• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kaydirigubbakcemile3 olur tebii
inek diyenler parmak kaldırsın :))

ama bana kalırsa ineğe benzetme çabasına girmişler, ama olmamışş :)))

selam kızlar hayırlı günler berincim hayırlı ve sağlıkla büyütün ALı FIRATI gözünüz aydın canım darısı başımıza inşş

nevin ve nehir çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum annenize

yaaaaffffffff kızlar bu hafta içinde iki çocuğumuzda kene ısırmasına rastladık ne olacak çok korkuyorum sınıfımızda birşeymi var yani ürkerek okula gidiyorum kaşınmaktan her karafım kızardı

:1shok::1shok: aman mumum dikkat et canım ya bu keneler çok can sıkıcı ALLAHIM beterinden korusun inşş:Saruboceq:

Günaydınnnnlar günaydınlarrr...

Ama ama ama ama o çizgi film şeysi ya ondan belkim öledir..:kedi:
Ben hala inekçikde ısrarcıyımkaydirigubbakcemile3
Kuyruğuda benzemiyor gerçi ama...
Yok yok buzak bu bence,kesin..
Evet benzetmeye çalışmışlar,bu kadar olmuş heraldekaydirigubbakcemile3
O dediğin hayvan değil canım,kesinliklen değil....Heç benzemiyi..
Evde bakmadınmı sen yafrim?
Arap saçına döndü bizim miniğin uyku seti:roflol:
Büyüyünce kendisine sorarız artık,o neyi uygun görürse o olur:))

Mumucum,niye çıkarmışlarki arkadaşlarını acaba...
Yeni insanlara alışmakta zor olur..
ınşallah gönlüne ve kafana göre arkadaşlardır canım..

evet sorma arapsaçına döndü yaw :roflol:
ya baktım da pek çıkartamadım işte :))

neyse sonuç olarak pek benzetemeselerde bu bir inek yavrusu galiba vereliniortak

günaydınlarr
of akşama misafirim var hemde bi dolu :(
müstakbel eltim ve de ailesi yemeğe gelicekler.daha eve gidip hazırlık yapicem offf
sonra bi de eşimin amcaları ailece çaya gelicekler.anam anam.düşünmek bilem istemiyorum küçücük evde.hatta biraz kasmasam onlarda yemeğe geliceklerdi ama biraz çingenelik yaptım galiba.naapıyım yaa.kimse demiyo bu kız çalışıyo yük olmayalım bilmem ne.bende kendi kendime farkettiriyorum bazı şeyleri.ay çok mu fenayım ne :)

mumum iş ve de iş yeri değişikliği kötü yaa.iş arkadaşlarının değişikilği de kötü.gerçi insna herşeye ve de her ortama alışıyo ama.biraz zaman gerekiyo işte.neyse haklarında ve hakkınızda hayırlısı olsun.

ayy inek krizi var topikte :))))
ama şu bi gerçek.her ne ise (bilmiyoruz ama) çok güzel gözüktüğü kesin.

günaydınlarr
müstakbel eltim ve de ailesi yemeğe gelicekler.daha eve gidip hazırlık yapicem offf
sonra bi de eşimin amcaları ailece çaya gelicekler.anam anam.düşünmek bilem istemiyorum küçücük evde.hatta biraz kasmasam onlarda yemeğe geliceklerdi ama biraz çingenelik yaptım galiba.naapıyım yaa.kimse demiyo bu kuz çalışıyo yük olmayalım bilmem ne.bende kendi kendime farkettiriyorum bazı şeyleri.ay çok mu fenayım ne :)

mumum iş ve de iş yeri değişikliği kötü yaa.iş arkadaşlarının değişikilği de kötü.gerçi insna herşeye ve de her ortama alışıyo ama.biraz zaman gerekiyo işte.neyse haklarında ve hakkınızda hayırlısı olsun.

ama şu bi gerçek.her ne ise (bilmiyoruz ama) çok güzel gözüktüğü kesin
.
Allah kolaylık versin canım misafir iyidir
ama çalışınca sıkıntı oluyor işte böyle
çokkk iyi anlıyorum seni

bencedee :1rolleyes: :1hug:

sonra bi de eşimin amcaları ailece çaya gelicekler.anam anam.düşünmek bilem istemiyorum küçücük evde.hatta biraz kasmasam onlarda yemeğe geliceklerdi ama biraz çingenelik yaptım galiba.naapıyım yaa.kimse demiyo bu kız çalışıyo yük olmayalım bilmem ne.bende kendi kendime farkettiriyorum bazı şeyleri.ay çok mu fenayım ne :)
ama şu bi gerçek.her ne ise (bilmiyoruz ama) çok güzel gözüktüğü kesin.

kolay gelsin canım...

Valla zor hem çalışıp hem yemeğe misafir almakakannehirAma almasanda olmuyor işte,napçan..

evet bencede o hayvancık her neise,gerçekten çok güzellllll...zemuszemus

Ben pasta yapmaya gidiyorum,görüşürüzzz...

günaydınnn
çilek ben onu bişiye benzettimde nasıl anlatacam bilemedim::)))
hani pokemonlar vardı ya bi ara onların içinde küçük bi dinazor pokemon vardı
kuyruğu yanıyordu hani::)) onun pembe versiyonu gibi geldi bana resmini bulunca eklerim
ama ne olursa olsun çok şirinnnnn pek tatlı bişiy yaffff..
bu arada NEVıNCıM detaylı açıklamandan sonra anladım canım sağol ::)))
bu ara ne kafam kaldı ne gözüm şişdim yaaaa hele dün davul gibiydim bugün gene iyiyim
ve sağ kalcamda inanılmaz bi kasılma va yürümeme engel oluyor
sol bacağıma iki gün önce kramp girdi çok ağrıyor sanırım dün gene aynı yere girdi
bugün hiç geçmemiş gibi gene ağrıyor
allahım bunada şükür yarabbim sen beterinden koru ,
DENEF nerde yok artık bugün arıycam aaaaa...

dpmfa005pu4.png

ahanda bu pokemon benim aklıma görünce ilk bu geldi:roflol::roflol::roflol:
hiç üşenmedim aradım buldum bi ara çok izliyordum :kedi:

ya bende tatlı yapmadım eve gidince yapıcam inş.
bana da gelip bi el atıversen noolurdu sankinevinim yaa :(

Atayım tatlım ayıp ettin..
Yakında olsaydın,yapar getirirdim valla...
Daha az yorulurdu benim arkadaşım...

pasta mı akannehir akannehir akannehir
Ayyy canımmm,hamiştin sen dimi:roflol:
Canım benim,nehir doğumuna gelirse,yapar gönderirim sana ben inşallah canımmmmm...
Kız giderken pastaneden falan al bitane pasta,içinde kalmasın tatlım...cokacimcoook
aaaaaa one minute
sen rejimde değil miydiinn :1shok: akannehir

:1shok::1shok:
Eyvahhh yakalandık...
Valla dün dayımın kızı nevin abla sen zayıflamışın heee dedi...Çok sevindirik oldum...
2 kilo verdim şükür...
Yemeği ve ekmeği az yiyiyorum,pastadan yemezsem uyuyamam..ıııı-ııııı mimkin deeelll...Pastaya heç dayanamamcokacimcoookcokacimcoookÇaktırmaaaaa.....

Back
X