Geleceğinizi görebiliyor musunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Is bilmezler belli islere geldigi icin ekonomimiz bu halde. egitimi de bitirdiler bunlari saksaklayacak cogunluk olsun diye. Ulkeyi batirdilar bittik gelecegimizi goremiyorum maalesef...

U uzumbugusu beğenmedim attığına göre ortalığın garışıhlığından sende faydalanıyorsun demek .d eheheheheheh
Ne kadar terbiyesiz oldugunuzu söylememe gerek yoktur umarım.

Daha öncede yazdım yine yazıyorum benim eşim bileğinin gücüyle alınteriyle sadece kendi cabası Allahın yürü ya kulumm demesiyle çok iyi yerlere geldi.bizde cok şükür sadece bundan faydalanıyoruz.

Bu arada bende kendi alın terimle 3 cocugumla kpss sınavına hazırlanan normal bir vatandaşım.83 puan alabildim.eger sizin dediğiniz gibi olsaydı direkt memurdum suan.

Memuriyete ihtiyacın var mı derseniz maddi acıdan hiçbir ihtiyacım yok.orda kazanacagım parayı bir ayda kat kat harcıyorum.ama manevi acıdan calışan bir kadın olmak istiyorum.

Size bu açıklama çok fazla üstünüze alınmayın.genel cvp olsun diye yazdım

Hangi sektörde yuru ya kulum dedi, inşaat mı mesela?

Hangi sektörde yuru ya kulum dedi, inşaat mı mesela?
Yurt dışı baglantılı inşaat sektöründe imalat yapıyor.

Kimse burda bu pahalılıktan memnun değil.öncelikle bunu anlamanız lazım.Ama ben buraya ve diger foruma yazan bir çok üyenin samimi olduguna inanmıyorum.

İşsiz kalanlar ve asgari ücretle geçinenlere üzülüyorum sadece.diger türlüsü hükümeti kötülemekten başka bir şey değil.

Devamlı bir dalgaya alma aklı sıra küçük görme.oy verenleri koyun yerine koyma.

Desteklediğiniz partilerinde kendilerine bile yararı yok.burda kimse digerine camur atmaya kalkışmasın.sadece komik görünüyosunuz çünkü.

Ben kimsenin abarttığını düşünmüyorum da ya da komik olduğunu. Sadece insanlar yararlansın diye sordum belki onlar da yürür diye. Ama inşaat işiymis zaten herkes tahmin edebilirdi. Siyasete girmek yasak olduğu için o konuda bir şey demeyeceğim.

Domates 60 Tl ye ye denk geliyormuş. Su anda evinize giren toplam maaşınız kaç tl'ye denk geliyor acaba onu da yazabilir misiniz?

Haklısınız 5 bin euro alsa, 50 bin. 60 tl domates nedir ki:))
ben bu yurt dışına taktım ama nerden başlayacağımı kestiremiyorum..bilen birileri bi yol gösterirse çok sevinirim
bende aynı şekilde taktım. Dil öğrenmek şart. Burada ilerlersem mi yurdışını mı zorlasam aradayım.

Kötülemek mi? Yani biri çıkıp diyorki dolara bakmıyorum ben. Diğeri ekmek alamıyorum diyene abartma diyor. Eve ekmek almayacak duruma mı gelmek gerekiyor? İş bulamıyorum diyen kadına eşin çalışmıyor mu deniyor. Kadınlar üniversiteye alınmasın o halde. Sizin bunlara cevabınız nedir mesela? Dalgaya alma mı ağlanacak haldeyiz dalgaya alınan biziz. şu cevaplara bakınca haksızmıyım? Biz mi samimiyetsiz olduk?
Desteklediğiniz parti derken ??

Olay siz biz değil ki.. bir de bu cıktı başımıza. Hepimiz aynı gemideyiz işte. Aylık kendi başına 5-6 bin harcayan biri konuşuyor bunu. Sonra abartan, komik olan bizler ooluyoruz

E eslem89 evine ekmek götüremesin mi o durumamı gelmemız lazım diyorsunuz.sanırım bahsettiğiniz olay şu keyif çayı vakası.ama o adam zaten abartarak söylediğini dile getirdi.başkanın söylediği de bu bana abartılı geldi sözüydü.birbirini tamamlamış cümleler.farkettiyseniz arkadaki diger kişi de aracımı değiştiremiyorum diyor.yani olay ekmek meselesi fln degil.

