Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nebilem ayşe aaaa belkim dedim açık değildir çilekin msn sölim dedim:kedi:
nehir baya flörte geçmişsiniz siz ben bukadar ilelediğini bilmiyordumfisfisfis
hayırlısı allahdan inş:Saruboceq:
tabi ben pek konulara hakim olamadığım için geri kalmam normal dimia.s
çilekcim bu arada benim eşimin adıda ilker inatçımı acaba sorabilirmiyim
benimki inadından çatlama noktasına kadar geliyorda:mymeka:
kesinlikle aynııı bu ilkerler :mymeka:
evet canimciiimmmm
ya çok üzülüyorum yaaa
nevin bizi terk mi ettii şimdiiiiiiii
yağmur gibi mi
acem kızı gibi mi
maviay gibi miii
diğerleri gibi miiii senağlama senağlama :gitme:
evet yaa :gitme: mafoldumben

inşaallah nazcım opuyorumnanaktan
cuma vermiştim - çarş aldım sonuçları a.s

akannehir akannehir akannehir
hayırrrrrrrrrrr beeeee :roflol:
dimple gamze hawk şahin, benim eskisoyadım o kaydirigubbakcemile3
yanlış anlamışın bitanem opuyorumnanaktan kocacımın adı ilker opuyorumnanaktan

sağolasın bitanem inşaallah.. opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım benim yaa
ben de çok sevindim böyle güzel bir tevafuk olmasına :1hug:
herşey çok güzel olacak inş çok güzelll :asigim:
ben çok ısındım bu sinan a yaa :dance:

Allah senin iyiliğini versin i-rezil ettin benii vııııı:mymeka:
Demek ilker haa:roflol: gülersin tabi şahin dediğimde:roflol:

Ayy gerçektenmi gamzem ısındınmı:kedi: yani böyle içine kötü bi his falan olmadı mı:kedi:

:roflol: :roflol: :roflol:

rady sen de her seferinde aynı tepkiye veriyosun kızcaza laelaelaelaelae kolay kolay veremicen sinan a galiba kaydirigubbakcemile3

:roflol:

Ya hiç sorma, eskiden nehire koca nehire koca diyodu, şimdi bulunca ohhooo noluyoruz diyo yaaa işe bakmafoldumben

nebilem ayşe aaaa belkim dedim açık değildir çilekin msn sölim dedim:kedi:
nehir baya flörte geçmişsiniz siz ben bukadar ilelediğini bilmiyordumfisfisfis
hayırlısı allahdan inş:Saruboceq:
tabi ben pek konulara hakim olamadığım için geri kalmam normal dimia.s
çilekcim bu arada benim eşimin adıda ilker inatçımı acaba sorabilirmiyim
benimki inadından çatlama noktasına kadar geliyorda:mymeka:

Evet cınııımmm seviyeli bir beraberliğimiz var:roflol::roflol:
:asigim::asigim:

evet canimciiimmmm
ya çok üzülüyorum yaaa
nevin bizi terk mi ettii şimdiiiiiiii
yağmur gibi mi
acem kızı gibi mi
maviay gibi miii
diğerleri gibi miiii senağlama senağlama :gitme:
emrah.gif

e herıldınızz yannnniii

ay benim eşimin adı da ilker değil ama benimki de inadından çatlama noktasına geliyo bazen
hepsi erkek olduğundan olmasın :roflol:

Ayyy bu lafı ne çok kullanırdık eskiden, herıldınız yanii, e herılt falan:roflol::roflol:

3 tane İlkermiakannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol:

ya değil diyos değil .senin o facedeki oyunu oynadığından beri gözlerinde bozulma başladı bak sööliiimm.bak almaz malmaz sonra gören.
ayrıcao emrah ne yaaaa :))))))))))))))
allah seni ne etsin

Allah senin iyiliğini versin i-rezil ettin benii vııııı:mymeka:
Demek ilker haa:roflol: gülersin tabi şahin dediğimde:roflol:

Ayy gerçektenmi gamzem ısındınmı:kedi: yani böyle içine kötü bi his falan olmadı mı:kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: canım benim yaa
sorryyy ama komikti gerçekten :roflol:

gerçekten ısındım ya ne bilim
belki de seni böylesine mutlu gördüğüm için öyle hissiyat oluştu :1hug:

Ya hiç sorma, eskiden nehire koca nehire koca diyodu, şimdi bulunca ohhooo noluyoruz diyo yaaa işe bakmafoldumben

emrah.gif

:teselli:

bu konuda duygusallaşmıştım ama şu küçük emrakı görünce dayanamıyorum :roflol:

3 tane İlkermiakannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol:

