Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet insan özlüyor, merak ediyor dimi opuyorumnanaktan
ultrasondan ense kalınlık ölçümü yapılacak, o zaman göreceksin merak etme

bilmiyorum arkadaşlarr bilmiyorum
gerçekten zor oluyor, hiçbirşeyden tat alamıyor, iş yapmak istemiyorsunuz
umarım geçer akannehir

ay ben bu yazıları yeni gördüm yaamafoldumben
yerim ben onun ensesini mensesini zaten bi doğsun ben onun ensesini ısıracamdelikafadulden

bu miğde bulantısı çilekimin dediği gibi beni hayat küstürdü
hiç bişiy yiyemiyorum içemiyorum yani tadıyla yiyip içemiyorum
genede hamdolsun allaha idare ediyok:gitme:

ya kızlar birşey diyeceğim,ben regl oldum,tefriciyeyi bu haldeyken okumak içinden gelmiyor,dua olduğu için okunulduğu söyleniyor,ama benim içime sinmiyor ve yarıladım aslında,ama okumayacağım,biraz gecikecek ama pazar gününe bitiririm inşallah...haberiniz olsun

öyle diyoruz gülyüzüm zaten.
ben mart ayında başladım tedaviye tam anlamıyla.klomenle başladık ilk.ve 7 ay oldu ben sadece 1kez çatlatma iğnesi vurulabildim.düşünebiliyomusun.bir adım yol katedemedik yani.iğneleri nisan ayında almıştım.6 aydır bekliyorlar dolapta.ha bu ay ha bi dahaki ay diye diye sadce 1 kez kullanabildim o da işe yaramadı.biraz doktorun acizliği biraz benim şanssızlığım derken böyle işte.
vardır bir hayır diyoruz.elden gelen bişey var mı

ben mart ayında başladım tedaviye tam anlamıyla.klomenle başladık ilk.ve 7 ay oldu ben sadece 1kez çatlatma iğnesi vurulabildim.düşünebiliyomusun.bir adım yol katedemedik yani.iğneleri nisan ayında almıştım.6 aydır bekliyorlar dolapta.ha bu ay ha bi dahaki ay diye diye sadce 1 kez kullanabildim o da işe yaramadı.biraz doktorun acizliği biraz benim şanssızlığım derken böyle işte.

terslikler olmuş ama sabır canım...dediğin gibi elden birşey gelmiyor...canım biraz senden biraz dr.dan derken Allahım belki de kendiliğinden nasip edecek bellimi olur...mucizeler bitmiyor...Allahım belki bir mucizede sana verecek......

terslikler olmuş ama sabır canım...dediğin gibi elden birşey gelmiyor...canım biraz senden biraz dr.dan derken Allahım belki de kendiliğinden nasip edecek bellimi olur...mucizeler bitmiyor...Allahım belki bir mucizede sana verecek......

evet canım ben de öyle diyorum
şanssızlık demek istemiyorum.belki de şanstır benim için.belki de kendiliğinden gelecek.zamanın dolmasını bekliyo.biz bilemiyoruz tabi bunları.hayırlı sağlıklı olsun da inş.
biz sabretmesini öğreniriz ne de olsa

merhaba arkadaşlarr

evdeki laptopumuz bozuldu ya :( zaten benim açımdan pek bi işe yaramıyordu ama 4-5 ay sonra fena halde lazım olacak inş :))
neyseki garantisi dolmamıştı, eşimde 1 hafta izinde, hemen götürdü aldığımız yere

ya nevinim artık uğramaz oldu buralara, ne halde acep :gitme:

nehir de pek yokkk pofff :umursamaz:
ooooooo hareketlenmiş topiğimiz
çilek gözünüz aydın inş herşey güzel devam eder sık dişini 2 yada 4 hafta sonra
sağolasın mumucum
inşaallah öyle olur
ay ben bu yazıları yeni gördüm yaamafoldumben
yerim ben onun ensesini mensesini zaten bi doğsun ben onun ensesini ısıracamdelikafadulden

bu miğde bulantısı çilekimin dediği gibi beni hayat küstürdü
hiç bişiy yiyemiyorum içemiyorum yani tadıyla yiyip içemiyorum
genede hamdolsun allaha idare ediyok:gitme:
bencedeee opuyorumnanaktan

bulantı gerçekten zormuş ama buna şükür tabikide
daha zor hamilelik dönemi geçirenler var, geçecek inş.
öyle tabiki ayşecim
ama senin durumun gerçekten tam bir yılan hikayesine döndü
doktoruna çok ama çok kızdım
fakat bizim bilmediğimiz Rabbim in saklı tuttuğu nice sırlar var belkide
sabredip görücez inş.

ya ayşem vallahi işlerin çok ters gitti ama inşallah sonu çok iyi olacak :emir_bebek:
kızlar kadir gecemiz mübarek olsun bugün dişimi sıkıp hatimimi bitireceğim
zaten 30. cüzdeyim takıldım kaldım bitirip duasını yapacağım hepinizi dualarıma katacağım
ama genede istediğiniz özel bir dua varsa gün içinde özelden mesaj atın onuda dualarıma katarım işden çıkmadan yazarsanız iyi olur evde net yok çünkükaydirigubbakcemile3
denef fındık fiyatları tavan yapsın diye de dua edecem canım merak etme
kelebeğim senide unutmadım hiç birinizi unutmadım öpüyorum Şeniz
nazcım Allah hatımını kabul etsın ınşallah bızlerıde duana kattıgın ıcın Allah razı olsun senden canım
nazcım Allah hatmini kabul etsin,duanda bizi eksik etmedğin için teşekkürler canım...Allah hepimizin gönlünün muradını versin...

kelebeğim geldimi diye merak ettim geldim hemencicik ama gelmemiş hala......

radycim,herşeyde vardır bir hayır canım,kendini sıkma sakın,bu ay olmazsa öbür ay olur,aşılaya karar verdin galiba...bu da bir başlangıçtır...hayırlı olur inşallah...

berincim,ne o öyle ya kadın seni köye götürmekten vazgeçmeyecek galiba...çıkınını hazırla doğumdan sonra da seni köye götürür bu kadın...Allah sabır versin sana canım.....
amin canım Allah cumlemıze sonsuz sabır versın

[/QUOTE

tum ıslam alemının kadır gecesı mubarek olsun canım

Hayırlı günler herkese...

