- Konu Sahibi bebekecem17
- #15.041
gunaydın kızlar nasılsınız bakem
teknıkerım senı goruyom
teknıkerım senı goruyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çilek hanımcığımınm selamı var.göl başında karpuz yiyormuş şu anda.
ooohhhh
ben de göl başında karpuz yemek istiyoomm
radyolojim,az önce sana uzun uzadıya mesaj yazdım,yanlışlıkla silindi bir daha yazmaya da erindim,daha doğrusu kendime sinirlendim...canım benim inşallah hsg ye gerek kalmayacak,bu ay hamiş kalacaksın canım benim....
kaynanamla görümcem bana geliyorlar,inşallah çok oturmazlar çünkü abimlerle kızkardeşime gideceğiz...ne fena gelinim değilmidelikafadulden
kızlaar düğünden bir poz size yorumlarınızı beklıyorum bacılarımmm ben ve eltim :))
nevınım özetin için tesekkür ederim kaydirigubbakcemile3
bu arada berınım sen ve yegenımız nasılsınz?isim belli oldumu ne düşünüyosunz?
neden hala bellı degıl beee?göstermıyormu en sson kız degılmıydı?
benim arkadaşım harika çıkmış yaaaa
hatuna bak.sanki doğumu o yapmamış ta ben yapmışım
kıskandım gitti heee
kıskanma canım benııım.koltuklarım kabarırsa ındiremezsınz haberınz olsun:))))
selam bacılar.ancak gelebildim.nasılsınız...moraller kötü.işten ayrılmam çok etkileyecek galiba beni.mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
ama alışacagım.16 sene aynı iş yerinde çalışıp ayrılmak çok zoruma gidiyo.üzülmem diyodum ama.kapanma yaklaştıkça gözlerimden yaşlar süzülüyo...umarım en kısa zamanda eve alışırım ...:Saruboceq:
Hayırlısı olsun hakkında denef ablacım.
Zor olacak senin için işi bırakmak.
Yeniden çalış dicem ama artık kendine vakit ayırmanın vakti geldi. İçini ferah tutmaya çalış..
İnşallah hayırla sağlıkla yavrunu büyütürsünde zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınkaydirigubbakcemile3