• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yaw nevin nehir kardeşler.biraz acımasız yorum yapmışmısınız gibi mi acaba yaw

şimdi biras da ben yorum yapiiim o zaman CADIARZU

şimdi şöyle ki.eğer oturma odasını boşaltıp ta bebiş odası yaparsa ve de misafir odasını da görümceye ayırırsa eve yatıya gelen misafir iki kişi bile olsa ortada kalır.ya da yatıya misafir gelmese bile,akşam oturmasına misafir gelirse bu sefer de kızcağız yatmak için onların gitmesini bekler.bilmem.sanki kendini kötü hisseder gibi geliyor bana.
zaten bebiş çok küçükken annesiyle kalıyo genelde.yani gamzeninde onun yattığı odada yatması gerekiyor.
bence mümkünatı varsa eğer yatak odasına minik bi beşik alınabilir.ama eğer sığmaz diyorsan da sen yine oturma odasına bi karyola ya da beşik al derim ben.şimdilik en azından görümcen gidinceye kadar oturma odasını bozma derim.onun salonda atması sizi de rahasız eder bence.mesela tv seyretmek isteseniz bile o yatıcak diye seyredemeyebilirsiniz.ona ait ayrı bi oda olsa herkes daha rahat eder.
benim kayınvalidem arada bizde kaldığı için ordan biliyorum :))

Son düzenleme:
canlarım benim çıkmam lazım hemen
okuyamadım bile doru düzgün
ama harikasınız ya :roflol:
iyi akşamlar, yarın ayrıntılı görüşücez inş.

Ne gülüyon beeeeee:dilcikar:
Bak mumum neler demiş hıhhhhhh....

ŞİMDİ ÇİLEKİM
ben nerde çalışıyorum okuldan mezun olunca bir hırsla iki yıl devlet okulunda çalıştım kapalıydım ama şimdiki gibi değil cnm istediğinde her yerde açıyordum türbanımı daha sonra bunun yanlış olduğu bilincine vardım (RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN )

çalışmaya ara verdim ve sonra özel okulların farklı daha özelleri var ( KURAN-I KERİM öğretilen )oralarda çalışmaya başladım

ÇİLEKİM bir mobilyacı eşi olarak sana en güzel beşiğin ahşap olanlarını tavsiye ediyorum
bebek 3-4 yaşına kadar ve hatta daha uzun süre kullanabiliyor sonra yanındaki komidini çıkarılıyor bir yerleri sökülüyor ve pc masası oluyor yatakkta bu aparatlar çıkarılınca artık büyükler için yatak oluyor yani 14-15 yaşına kadar kullanabiliyor

AMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAA

uzmanların görüşüne göre (biraz ilgi alanıma giriyor da ) evinizin en çok güneş alan ve en büyük odasını bebek odası yapmalısınız bebeğiniz özel olduğunu hissetmeli ü

benim bebeğim olsa idi misafir odası olarak kullandığımız salonumuzdaki eşyaları boşaltmıştık orası bebek odası olacaktı(ve halen boş her gelen mobilyacanın mobilyası yok diye gülse de)

ayyy çokmu yazdım ne opuyorumnanaktan

Çok değil az bile yazmışsın cınımmm...
O uzmanlar güzel demişler,ağızlarına sağlık...
Gamzem biz 3 kişi olduk bilem:lepi:
Oturma odasının dağıtılııııııııııııp,bebik odasına çevrilmesineeeeeeee karar verilmek üzerediiiiiiiiirrrrrrrr......sositosositoİnşallah.....(Bu son cümleyi padişahın fermanı açıklanıyormuş gibi oku gamzem,çünkü ben yazarken öle yazdım:roflol:)

ıyi güzel demişsinde canım,bu görümce kısmeti çıkıp evlenene kadar bunlarla kalacak bence...Başka kalacak yeri yok sanırım ıstanbulda...

Ama şöyle olabilir.Bebikin odasında sadece tek bir çekyat konur,şöyle bebikin yatağıyla neyin uyumlu renklerde,bebik halasıyla kalır hemde kendi odası olmuş olur.Gamzemlen koncasıda salonda otururlar:)))Buna ne dersin...

Yatıya misafir kabul etmiyoruz yaaawww,boşver:roflol:
Dediğin konularda haklısın,bencede zor olur ama bu görümce piyangodan çıktı.Şimdi bütün planlar bebike göre değil ona göre yapılcak,çok can sıkıcı bence...Demi?

