Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

rahimin ters durması önemli değil canım üzülme ..
nehirim tedavimi sormuş ilaca bu ayda devam inş ekimdeki adete başlarız hep erteleniyo bakalım kısmet ne zamana

sağ tüpüm tıkalı çıktı
ayrıca rahmim ters duruyormuş (retrovert uterus)
senağlama senağlama

sol tarafın açık hamile kalma şansın var canım,rahim tersliği hamileliğe engel değil diye biliyorum tabiki yanlış bilmiyorsam......acı varmı acı,onu çok merak ettim....birşey hissetmedin inşallah.....

sağolun canlarım moral verdiğiniz için.
ama çok canım sıkkın.hiçbişey yapasım yok.moralim sıfır.
çekim kolay oldu.abartıcak bişey yokmuş.adet sancısı gibi bişey.ben adetlerimi bundan çok daha fazla ağrılı geçiririm.sadece insan tedirgin oluyo başına ne geliceğini bilmediği için.çeken doktorda sağolsun çok ilgili anlayışlıydı.eli de çok hahfifti.

pinkim kendi doktorumla bayramdan sonra görüşücem.yüzünü bile göresim yok ama.elden bişey gelmiyor

ayşem üzülme canım rahimin ters olması problem değilki
kendini üzme lütfen hiç değilse ne olduğunu öğrendin
tedavini olursun inş allahın izni ile üzülmek yok lütfen

sağ tüpüm tıkalı çıktı
senağlama senağlama

sağolun canlarım moral verdiğiniz için.
ama çok canım sıkkın.hiçbişey yapasım yok.moralim sıfır.
çekim kolay oldu.abartıcak bişey yokmuş.adet sancısı gibi bişey.ben adetlerimi bundan çok daha fazla ağrılı geçiririm.sadece insan tedirgin oluyo başına ne geliceğini bilmediği için.çeken doktorda sağolsun çok ilgili anlayışlıydı.eli de çok hahfifti.

pinkim kendi doktorumla bayramdan sonra görüşücem.yüzünü bile göresim yok ama.elden bişey gelmiyor

:1shok::1shok::1shok:

Ayy inanamıyorum yaaa,iyiki tezelden çektirmişin canım yaaa...
Ters rahim hakkında olumlu-olumsuz hiçbir bilgim yok...Ama sorun değil demiş kızlar..

Sağ tüp tıkalı hee....Hayır olsun canım hayır olsun...
Tabiki can sıkıcı bir durum,canımmm yaaa...
Valla benim de canım sıkıldı şimdi...
Yaa radym,doktoru görecek gözüm yok diyorsun.
Yani hiçmi alternatifin yok..
En azından sadece muayene,kontrol amaçlı başka doktora gitsen canım yaa...
Yumurta takibi neyin tamam haklısında canım,bir gün izin alır gidersin be yavrum...Şöyle okkalı bir doktora..
Sen öyle deyince iyice huylandım bendde şimdi...

Demek tahmin ettiğin kadara canın yanmadı..Çok sevindim canım..İhtiyacı olanlara bu konuda rahatlıkla destak ve moral verebilirsin...

sağ tüpüm tıkalı çıktı
senağlama senağlama

cnm üzülme insan tabikide ilk sorunun ne olduğunu duyunca çok üzülüyor ama bizler şimdi burada kötünün iyisiyle mutluluğu arayalım

ters rahim hamileliğe engel değil onu geçtik

peki tek tüple hamile kalma şansımız nedir zaten her kadın ayda bir kez tek yumurtladığını için (istisnalar hariç)buda çok problem değil

ayrıca eğer tüp bebek tedavisine başladınız diyelim en çok pozitif sonucu alan grup tupleri tıakalı olan kadınlar en azından problemin ne olduğunu bilmek başarı şansımızı artırır

cnm inş RABBİM AHAYIRLISIYLA GÖNLÜNÜN MURADINI VERECEKTİR

ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM

allah razı olsun mumum nevinim
ya bilmiyorum.sabahtan beri ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu.bayram arası hiçte iyi gelmedi bu haber.şimdi bütün bayram boyunca suratsız suratsız dolaşıcam.derdini de diyemezsinki kimsye.
ne bi temizlik yaptım ne de kendimle ilgilendim.

ya mumum öyle diiyosunda.bendeki tek problem bu olsa keşke.hangi birini kafaya takıcamı şaşırdım.pko olduğuma mı yanayım.şimdi bi de bu çıktı buna mı.prolaktinimden hiç haberim yok zaten.o ne almede allah bilir.

ne biliyim işte öyle
allah hepimizin sonunu hayır etsin.

istersen ben yazayım

sebepsiz infertilite ( en zoru sorunun ne olduğu belli değil)

rahim ağzıu yetmezliği kilo fazlam var babam seker hastasıydı onun endişesi

yani var babam var üzülmemeye çalış seni o kadar iyi anlıyorum ki

HER ZAMAN ŞÜKÜRLER EDıYORUM Kı RABBıME VERDıĞıM TESLıMıYETıM BıRGÜN BANA DA GÜLECEK DıYE

TEVEKKELTÜ ıLLALLAH başka söz yok çünkü en büyük dayanağımızı tanıyor onu biliyoruz ELHAMDÜLıLLAH

:1shok::1shok::1shok:

Ayy inanamıyorum yaaa,iyiki tezelden çektirmişin canım yaaa...
Ters rahim hakkında olumlu-olumsuz hiçbir bilgim yok...Ama sorun değil demiş kızlar..

