Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kıskanmayın ama yaa..
Ancak vardım bekarlığın ve genöliğin keyfinekaydirigubbakcemile2
Zaten arkadaşım bana birini söyledi, onunla görüşmemi istiyor, resminide göstertti:kedi:

zemuszemuscanımcım senide bizim kervana katacağız geliba...vaziyet onu gösteriyor...arkadaşın resmi gösterince yok falan dememişsin,beğenmiş gibi bir halin var...hayırlıysa olsun canım...

gülyüzüm şu ameliyat işi olmasaydı bu hafta düşünüyordum ama çok ani karar verdi dr lar....artık kısmet bakalım......
ağrı kesici içiyorum canım.
geçen denemeden kalan lucrin, puregon var elimde bunları kullanıcam yine...neden sordun tatlım??? :uhm:
[C

canımcım haklısın ameliyat işin amortiden çıktı...ne zaman gelmek istersen kapımız açık canımcım...her denemede farklı ilaçmı kullanılıyo diye merak ettim o yüzden sordum...
ilaçlar elinde olduğu içinmi aynı ilaçları kullandırıyorlar acaba bunu bir sor istersen...

ahhhh canım arkadasım gelmişşşş kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canım yenı isminde hayırlı olsun bol bebişli günlerde kullan canmmmm
gülyüzüm al sana gözü acık bır resım ama bıraz bulanık cünkü resımden resım cektım yenısı gellene kadar ıdare et emi::::)

teyzesinin kuzusu ne güzelde poz vermiş öyle...bayıldım bayıldım resmen,maşallah çok tatlı...alhancım,benim güzel bebklere karşı zaafım var,hele de kız çocukları güzel oldularmı aklım gider...Allah esirgesin bebişini...nas suresini sürekli oku canım...

Radycim hoşgeldin sefalar getirdin...bir haftada olsa özledik seni...tatil de çok güzel geçmişzemuszemusyeni isminde hayırlı olsun...

Nevincim,uzak falan anlamam...çıkın çıkın gelin valla buralar sıcak ama güzel...

bilmiyorum gülyüzüm.elimde var diye sanırım............
Ama sorarım yine de...........
başkentteki ılk denememde de elimde puregon vardı.yine puregon almıştım...

Ayyy ayyy ayyy,Alhanım o nekadar güzel bir şey o yaaa...Ayy bayıldım,maşallah sübhanallah,çokkk güzel yaaa...Annesi gibi maşallah...Allahım nazarlardan korusun hepinizi...

Rady'm yakıştı bacım yaaa,çok güzel oldu çok...Güle güle kullan yeni ismini...

Biz dayımlara gittiydik..dayımın oğlu menisküs,çapraz bağ yan bağ ameliyatı oldu..dayım böle anlattı valla,çapraz yan hepsinden oldu işte dedi:roflol:Geçmiş olsuna gittiydik,az evel geldik...

Gülyüzüm inşallah geliriz kuzum...hele bir tatil kararı alalım,bu seneden geçti artık,seneye kısmetse..Çok istiyorum ben...

kelebeğim,belki de herkesin durumuna göre ilaçları ayarlıyorlardır...ben hep farklı ilaç kullandım...ya aslında bir gün randevu alıp tayfun hocayla görüşmeye gideceğim...başka ilaç verecem derse elimdeki ilacı satmam lazım...

nevincim,herzaman kapımız açık,ne zaman arzu ederseniz biz burdayız canım...

Ayy alhanım o ne güzellik öyle yaaa...
Gözlere bak maşallah sübhanallah..Nasılda anlamlı anlamlı bakmış öyle ayy yirim ben onu yiriimmmmmm..

Rady hayırlı olsun efem yeni adınız..Ha şöyle daha çok yakıştı bu isim..

Ama ben dün sana mesaj attım tefriciyenin başında okunanlarla ilgili hala cevap vermedin radyciiim..

Ve kelebeğim sende yazacam diyordun, kanaman devam ediyor diye abdest almadın galiba..Hadi başlayalım, hazır ramazan mübarek ay geliyor hızlandıralım hepsini inşallah..

Bu arada kelebeğim o ne güzellik öyle yaa...
Buluşma resimlerinizi gördüm..
Taş gibi, genç kız gibi hatunsun ..Maşallah sübhanallah..
Amanın bu hatunlara bebek ne çok yakışacak inşallah inşallah..