çileğim,bence de evinin bir odasını bebiş odası yap,tabiki yerin müsaitse...çünkü bebğin eşyaları yetişkinlerin eşyasından fazla oluyor...küçükken kıyafeti,oyuncakları,biraz büyüyünce de yatağıydı,bilgisayarıydı derken yer ayırmak zorunda kalıyorsun...

mumucum,devlet okulundayken neden peruk kullanmadın ki canım??

nehircim,görev tamam canım...

SEVGıLı GÜLYÜZÜM

NEDEN PERUK takmadım hiç düşünmedim bile zaten eşimde çalışmamı istememişti o zaman başka heyecanlarım vardı evlenecektim evim olacaktı bebeğim olacaktı ama hayat bizleri farklı uğraşlara sürükledi ilk evlendiğimiz ekonomik olarak çok çok rahat olduğumuz içinde hiç aklıma gelmiyordu çalışmak neyse gerçi şimdi de rahatız (şükürler olsun) evde oturduğum zaman çok şeyi düşünüp kafaya takıyorum stres atmam gerktiği için birşeyler yapmam gerekiyor KURANI-I kerim okuma kurslarına vs hepsine gittim artık onları da bitirdim hergün başkasının evine gidip oturmaları çok sevmiyorum bizim buralarda kahvaltı günü dua günü altın günü akraba günü vs bir sürü toplantı secenekleri var ama istemiyorum biraz kadın muhabbetinden çok hoşlanmıyorum böyle toplantılarda yapılan espirileri bile anlamıyorum
onun için kendime uğraş bulmalıyım yani mesleğim benim için en güzel uğraş

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın hatunlarrrrrr

Nehirin arkadaşının yengesi : Aynı zamanda Sinan'ın en yakın arkadaşının karısı oluyor.
Yani hani Sinan benim arkadaşımın abisinin arkadaşıya; işte onun karısı cınımmmsırnaşık şey

Sinan müptelasıopuyorumnanaktan

Hee ben geldi anladım görümcenkaydirigubbakcemile3

Yavrucum ne kadarlık bir süre için olacak bu dolap mevzu?
Hep mi?
Hiç odası olmayacak mı?
Öyleyse daha detaylı bir şey yaptırman gerekir. O dolap içi raf işini görmez kanımca.
Bir şifonyer çekmeceli birşey kesin lazım çünkü.
Asılacak eşyalarıda olacak. Bezi kremleri banyo eşyaları derken; o raf işini halletmez.
Baştan beraber olur gibi gelir ama bence yeterli olmaz. Bir süre sonra eşyaların karışıklığından rahatsız olursun.

Seninde dediğin gibi en mantıklı bence karyola bu durumda. Madem odası olamayacak, küçük beşiğe hiç gerek yok direk yatağı alınsın.
şimdiiii gelelim benim yorumlarımaa
canım bahsettiğim dolabı geçici süreliğine düşünüyorum zaten, yani yetene kadar
ben de farkındayım bi süre sonra yeterli olmayacak tabikii
Gamzem karyola bencede daha mantıklı..
Ev değiştirme ihtimaliniz varsa minik beşikleren alabilirsin,yatak odana sığarsada süper olur.
Ama bu ihtimaller yoksa,oturma odasına karyola en mantıklısı..
Yukarda gösterdiğin şey işe yarar bişeye benziyor ama dolabın neresine nasıl asılacak annamadı ben..
Şifonyerini boşaltıp onuda değerlendirebilirsin.İlj başlarda birkaç çekmece yeter zaten..Sonradan lazım olacak dolap neyin...Yani sanırım...

Peğğğki sana bir soru..
Eviniz 2 oda 1 salonmu yoksam 2 oadamı?
Büyük ihtimalle 2oda 1 salondur....
Yani demem oki,o oturma odası boşaltılıp yeğenimin odası olmalı..Benim fikrim bu doğrultudadır herzaman...
Misafir gelince sıkışırız,yer yok falan ben anlamam.Misafirler evin boyutlarını düşünerek hareket etsinler.Adı üstünde misafir,gelecek ve gidecek...
Diyecenki görümce hanım nolacak...
O evde zaten misafir,evin yerli halkı değil..
Böylece onuda iyice anlamış olur.Salonda yatsın kalksın.Akşam yapsın yatağını sabah toplasın..
Ben anlamam,taşınma ihtimaliniz yoksa,o odayı boşaltıp bebek odası yapma olayına göre plan yapın:dilcikar:

