- Konu Sahibi bebekecem17
- #15.701
sagol teyzecıım ellerınden öpeyiiim :) istedğin kaday koklayabiliysiin ama bitiyme kokumu tammı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol rady azalıyor canım zamanla çok şükür...Ama hala kanamam var az az.........................:kedi:
Kıskanmayın ama yaa..
Ancak vardım bekarlığın ve genöliğin keyfinekaydirigubbakcemile2
Zaten arkadaşım bana birini söyledi, onunla görüşmemi istiyor, resminide göstertti:kedi:
gülyüzüm şu ameliyat işi olmasaydı bu hafta düşünüyordum ama çok ani karar verdi dr lar....artık kısmet bakalım......
ağrı kesici içiyorum canım.
geçen denemeden kalan lucrin, puregon var elimde bunları kullanıcam yine...neden sordun tatlım??? :uhm:
[C
ahhhh canım arkadasım gelmişşşş kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canım yenı isminde hayırlı olsun bol bebişli günlerde kullan canmmmm
gülyüzüm al sana gözü acık bır resım ama bıraz bulanık cünkü resımden resım cektım yenısı gellene kadar ıdare et emi::::)
Haftasonu baya rahat geçirdim şükürÇİLEKİM inş bileklik işe yarar kullananlar mide bulantısını geçirdiğini söylediler ama:uhm:
Evet evet gülyüzlüm rahatlıkla önerebilirsiniz.. ama doğru takılması çok önemli..çileğim,bileziği sende denemiş olduk,memnun kadıysan söyle bacım,bundan sonra millete bu yöntemi söyleriz artık...
Eeeeeeee sengözlerimebaksanab
Zaten arkadaşım bana birini söyledi, onunla görüşmemi istiyor, resminide göstertti:kedi:
Tekrar hoş geldin tatlım benim :1hug:işte geldiiimm.
canım arkadaşlarım hepinizi çooooook özledim.
kısa ama dolu dolu ,kazasız belasız güzel bir tatil geçirdik çok şükür.tek şikayetim var .yüzüm kapkara olduya o kadar sakladım yüzümü.hiç güneşlenmedim nerdeyse.ama yine de karardım maalesef.
çileğim bulantıların varmış.geçicek hayırlısıyla inş.tatlı sıkıntılardır bunlar dimi.rabbim hamileliğinin bundan sonrasını sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin.
Sağolasın canım benimmm canıımm ŞenizGamzem,eşin yanlış tarif etmiş demek heee:))))
Neyse doğrusunu bulmuşsun,işede yaramış çok şükür,maşallah diyelim kuzum...Canım benim...
:roflol:nehircim yardımın için teşekkür ederim.
ben artık rady im
hehe.
böyle daha güzel oldu be.
ayrıca admin bana not da göndermiş.
bende sabrınıza hayranım.o kadar uzun bir isimdi ki herseferinde nasıl giriyordunuz diye :)))))))))))
Sağol nehirim link için…Bu arada kelebeğim o ne güzellik öyle yaa...
Buluşma resimlerinizi gördüm..
Taş gibi, genç kız gibi hatunsun ..Maşallah sübhanallah..
Amanın bu hatunlara bebek ne çok yakışacak inşallah inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-temmuz-adana-bulusma-fotolarina-bakmaya.html
Hayırlı sabahlar güzel arkadaşlarım.. Şeniz
Haftosonum mevlütlerle ve prison break izleyerek geçti…
Bol bol dinlendim..
Eeeeeeee sengözlerimebaksanab