Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

rady m canım hayırlısıyla çektir hsg ni canım ben iki defa çektirdim dayanılmaz bişey değil çok kısa sürüyor basınç oluyor tabikide ama bir kaç dakika oda 5 dakika sürmez tatlım sıkıntısız aşarsın inş çok takma kafanı serbest bırak sıkma acımaz hayırlısıyla inş

selam canlarım...hayırlı cumalar.......

yine kimse yok yine kimse yok :sm_confused:
neyse ben yine de gelişmelerden haberdar edeyim sizi.
hsg randevumu aldım.yarın saat 10 da çekilecek.çok korkuyorum.o bahsettiğim yerden de almadım.ordan da vazgeçtim.başka bi arkadaşımın çalıştığı başka bi hastaneden aldım.ay ne kararsızım yaaa.tam bi ikizler burcu akannehir
ya heryerde erkek çekiyomuş.e yani hadi muayenede neyse de bi film içinde neden erkek doktor olsun ki dimi ama.gerek yok.
inşallah çoz zor bişey değildir.benimki de tam bi yılan hikayesine döndü.çektireyimde kurtulayım artık öff akannehir

anaaa akan nehirim gellmiş yaşasın kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
(( bundan sonra böyle.gördüğümü sobeliyorum ki yazmadan kaçamasın kimse diye kaydirigubbakcemile3 ))

bizimde birazdan hastanenin yemekhanesinde bayramlaşma merasimimiz var.çikolatalarımızı neyin alacaz.başhekim amcamızın elini öpecez :))))

Hayırlı cumalar herkese..

Kelebeğim 13 embriyo gayet iyi, inşallah kaliteleride iyidir..
Değilsede önemli değil..Ol diyecek olan Rabbim..Yazıldıysa olacak elbet..
Allah kolaylık versin..
ınşallah hayırla sağlıkla evladına/evlatlarına kavuşursun ...

Rady'nin tefriciyesinin son günü kızlar bugün biliyorsunuz değil mi?
Bitirmeyenler hallerinden haber etsinler bakiim?

Yarın mübarek arife akşamı duasını yapabilsin istiyorum..
Hatta neden sizi sıkıştırmadımda Kadir gecesine yetiştiremedik diyorum:roflol:

Hepinizi çok öpüyorum..
Sırada berin var ona okuyacağız...Sonra kim istiyorsa söylesinopuyorumnanaktan

Yarın Karadeniz Ereğli'ye gidiyoruz babannemlere..
Bayramın 1. günü döneceğiz inşallah..
Ve bir aksilik olmaz ise inşallah bayramın 2.günü sinanımla buluşacağızopuyorumnanaktan

ya heryerde erkek çekiyomuş.e yani hadi muayenede neyse de bi film içinde neden erkek doktor olsun ki dimi ama.gerek yok.
:mymeka::mymeka: gene döktürmüş dediği şeye bak bayılazzaaam şimdiakannehirakannehir

anaaa akan nehirim gellmiş yaşasın kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
(( bundan sonra böyle.gördüğümü sobeliyorum ki yazmadan kaçamasın kimse diye kaydirigubbakcemile3 ))

bizimde birazdan hastanenin yemekhanesinde bayramlaşma merasimimiz var.çikolatalarımızı neyin alacaz.başhekim amcamızın elini öpecez :))))

Yes geldi şekerimkaydirigubbakcemile2

Çektirde hepimiz kurtulalım inşallahkaydirigubbakcemile3
Hem şu tüplere sıvı veriyorlarmışya, hafif tıkanıklıklarda açıyormuş o. Sonradan hamile kalanlar oluyormuş..
Mış...muş...miş.... bunlar tabi hep benim için...
Bir an heveslendin dimi:roflol::roflol::roflol:

miriba miriba...

Radym,hımmmm ok diyorum ozamanı:))))

Tabi tabi erkek olmasın,cık,hayatta olmazakannehir
Tabi sen istanbuldasın,bir sürüde hastane çalışanı arkadaşın var..ıstediğin standartlarda seç bakalım...
Ben senin adetin bitti sandımdı yaaa...10 gün içinde demiştin yaa,bide son günüm yarın demiştin.Ben adetin 10.günü sanıyorum şu anda seni:))))Aradaki bayram muhabeti olayını unutuvermişim,heheheheee....

