- 13 Temmuz 2020
- 114
- 216
- 103
Anladım, teşekkür ederim.Elektrikti,Rüzgar turbinleri alanında iş buldu ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım, teşekkür ederim.Elektrikti,Rüzgar turbinleri alanında iş buldu ama.
Nasil oldu? Sirket araciligi ile mi yaptin? Ben de dusunuyorum. Ne kadar birikmis gerekiyor?mühendisim. danışmanlık üzerine iş planı oluşturduk. hiç olmazsa şansımızı deneyeceğiz..
deneyerek yenilmek, denememekten çok daha iyidir..
Hanımlar şuan gecinebilenler bile saflik yapmasın parasını tutsun ekonomistler astrologlar ilerisi hakkında olumsuz konusuyo. Ne kadar az harcasak kar
İnsallah kabul edilir Ankara anlaşmasıyla vizeniz . Ama hiç kolay değil ondan sonraki aşamalar da . insallah ayakta durursunuz . Sonuçta İngilterenin de diğer ülkeler gibi ekonomisi girdikçe aşagı gidiyor . Ben de orda yaşıyorum . Eğer gelebilirseniz , haberleşelim . Elimden gelindiğince bazı konularda yardımcı olmaya çalışırım .göremediğim ve umudum kalmadığı için bugün itibari ile ankara anlaşması vize başvurumu yaptım sonuç bekliyorum..
İnsallah kabul edilir Ankara anlaşmasıyla vizeniz . Ama hiç kolay değil ondan sonraki aşamalar da . insallah ayakta durursunuz . Sonuçta İngilterenin de diğer ülkeler gibi ekonomisi girdikçe aşagı gidiyor . Ben de orda yaşıyorum . Eğer gelebilirseniz , haberleşelim . Elimden gelindiğince bazı konularda yardımcı olmaya çalışırım .
Ayrıca artan bağımlılık oranı... Madde bağımlılığı hat safhada...Ekonomik gidişatın beraberinde getirdiği bir de sosyal yozlaşma var maalesef .
Hırsızlık yolsuzluk cinayet fuhuş
Kadına şiddet,hayvana eziyet,çocuk istismarlari..
Tutuculuk, saygısızlık ,herkeste bir sinir hali..
Sokağa çikmaya korkar olduk.
Eski homojen yapımız da yok.
Kimseye güven kalmamış.
Ben memnundum . Ama artık içinde olduğumuz bu kaos yani koronavirüsün , bütün dünyada ekonomi ya da en önemlisi sağlık konusunda verdiği zararlardan tabi ki memnun değilim .siz memnun değil misiniz?
Çok hoşgörülü bir toplumduk biz maalesef eser yok artık o hoşgörüden.Ekonomik gidişatın beraberinde getirdiği bir de sosyal yozlaşma var maalesef .
Hırsızlık yolsuzluk cinayet fuhuş
Kadına şiddet,hayvana eziyet,çocuk istismarlari..
Tutuculuk, saygısızlık ,herkeste bir sinir hali..
Sokağa çikmaya korkar olduk.
Eski homojen yapımız da yok.
Kimseye güven kalmamış.
Coronq olmasa da durum ayni olacakti. Gidisati incelerseniz gorursunuz. Freni patlamis tir gibi aşağı gidiyoruz.Bu düsüsler maalesef bir süre devam edecegini düsünüyorum. Ekonomi zaten darbe almisti, Corona bu durumu daha da kötülestirdi. Türkiyede bir kac is adami arkadasim var, onlar da pek umutlu konusmuyor. Siyaset konulara girmeden sadece ekonomik acisindan bakarsak bir cok imkan kullanilmiyor/kullanmak mümkün degil. Ekonominin alt yapisi saglamlastirilmadi ve dünya ekonomisinde yeterli kadar rekabet gücümüz yok. Hani kimsenin icini karartmak gibi bir niyetim yok, ama ekonomiye yardimlar ve degisiklikler yapilmasa bu enflasyonun daha da yüklselmesi kacinilmaz![]()
İnsanın içini çürütüyolar, hadi bunca zırvalık neyse insanlar ailesiyle mutlu olamıyor artık en kötüsü. Kimsede heves bırakmadılar.
Sahi konuyla alakasız olcak ama aleyna çkr cinayeti noldu? Fuhuş çetesi diye iddia ediliyorlardı?İnsallah kabul edilir Ankara anlaşmasıyla vizeniz . Ama hiç kolay değil ondan sonraki aşamalar da . insallah ayakta durursunuz . Sonuçta İngilterenin de diğer ülkeler gibi ekonomisi girdikçe aşagı gidiyor . Ben de orda yaşıyorum . Eğer gelebilirseniz , haberleşelim . Elimden gelindiğince bazı konularda yardımcı olmaya çalışırım .
Coronq olmasa da durum ayni olacakti. Gidisati incelerseniz gorursunuz. Freni patlamis tir gibi aşağı gidiyoruz.
???Sahi konuyla alakasız olcak ama aleyna çkr cinayeti noldu? Fuhuş çetesi diye iddia ediliyorlardı?
Ben de depremden dolayı göremiyorum. O kadar üzüldüm ki depreme. İçime oturan hüzün uykularımı kaçırıyor ve korkuyorum. Gözüm dolar vs görmüyor hiçBugün itibariyle 1 euro 10tl, çeyrek altın 877 tl. Bilmiyorum ben çok etkileniyorum bu durumdan psikolojik olarak. Yurdışına mı gitsem diyorum dil öğrenmeye enerjim yok. Ne olacak bu ülkenin hali? Yine herşeye zam gelecek. En güzel yaşımızda ülkenin haline bak diyorum. Bazı arkadaşlar çok umursamaz cidden imreniyorum onlara. Siz neler düşünüyorsunuz? Nasıl modunuzu koruyorsunuz?
Siz tr de daha çok izleyebilirsiniz ,benim görüşlerimi soruyorsanız , şike var . Kim güçlüyse berati oluyor . Kim güçlüyse olay kapanıyor .Sahi konuyla alakasız olcak ama aleyna çkr cinayeti noldu? Fuhuş çetesi diye iddia ediliyorlardı?