3 değil kuşum 2 şutarafagitti

ya değil diyos değil .senin o facedeki oyunu oynadığından beri gözlerinde bozulma başladı bak sööliiimm.bak almaz malmaz sonra gören.
allah seni ne etsin
ay ben bunu görmemişimm :roflol: :roflol: :roflol:

allah seni ne etsin

akannehirakannehir
Abooowww daha yeni anladım olmadığını:roflol:
Yaa çatlayında patlayın brain buddies te 3261 oldum hııııııhhhhhh:dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: canım benim yaa
sorryyy ama komikti gerçekten :roflol:

gerçekten ısındım ya ne bilim
belki de seni böylesine mutlu gördüğüm için öyle hissiyat oluştu :1hug:

:teselli:

bu konuda duygusallaşmıştım ama şu küçük emrakı görünce dayanamıyorum :roflol:

3 değil kuşum 2 şutarafagitti

akannehirakannehir ya bugün rezillik günü mü nedir yani oofffffakannehir
Evet oda komikti buda komik napiim öyle okudum, hatta rady değil diyos değil dediğindede ne için diyo acaba dedim ozaman bile anlamadım:roflol:

Sinan:asigim::asigim:
Çok iyi ya gerçekten çok mutlu ediyor beni çook:asigim:

ay ben bunu görmemişimm :roflol: :roflol: :roflol:

:mymeka::mymeka:geçme dalga bakiiim:mymeka:

ben çıkıyorum canlarımm akannehir
hayırlı iftarlar a.s.

Güle güle canım hayırlı iftarlar çoookk öpüyorum canımmm:1hug:

bencede pinkim muhabbeti kaçırmışız...

nehircim ablan nerelerde??harbiden meraktayız...aşk çok güzel yaşamayı ve yaşatmayı bilen olursa...doya doya yaşa canım benim......

kızlar ben geldim.....

hala kasıklarım ağrıyor. :bbo:
otururken zorlanıyorum yaa. :kedi:
o yüzden uzanıyorum. akannehir
eşim laptobu getirdi akşam öyle girebildim... a.s

22 yumurtayı işleme almışlar.16 sı döllenmiş Allaha çok şükür..... :nazar: :nazar:
yarın tekrar arayacaklar.büyük ihtimalle cumaya transfer olur....

kelebeğim gözümüz aydın canım,yumoşlarımız maşallah çok güzel ilerliyorlar...ağrıların içinde ağrı kesici iç canım...çıkınca iğne yapmadılarmı?dr.kimdi?

canım hastanede bu kadar ağrım yoktu.iğneye gerek görmediler.midem de bulanmıyordu.hastaneden çıktık ben soğuk soğuk terlemeye başladım.eve nasıl geldik anlamadım daha arabadan inmeden istifra etmeye başladım.neyseki poşetlerim hazırdı.etrafı batırmadım... :kedi:
esra hanımın günüymüş.o gün tek opu benmişim.senin için kapattık burayı dediler.bayağı bir güldük.ortam çok güzeldi.gülerek bayıttılar beni desem yeridir.anestezist kolumda damar yolu bulmakta zorlandı bıraz.damar kalmamış yaaa eroine mi başladın dedi...kaydirigubbakcemile3
bayağı güldük....
dedğim gibi hastanede çok rahattım ama çıkar çıkmaz fenalaştım.... kafamçokkarıştı

ha bir de sabah çok komikti.saat 9 ben uyuyorum hala.ev telefonu çaldı bir bayan sesi.ısrarla kimle görüşüyorum diyor ben de ısrarla kimi aradınız diyorum.hatta sinirlendim çıkışacaktım kadına.hiç hastaneden aradıkları aklıma gelmiyor.başkentten embriyolog...... deyince zınkkkk diye aklım başıma geldi....şeyy pardon falan yaptım ama... :utangac:
yaa embriyoloğu dövecektim telefonda.... :roflol:

Evvvetttttt kırmızı halılar eşliğinde Nevin Sultan teşrif ettiler efem...

Ben napayım işte,bi değişiklik yok,bayramın geçmesini bekliyoruz...Annemlerdeyim hala...Bizim yeni iş yerimize yakın bi ev var ama içinde oturan var.Onların çıkmasını bekliyoruz..Büyük ihtimalle oraya taşınıciz,kocişede iyi olur,yakın yakın,yollarda vakit kaybetmez:)))

Sağlığımız yerinde çok şükür,yiyos içiyos,gülmekten kırılıyos,eğleniyos..
Sonra bazen bir hüzün çöküyor,nolacak halimiz diye,dualar ediyoruz.Sonra tam gaz devam...