canım bebeğin karyolasını yatak odasına koymayı planlıyorduk
ancak odamız nemli, yani bi bebeğin kalabileceği koşullarda değil
sırf bu nedenle ve de evimiz küçük diye geçen hafta satmayı bile geçirdik aklımızdan
ama sonra vazgeçtik mecbur bu fikirden, daha evin borçları bitmedi ve yeni alınacak ev için çok mani lazım, e bende çalışamıcam, bu yattı yani
evi değiştirme şansımız ıı :1no2:

evimiz 2+1, 1 y.odası 1 oturma odası&salon ikisi bir arada, bir de küçük bir oda var sadece 1 kanepe koyabildiğimiz
yani canım oturma odasını bebek odası yapamayız
küçük oda da pek elverişli değil bebek için, nem var güneş almıyor, çocuk hasta olur orda da :gitme:
Aynen ablamın dediği gibi. Oturma odası yeğenimin odasına dönüştürülmeli derhal:oklava:
akannehir :çok üzgünüm:
ŞİMDİ ÇİLEKİM

ben nerde çalışıyorum okuldan mezun olunca bir hırsla iki yıl devlet okulunda çalıştım kapalıydım ama şimdiki gibi değil cnm istediğinde her yerde açıyordum türbanımı daha sonra bunun yanlış olduğu bilincine vardım (RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN )

çalışmaya ara verdim ve sonra özel okulların farklı daha özelleri var ( KURAN-I KERİM öğretilen )oralarda çalışmaya başladım

ÇİLEKİM bir mobilyacı eşi olarak sana en güzel beşiğin ahşap olanlarını tavsiye ediyorum
bebek 3-4 yaşına kadar ve hatta daha uzun süre kullanabiliyor sonra yanındaki komidini çıkarılıyor bir yerleri sökülüyor ve pc masası oluyor yatakkta bu aparatlar çıkarılınca artık büyükler için yatak oluyor yani 14-15 yaşına kadar kullanabiliyor

AMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAA

uzmanların görüşüne göre (biraz ilgi alanıma giriyor da ) evinizin en çok güneş alan ve en büyük odasını bebek odası yapmalısınız bebeğiniz özel olduğunu hissetmeli ü

benim bebeğim olsa idi misafir odası olarak kullandığımız salonumuzdaki eşyaları boşaltmıştık orası bebek odası olacaktı(ve halen boş her gelen mobilyacanın mobilyası yok diye gülse de)

ayyy çokmu yazdım ne opuyorumnanaktan
mumum bu bilince varmana pek çok sevindim ve de böylesine hayırlı bir eğitime katkıda bulunduğun için çok kısmetlisin alkisalkisalkis

benim almak istediğim karyola da ilerde sökülüp, büyük yatağı olanlardan olacak sanırım

çok haklısın canım
işte o güneş alan oda tek
ve hem misafir hem oturma odası orası :1ninca:
mecbur sadece yatağını oraya koyabilicezz
çileğim,bence de evinin bir odasını bebiş odası yap,tabiki yerin müsaitse...çünkü bebğin eşyaları yetişkinlerin eşyasından fazla oluyor...küçükken kıyafeti,oyuncakları,biraz büyüyünce de yatağıydı,bilgisayarıydı derken yer ayırmak zorunda kalıyorsun...
biz zaten kendimizi toparlayıp biraz para biriktirince, bunu satıp yeni bir ev almak istiyoruz
o zaman tabiki bir odası olacak inş.
yaw nevin nehir kardeşler.biraz acımasız yorum yapmışmısınız gibi mi acaba yaw

