Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çilek hanımcığımınm selamı var.göl başında karpuz yiyormuş şu anda.
ooohhhh
ben de göl başında karpuz yemek istiyoomm

radyolojim,az önce sana uzun uzadıya mesaj yazdım,yanlışlıkla silindi bir daha yazmaya da erindim,daha doğrusu kendime sinirlendim...canım benim inşallah hsg ye gerek kalmayacak,bu ay hamiş kalacaksın canım benim....

kaynanamla görümcem bana geliyorlar,inşallah çok oturmazlar çünkü abimlerle kızkardeşime gideceğiz...ne fena gelinim değilmidelikafadulden

radyolojim,az önce sana uzun uzadıya mesaj yazdım,yanlışlıkla silindi bir daha yazmaya da erindim,daha doğrusu kendime sinirlendim...canım benim inşallah hsg ye gerek kalmayacak,bu ay hamiş kalacaksın canım benim....

kaynanamla görümcem bana geliyorlar,inşallah çok oturmazlar çünkü abimlerle kızkardeşime gideceğiz...ne fena gelinim değilmidelikafadulden

he ya cok fenasın kız :jeyyar:
ya sureklı kaynanayla oturmak zorunda kalsaydın

neden hala bellı degıl beee?göstermıyormu en sson kız degılmıydı?

en son kız dı ama goremedıgı için kız dedı doktor
herkes karnın erkege benzıyor dıyo
saglıklı olsunda cınsıyet onemlı degıl şurda 2 3 ay sonra ogrenıcez zaten dımı ama:1hug:

kıskanma canım benııım.koltuklarım kabarırsa ındiremezsınz haberınz olsun:))))

sen bu kadar güzel bi bebiş doğur.sonra bu kadar güzel bi anne ol.kilolarını bu kadar kısa sürede ver.sonra da kıskanmayalım de mi.
ama maaşallah diyorum 41 kere nazar değmesin diye korkma yani.

selam kızlarrrrrrropuyorumnanaktan
alhanım maşallahh canımm çok güzel çıkmışsınnn radyolojimin dediği gibi kilo vs de yokk sanada bebişine de maşallahhhhh Allah nazardan saklasınnn:nazar::nazar:
çileğimm afiyet olsunn dikkat et kendine vede meleğineee radyolojim bizden de selam söyle çileğimizeeeee:1hug:
denefim berinim nehirim nevinim radyolojim pinkim nazım lotusum swetem gülyüzlüm mumucum zuhalim kelebeğim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Ayy alhanım, geçen gün eniştemin abisi geldi, kalkmak zorunda kaldım bilgisayardan.
Resmin tamamı gelmedi maalesef..Küçük olarak görmüştüm..

Çok güzelsin çook..
Benden söylemesi gelinden güzelsin, hemde çok daha fazla güzel...
Maşallah sübhanallah...

Çileğimin gene hepinize selamı var..
Ben aradğımdada araba kullanmayı öğreniyorlarmı eşiyle..
Yani pratik yapıyorlardı..
Dün akşam baya kötüymüş bulantılardan dolayı..
ılaçda henüz içmemiş..
Nolur nolmaz diye almış ama, doktora danışmadanda içmek istemiyormuş canımmopuyorumnanaktan

selam bacılar.ancak gelebildim.nasılsınız...moraller kötü.işten ayrılmam çok etkileyecek galiba beni.mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
ama alışacagım.16 sene aynı iş yerinde çalışıp ayrılmak çok zoruma gidiyo.üzülmem diyodum ama.kapanma yaklaştıkça gözlerimden yaşlar süzülüyo...umarım en kısa zamanda eve alışırım ...:Saruboceq:
alhanım çok güzel çıkmışşın bacım.valla ne yalan söleyeyim eltinden daha güzelsin bacım.maşşallah sana.nazar degmesin bacıma:nazar::nazar::nazar:

selam bacılar.ancak gelebildim.nasılsınız...moraller kötü.işten ayrılmam çok etkileyecek galiba beni.mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
ama alışacagım.16 sene aynı iş yerinde çalışıp ayrılmak çok zoruma gidiyo.üzülmem diyodum ama.kapanma yaklaştıkça gözlerimden yaşlar süzülüyo...umarım en kısa zamanda eve alışırım ...:Saruboceq:

Hayırlısı olsun hakkında denef ablacım.
Zor olacak senin için işi bırakmak.
Yeniden çalış dicem ama artık kendine vakit ayırmanın vakti geldi. İçini ferah tutmaya çalış..
İnşallah hayırla sağlıkla yavrunu büyütürsünde zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınkaydirigubbakcemile3

Hayırlısı olsun hakkında denef ablacım.
Zor olacak senin için işi bırakmak.
Yeniden çalış dicem ama artık kendine vakit ayırmanın vakti geldi. İçini ferah tutmaya çalış..
İnşallah hayırla sağlıkla yavrunu büyütürsünde zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınkaydirigubbakcemile3

sagol bacım..haklısın artık kendime zaman ayırmanın zamanı geldi....alışacagız bacım.insan oglu acılara alışıyoda bunamı alışamıcam...
bebegimi bir gün kucagıma alacagım umuduyla yaşıyorum.....

Back
X