkmış:sm_cool::sm_cool::dance::dance:

Maşallah sübhanallah...Harika bir değer..Maşallah sübhanallah..

Yeğenimiz geliyooooorrr:dance:

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...

maşallah Allh esirgesin değerimiz çok güzel çıkmış...Allahım tamamına erdir yarabbim...bizlere de bu sevinci yaşat Allahım...

ay ben de merak ediyodum akşamdan beri.bugün fena gezdik valla herrbi yerim ağrıyo.öğleden sonra eşimle gezdik bayağı.akşam da eşimin amcasıyla pikniğe gittik daha yeni geldik anca girebildim.çileğin sonuçlarına bakmak için.maaşallah hakkaten bayağı iyi çıkmış sonuçlar.allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip etsin

KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM.

rabbim bu gece edeceğimiz tüm dualarımızı kabul eylesin.bizleri hasretini çektiğimiz şeylerden mahrum bırakmasın.herkesin gönlündeki güzellikleri bu gecenin yüzüsuyu hürmetine nasip eylesin inş.

ben bugün adet olurum heralde.ya 1 senedir bütün kandiller hastalığıma geldi galiba.ne kötü bişey.henüz olmadım ama bugün kesin olmam lazım.4. gün çünkü.neyse artık.dua etmeye de mani değil şükür ki.

sabah çok işim var.ne zamandır doğru düzgün temizlik felan yapamıyorum.sabah bu işlerle uğraşıcam gibi gözüküyor.offf
hadi iyi geceler herkese canişkolarııımm

ay ben de merak ediyodum akşamdan beri.bugün fena gezdik valla herrbi yerim ağrıyo.öğleden sonra eşimle gezdik bayağı.akşam da eşimin amcasıyla pikniğe gittik daha yeni geldik anca girebildim.çileğin sonuçlarına bakmak için.maaşallah hakkaten bayağı iyi çıkmış sonuçlar.allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip etsin

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM.

rabbim bu gece edeceğimiz tüm dualarımızı kabul eylesin.bizleri hasretini çektiğimiz şeylerden mahrum bırakmasın.herkesin gönlündeki güzellikleri bu gecenin yüzüsuyu hürmetine nasip eylesin inş.

ben bugün adet olurum heralde.ya 1 senedir bütün kandiller hastalığıma geldi galiba.ne kötü bişey.henüz olmadım ama bugün kesin olmam lazım.4. gün çünkü.neyse artık.dua etmeye de mani değil şükür ki.

sabah çok işim var.ne zamandır doğru düzgün temizlik felan yapamıyorum.sabah bu işlerle uğraşıcam gibi gözüküyor.offf
hadi iyi geceler herkese canişkolarııımm

amin canımcım...yüce rabbime el açıp yardım diliyoruz,başka kimden isteyebiliriz ki...Allahım sana açılan bu elleri boş çevirme Yarabbim...bizi başkalarına muhtaç etme,sen ne eylersen güzelini eylersin,bu aciz kullarına merhamet edip gönllernin istediğini hayırlısıyla ver Allahım...

kaydirigubbakcemileSelam kızlarkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
gececi lotusun bebeleri de gececi cıktısırnaşık şey maaile ayaktayız 2 dkcık selam vereyim dedim sizleri çok özledim uykusuzluktan ve yorgunluktan giremiyorum siteye hep aklımdasınızŞeniz
müthiş haberi aldım cok sevindim Çileğim gözünüzaydın:teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkis
çok mutlu oldum zaten vakti geliyordu Nehir ile başına ekşimeye başlayacaktıksırnaşık şey
Darısı Nevinimin ve tğm topikteki bacılarımızın başına
Çıkmam lazım canlar hepinizi çok öpüyorum geçmişe cok okuyamadım kusura bakmayın herkese hayırlı kandiller:1hug::1hug::1hug:

SELAM

kadiliniz mübarek olsun canlarım

çileğim zaten hamile olsuğunu biliyorduk RABBıM sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat etsin inş