Kadir Gecemiz mübarek olsun..

Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarınız, niyetleriniz kabul olsun, günahlarımız affolsun inşallah..

Kelebeği bende merak ettim, ama daha gelemez internete herhalde. Bi toparlasın kendini o zaman gelir. ınşallah herşey yolundadır...

Rady ciim yavrum önce hsg çektireydinya:sinifsinif:

Naz hatimini niyetini Allah kabul etsin inşallah...

Gülyüzüm salavat her halukarda okunur, buda salat-ı tefriciye olduğu için okunmasında bi sakınca yok.
Aksine kadın adetliyken ibadet edemediği için bol bol salavat ve tövbe çekmesi gerekir. Ama sen bilirsin..

Denef ablacım fındık fiyatları hayırlısı neyse o olsun..
Çok olupta işine yaramamasıda var değil mi?

Berincim Allah kabul etsin Allah razı olsun..
Sırada sen varsın okunacak..
Sonra kim istiyorsa bakarız..

Esra sende şu meşhur soğan kürünü uygulasana, belki faydasını görürsün..

Çileeem bebeem nabersin canımm
Demek bilgisayarınız bozuldu , bizimde faremiz bozuldu maalesef..
Yaa lazım olcak ama bebeklen çok fazla görüşemicezki, sadece doğumdan önce çıkarsan işte o zaman sık görüşebiliriz dimi:sinifsinif:
Bugün nooldu biliyomusun:kedi:

Hepinizi çook öpüyorum hatunlar..Hayırlı kandiller görüşürüz inşallah..

Çileeem bebeem nabersin canımm
Demek bilgisayarınız bozuldu , bizimde faremiz bozuldu maalesef..
Yaa lazım olcak ama bebeklen çok fazla görüşemicezki, sadece doğumdan önce çıkarsan işte o zaman sık görüşebiliriz dimi:sinifsinif:
Bugün nooldu biliyomusun:kedi:
hamdolsun bitanem iyiyim opuyorumnanaktan
hemen çıkmam lazım ya tühh
noldu çok merak ettim şimdiiiiiiiiiiiiiiiii

ay merak :uhm:ettım nehır bugun ne oldu senınkı kapıyamı geldı yoksa kandılleşmeye :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 yok cınım okadarda diilkaydirigubbakcemile3

hamdolsun bitanem iyiyim opuyorumnanaktan
hemen çıkmam lazım ya tühh
noldu çok merak ettim şimdiiiiiiiiiiiiiiiii

Yarın söylerim ozamanı, madem yoksunkaydirigubbakcemile3
Zaten önemli bişeyde değil:kedi:

kızlar ben geldim.çok ağrım var.....işlem sonrası istifra ettim midem hala kötü...26 yumurtam olmuş kaçı kaliteli , embriyolar ne durumdalar yarın öğrenicem.....ınşallah bu sefer embriyolar kaliteli olur....
Kadir geceniz mübarek olsun......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah......

Çok ağrım var kalamıycam daha fazla.......

kızlar ben geldim.çok ağrım var.....işlem sonrası istifra ettim midem hala kötü...26 yumurtam olmuş kaçı kaliteli , embriyolar ne durumdalar yarın öğrenicem.....İnşallah bu sefer embriyolar kaliteli olur....

gecmış olsun canım inşallah acı cektıgıne deger bu mubarek gece hurmetıne Allah ıstedıgını sana verır inşallah tum kalbımle dualarımdasın canım

nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr yerimsenibensöyle bakalım ne oldu ya çatlatma insanıakannehir elinimi tuttu yoksam laelaelaelaelae

kızlar ben geldim.çok ağrım var.....işlem sonrası istifra ettim midem hala kötü...26 yumurtam olmuş kaçı kaliteli , embriyolar ne durumdalar yarın öğrenicem.....İnşallah bu sefer embriyolar kaliteli olur....

maşallah canım benim hayırlı olacak yarın haberler inşş:Saruboceq:
öpüyorum çok dinlen tatlım yorma kendini maşallah:nazar:a.s.

kelebeğim geçmişler olsun canım,midenden ötürü bir ağrımı yoksa yumurta toplandıktan sonraki ağrımı canım?maşallah yumoşların çok canım,inşallah kaliteleride çok çok iyidir ve de herşeyden önemlisi sana bu sefer sımsıkı tutunurlar:Saruboceq:

harbiden bende merak etmeye başladım...nevincik nerelerdesin,saklandığın yerden çık gel artıksırnaşık şey

:hulya:bunu görünce örgü aklıma düştüdelikafadulden

kelebeğim canım çooook geçmiş olsun.hayırlı olur inş.
bu hayırlı gecede hayırlı bi bebiş sahibi olmaya ilk adımı atmışsındır inş.
alhanın da çoook selamı var size.
neehhiiirrr :mymeka:
yok o bise sööölemess.çilek yok ya :umursamaz:
misafirlerimi yolcu ettim.bayağı yoruldum hakkaten.allah kabul etsin inş.şu bayramı da bi atlatsaydık fisfisfis

Back
X