Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş ama been burdayım

nehircim salavat bitti cnm haberin olsun...a.s.

radyocum Allah dilegini kabul etsin cnm inş en kısa zamanda kucagına bebiş veriride sende başkalarının karşina çatlata çatlata:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: göbegini gösterirsin cnm hadi hayırlısı....a.s.

:nazar:kelebegim cnm inş transferinde iyi geçer ve send eolumlu yannit alırsın inş cnm hayırlı haberlerini beklıyoruzcnm benim knedine çok dikkat et emi:emir_bebek:a.s.

:nazar:nevimcim bir taşinda bizde sende rahat et cnm ya elimizde olsa gelip senle ev arıyacağız cnm ya ... Cnm inş hayırlısıyla transferlrinde iyi geçecek ve bebişlerinle artık bizlere katılacaksın inşş aminnnn...:emir_bebek:a.s.

gülyüzlüm sen nasılsın cnm öpüyom senide cnm a.s.

:nazar:cnm alhanım ve lotusumu çok özledim kız arada gelinde görüşelim diyecem ama siz bana bakmayım bebeişlerinize bakın ve benim verime kokulukokulu öpün .kaydirigubbakcemile3a.s.

günaydın kızlar ben geldim nevincim hoşgelmişin canım bende seni çok seviyorum.
kızlar bu arada duymuşunuzdur aşağılık cem garipoğlu yakalandı dün gece çok sevindim ama
hamilelikden sanırım haline çok üzüldüm allah ıslah etsin inş.
birisi geçmeyen miğde bulantısımı dedi biz artık çilekle böle yaşamayı öğrendik galiba
olmazsa boşluğa düşeriz gibime geliyor benimkide sabahları fazla değilde akşamları ayyuka çıkıyor.

evet bende çok sevindim teslim olmasına
ama bi o kadar da şaşırdım istanbul da o kadar saklı kalmasına (!) ne spekülasyonlar dönmüştü halbuki

benimkinin hiç belli saati vakti yok nazcım akannehir
sabah akşam bir anda yoğunlaşabiliyor :sinifsinif:

selam kızlar nevinde gelmiş oh ne güzel radyolojime tavsiyelerine aynen katılıyorum duydunmu radym önce iyi bir dr bul bulamazsan önerelim canım yaa

günaydın kızlar
evet cem yakalanmış.
hemde bizim oturduğumuz semtte inanamıyorum akannehir
evet bende böyel durumlara üzülüyorum nazcım.allah ıslah etsin.ama hayatı kaydı artık onun.psikolojik olarak,manevi olarak.heryönden yanl
ya sabah müthiş bi bulantıyla başdönmesi vardı bende de.hemen sizi düşündüm valla.allah yardımcınız olsun canım arkadaşlarım
nevinim yaaa.lütfen yapmayın böyle.kendimi salak gibi hissetmeye başladım. mafoldumben
ya şu aşılama olayını nasıl hallediceğimi bilmiyorum.büyük ihtimalle ilk aşılamayı bu doktorla yapıcaz.daha öncede söyledim.gün aşırı başka bi hastaneye gidip yumurtlama takibiğ yaptırma şansım yok şuanda.iş yerimden ayrılamıyorum çünkü.öyle olması için tamamen işten çıkmam gerekecek.
şimdi şöyle bi karar verdim.doğrumu yanlış mı bilmiyorum ama.önce bi hsg çektirdikten sonra aşılamaya geçicem.eğer negatif sonuç alırsam ikinci aşılamayı düşünürmüyüm onu bilmiyorum şuanda.tüp aşamasına da geçince zaten işten çıkıcam mecburen.çok karışık yani.hemde çok.hsg içinde sadece tek bi günüm var.o da yarın.yarın çektirdim çektirdim.çektiremedim o da bi dahaki aya kalıcak.bi ay daha ertelenecek gibi gözüküyo şuanda. :gitme:

radyom inş ahyirli haber veririsn cnm çketir bence kafanda bir soru işareti silinmiş olur

ark ben gidiyorum yarın bayram için kayın validemlerin yanina bir hafta oralardayım ordan belki girebilirim belki giremem şimdiden bayramınız mübarek olsun bu bayram size mutluluk huzur sevinç getirsin

