• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevin pastamı eee rejimm nolduakannehir
:1shok::1shok:
Anammmm kimsenin gözünden kaçmadı yavv..
Basılsım çok fenakaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım..Allah şifalar versin..

nazım o dinazorun adı pikaçu degılmıydı? :))))
bebişinle birlikte izlersin artıkın :)))

Yok kızzz..
Pikaçu sarı minik,neüdüğü belirsiz olandı:roflol:

Ahanda buuu...

pokemonpikacuresimleri.gif

Nehir çok seyrederdi evelden...
Çoğunun adını biliyordum ama unuttum şimdi...
O kuyruğu yanan dinozorunda adını biliyidim ama velakin unuttum artuk,yaşlandım nede olsa..
Alışın yavrucum çizgi filmlerine...
Uzun bir süre mecburiiii seyredeceksiniz nede olsa...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dört aydır canı hiç tatlı çekmeyen şu hamilenin canını pasta çektirdiniz alkisalkisalkis
size helal olsun valla eşimin daha doğum günü pastası dün bitti nerdeyse 20 gün
oldu alalıkaydirigubbakcemile3 azıma sürmedim ben atalım diyorum eşim yiyor bende hiç elimi sürmedim
öle kaldı ama şimdi pastaneye gidip küçük pastalardan alıcamcokacimcoook
akşam söleyincede beni kovalıcak:mymeka:

nazcım söylemeyiver sende ne olcek :)
canın ekşili şeylermi cekıyo canım o zaman kız gelıyo sanırsam .bende hep tursu yerdım ılk zamanlar tatlıları görünce yemiş gibi midem bulanırdı.hayırlısı nazcım :)

nazcım söylemeyiver sende ne olcek :)
canın ekşili şeylermi cekıyo canım o zaman kız gelıyo sanırsam .bende hep tursu yerdım ılk zamanlar tatlıları görünce yemiş gibi midem bulanırdı.hayırlısı nazcım :)

evet canım tatlı hayatımdan çıkdı uzun zamandır ekşi şeyler favorim
verin bir bidon sirkeyi içim geçende ne canım istedi heee sorma gitsin::)))
kız diyorlar ama bilmiyorum az kaldı perşembe belli olur inş:ecrin_bebek:

Pasta, pikaçu, inek, buzak, pokemon:roflol::roflol:

Allah iyiliğinizi versin kızlar ya:roflol:

Annem çok şükür çok iyi. Artık basabiliyor üstüne. Yani hafif topllayarak eşbette ama her geçen saat daha rahat basabiliyor çok şükür.
Hafif ağrıları oluyor elbet.
Özellikle doktorun verdiği hareketleri yaptığı zaman. Ama doktor söylemiş iyileşmede %50 ameliyat %50'de hareketler rol oynuyor diye. Annemde kuralcı bir insan olduğundan her dediğini yapıyor doktorun :))

Bu arada hastanede üşütmüşüm arkadaşlar böbreğim ağrıyor az biraz..

Nazcım al tebi pasta yaa..Evde olması önemli değilki zaten. Senin canının ne zaman istediği önemli :))
Şimdi benimde canım çekti ablamda yaptı.
Bende oruçluyum bugün son inşallah..ıftardan sonra yerim azcık. Malum gelen giden misafirler için yapılıyor..

Gamzem be inek hastasıyım nek..
ınekli şeylere bayılırım :))
Ve ben teşhisi koyuyorum o bir inekkkkkkkk:sm_cool:
Ve çok güzel..
Şu alt açma minderlerinden alalım yada belkim bizde nevresim takımı alırız :))

Alhanım öğrenirsin öğrenirsin..Çizgi film rehberi gibi olursun hemde. Ne nerde ne zaman :))) senden sorulur çizgi filmler :))

Radyciiim sağol cınımmmm. Ama yatırdığı çok iyi oldu anemi 1 gece. Yani evde çok zordu.
Bu arada anladımki epidural feci birşey Çok zor yanii..