Kelebeğimin transferi olmuştur..
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ....

ayşem sevindim canım randevuna nevinin dediği gibi heryerde tanıdık var valla süper
inş canın yanmaz canım pink yanmıyor demiş gerçi.
hayırlısı inş.
nehirim senden şaslısı yok desene çifte mutluluk önce karadeniz sonra sinan tam bayram geldi sana
ben yine evde yanlız tek başına öfff pöfffff akraba ziyareti vs ev temizlencek ne bayramıymış bana bayram yok
son günü işdeyim zaten izin yok yarın arefe akşama kadar burdayım ben en iyisi bayılimakannehir

:mymeka::mymeka: gene döktürmüş dediği şeye bak bayılazzaaam şimdiakannehirakannehir

Yes geldi şekerimkaydirigubbakcemile2

Çektirde hepimiz kurtulalım inşallahkaydirigubbakcemile3
Hem şu tüplere sıvı veriyorlarmışya, hafif tıkanıklıklarda açıyormuş o. Sonradan hamile kalanlar oluyormuş..
Mış...muş...miş.... bunlar tabi hep benim için...
Bir an heveslendin dimi:roflol::roflol::roflol:
yooooooo :sm_confused:
ya ne yaaa şamaroğlanına döndük.ne vuruyon.:olmaz:
haklıyım tabiki de.hem nevinimde bana hak verdi tımammı :umursamaz:
sen ne anlarsın.jinekolojine baktırmadın tabi şimdiye kadar hiç.kolay geliyo söölemek.hemde erkeğe akannehir
ben bi kere gitmiştim erkek doktora.pek bişey farketmiyo gerçi ama şimdi bu film olduğu için uğraştırıcı bişey olduğu için pek tercih etmedim.muayene iki dakkalık bişey çünkü.

miriba miriba...

Radym,hımmmm ok diyorum ozamanı:))))

Tabi tabi erkek olmasın,cık,hayatta olmazakannehir
Tabi sen istanbuldasın,bir sürüde hastane çalışanı arkadaşın var..İstediğin standartlarda seç bakalım...
Ben senin adetin bitti sandımdı yaaa...10 gün içinde demiştin yaa,bide son günüm yarın demiştin.Ben adetin 10.günü sanıyorum şu anda seni:))))Aradaki bayram muhabeti olayını unutuvermişim,heheheheee....

Kelebeğimin transferi olmuştur..
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ....

yok be canım.ben sağlıkçı olmanın imkanlarından hiçbir zaman yararlanamadım.hep işlerim ters gidiyo.tek kendim için değil.ailem içinde öyle.

amin amin amin.inşallah kelebek iyidir.melekleri de içindedir inş

nazım benimde öyle be güzelim.aynen.
şimdiden kaygısını çekmeye başladım.ama sana daha zor teabi.hamiş olduğun için

hsg randevumu aldım.yarın saat 10 da çekilecek.çok korkuyorum.o bahsettiğim yerden de almadım.ordan da vazgeçtim.başka bi arkadaşımın çalıştığı başka bi hastaneden aldım.ay ne kararsızım yaaa.tam bi ikizler burcu akannehir
inşallah çoz zor bişey değildir.benimki de tam bi yılan hikayesine döndü.çektireyimde kurtulayım artık öff akannehir

canım işi olan gelemiyor galiba...ramazan diye böyle diyoruz,bakalım sonrasında nasıl olacak topiğimiz:1closedeyes:
Allahım inşallah hiçbir ağrı sızı çekmezsin ve inşallah tüplerinde açık çıkar...sonu da hamilelik olur...benim için kadın erkek farketmiyor valla,yeterki her işin erbabına yaptırmak istiyorum...yeterki sağlıklı sonuçlar alayım,hımmmm birde ben anestezili çektirdiğim için,kimsenin yüzünü görmediğimden fark etmedidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

zemuszemus...el öpene çikolata hımmmm:lepi:bizde gelelimdelikafadulden

Hayırlı cumalar herkese..

Rady'nin tefriciyesinin son günü kızlar bugün biliyorsunuz değil mi?
Bitirmeyenler hallerinden haber etsinler bakiim?

Yarın mübarek arife akşamı duasını yapabilsin istiyorum..
Hatta neden sizi sıkıştırmadımda Kadir gecesine yetiştiremedik diyorum:roflol:

Hepinizi çok öpüyorum..
Sırada berin var ona okuyacağız...Sonra kim istiyorsa söylesinopuyorumnanaktan

Yarın Karadeniz Ereğli'ye gidiyoruz babannemlere..
Bayramın 1. günü döneceğiz inşallah..
Ve bir aksilik olmaz ise inşallah bayramın 2.günü sinanımla buluşacağızopuyorumnanaktan

canımcım ben durumumu daha doğrusu düşüncemi söylemiştim...bugün okumaya başlayacağım,yarın bitiririm galiba...herkese okunur inşallah...
güle güle git gel canım,benim yerime de gez diyeceğim ama bende yarın gece ankaraya gidiyorum,bu bayramı abimlerde geçirelim dedik...sositososito
kim bekler bayramın ikinci gününü yawwww....saatler nasıl geçecek şimdi..kaydirigubbakcemile3

ben yine evde yanlız tek başına öfff pöfffff akraba ziyareti vs ev temizlencek ne bayramıymış bana bayram yok
son günü işdeyim zaten izin yok yarın arefe akşama kadar burdayım ben en iyisi bayılimakannehir

klasik bayram günleri...valla nazım bende hiç sevmiyorum,daha değişik şeyler yapmak daha güzel oluyor...

kelebeğim kuzucuklarına kavuştu...4-5 saat hastanede yatırıyorlar...kendini toplayıp gelmesi akşamı bulur galiba......