şimdi biras da ben yorum yapiiim o zaman CADIARZU

şimdi şöyle ki.eğer oturma odasını boşaltıp ta bebiş odası yaparsa ve de misafir odasını da görümceye ayırırsa eve yatıya gelen misafir iki kişi bile olsa ortada kalır.ya da yatıya misafir gelmese bile,akşam oturmasına misafir gelirse bu sefer de kızcağız yatmak için onların gitmesini bekler.bilmem.sanki kendini kötü hisseder gibi geliyor bana.
zaten bebiş çok küçükken annesiyle kalıyo genelde.yani gamzeninde onun yattığı odada yatması gerekiyor.
bence mümkünatı varsa eğer yatak odasına minik bi beşik alınabilir.ama eğer sığmaz diyorsan da sen yine oturma odasına bi karyola ya da beşik al derim ben.şimdilik en azından görümcen gidinceye kadar oturma odasını bozma derim.onun salonda atması sizi de rahasız eder bence.mesela tv seyretmek isteseniz bile o yatıcak diye seyredemeyebilirsiniz.ona ait ayrı bi oda olsa herkes daha rahat eder.
benim kayınvalidem arada bizde kaldığı için ordan biliyorum :))
aynen öyle canım
mecbur küçük odayı görümceme vericez
hem onun hem bizim rahat etmemiz için bu böyle olmalı a.s

Ne gülüyon beeeeee:dilcikar:
Bak mumum neler demiş hıhhhhhh....

Çok değil az bile yazmışsın cınımmm...
O uzmanlar güzel demişler,ağızlarına sağlık...
Gamzem biz 3 kişi olduk bilem:lepi:
Oturma odasının dağıtılııııııııııııp,bebik odasına çevrilmesineeeeeeee karar verilmek üzerediiiiiiiiirrrrrrrr......sositosositoİnşallah.....(Bu son cümleyi padişahın fermanı açıklanıyormuş gibi oku gamzem,çünkü ben yazarken öle yazdım:roflol:)
senağlama
İyi güzel demişsinde canım,bu görümce kısmeti çıkıp evlenene kadar bunlarla kalacak bence...Başka kalacak yeri yok sanırım İstanbulda...

Ama şöyle olabilir.Bebikin odasında sadece tek bir çekyat konur,şöyle bebikin yatağıyla neyin uyumlu renklerde,bebik halasıyla kalır hemde kendi odası olmuş olur.Gamzemlen koncasıda salonda otururlar:)))Buna ne dersin...

Yatıya misafir kabul etmiyoruz yaaawww,boşver:roflol:
Dediğin konularda haklısın,bencede zor olur ama bu görümce piyangodan çıktı.Şimdi bütün planlar bebike göre değil ona göre yapılcak,çok can sıkıcı bence...Demi?
evet görümcemin kalacak başka yeri yok, evlenip eş tayininden gidene kadar bizimle

küçük odayı görümcemle bebike ayırısam
kanımca kısa sürede görümcem evden kaçar sırnaşık şey nasıl dayanacak bütün gece ona :roflol:

bilmiyorum canım bişey demicem o kunuda :delphin:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben uyandım siz dah yatıyomuusnuz allah sizi bebişleriniz yüzünden uyutmasın emiii aglasınlarda...:emir_bebek:

günaydınlar

ya bu kamusal alanlarda çalışma konusu benimde çok kafamı karıştırıyor bir başörtülü olarak.
bende seneye yapılacak olan kpss ye girmek çok istiyorum.devlet hastanelerinde çalışmayı da çok istiyorum.radyoloji teknisyenleri 5 saat çalışıyolar çünkü.kendine bi sürü vakit ayırabiliyosun.aldıkları ücrettet benim şuan aldığımla hemen hemen aynı.bütün resmi tatillerden faydalanıyosun.özellerde bu şans yok malum.

ama gelgelelim başörtü meselesine.ya iki arada kalıyosun.şimdi özellerde de başörtüsüyle çalışma imkanı varken insanın vicdanı devlette başını açarak çalışmaya elvermiyor.peruk olayından da hiç hoşlaşmıyorum şahsen.onu takmakla açmak bana göre aynı.o sadece bi eziyet bence.
allah sonumuzu hayreylesin.düzelir inşallah bu durumlarda.