bend eorda doktora çıkmayı düşünüyom eger doktorlar izinde olmasa hayırlısı

radyom ben seni şimdi merak edecem sonuç iyi çıkars abeni çaldırmamn yeter cnm ok

kendinize iyi bakın arkdaşlar haftaya perşembe görüşmek üzere byyybenneyaptımki:çok üzgünüm:

ayşem neden erteliyorsun yarın çektir işde imkanın varsa
bir ay bir aydır neden geçolsunki hiç belli olmaz allahın işine biraz kendini zorla
nezaman belli olacak peki ben hsg den sonra hamile kalanları okumuştum
gebelikde var istersen bi araştır hadi sallanma topla kendini

tünaydın canlarım....

esracım hamdolsun iyiyim canım,eşimin ameliyatından ötürü gelen giden oluyor,biraz yoruluyorum ama olsun,misafir baştacıdır...Allah eksikte etmesin.......sende güle güle git gel canım,kendine iyi bak,sana da iyi bayramlar canım.....

radycim,hsg yi yarın niye çektiremeyeceksin?

niye kimse yokbenneyaptımki...bende çıkarım o zaman...:sinifsinif:

Selam canlarım mersiler mersiler efendim....

Ahh gamzem bu laptoplar iyi güzelde arızalandıkları zaman çok kelekmiş...Tamiri zormuş...
Ama inşallah halledebilirler canım yaaa....
Valla gamzem az kaldı az kaldı diyoruz sana ama yani 3 aydır az kaldı diyoruz,sende inanmıcan bize yakında,dimi:)))
Ne kadar hassas midesi varmış arkadaşımın böle yaaa,canımmm..
Midem bulanıyor,çok kötüyüm demek,şükürsüzlük değil canım,öyle düşünme sakın...
ınsanın canı yanınca elbet bi şekilde birilerine söylicek dimi...

Radymmmm,deme kız öleee,aşkolsunnn...
Hani özlemiştin sen beni,cemden girmişin tüpten çıkmışın,bana heç laf atmamışın:dilcikar:
Verdiğin kararlar güzel ama bu dışarıya gidememe ve dolayısıyla ordaki doktora mecbur olma işi kötü kötü kötü...
Ama tüp zamanında işten çıkmış olman güzel olur tabi...
Hsgyide çektir yavrum be bidahaki aya bırakma...Gerçi oruç işi nasıl olur bilemiyorum ama...Oruç gidecekse tabiki bir dahaki aya bırakacaksın mecbur...
Haydi bakalım hayırlısı olsun...
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ıyi akşamlar Gamzem.....Öptün cınım.....
Temizlikten çıktım,yorgunum ve susadımmmm..
Sizi seviyorummmmm,görüşmek üzere....

kızlar merhaba ben geldim....
bugün o kadar çok ağrım oldu ki dr a gitmek zorunda kaldım.muayene oldum.testler yapıldı ohss olmamışım çok şükür ama kan pıhtısı varmış karın boşluğumda. sancı yapıyormuş o da...
serum takıldı,ağrı kesici yaptılar kalçadan.2 saat falan hastanede kaldım.yine ağrım var ama azaldı çok şükür....

sabah embriyolog aradı.3 fire vermişiz.13 embriyo varmış.kaliteleri iyi değil sanırım.....1. kalitemi dedim.bakıyoruz takip ediyoruz falan dedi....geçiştirdi yani.....
transferim 11:30 da olucak inşallah.....

Kelebeğim geçmiş olsun canım..

Ohss olmamış şükür..O da ayrı bir dert yaaa...Allah korusun..

Yarın 11.30da dimi transfer...

Hayırlısıyla inşallah canım yaaa...

Özledik mutlu haberleri,bizi sevindir emi canım??

