• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar....
swethome canım dün dalgınlıgıma gelmiş kusura bakma.hoş geldin bacım..defneyi öp benim yerime...
gülyüzüm canım sagolasın destegin için....opuyorumnanaktan
berin geçmiş olsun bacım....
mumum canım benim evet bende dinledim seren serengili..biraz şaşırdım.keşke bebegi yaşasaydı şu anda onun en büyük umudu olurdu bence..sen ne yapıyon bacım...çalışıyosun demi...
alhanım sen nasılsın...
myhope canım evet resimleri gördüm...çok büyümüş maşşallah yegenimiz....resimlerde pek güzel çıkmışınız...evet ankaradan abim geldi.bu aralar gündüzleri bende vakit geçiriyoruz.biraz temizlik yaptımmm...abimlede ne zamandır bi araya gelemedik.hasret gideriyoz.
kelebegim sen de umarım iyisindir..

iyiyim denefcim sağol.sen de gezdin geldin memleketi.ne güzel ben de 3 senedir gitmiyorum .çok özledim denizliyi.....

kızlar bir bomba dahaaa.......................
akannehir akannehir akannehir

nehir sinanla resimlerini koymuş face e koşuuunnn............... delikafadulden

hayırlı sabahlar herkese
her zamanki gibi keyifsizim yine, ama alıştım artık napiiim :delphin:

cumartesi gezdik dolaştık biraz
bir-iki parça ciciler aldım bebekime
bi de lcw de bi pantolon buldum beli lastikli, tam hamile pantolonu gibi
normalde 50 den aşağı hamile pantolonu yok
30 tl ydi, hemen aldım bi tane

Ayyy canımmm,hamiştin sen dimi:roflol:
Canım benim,nehir doğumuna gelirse,yapar gönderirim sana ben inşallah canımmmmm...
Kız giderken pastaneden falan al bitane pasta,içinde kalmasın tatlım...cokacimcoook

:)) yok canımcım bir anlık cazibeli geldi ama sonra hiiçç canım istemedi
pek tatlıyla aram yok artık :1no2:
sana afiyet bal şeker olsun a.s.
dört aydır canı hiç tatlı çekmeyen şu hamilenin canını pasta çektirdiniz alkisalkisalkis
size helal olsun valla eşimin daha doğum günü pastası dün bitti nerdeyse 20 gün
oldu alalıkaydirigubbakcemile3 azıma sürmedim ben atalım diyorum eşim yiyor bende hiç elimi sürmedim
öle kaldı ama şimdi pastaneye gidip küçük pastalardan alıcamcokacimcoook
akşam söleyincede beni kovalıcak:mymeka:
:roflol:
nazcım söylemeyiver sende ne olcek :)
canın ekşili şeylermi cekıyo canım o zaman kız gelıyo sanırsam .bende hep tursu yerdım ılk zamanlar tatlıları görünce yemiş gibi midem bulanırdı.hayırlısı nazcım :)
bende hep ekşi yiyorum alhanım, kız bekliyorduk amma velakinnn
pek belli olmuyor bu işler, erkek geldi :))
Pasta, pikaçu, inek, buzak, pokemon:roflol::roflol:

Allah iyiliğinizi versin kızlar ya:roflol:

Annem çok şükür çok iyi. Artık basabiliyor üstüne. Yani hafif topllayarak eşbette ama her geçen saat daha rahat basabiliyor çok şükür.
Hafif ağrıları oluyor elbet.
Özellikle doktorun verdiği hareketleri yaptığı zaman. Ama doktor söylemiş iyileşmede %50 ameliyat %50'de hareketler rol oynuyor diye. Annemde kuralcı bir insan olduğundan her dediğini yapıyor doktorun :))

Bu arada hastanede üşütmüşüm arkadaşlar böbreğim ağrıyor az biraz..