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakam öldüm gülmekten piyangodan çıkan görümce muhabbetine olsun ya kızcağız kalıversin bebike de bakar temizliğe yardım eder çileem de çalışıyo faydası olur belkim ona çabuk tarafından koca bulunmalı bence

selam kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız.ben denizliden size merhaba diyeyim dedim...biraz önce swetle görüştüm.selamı var hepinize.burda süper stres atıyorum.çok mutlu ve huzurluyum.hep burda kalsammı ne...:delphin:hala buralar çok sıcak....neyse ben kaçayım abamın misafirleri gelecek.kib emi....biraz yardım edeyim.hepinizi çok öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar

ya bu kamusal alanlarda çalışma konusu benimde çok kafamı karıştırıyor bir başörtülü olarak.
bende seneye yapılacak olan kpss ye girmek çok istiyorum.devlet hastanelerinde çalışmayı da çok istiyorum.radyoloji teknisyenleri 5 saat çalışıyolar çünkü.kendine bi sürü vakit ayırabiliyosun.aldıkları ücrettet benim şuan aldığımla hemen hemen aynı.bütün resmi tatillerden faydalanıyosun.özellerde bu şans yok malum.

ama gelgelelim başörtü meselesine.ya iki arada kalıyosun.şimdi özellerde de başörtüsüyle çalışma imkanı varken insanın vicdanı devlette başını açarak çalışmaya elvermiyor.peruk olayından da hiç hoşlaşmıyorum şahsen.onu takmakla açmak bana göre aynı.o sadece bi eziyet bence.
inşaallah diyeyim, inş. ilerleyen dönemlerde aşabiliriz bunu da :1ninca:
bende malesef kpss ye giremiyorum bu sebeple :delphin: Allah sebep olanların layığını versin ne diyim
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakam öldüm gülmekten piyangodan çıkan görümce muhabbetine olsun ya kızcağız kalıversin bebike de bakar temizliğe yardım eder çileem de çalışıyo faydası olur belkim ona çabuk tarafından koca bulunmalı bence
sırnaşık şey
koca adayı var zaten pinkim, herşey yolunda giderse tabi.. daha yeni sayılırlar çünkü
hayırlısı olsun

Ok ok anadım anadım..Ama sen üzülme canım...
Rabbim lütfetti ve sana bir bebek nasip eyledi çok şükür...Yatacak bi yer illaki bulunur minişe...
Rabbim sağlık sıhhat afiyet huzur versin...
ılerde ev değiştirme fikri mantıklı.Şimdi bebik ama büyücek genç kız yada delikanlı olacak inşallah,birde şekermi şeker kardeş geldimi inşallah...Oda isterim oda isterim diye çığırırlar:)))
Rabbim o güzel günleri göstersin hayırlısıyla,evde değişir,başka çözüm yollarıda bulunur.
Bebek gelmek üzereyken ve evin borcu henüz bitmemişken ,yeni ev olayı zor...
Biz hayal kuruyoz işte şuyu şöle olsun buyu böle olsun diye,napak başka yapacak bişeyimiz yok...
Sen o dolabımsı şeyi al ozamanı,birde yatağın çekmeceleri olacak,bi süreliğine yeter sanırım,yetmezsede,kadınız biz,pratik çözüm bulmakta üstümüze yoktur:))

Denefçim,mıululuğun huzurun daim olsun canım...Ses etmene sevindim..

Radym radym ahhhh..Heeeççç girmiyim o konulara,hepimiz dertliyiz sanırım..Olsun herşey bu dünyalık değil,bu işin ahiretide var Allahın izniyle..

2 gündür başım ağrıyi gene..Gece ağrıyla yattım sabah kalktım hala ağrıyo,kahvaltı yaptım geçer dedim ama geçmedi yaa...Kronikmi denir ne denir,öle oldu iyicene..

Aynı mesaj 2 kere gelmiş yawww..
yarım saattir göndertmeye çalışıyorum,getaway diyo bana:)))
hayret bişiiiiiii.....

Son düzenleme:
Ayyyyy öliciiimmmmakannehir
Hasta olmak istiyorummafoldumben
Gene kaç gündür kahverengimsi geliyor ama sökülmüyor bir türlümafoldumben
Çok fenayım yamafoldumben

denefim ne güzel çok mutlusun inş hep böyle devam edicek bebeğin geleceği annesinin mutlu olmasını ister dimi canım bebek öncesi güzel bir değişiklik oldu sana ALLAHIN tez zamanda bebeğini göndersin sana inşş..
nehir geçmiş olsun tatliş çok zor olur başlangıç bilirimm

ya msn im açılmıyo yaaa
herkesinki açılıyo benimki neden açılmıyooo.
hotmailin kendi sitesinden açabiliyorum ama.hiç bişweey anlamadım valla öff