Dalga gecmeden kastımda hangi üye bilmiyorum koyun tabirini kullanıp laf atmasıydı.direkt size yazılan birşey yok.

Parti olayina girmeyip partideki isimler burada kötüleniyor farkındamısınız.isim vermeyince bahsedilenin Albayrak veya Erdogan oldugu anlaşılmıyor mu?

Olay siz biz değil ki.. bir de bu cıktı başımıza. Hepimiz aynı gemideyiz işte. Aylık kendi başına 5-6 bin harcayan biri konuşuyor bunu. Sonra abartan, komik olan bizler ooluyoruz

aynen öyle isterse 10 bin harcasın seninde alım gücün düşüyor. Paranın ortalamanın üzerinde olması neyi değiştirir? Sen de kötüye gidiyorsun ben de. Ki bende çok şükür zor durumda değilim. Ama zoruma gidiyor kaç katı yükseğe alıyoruz herşeyi yani nasıl abartıyorsunuz diyor anlayamıyorum. Pembe gözlükle bakanlar hayrete düşürüyor beni. Paramız 10 kat değersiz buna üzüntümü dile getiriyorum samimiyetsiz oluyorum söylenecek söz yok cidden.

Hanımefendi neden anlamıyorsunuz bilmiyorum kimse hayatın ucuz oldugunu ekonominin süper oldugunu söylemiyor.

Ama işi gücü yerinde olana da direkt bu batıştan memnunlar ehehehehe diye cvp yazılıyor.burda görmek istemediğiniz tam olarak nedir?

Anlaşılabilir sıkıntı yok. peki diğerlerine cevabınız nedir? Ki ben oradaki konuşmayı gördüm pek şakalaşma gibi gelmedi açıkçası. Dolarla mı maaş alıyorsunuz deniyor mesela ben dolara bakmıyorum istersek düşürürüz deniyor. Yani ben bunları kabullenemiyorum ve inanılmaz üzülüyorum. Elimden ne geliyor şu an hiçbirşey.

Evet o konuşma bana da sacma geldi .ayrıca diger olay daki al keyif cayı iç demesini bende desteklemiyorum.yanlışa yanlış derim asla destekleyemem.

Ayrıca ister cumhurbaşkanı ister belediye başkanı olsun insankarın üzerine hediye adı altında çay bakliyat yiyecek oyuncak ve bilimum malzeme atılmasına da şiddetle karşıyım

Kesinlikle çok çok alçaltıcı bir davranış kaç yıldır aynı şey kimse demiyor mu anlamıyorum danışanları yok mu yani bu şekilde nasıl konuşabiliyorlar neresinden tutsanız eliniz de kalıyor. Koskoca ülkenin cumhurbaşkanı ekonomi bakanı bu şekilde konuşuyor gülüyor bu benim zoruma gidiyor gerçekten. Ülke bu haldeyken Neden böyleler anlam veremiyorum. Siyasetten anlamadığım için diyorum artık. Çok üzülüyorum ama gitmek istiyorum ülkeden ki gitmesi gerekenler bizler değiliz bence.

Hanımlar,
site kurallarını okumuyorsunuz bunu anladım tamam ama benzer içerikli konulardaki uyarıları da mı okumuyorsunuz? Üstelik defalarca kere bir sürü konuya uyarılar yazdığımız halde

Siyasi ve dini konular yasak, siyasi yorumlar siyaset bölümünde açılmış haber içerikli ve kaynaklı konular altında yazılabilir yalnızca, bakınız bu topikte yazdıklarınızı yazabileceğiniz konu : Bir günlük asgari ücret 1 kilo ete bile yetmiyor

Dini konu ve yorumlar ise: Dualarımız Sizinle bu bölümde yer alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…