Gamzem be inek hastasıyım nek..
İnekli şeylere bayılırım :))
Ve ben teşhisi koyuyorum o bir inekkkkkkkk:sm_cool:
Ve çok güzel..
Şu alt açma minderlerinden alalım yada belkim bizde nevresim takımı alırız :))
maşaallah annene nehirim, doktorun dediklerini harfiyen yapsın tabi
Allah ın izniyle yakında hiçbişeyciği kalmayacak

teşekkürler canımmm evet o bir inekk, karar verildi :)))
selam kızlar en geldim
ara ara gelirm inşallah geçen cumartesi geldim istanbula eve yani.
memleket güzeldi
anacak evimize geldik od iyi tabi.
kızımı uyuttum eşim de bir düğüne gitmişti
az önce ablmaı yolcu ettim
onun acaip bir sorunu var herkesten dua bekliyorum onun için
allah yarımıcımız olsun .
siz lerde neler var geçmişi okumaya çalışacağım
ama kaçırıdığım .çok şey olacak biri bana anlatsın.
inşallah herkesler iyidir
hepinizi özleidm
biz de seni çokk özledim swetçim
hoşgeldin, şükür kavuşturana
bebişin nasıl, kaç aylık oldu tam olarak ve de son halini görmek istiyorum
resim koyar mısın görelim prensesi ..
evetttt uzun aradan sonra sıkıntılarımdan zaman bulup gelebildim..
ilk önce berine ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DEMEK İSTİYORUM...
Hepinizi çok özledim...
denizli tatilim çok güzel geçti baya stres attım.ama sorunlar malesef sadece düzcede kalmış.gelince tekrar sorunlarla boguşmaya başladım...bunları tekrar anlatıp sizlerin kafanızı şişirmek istemiyorum...
nehirim.nevinim annenize acil şifalar diliyorum...ben yine gelirim....kendinize iyi bakın kızlar.beni unutmayıp, benim adımı yazan arkadaşlara ayrıca tesekkür ediyorum.sevgilerimle...
hoşgeldin denefimm
demek başladı yine eski sorunlar
ne diyeyim Rabbim bu günümüzü aratmasın
kolaylıklar versin inş.
kııızlarr bakın ne buldum..... zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/323194-kk-sakaryanin-yakisiklisi-icin-bulustu.html

myhope çok güzel bir buluşma olmuşşş.maşallah alperene.....:nazar:
evet gördüm gördümm maşaallah alperenimize ne kadar yakılışıklı olmuş öyle yaa :teytey:

bu arada nehirim arkadaşının resimlerine de baktım pek güzel olmuş
Allah mesud etsin
sinan la son gelişmeler nasıl, pek bahsetmiyorsun?

iyiyim denefcim sağol.sen de gezdin geldin memleketi.ne güzel ben de 3 senedir gitmiyorum .çok özledim denizliyi.....

ayy heycandan kk de arıyorum :roflol:
face demişin halbuki

resimler tam bir bomba hakkatenn :jeyyar: opuyorumnanaktan

görmemmi...faceyi açar açmaz karşımda,tarlamı ekip biçmeden ona baktım,nehirin gözlerindeki ışıltıyı görmelisiniz(göz rengi de çok güzel maşallah)Allah ayırmasın,birbirbirlerine çok yakışmışlar...

myhope,oğlumuz çok tatlı,Allah esirgesin,bebişimizi görmeye biz niye gidemiyoruzakannehirniye bu kadar uzuğız:gitme:

nehiiiiiir masallah canım allah ayırmasın hakıkaten bomba kelebegım sagol canım.
gercekten cok yakısmmıssız bırbirinıze darısı benım ablama ve tüm bekarlara insallah :)

nehiiiiiir masallah canım allah ayırmasın hakıkaten bomba kelebegım sagol canım.
gercekten cok yakısmmıssız bırbirinıze darısı benım ablama ve tüm bekarlara insallah :)