Kelebeğim hayırlı olsun canım...
Geçmiş olsun..Ahhh o ağrı yokmu o ağrı..Korkulu rüyamdı benim ama busefer olmamıştı ağrım şükür..
ılkinde bende hastanede çok çok iyiydim,hatta eşime diyorum eminönüne balık-ekmek yemeye götür bizi diye:)))

Saf kafam işte..Eve gitmek için hazırlandım kalktım,ufaktan ufaktan başladı sancım..Bide topuklu çizme giyip gitmişim.Kokoşluğumdan taviz veremem nede olsa..

Hastanenin uyduruk terlikleriyle kıvrana kıvrana döndüm eve..Apartman kapısında komşuya ve bizim dedikoducu bakkala yakalandım..Nasıl açıklayacağımı bilemedim.

Asansöre kadar zor çıkmıştım..Sonradan bakkalda ayy hayırdır düşük falanmı yaptın,çok kötüydün dedi...Çüşşşş hıdır çüşşş dicektimde demedim...

Apar topar tüp bebek yapmayı düşünen ve "amaaaann sadece ekstradan yumiş toplancak" diyen arkadaşıma selam olsun:)))

Kelebeğim tedavini hayırlısıyla sağlığınla pozitif sonuçlarla tamamlamak nasip olsun inşallah..
Sağlıklı bie gebelik,sağlıklı bir doğumla bebeğine kavuşmak ve büyütüp,uzun uzun hayırla sağlıkla huzurla dolu bir mür geçirmek nasip olsun inşallah canımmm.

Kalbimiz,dualarımız seninle Allahın izniyle...

Gelelim apar topar tüpe geçecem diyen arkadaşımaaaaaa....ıyi dinle şimdi,nehirin fırçası kesmemiştir seni bide ben atayım hazır gelmişken..

Şööööyyleee adı sanı duyulmuş,herkesin memnun olduğu meşhur bir doktor buluyorsun.Mümkünse üniversite doktoru olsun.ılerde rapor lazım olursa yardımını çok görürsün..

Diyosun böle bölee...
Benim yumişler geç gelişiyor yada ucu kaçıyor fazla gelişiyor..Ne var ne yok anlatıyorsun..Sonrada hocam ne yapalım fikriniz nedir diyorsun.

Bak hocam dedim,bu, gittiğin doktorun en az doçent olması gerektiği anlamına geliyor...
Sadece yumurta toplama işlemi var diyorsun ama....Aaaaaaa bunu diyen de senmişsinnnnn:roflol:Neyse...
Sadece o değil canım..Tüp bebeğin olayı çok farklı.Psikolojisi çok farklı,her şeyi çok farklı..

Çok fazla yoruluyor,yıpranıyor,perişan olunuyor...Ve bunlara rağmen sonucun pozitif olma garantisi yok...Tüp bebek demek %100 sağlıklı gebelik demek değil malesef...

Sen de hazır olmadığını itiraf etmişsin..
Bu güzel..
Kesinlikle hazır hissetmen gerekir kendini...

Arkadaşlar biz tüp bebeğe başlıyoruz diye giriş yapsaydın,ooo bu hatun hazır derdim ama 2 arada kalmışsın,ne yapacağını kara kara düşünüyorsan hazır değilsin demektir...

En başta yazdıklarımı tekrar oku burda,doktor konusunda...Birkaç doktor fikri almakta fayda vardır...
Aradığın doktoru ilk muayenesinde anlıyorsun zaten,heh aradığım doktor bu diyorsun..Sizin ordaki, "o" doktor değil,bunda hepimiz ve sende hemfikiriz bence...

Hakkında hayırlısı olsun canımmmm..Doğru doktoru bulup,1 aşılama denemen en doğrusu.2 sene dediğin nedirki kuzum yaaa...2 sene 2 sene deyip duruyon..2 sene daha yolun başı emin ol...Yolun başlarında hayırlısıyla en doğru kararları verip,sağlığınla bebeğine kavuşacaksın inşallah canımmm...

Bende sizleri çok çok özledim canlarım...Hele bi evime yerleşip netimi bağlatayım,hem buraya hemide feyse gelecem inşallah...

Gamzem,sende de ne mide varmış kuzum yaa,bulana bulana durulamadı hala yaaa..Rabbim yardımcınız olsun canlarım..Yarım saat midem bulansa napçamı şaşırıyorum,iyi dayanıyorsunuz valla,maşallah maşallah...

Kocişinede söyle,laptopu tamir neyin ettirsin çabucacıkkkkkk...

Gülyüzüm geçmiş olsun eşine canım...

Benim eşimde sırtından aldırmıştı yağ bezesi, fi tarihinde.Bende ameliyatını seyretmiştim,herkes cani ,ıııyyyyykkk nasıl seyrettin diye topa tutmuştu beni:))
Hey gidi günler heyyyy...