canım çanakkaledeki özel hastanede bayan çekiyor beş tane jinekolog var hepsi bayan çok rahat oldu benimkisi ama 10 yıl önce ist da erkek dr çekmişti

şaka bi yana rahat bırakırsan kendini dr u dinlersen acımıyor ilaç geçicek içinden biraz sabırla olup bitiyor aman ne bu kadar beklemişim bile diyeceksin inan bana hsg den sonra hamile kalanda çok ayrıca hem teşhis hem tedavi yerinede geçebiliyor haydi hayırlısı tatlım

:)))
sağol canım.
yaparım ben merak etmeyiin.abarttığıma bakmayın yaa.herkesin kafasını şişirdim.
nehirin dediği gibi çektiriyimde bende kurtulayım sizde.
korkunun ecele faydası var mı.herşey bebişler için.
eğer yapabilirsem hep bunu düşüncem çekim anında.
ben ne kadar zor şeyler atlattım.bu da neymiş senağlama senağlama senağlama
:delphin: :delphin: :delphin: :delphin:

yooooooo :sm_confused:
ya ne yaaa şamaroğlanına döndük.ne vuruyon.:olmaz:
haklıyım tabiki de.hem nevinimde bana hak verdi tımammı :umursamaz:
sen ne anlarsın.jinekolojine baktırmadın tabi şimdiye kadar hiç.kolay geliyo söölemek.hemde erkeğe akannehir
ben bi kere gitmiştim erkek doktora.pek bişey farketmiyo gerçi ama şimdi bu film olduğu için uğraştırıcı bişey olduğu için pek tercih etmedim.muayene iki dakkalık bişey çünkü.

:dilcikar: sen açtın bende açtım bikerem hemde bugünkafamçokkarıştı
Muayene olmadım ama açılışı yaptım:roflol:
Bi ramazandan önce bide bugün iftardan sonra ağdacıya gittim:1ninca:
Bi oraya yapamıyorum:1ninca:
Hiç gözümün yaşına bakmadan cart cart aldıdelikafadulden
Ayy ne utanıyorum zaten gözümü kapatıyorum hep, sanki benim gözüm kapalı olunca göremeyecekya:roflol::roflol:deve kuşu misali:roflol:

canımcım ben durumumu daha doğrusu düşüncemi söylemiştim...bugün okumaya başlayacağım,yarın bitiririm galiba...herkese okunur inşallah...
güle güle git gel canım,benim yerime de gez diyeceğim ama bende yarın gece ankaraya gidiyorum,bu bayramı abimlerde geçirelim dedik...sositososito
kim bekler bayramın ikinci gününü yawwww....saatler nasıl geçecek şimdi..kaydirigubbakcemile3

Biliyorum gülyüzüm biliyorum merak etme...Yarın akşama bitecek zaten herkesin inşallah:içelim:
Ohh sende gez en iyisi valla...Bi yerlere gitmek güzel oluyor bayramda..
Gerçi ben bu bayram gitmek istemiyorum ama napiim:kedi::kedi:

:)))
sağol canım.
yaparım ben merak etmeyiin.abarttığıma bakmayın yaa.herkesin kafasını şişirdim.
nehirin dediği gibi çektiriyimde bende kurtulayım sizde.
korkunun ecele faydası var mı.herşey bebişler için.
eğer yapabilirsem hep bunu düşüncem çekim anında.
ben ne kadar zor şeyler atlattım.bu da neymiş senağlama senağlama senağlama
:delphin: :delphin: :delphin: :delphin:

Oy oy oy benim radym alınmış mıŞeniz
Anlatacaksın tabiki ben mutlu oluyorum dertlerinizi paylaştığınızı zaman.
Hem sana takılmak gibisi yokkaydirigubbakcemile3
Ayrıca haftalardır sinan dinliyorsunuz:kedi: böyle gidersede hep dinliyeceksiniz:icecream:
Sizin dertlerinizi yanında asıl ben bahsetmekten çekiniyorum sinandan:çok üzgünüm:
Ama genedeeee:kedi:
Çok özledim sinaaaann senii, gel bayramın ikinci günü geeelll:kedi:

hoşgeldin canıma.s.

Pinkim senin tedavi ne zaman başlayacak?

yorgunluktan ölüyorum,üç aile misafir ağırladım,çoluk çocuklarıyla,biri geldi biri gitti,iftardan beri daha yeni oturdum...ayaklarım çok ağrıyor ama uykumda gelmiyorki yatayım...kelebeğimide merak ettim geldim ama kendi gelmemiş hala.....

nehircim,havalar soğudu aslında,pekte gidesim gelmiyor,çok yağmur yaş olursa diye, ama eşimin raporu var diye fırsatı değerlendirelim dedik.......sen sinandan bahset bizlere canım,değişik şeyler duymak iyi geliyor...bizdekinler hep aynı sorunlar......bitip tükeneceğide yok

radycim,derdimizi biz burda anlatmayacağızda kimlere anlatacağız canım...sana yararlı olamasakta konuşarak rahatlıyoruz...sen anlat biz herzaman dinleriz seni canım...

Back
X