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar en geldim
ara ara gelirm inşallah geçen cumartesi geldim istanbula eve yani.
memleket güzeldi
anacak evimize geldik od iyi tabi.
kızımı uyuttum eşim de bir düğüne gitmişti
az önce ablmaı yolcu ettim
onun acaip bir sorunu var herkesten dua bekliyorum onun için
allah yarımıcımız olsun .
siz lerde neler var geçmişi okumaya çalışacağım
ama kaçırıdığım .çok şey olacak biri bana anlatsın.
inşallah herkesler iyidir
hepinizi özleidm
swetcim hoşgeldin canım merak edip duruyordum nerde bu kız diye
defnemizide öp bizim için çok tatlı olmuştur bıcırık :ecrin_bebek:
evetttt uzun aradan sonra sıkıntılarımdan zaman bulup gelebildim..
ilk önce berine ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DEMEK İSTİYORUM...
Hepinizi çok özledim...
denizli tatilim çok güzel geçti baya stres attım.ama sorunlar malesef sadece düzcede kalmış.gelince tekrar sorunlarla boguşmaya başladım...bunları tekrar anlatıp sizlerin kafanızı şişirmek istemiyorum...
nehirim.nevinim annenize acil şifalar diliyorum...ben yine gelirim....kendinize iyi bakın kızlar.beni unutmayıp, benim adımı yazan arkadaşlara ayrıca tesekkür ediyorum.sevgilerimle...
hoşgeldin cicim geldin maden insan bi ses etmezmi öldük burda dene denef diye
ha aradı ha arıycam hep ihmal ettim bende de var hata arayıp bassana fırçayıyerimseniben
ayyyy çok özledimmmmmŞeniz
yaramazlık yok canım
goğus uclarım yara oldu cok fenayım cokkk[/QUOTE
geçmiş olsun berincim allah şifa versin inş:Saruboceq:

ayy heycandan kk de arıyorum :roflol:
face demişin halbuki

resimler tam bir bomba hakkatenn :jeyyar: opuyorumnanaktan

komiksin ayolllldelikafaduldendelikafadulden
face kullanmayanlar nereden görecek ben bilmiyorum :mymeka:
olmadı ama böle ben hiç görmedim enişteyi:1closedeyes:

nazım günaydın canııım
denefım hosgeldın merak ettık be güzelim seniii.habersiiz bırakma bu hatunları tamammı canım?

:roflol::roflol::roflol:
Kelebeeem Allah iyiliğini versin kıızzzzz:roflol::roflol: Öldürdün beni gülmekten:roflol:

Gamzem bahsetmiyorum ama Sinan işte:asigim: canım işte:asigim: maşallah sübhanallah

Tamam nazcım profilimde albümümede koyacağım.

Bu arada şeyyy bi haberim var Kurban Bayramından sonra bize tanışmaya gelecekler inşallah:kedi:

Annem çok iyi kızlar Allah razı olsun hepinizden..

Gamzem hala devam ediyor diyorsun yani bulantıların.
Olsun çok şükür bebeğimiz sağlıklı olsun inşallah napalım katlanacağız dimi canımmŞeniz

Gülyüzüm hala tarla mıkaydirigubbakcemile3

Alhanım inşallah ablana kız kardeşinede tüm bekarlarada hayırlı nasipler kısmetler nasip olsun inşallah...
hayırlısıyla

Denef ablacım hoşgeldin bu arada.
RAbbim sıkıntılarını gidersin huzur mutluluk versin inşallah..

Sizin fındıklar satıldı mı acaba? Yani sıkıntıları var çok ama bebek işini ne düşünüyorsunuz?

Gamzem bahsetmiyorum ama Sinan işte:asigim: canım işte:asigim: maşallah sübhanallah

Tamam nazcım profilimde albümümede koyacağım.

Bu arada şeyyy bi haberim var Kurban Bayramından sonra bize tanışmaya gelecekler inşallah:kedi:

Annem çok iyi kızlar Allah razı olsun hepinizden..

