- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
- #16.961

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencedee sırnaşık şeyçilek avatarın çok güzel
:asigim: bende :asigim:Gamzem seni çok seviyorumm canımmmmmmmŞeniz
ohhh ne iyi etmişsin okuyunca benim içim açıldıradycim,gezdim valla,eşimle bana ilaç gibi geldi,sağolsun abimde bizi hergün bir yerlere götürdü,ankaradan kırşehire eşimin kuzenine gittik,iki günde orda zaman geçirdik,kardeşim askerde onu gördüm,uzun zamandan beri görmediğim arkadaşım vardı onunla görüştük,akrabamızın kızı ordaydı bizim orda olduğumuzu duyunca onlar çıktı geldiler vs. derken 10 gün nasıl geçti anlayamadım,
nehircim,yardımına ihtiyacım olabilir...ne kadar okursan iyi olur valla......ben nevini çok özledim nerde yawww gelsin artık....
çileğim avatarın çok hoş ya...güldürdün beni.....
evet ya durumlar nasıl baban cephesinden, iyice alışabilmiş mi? memnun mu hayatından :gitme:Kırşehir:gitme: Babam orda:gitme:
Gülyüzüm 200 tane alalım ozaman.Geri kalanını okur musun?
Hanımlar çarşamba akşamı son demiştim bitirmediniz mi daha ?
Tamam cumaya kadar zaman yeniden verdim ama bu akşam bitmesi lazımdı???
Nedir durumlar?
ben burdayım esracımslm kızlar nasılsınız naıls gidiyor benim şansımı ya niye geldigimde kimsecikler olmuyo burda:teselli::teselli:
ben burdayım esracım
buna şükür iyiyim, bildiğin gibi yani :))
sen nasılsın bakalım :hulya:
şimdiye kadar zor günler yaşadım bulantılar açısındanbend eiyim cnm nasıl gidiyor hamilelik dogumuna ne kadar var
Allah yardımcın olsun nazcıminş çilem ya inş geçer herzaman yok ama arada bir vuruyo beni yere seriyor resmen
otobüslerde duayla ayakda duruyorum valla
bu arada dün doktora gittim bebişimin gelişimi gayet normalmiş çok şükür temiz çıkdı
ilaçlarımı değiştirdi daha almadım kanım düşük çıkdı sanırım kan ilacı verdi
alıp almamakda tereddütdeyim çilekim sen kullanıyormusun.
Şeniz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :asigim: :1hug:ŞenizŞenizŞeniz
a.s.a.s.a.s.
nevincim,demek rejim ve spor yapıyorsun...4 kğ nedir ki verirsin........
Şeniz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :asigim: :1hug:
(bu arada nerdesin sen :mymeka:)