Sağ tüp tıkalı hee....Hayır olsun canım hayır olsun...
Tabiki can sıkıcı bir durum,canımmm yaaa...
Valla benim de canım sıkıldı şimdi...
Yaa radym,doktoru görecek gözüm yok diyorsun.
Yani hiçmi alternatifin yok..
En azından sadece muayene,kontrol amaçlı başka doktora gitsen canım yaa...
Yumurta takibi neyin tamam haklısında canım,bir gün izin alır gidersin be yavrum...Şöyle okkalı bir doktora..
Sen öyle deyince iyice huylandım bendde şimdi...

Demek tahmin ettiğin kadara canın yanmadı..Çok sevindim canım..İhtiyacı olanlara bu konuda rahatlıkla destak ve moral verebilirsin...

nevinim ne yapıcamı şuanda bende bilmiyorum.
dışişleri bakanımızın eşini söyledi bi arkadaşım.
sare davutoğlu.bize yakın bi yerde muayenehanes,i var.bahçelievlerde.belki giderim ona.dur bakalım şu bizimkisi ne diycekse desin de.

bi arkadaşımvar.daha doğrusu eşimin arkadaşının eşi.ilk doğumunu sezaryenli yapmış.ikincisini bu kadın normal yaptırmış.çok iyi olduğunu söyledi.bahçelievler medical parka da gidiyomuş.

hayırlısı diyelim

Radym canım,biraz araştırma yapmış olman,en azından fikir yürütüyor olman bile beni çok ama çok mutlu etti canım...

Hakkında hayırlısı olsun,Rabbim iinin ehli,Allah korkusu olan iyi doktorlarla karşılaştırsın seni...

Hayyyy Mumum ağzına yüreğine sağlık canımmmm...Allah razı olsun..

Tıslar tıslar,Nehir gitti ereğliye,banada sıkısıkı tembih etti,dualara bak diye..Kim okudum derse işaretle dedi...

Bitiren burdan yazsın canlarım...

canlarım hepinizi tek tek öpüyorum,sevgiyle kalın,bayramınız mübarek,dualarımız,dileklerimiz makbul olsun canlarım....Allaha emanet olun,hakkınızı helal edin,dar bir vakitte de olsa size veda etmeden gidemedim...duamı zar zor bitirdim,bugüne yetiştireyim diye,ama nasıl okuduğumu ben bile bilemiyorum...radycim hiç canını sıkma canım,herşeyin bir çaresi var,sen hamile kalamayacak pozisyonda değilsin,kendiliğinden olmazsa aşıyla olur,o da olmadımı tüp bebek yapacağız sana canım,yeterki sen umudunu yitirip canını sıkma....hamdolsunki elimiz ayağımız tutuyor,bedenimiz sağlıklı,gerisi de gelecek inşallah....biliyorum sen tevekkül sahibi birisin...kelebeğimde bebişiyle iyidir inşallah....ben kaçar canlarım...hepinizi çok seviyorum....

HAYIRLI BAYRAMLAR CANLARIM..opuyorumnanaktan
rady canm.üzme sen kendini.bu bizim sınavımız.en azından artık rahiminin durumunu ögrenmiş oldun...hep sana diyecektim rahim flimi çektir diye.karışmak istemedim.çünki ben her tedaviye başladıgımda ilk önce rahim flimi istediler.ona göre tedaviye başladı doktorlar...neyse bundan sonra artık iyi bi doktorla tedaviye devam edersin....tek tüple hamile kalan çok insanlar var bacım....herşey gönlünce olsun insalalh...

Ramazan bayramınız hayırlara vesile olsun

bu deyimi bugün öğrendim mısır arabistan vs oralarda fıtır sadakası bayramı da denirmiş

fıtır bayramınız mübarek olsun

iyi bayramlar dedim kimseler yokmuş genede sorayım kızlar nasılsınız iyisinizdir inş bayram dolayısıyla giremiyorum bayramdan sonra daha çok gireriz inşş

hayırlı bayramlar canlarım
bende pek giremiyorum bayram dolayısıyle
evde pek duramayız biz 3 gün boyunca.hepinizi teker teker öpüyorum

selam kızlar

kimsecikler uğramamış ve topik çok aşağıdaydı bende en azından yazayım da yukarılara çıksın dedim

iyi bayramlar herkese...............

ben iyiyim çok şükür kızlar......:nazar:
merak etmeyin............bol bol dinlenmeye çalışıyorum........ mirmirmirmir

Back
X