Mumum gelecem kız feyse,üzülme sen:))))Canımmm....

Sanıyorum biraz daha yazarsam destan diye tarihe geçicem gibime geliyor:)))

Denefçim,esracım,lotusum,myhopem,pinkimmm,berincim,nazcım,alhanccım canlarımmm...Hepinizi çok çok seviyorummmm ve çok ösledimmmmm..
En yakın zamanda bol bol görüşmek üzereeeee...

nevinim hoşgeldin bacumm..... Şeniz
özlüyoruz seni kısss sık sık gel.... :asigim:
ben de seni çok merak ediyordum canım.....
duaların için Allah razı olsun...... a.s.

Hoşbuldum canım sağol..

Nasıl oldun bakam,geçtimi ağrılar tamamennn...

Transferde az kaldı,hadi bakalım hayırlısı inşallahhhh canım...

Bende sizleri çok özlüyorum canım ama denk gelmiyor işte,pek keyfim yok bide...

Allah razı olsun canım....

kelebeğim ohhh ne güzel güle oynaya işlemin yapılmış,inşallah güle oynaya da transferin yapılır ve büyük bir sevinçlede hamişim haberini vereceksin canım...

nevincim teşekkür ederim canım...demek canlı canlı izledin hımmmm...cesaretlisin maşallah....bende nerde o yürek......adamı baygın görünce bile korktum,hastanede tek bile kalamadım,kaynanamda benim yanımda kaldı...kendini fazla özletme canım,arada bir uğra,ev işinde hallolur inşallah......

günaydınnnn

öyle çok uykum var ki yaa 3,5-4 ten sonra uyuyamadım mirmirmirmir

akannehirakannehir
Abooowww daha yeni anladım olmadığını:roflol:

akannehirakannehir ya bugün rezillik günü mü nedir yani oofffffakannehir
Evet oda komikti buda komik napiim öyle okudum, hatta rady değil diyos değil dediğindede ne için diyo acaba dedim ozaman bile anlamadım:roflol:

:mymeka::mymeka:geçme dalga bakiiim:mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: canım benim naniknanik

kızlar ben geldim.....

hala kasıklarım ağrıyor. :bbo:
otururken zorlanıyorum yaa. :kedi:
o yüzden uzanıyorum. akannehir
eşim laptobu getirdi akşam öyle girebildim... a.s

22 yumurtayı işleme almışlar.16 sı döllenmiş Allaha çok şükür..... :nazar: :nazar:
yarın tekrar arayacaklar.büyük ihtimalle cumaya transfer olur....
maşallah tatlım
güzel sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum inş. opuyorumnanaktan
Evvvetttttt kırmızı halılar eşliğinde Nevin Sultan teşrif ettiler efem...

Ben napayım işte,bi değişiklik yok,bayramın geçmesini bekliyoruz...Annemlerdeyim hala...Bizim yeni iş yerimize yakın bi ev var ama içinde oturan var.Onların çıkmasını bekliyoruz..Büyük ihtimalle oraya taşınıciz,kocişede iyi olur,yakın yakın,yollarda vakit kaybetmez:)))

Sağlığımız yerinde çok şükür,yiyos içiyos,gülmekten kırılıyos,eğleniyos..
Sonra bazen bir hüzün çöküyor,nolacak halimiz diye,dualar ediyoruz.Sonra tam gaz devam...

Gamzem,sende de ne mide varmış kuzum yaa,bulana bulana durulamadı hala yaaa..Rabbim yardımcınız olsun canlarım..Yarım saat midem bulansa napçamı şaşırıyorum,iyi dayanıyorsunuz valla,maşallah maşallah...

Kocişinede söyle,laptopu tamir neyin ettirsin çabucacıkkkkkk...
hoşgeldin sultanım buyrunnnnnnnnn seni burda görmeyi çokkk özlemişim
kendini iyi hissetmesen de gel arada plizzz vereliniortak
ya zaten ramazan bitiyor hayırlısıyla eski günlere döneriz diye düşünüyorum kanımca :delphin:
evin işyerine yakın olması güzel olur
inşaallah hallolur o işte..

bulantıları hiç sorma canım :gitme:
şükürsüzlük yapmaktan korkuyorum ama tam bi kabusum oldu akannehir
sabaha karşı yine ayyuka çıktı :sinifsinif:
dayanıyoruz da nasıll -tatlicadiarzu-

laptopu kocacım götürdü aldığımız yere
ama anakartta sorun varsa biraz zor tamir edilirmiş :1ninca:
haber bekliyos :1closedeyes:

Son düzenleme:
Back
X