işte geldiiimm.
canım arkadaşlarım hepinizi çooooook özledim.
kısa ama dolu dolu ,kazasız belasız güzel bir tatil geçirdik çok şükür.tek şikayetim var .yüzüm kapkara oldu

ya o kadar sakladım yüzümü.hiç güneşlenmedim nerdeyse.ama yine de karardım maalesef.
merak edenler için şööle kısa bi özet geçeyim.
cuma gece 4tte yola çıktık.istikamet altınoluk.diğer cumaya kadar ordaydık.cuma sabah 11 de tekrar dönüş yoluna çıktık.bu sefer biraz değişiklik yapalım dedik ve çanakkale kabatepeye vardık.orada orman kampı yapılıyor.bizde kızkardeşimin izci arkadaşlarından çadır bulduk.bi gecede orda kaldık.çok eğlenceliydi.orman çok güzel.150-200 metre ilerisinde deniz var.sabahtan akşama kadr hiç çıkmadık neredeyse denizden.dün gece 12 de de yola çıkıp,saat 4 gibi evimize geldik elhamdülillah.
ama dönmek hiç hoşuma gitmedi.kaldığımız yerden devam maalesef

evde bi ton temizlik var.yarın da iş var.bi de ramazan giriyor.çok hızlı davranmam lazım.neyse hallederiz inş.
nehir söölemiş gerçi ama maalesef tatilde beklenmedik birşekilde regl oldum.o kadar hesaplamıştım aslında.çok erken geldi nedense.doktorumu aradım normal dedi.ama eşim çok üzüldü.farkında olmadan çok ümitlenmiş bu ay demekki.
kelebeğime çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.inşalah bu küçük operasyon hayırlı şeylere vesile olur.
nazcım sana da geçmiş olsun.neyse şuanda sorun yokmuş çok şükür.çok dikkat et sen yine de.yeni yaşında hayırlı olsun.allah eşinle yavrunuzla hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.
nevincim nehircim.canlarım.sizi çok seviyorum.beni orda da hiç unutmadınız.nehircim hayırlısı olsun bakalım hakkında.bence görüşmeden bi karar verme olmaz felan diye.belki çok iyi birisidir.bi görüş konuş bakalım canım.
çileğim bulantıların varmış.geçicek hayırlısıyla inş.tatlı sıkıntılardır bunlar dimi.rabbim hamileliğinin bundan sonrasını sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin.
denefim annene çok geçmiş lsun canım.sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim.
alhanım canım arkadaşım.ben de seni çok özledim.eşim arayanlara felan bişey demezde.telimi hiç yanımda taşımadığım için bana ulaşmak çok zor oldu tatilde :)
berin gittim geldim sen haaaala geziyon bakıyom da maşşallah.bizim tatil 1 hafta geliyo geçiyo.senin tatiller gezmeler hiç bitmiyo ne güzel :)
myhopum oğluşun çok güzel olmuş.maaşallah sübahanallah.rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.
gülyüzüm canım ben de hepinizi çok özledim.canım madem ilaçların varsa bence bi daha ilaç parası demektense bunları değerlendiir ve başla derim.tabi kendi durumunu sen daha iyi bilirsin.doktorunla görüşürsen belki yine bu ilaçlarla başlar tedavine.
mumum canım.bende de var senn yengeden bi tane.biz allaha havale ettik canım onu artık.sende öyle yap.boşver.rabbim herkesin gönlünden de aklından da ne geçtiğini bilir.allah herkesin gönlündekileri versin kendine.
ay unuttuğum varsa çok özür dilerim.herkesi çok seviyorm canım arkadaşlarım.