çileğimiz 4+3 haftalık hamiş kısmetse mart annesi

allahım ya bir beş dakika bakayım dedim.
çileğimin hamile haberini aldık.
rabbim nasip etmiş ne güzel . inşallah hayırlı ve salıklı çok mutlu bir hmailelik geçirirsin canım ve inşallah kucağına alacağın yavrunda hayırlı ve saülıklı uzun ömürlü bir insan olur.
bir daha girdiğimde inşallah burdada başka hamile haberleri d ealırım.
allahım hepinizin de istedeğini bu mübarek gn hürmetine kolayca verisn inşalalh.
kusura bakmayın giremiyorum.
annemler yeni gitti bugün yani.
artık kendi
mzie bir düzen kuraağız
ondan sonra sık sık haberleşriz inşalalh.

67101123vf1.jpg

zühalim bi ses et bacım...keyfin nasıl.okulda bitti.e bu sene ne yapcan boş durma bacım bebiş yap.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

denefim canım benim boş durmayı sevmiyorum ama yaz bitene kadar biraz dinleneyim dedim 6 senedir okuyorum dile kolay:sinifsinif: ama dinlenme ne mümkün tatlım adet düzensiliğim için dr a gitmişitm troit çıktı o araştırlıyor cnm ilaç tedavisine başlayaca dahiliye doktoru biraz düzenlenince 3 ay sonra gene kadın doğuma gidicem bakalım neler olcak sen nasılsın cnm işler nasıl gidiyor

bu arada ne kadar güzel bir gün böyle:teytey: çilekimin hamile oldunu öğreniyorum tebrik ederim cnm a.s.darısı bize inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Miraç kandiliniz mubarek olsun canım arkadaşlarım
birbirimize hep dua edelim inş. bu gece..

nevinim son 4 :teytey: maşaallah
slm canlarımmm pinkim yakaladın benı :)
nassınız bakam?
çileğimi tekrarrr kutluyorummm cook sevındım yaaaa :)
kızlar netım gelıp gıdıyor bırkacgün hıc yoktu yenı geldi.
kızlar bı girip bır kayboluyorum ama esım fena hasta ateslı ishal oldu elıfle arasında mekık dokuyorum.hepıcinizi çok öpüyorum.
çokkk sağol alhanım a.s.
eşine de çokk geçmiş olsun, bu aralar çok yaygın..
elifimize de öpücükler....
Kızlaaaaaaaarrrrrr:teytey:
Çileğimden haber var:teytey::teytey:

Kan testi sonucunu haber verdi, kendi giremeyecekmiş:teselli:

.....1006 çıkmış:sm_cool::sm_cool::dance::dance:

Maşallah sübhanallah...Harika bir değer..Maşallah sübhanallah..

Yeğenimiz geliyooooorrr:dance:

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
Allah razı olsun kuzummmmmm :asigim:
1006 mı maşallah zemuszemusçok güzel değeri hayırlısıyla kucağına almasını diliyorum darısı başımıza inşşş:Saruboceq:
inşaallah inşaallah Ya Raabbimm
amiiiinnn...
maşallah Allh esirgesin değerimiz çok güzel çıkmış...Allahım tamamına erdir yarabbim...bizlere de bu sevinci yaşat Allahım...
amin amin inşaallah gülyüzlüm
Rabbim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla
inşaallah arkkadaşım Allah razı olsun :1hug:
bende çoookk yoruldum dün eminönünde ..
baya dolaştık alışveriş için

bu arada meşhur turşu suyundan da aldık stok olarak 1 kg
nolur nolmaz dimi :roflol: :roflol:
müthiş haberi aldım cok sevindim Çileğim gözünüzaydın:teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkis
çok mutlu oldum zaten vakti geliyordu Nehir ile başına ekşimeye başlayacaktıksırnaşık şey
biliyordum lotusum bende sizi uraştırmıyım dedim sırnaşık şey
sağolasınnn a.s. bebişleri de çok öptüm a.s.

SELAM

kadiliniz mübarek olsun canlarım

çileğim zaten hamile olsuğunu biliyorduk RABBİM sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat etsin inş

çileğimiz 4+3 haftalık hamiş kısmetse mart annesi
çokk sağol mumum
4+2 olmuyormu yaa fisfisfis ben mi yanlış hesap ediyorum fisfisfis
allahım ya bir beş dakika bakayım dedim.
çileğimin hamile haberini aldık.
rabbim nasip etmiş ne güzel . inşallah hayırlı ve salıklı çok mutlu bir hmailelik geçirirsin canım ve inşallah kucağına alacağın yavrunda hayırlı ve saülıklı uzun ömürlü bir insan olur.
bir daha girdiğimde inşallah burdada başka hamile haberleri d ealırım.
allahım hepinizin de istedeğini bu mübarek gn hürmetine kolayca verisn inşalalh.
kusura bakmayın giremiyorum.
annemler yeni gitti bugün yani.
artık kendi
mzie bir düzen kuraağız
ondan sonra sık sık haberleşriz inşalalh.
Allah razı olsun swetçim aminn aminn amin inş..
Allah kavuştursun .. çok öpüyorum
iyi bakın kendinize a.s.
arada ne kadar güzel bir gün böyle:teytey: çilekimin hamile oldunu öğreniyorum tebrik ederim cnm a.s.darısı bize inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim zuhalcim
inş. inş.. :Saruboceq:

bu aradaaaaaaa
nehirim, nevinim edfıftı izliyoruzzzzzzzzz :asigim: :asigim: :asigim:

Herkese hayırlı günler...

Kandiliniz mübarek olsun..

Dualarımız kabul olsun inşallah...

Hepinizi ayrı ayır tek tek kocaman kocaman öpüyorum...

Gamzem sonucun çok güzel maşallah sübhanallah ama pazartesiyi bekliyorum,zopa var sanada..

Hamile neyin dinlemicem sopa atacam sana...Tüm topiğinde bana eşlik edeceğine eminim,anladın sen...Dünkü mesajına cevap yazacaktım ama dedim şimdi 160 karakterlik mesaj beni kesmez,sağlam fırça atamam..Ya sabır nevinipazartesiyi bekle de ,doya doya istediğin kadar yazarsın:))))

Kızlar,bu Gamze varya...ınternet araştırmasına düşmüş,yok değeri düşükmüş,yok sorunmu varmış,yok dış gebelikten şüpheleniyormuş....Bismillahirrahmanirrahim....Nası geçirecen 9 ayı çok merak ediyorum Gamzem..Bu kadar sıkıntıya şimdiden başlarsan,yeğenimizi asabi yaparsın bak benden demesi...

Devamı yarın...Haydi size iyi seyirler..Detaylı yorumlar bekliyoruz heeee...Gerçi yarın günümüz var öğleden sonra giremem ama sabahtan burdayım inşallah kısmetse...

ayyy kandılı en son kutlayan benmı kaldım nedır?
tüm müslüman aleminin kandılı mübarek duaları kabul olsun inş. canlarım...
çileeeeemmm delımısn kız sen degerın çook güzel.kafana takmak için sorunmu arıyosun sen bakımm?benım ıkı haftalık degerım 214 tü yaaaa senınkı coook güzel masallah.bidaha duymayım öyle şeyler.. :oklava: :oklava:

:roflol::roflol::roflol:
burda bir yanlışlık var amaaaaaa

kıss ben ondan demediiimmmm
hani benim değerim 5. haftayı işaret ediyor ya inş.
hesabıma göre 4 haftalık olduğu için bana yüksek geldi ..
ama teorik olarak 5. haftanın içinde olduğum için öledir değer..
birden tedirgin oldum sadece
ama akşam rahatlattınızz şükürr..

Back
X