Berincim bebişimizin ismini çok beğendim. Ali Fıratopuyorumnanaktan
Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inşallah..
Ama bence bu kadar bilgisayar başında oturmamalısın..Dinlenmelisin..

ayyyyyyyyyyyyy şükürler olsun sanki topikte bir hareket var

üç sayfa okudum çok mutluyum

RADY cim bende çok çok kalabalık misafiri sevmem vede çocuklu misafiri evimi pisletecekler diye ayakta beklerim sonra onlar rahat edemezler eşimde rahat ol gerekirse ben yıkarım halıları ama rahat etsinler yeterki bende temizlik anlayışı çok hastalık boyutunda olduğu için kendimi çok yıpratıyorum

benimde cnm çom tatlı çekiyor ama yapmaya vaktim olmuyor

inanırmısınız bir tepsi tatlımız vardı unuttuğumuz için yemeden bozulmuş offff bu tempodan yoruldum hiç sosyalleşmeye fırsatım bile yokkkkkkk

ayyyyyyyyyyyyy şükürler olsun sanki topikte bir hareket var

üç sayfa okudum çok mutluyum

RADY cim bende çok çok kalabalık misafiri sevmem vede çocuklu misafiri evimi pisletecekler diye ayakta beklerim sonra onlar rahat edemezler eşimde rahat ol gerekirse ben yıkarım halıları ama rahat etsinler yeterki bende temizlik anlayışı çok hastalık boyutunda olduğu için kendimi çok yıpratıyorum

benimde cnm çom tatlı çekiyor ama yapmaya vaktim olmuyor

inanırmısınız bir tepsi tatlımız vardı unuttuğumuz için yemeden bozulmuş offff bu tempodan yoruldum hiç sosyalleşmeye fırsatım bile yokkkkkkk

mumum ben geldım ya hareket ondandır :))))))))

nehirim geçmiş olsun bacım allah şifa versin
alhanım azdeğilsin heee ::))

NAZCIM ohhhhhhh şifa olsun kan olsun can olsun bebeğimize ve annemize afiyet olsunnnn

ALHAN CIM olabilir seni özlemiştik zaten yokluğunu hissetmiştik fazlasıyla

Alhancım valla doğru söylüyon canım,iyi ki geldin senin gelmenle topiğimize can geldi....

nevincim,yine döktüroyorsun canım,güzel yaptığın herşeyin tarifini isterim,cuma günü de günüm var,değişik tarifler arıyorum zaten bana da hazır olurdu...

mumucum,niye arkadaşlarının işine son verdilerki?sevdiğin arkadaşlarınsa da ayrılmak zor gelmiştir sana...inşallah gelenler gidenlerin yerini doldurur da sende gönül rahatlığıyla çalışırsın...kene olayını çözümleyebildinizmi?

pinkim,kelebeğim,denefim nerelerdesiniz?

GÜLYÜZÜM hayır nerden geldiği henüz bulunamıyor

işten ayrılanlar sevdiğim ne demek biri ablamın kızı diğeride onun çok yakın arkadaşı yani hepsi iyi kızlardaı aslında gerçekten çok üzülüyorum

ben neden çalışmaya başladım biraz stres atayım kafamı toparlayayım diye ama daha çok bunaldım

eşim sen karar ver ne yapacağına ama ablamlar çok kızıyor hemen sende ayrıl senin sağlığın herşeyden önemli boşver ne yaparlarsa yapsınlar keyfine bal diyorlar

offffffffff pazartesi günü göreceğiz yeni gelenleri

neden mi son verdiler o kızcağızlar daha çok toylar nerde ne konuşacaklarını bilemiyorlar müdür uyarıda bulununca hemen atlayıp karşılık veriyorlardı bende onları çok uyardır herşeyi duymayın görmeyin her lafı üstünüze alınmayın ama dinlemediler toplantılarda hep önde oluyorlardı ben idareci olduğum halde çok şeye karışmadan tabi yine burnumun dikine giderek onlarla tartışmaya girmedim

nitekimde onlar aslında kendi sonlarını hazırlamış oldular ama bana yazık oldu en hoşlaşmadığım arkadaşlarla kaldım başbaşa

EVET DENEFFFFFFFFFFFFF NERDESıN

selam kızlar en geldim
ara ara gelirm inşallah geçen cumartesi geldim istanbula eve yani.
memleket güzeldi
anacak evimize geldik od iyi tabi.
kızımı uyuttum eşim de bir düğüne gitmişti
az önce ablmaı yolcu ettim
onun acaip bir sorunu var herkesten dua bekliyorum onun için
allah yarımıcımız olsun .
siz lerde neler var geçmişi okumaya çalışacağım
ama kaçırıdığım .çok şey olacak biri bana anlatsın.
inşallah herkesler iyidir
hepinizi özleidm

Hakkında hayırlısı olsun mumucum. En iyi kararı yine sen vereceksin..