13 emriyo çok iyi canım,firelere üzülmeyesin...

kelebeğim çok geçmiş olsun canım,o ağrılar hayra alamet değildi zaten,iyiki dr.gitmişsin,ebriyolarımız Allahın izniyle güzel ilerliyorlar canım,sen merak etme,gidenler gider kalan sağlar bizimdir...kaliteleri de güzeldir,herşeyin çok güzel mübarek günlere denk geliyor,inşallah çok da güzel sonuç alacağız......bayram sevinci yaşayacağız inşallah......çalıp oynayacam valla,göbecikler atacam...şimdiden sevincini yaşar gibiyim,bak ben çok umutluyum,sen de umutlu ol canım.......

günaydın
hayırlı cumaalar canım arkadaşlarım.
cumaanız mübarek olsun
Radymmmm,deme kız öleee,aşkolsunnn...
Hani özlemiştin sen beni,cemden girmişin tüpten çıkmışın,bana heç laf atmamışın:dilcikar:
Verdiğin kararlar güzel ama bu dışarıya gidememe ve dolayısıyla ordaki doktora mecbur olma işi kötü kötü kötü...
Ama tüp zamanında işten çıkmış olman güzel olur tabi...
Hsgyide çektir yavrum be bidahaki aya bırakma...Gerçi oruç işi nasıl olur bilemiyorum ama...Oruç gidecekse tabiki bir dahaki aya bırakacaksın mecbur...
Haydi bakalım hayırlısı olsun...
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Sizi seviyorummmmm,görüşmek üzere....
mafoldumben mafoldumben
canııımmmm
neden öyle oldu biliyomusun
senin mesajına ayrı şekilde cevap vericektim.o sırada eşimle bi arkadaşım geldiler yanıma.bayağı da oturdular.sonra da onlarla beraber çıktık zaten.öyle kalmış.
hiç özlemes olurmuyum.çok özledim hemde valla bak.geliyorum bakıyorum nevin yok.bakıyorum nevin yok.allah allah diyorum.heralde artık hiç gelmiycek falan diye korkmaya başlamıştım zaten.sonra da nehire sordum.sende yanındaymışşın ya hani.işte öööle.
artık denef te gelmiyo.güya işten çıkınca hep uğrıycaktı.nerdeeeeee.
ayrıca dün lobide gördüm onu da .selam vermeden kaçmış. :gitme:

zaten kaç gündür hsg kabusuyla yatıp kalkmaya başladım.çok korkuyorum offf.ama anestezi yaptırmıycam inat ettim :)))
ben dayanıklı hatunumdur.dayanırım.görceniz. zemuszemus
bu arada bi yerden randevu almıştım.320 tl diyolar.bugün 9a almıştım.ama orda çektirmekten vazgeçtim.çünkü adetimin 7. günü bugün ve de kesilmedi hala.başka bi merkezden yarın için randevu aldım.orda arkadaşım çalışıyo 400 den 150 ye indiler (nasıl oluyosa artık).fakat ordaki cihazda da bi parça değişecekmiş.eğer cihaz olmazsa bi daha ki aya kalıcak.çünkü cumartesi başka yerde çektiremiyorum.heryer kapalı arefe günü olduğu için.

bende seviyorum hepiniziiiii

Kelebeğim geçmiş olsun canım..

Ohss olmamış şükür..O da ayrı bir dert yaaa...Allah korusun..

Yarın 11.30da dimi transfer...

Hayırlısıyla inşallah canım yaaa...

Özledik mutlu haberleri,bizi sevindir emi canım??

13 emriyo çok iyi canım,firelere üzülmeyesin...

ay evet allah korusun çok kötü ya ohss.bende geçen ay olmuştum ya.aman allahım.kimselere göstermesin.

kelebeğim.çok geçmiş olsun.hayırlı haberlerle dön inş.
bencede 13 embriyo gayet güzel görünüyor şuanda.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.dualarımız seninle mübarek cumaa günü.

selam kızlar hayırlı cumalar
hayırlı cumalar pinkim

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLARIM
kelebeğim şu saatlerde transferinoluyor sanırım allah hamilelerin duasını ,
kabuledermiş inş çok hayırlı olur inş sonuç verir trasferin.
ayşem inş senin hsg de yarın çekilir canım ben biraz can yakdığını duymuştumakannehir
yinede helal olsun dayanabilirsen.
ayyyy inş hepiciğiniz çifter çifter doğurursunuz:Saruboceq::Saruboceq: ben çok istiyordum ikiz ama kısmet birdahakine inşdelikafaduldendelikafadulden
çok uykum varmirmirmirmir miğdem kötü boynum ağrıyor offf çürüğe çıkdım:gitme:

Back
X