SEVGİLİ GÜLYÜZÜM

NEDEN PERUK takmadım hiç düşünmedim bile zaten eşimde çalışmamı istememişti o zaman başka heyecanlarım vardı evlenecektim evim olacaktı bebeğim olacaktı ama hayat bizleri farklı uğraşlara sürükledi ilk evlendiğimiz ekonomik olarak çok çok rahat olduğumuz içinde hiç aklıma gelmiyordu çalışmak neyse gerçi şimdi de rahatız (şükürler olsun) evde oturduğum zaman çok şeyi düşünüp kafaya takıyorum stres atmam gerktiği için birşeyler yapmam gerekiyor KURANI-I kerim okuma kurslarına vs hepsine gittim artık onları da bitirdim hergün başkasının evine gidip oturmaları çok sevmiyorum bizim buralarda kahvaltı günü dua günü altın günü akraba günü vs bir sürü toplantı secenekleri var ama istemiyorum biraz kadın muhabbetinden çok hoşlanmıyorum böyle toplantılarda yapılan espirileri bile anlamıyorum
onun için kendime uğraş bulmalıyım yani mesleğim benim için en güzel uğraş

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım çalışmak çok güzel,kadın muhabbetlerine gelince;ortamını ve arkadaşlarını buldunmu çok güzel oluyor,misal biz günümüzü aylık değil haftalık yapıyoruz,çünkü ortam çok güzel,hepsi kafa dengi...ama yine de çalışmak,kendi paranı kazanmak gibisi yok,başörtü olayına gelince de;ben olsam peruk takardım.....

günaydınlar

canımcım,devletin böyle rahatlığı varken niye peruk takıp çalışmıyorsun ki....saçın görünmüyor,tabiki bu konuda bilgim olmayabilir,hocalara sormak lazım peruk takmak caiz olurmu diye...özellerde çalışmak çok zor tabiki,özelde iş kaygın herzaman olur,ama devlette böyle sorunun olmaz,bu benim şahsi görüşüm tabiki...

selam kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız.ben denizliden size merhaba diyeyim dedim...biraz önce swetle görüştüm.selamı var hepinize.burda süper stres atıyorum.çok mutlu ve huzurluyum.hep burda kalsammı ne...:delphin:hala buralar çok sıcak....neyse ben kaçayım abamın misafirleri gelecek.kib emi....biraz yardım edeyim.hepinizi çok öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

denefcim,seni mutlu huzurlu görmek çok güzel...ne zamandan beri hasta bakmaktan yorulmuştun,bu gezi sana çok iyi gelmiştir...swet hala evine dönmemişmi?

Ayyyyy öliciiimmmmakannehir
Hasta olmak istiyorummafoldumben
Gene kaç gündür kahverengimsi geliyor ama sökülmüyor bir türlümafoldumben
Çok fenayım yamafoldumben

canımcım acaba aspirinmi kullansan?dr.bir danış bu durumunu canım

çileğim...Allah gönlüne göre versin...benim evde küçük,ama 3 oda 1 salon olunca biraz kullanışlı oluyor...inşallah daha geniş evlerimiz olur canım

selam kızlar

RADY girmiyorum bende o muhabbetlere benim yattığım hst vardı bir peruklu bayan herkez sanki mimliymiş gibi garip garip bakıyordu RABBıM hepimizin sonunu hayır eylesin eğer bu sorunlar olmazsa inanınki tıp okurdum ve kazanacağımdan da çok ümitliyim öss sınavlarını

gelelim NEHıRCıK sana cnm kuru incir yemeye başla sökülürsün RABBıMıN izniyle inş işe yarar

kendime bugün çok şirin bir kalem aldım çok güzel ışıklı ve civcivi var (işte çocuğumya seviniyorum)

ayrıca ÇıLEKıM görümcen için nasıl cözüm olur bilemem ama kaynım bizde kalmıştı misafir odasına onun için çekyat almıştık ve nefret eder olmuştum o odadan hiç girmek bile istemiyordum temizlerken de ağlayarak temizliyordum çok zor birşey misafir ama değil ne zaman gideceği belli değil

benim için çok zor geçen günlerdi

AYRICA önceden çocuğum olsun özel okullara yollayacağım şu markadan başka kıyafeti olmayacak ütüsüz dolaştırmam sokak çocuğu olmaz vs böyle sıralı gider

AMAAAA şimdi eğer hayırlısıyla sağlıklısını RABBıM nasip ederse çocuğum olursa sümüklü bile olsa tınlamayacağım

Back
X