Azradanda laf alamıyorum, ne çekiştirdiniz beni bakam?
Gelseydinde sende beni çekiştirseydin diyor :D

Bakıın görmek isteyenler içinnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-temmuz-adana-bulusma-fotolarina-bakmaya.html

günaydın canım arkadaşlarım
canım nehirim.sen mesaj attığında yoldaydık cevap veremedim.dün de telimin şarjı yoktu.şarj aletini bulamadım bütün kapalıytı telim.nevine söylemiştim msn de dün.ben tefriciyelerin başında bişey okuduğumuzu hatırlamıyorum canım ya.kelebekte ben yollarım okunacakları deyince ses çıkarmadım bende o yüzden.sadece niyet edip başlıyorduk diye hatırlıyorum.
yeni ismimi beğendiğinize sevindim.fikir anası çilektir.bilginize :))

ıyi günler arkadaşlaarrrr...

Demek öyle..Demek ablama söyledin:sinifsinif:
Hiç bişe demedi bana:mymeka:

Neyse o halde kelebeğimi kalan sayıyı bize ver olur mu hemen dağıtalım

Hayırlı sabahlar güzel arkadaşlarım.. Şeniz
Haftosonum mevlütlerle ve prison break izleyerek geçti…
Bol bol dinlendim..
ÇİLEKİM inş bileklik işe yarar kullananlar mide bulantısını geçirdiğini söylediler ama:uhm:
Haftasonu baya rahat geçirdim şükür
Sadece bu sabah biraz kötüyüm
Ama azalttığı kesin Allah ın izniyle..
Sağol arkadaşım..
çileğim,bileziği sende denemiş olduk,memnun kadıysan söyle bacım,bundan sonra millete bu yöntemi söyleriz artık...
Evet evet gülyüzlüm rahatlıkla önerebilirsiniz.. ama doğru takılması çok önemli..

Zaten arkadaşım bana birini söyledi, onunla görüşmemi istiyor, resminide göstertti:kedi:
Eeeeeeee sengözlerimebaksanab
işte geldiiimm.
canım arkadaşlarım hepinizi çooooook özledim.
kısa ama dolu dolu ,kazasız belasız güzel bir tatil geçirdik çok şükür.tek şikayetim var .yüzüm kapkara oldu :( ya o kadar sakladım yüzümü.hiç güneşlenmedim nerdeyse.ama yine de karardım maalesef.

çileğim bulantıların varmış.geçicek hayırlısıyla inş.tatlı sıkıntılardır bunlar dimi.rabbim hamileliğinin bundan sonrasını sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin.
Tekrar hoş geldin tatlım benim :1hug:
Çok çokk sevindim iyi vakit geçirmene, dediğin gibi kısa ama dolu dolu oldu

Aminnn radyim amin..
Gamzem,eşin yanlış tarif etmiş demek heee:))))
Neyse doğrusunu bulmuşsun,işede yaramış çok şükür,maşallah diyelim kuzum...Canım benim...
Sağolasın canım benimmm canıımm Şeniz
nehircim yardımın için teşekkür ederim.
ben artık rady im

hehe.
böyle daha güzel oldu be.
ayrıca admin bana not da göndermiş.
bende sabrınıza hayranım.o kadar uzun bir isimdi ki herseferinde nasıl giriyordunuz diye :)))))))))))
:roflol:
Hayırlı olsun radyyyyy
Çok güzel olduuuu.. eee kim buldu ama dimi yerimseniben
Bu arada kelebeğim o ne güzellik öyle yaa...
Buluşma resimlerinizi gördüm..
Taş gibi, genç kız gibi hatunsun ..Maşallah sübhanallah..
Amanın bu hatunlara bebek ne çok yakışacak inşallah inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-temmuz-adana-bulusma-fotolarina-bakmaya.html
Sağol nehirim link için…
Hakkaten yaa maşallah kelebecik genç kız gibisin..
Seni gördüğüme sevindim

Hayırlı sabahlar güzel arkadaşlarım.. Şeniz
Haftosonum mevlütlerle ve prison break izleyerek geçti…
Bol bol dinlendim..

Eeeeeeee sengözlerimebaksanab

Canımmm tatlımmm aynı anda aynı yerdeeee:sm_cool::sm_cool:

Eee si yok be gamzem daha.
Babam biliyorsun Kırşehir'de. Cuma gelecek. Onunla konuşayım ondan sonra.
Ben babamla herşeyimi konuşurumda:kedi:

Ama muhtemelen görüşeceğim yanii:kedi:
Bi denk gelsek msnde konuşsak.
Bugünde günümüz var:çok üzgünüm:

Vayyyyy demek prison break seyrettiniz heee
Nerden Tv'den mi, nettenmi? cd den mi?
Kaç bölüm kaç sezon??

Ah maykılım ahhhzemuszemus
Biz finali yaptıkopuyorumnanaktan

Back
X