Gamzem hala devam ediyor diyorsun yani bulantıların.
Olsun çok şükür bebeğimiz sağlıklı olsun inşallah napalım katlanacağız dimi canımmŞeniz
maşaallah canım maşaallah
vay bee, demek tanışmaya gelecekler Kurban dan sonra akannehir
rüyamda görsem bu kadar çabuk birisine aşık olup bu aşamaya geleceğine inanmazdım :))
hadi hayırlısı olsun bitanem :asigim:

evet bulantılarım can sıkmaya tat kaçırmaya devam etmekte :1ninca:
dediğin gibi napalım.. tek sıkıntımız bu olsun
herşey yolunda ya şükür.. yerimseniben

nehirsağol canım valla bütün topik gördü faceden
ama ben kullanmıyorum face mace sevmiyorum sizin için alim dedim bi ara,
eşim seni arayan herkes bulur dedi:umursamaz:bende ondan sebep açmadım
anlıcanız üzre geçmişden çok hayranım varda:jeyyar:bi aile faciası olmasın:roflol:

gamzecim benim iki gündür iyi çıkarma falan yok bulantıda az denecek gibi
ama yarın ne olur bilmem akannehir
inş seninkide geçer biran önce:Saruboceq:

bu arada nehir hayırlı olsun canım aşka bak ya yıldırım aşkı inş
herşey gönlünce olur :Saruboceq:

benim de iyi dönemlerim oluyor nazcım, tam geçti zannederken tekrar başlıyor akannehir
kısırdöngü oldu gitti :delphin:

selamlar.anca gelebildim yahu.
ama haberdarım herşeyden merak etmeyin hehe
fotolardan da birini gördüm ayrıca.çileğim sağolsun istedim gönderdi.burdan face açılmıyo da.akşam da diğerlerine bakcam.
RADY cim bende çok çok kalabalık misafiri sevmem vede çocuklu misafiri evimi pisletecekler diye ayakta beklerim sonra onlar rahat edemezler eşimde rahat ol gerekirse ben yıkarım halıları ama rahat etsinler yeterki bende temizlik anlayışı çok hastalık boyutunda olduğu için kendimi çok yıpratıyorum
yok be güzelim hiiiç umrumda değil evim batmış kirlenmiş.sadece kendim çok yoruluyorum.yoksa misafire bayılırım ben.keşke her akşam evim misafirli olsa.
sizleri de evimde misafir etmeyi çok isterdim mesela. aaaah ah......
işten ayrılanlar sevdiğim ne demek biri ablamın kızı diğeride onun çok yakın arkadaşı yani hepsi iyi kızlardaı aslında gerçekten çok üzülüyorum

ben neden çalışmaya başladım biraz stres atayım kafamı toparlayayım diye ama daha çok bunaldım

eşim sen karar ver ne yapacağına ama ablamlar çok kızıyor hemen sende ayrıl senin sağlığın herşeyden önemli boşver ne yaparlarsa yapsınlar keyfine bal diyorlar

offffffffff pazartesi günü göreceğiz yeni gelenleri

neden mi son verdiler o kızcağızlar daha çok toylar nerde ne konuşacaklarını bilemiyorlar müdür uyarıda bulununca hemen atlayıp karşılık veriyorlardı bende onları çok uyardır herşeyi duymayın görmeyin her lafı üstünüze alınmayın ama dinlemediler toplantılarda hep önde oluyorlardı ben idareci olduğum halde çok şeye karışmadan tabi yine burnumun dikine giderek onlarla tartışmaya girmedim

nitekimde onlar aslında kendi sonlarını hazırlamış oldular ama bana yazık oldu en hoşlaşmadığım arkadaşlarla kaldım başbaşa
mumucum yaaa.sen hayatta böyle herşeye üzülür,keyfini bozarsan ooohhooooooo.yandın o zaman.biraz güçlü olmak gerekmez mi be canım.hayat çok yorucu çünkü.yükü çok ağır gerçekten de.güçlü olmak lazım ki az yorulalım.deği mi.rahat ol bence biraz.insan herşeye ve her duruma alışıyo zamanla.
herşeyde böyle sağlığının bozulmasına izin vermemelisin.

ay alemsin kelebeğim yaaa.bi daha faceden buraya haber yazma sakın tamam mı.akşama kadar konsantrasyonum bozuluyo sooona.faceyi engellemişler iş yerinde, açılmıyo yaaa :(((((

Back
X