Nazcım afiyet şeker olsuncokacimcoook

Gülyüzüm ablam yaptı pastamızı yedik.
Du bak tarifini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html

Bu arada hanımlar benim arkadaşım Şeyma KK'ya üye oldu.
Hani Sinan; benim arkadaşımın abisinin arkadaşıya...ışte bu bu arkadaşım o arkadaşım:roflol:
Buda nişan resimleri
2. resimde fotoğraf çekmeye çalışıp yalnızca kolları gözükende benim:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/322758-kizlar-bunlar-nisanimdan.html

berincim hoşgeldin canım
ismini çok beğendim.allah hayırlı evlat eylesin.sağlıcakla büyüsün inş.
hoş bulduk canım ali rahmetli kayın pederın ismi fıratıda ben ekledım
amin canım allah sana da nasıp etsın

berincim hosgeldin canım masallah çiçeği burnunda annemıze bizide ihmal etmedin :)
ali fıratın resmini bekliyoruuuzzzzzzzzzzzzzz.
a.ssende hoşgeldın canım
selam kızlar hayırlı günler berincim hayırlı ve sağlıkla büyütün ALİ FIRATI gözünüz aydın canım darısı başımıza inşş
sagol canım darısı başınıza inş
GÜLYÜZÜM hayır nerden geldiği henüz bulunamıyor

işten ayrılanlar sevdiğim ne demek biri ablamın kızı diğeride onun çok yakın arkadaşı yani hepsi iyi kızlardaı aslında gerçekten çok üzülüyorum

ben neden çalışmaya başladım biraz stres atayım kafamı toparlayayım diye ama daha çok bunaldım

eşim sen karar ver ne yapacağına ama ablamlar çok kızıyor hemen sende ayrıl senin sağlığın herşeyden önemli boşver ne yaparlarsa yapsınlar keyfine bal diyorlar

offffffffff pazartesi günü göreceğiz yeni gelenleri

neden mi son verdiler o kızcağızlar daha çok toylar nerde ne konuşacaklarını bilemiyorlar müdür uyarıda bulununca hemen atlayıp karşılık veriyorlardı bende onları çok uyardır herşeyi duymayın görmeyin her lafı üstünüze alınmayın ama dinlemediler toplantılarda hep önde oluyorlardı ben idareci olduğum halde çok şeye karışmadan tabi yine burnumun dikine giderek onlarla tartışmaya girmedim

nitekimde onlar aslında kendi sonlarını hazırlamış oldular ama bana yazık oldu en hoşlaşmadığım arkadaşlarla kaldım başbaşa

EVET DENEFFFFFFFFFFFFF NERDESİN
mumucum calışsan bi dert calıimasan başka bi dert:teselli:

selam kızlar en geldim
ara ara gelirm inşallah geçen cumartesi geldim istanbula eve yani.
memleket güzeldi
anacak evimize geldik od iyi tabi.
kızımı uyuttum eşim de bir düğüne gitmişti
az önce ablmaı yolcu ettim
onun acaip bir sorunu var herkesten dua bekliyorum onun için
allah yarımıcımız olsun .
siz lerde neler var geçmişi okumaya çalışacağım
ama kaçırıdığım .çok şey olacak biri bana anlatsın.
inşallah herkesler iyidir
hepinizi özleidm

Hoşgeldin swetçimopuyorumnanaktan
Hasret gidermişsinizdir ne güzelkaydirigubbakcemile5
Acayip bir sorun derken ney hayır olsun inşallah...

SWETHOME hoş geldin cnm ne güzel uzunca bir tatil bol bol hasret giderdin
özet olarak çok çok deiğşiklik yok bizlerde aşağı yukarı herşey aynı berinimiz doğum yaptı oğlımıaz ALİ FIRATIMIZ oldu farklı başkaaaaaaaaa:uhm:

RABBİM hayır etsin ne oldu cnm ablana acayip derken ne demek istedin

BERİN gerçektende doğru çalış bi dert çalışma bi dert offfffffffff

NEHİRCİM ellerine sağlık ablanın pasta harika gözüküyor

arkadaşının nışan resimleride çok güzel RABBİM tamamına erdirsin

Back
X