- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
size göre değil, ikisinin üstünde de öyle çok ahım var ki, onlar yüzünden öyle çok yarim kalmış hevesim, öyle çok ezilmisligim var ki. birilerine dokunmadılar diye, kirmizi ışıkta beklediler diye sütten çıkmış ak kaşık değiller. ne çok gencin üzerinden geçtiler, ne çok geleceğin üzerinden.Yok be ya, bi Ecevit gecti buralardan, Ahmet Necdet Sezer gecti, herkes ayni degil.
Evet ihracat ihracat deniyorda sanki makine üretiyoruz yeni yeni İHA falan ama yok ....zaten şu an pandemi yüzünden tüm dünya ekonomik sıkıntıda ama bizim gibi üretemeyen ve üretmek için cabalayanlar iyice batıyor .... Biz hep mi geç kalacağız bazı şeylere bilmiyorum. Son 3 senedir siyasete soğudum sadece ülkemin artık hak ettiği yere gelmesini istiyorumSoyle diyeyim brn de. Ekonomi ile ilgili bir kurumda calisiyorum. Her sey yurt didundan geliyor. Uretim yok bizjm ulkede. Ihracst oluyor ama kiymrti cok yuksek urunler degil. Ysni ihracst ithalati karsilamadigi icin hic bir zaman bu ekonomik sikintilar hep olacak. Bastan ekonomik duzenimizin degismesi gerekiyor. Ve milli gelirden de vatandaslar olabildginc esit yararlanmali. Bunu bastakiler de herkes de biliuor ama uygulama yok. Ekonomist mu olsaydim neyurtdisindzn dolar ile de aldigimiz icin herseye cabuk zam geliyor. Yani bu durumhn duzelmesi birsz zor. Yillarin birikimi sonucu ortaya cikanlar suan
öğrenci ve tanıdık kız o yüzden.ilk defa ders veriyor.İyiymiş yine 150 den aşağı özel ders yok burda
siyasi yorum yasak sitede.geçim sıkıntımızdan harcamalarımızdan falan bahsedebilirz sadece.sizin yazdığınıza başkası da çıkar başka şey der.ben de derdimdebanlanırım diye site kurallarını bildiğimden demiyorumm gibi gibisize göre değil, ikisinin üstünde de öyle çok ahım var ki, onlar yüzünden öyle çok yarim kalmış hevesim, öyle çok ezilmisligim var ki. birilerine dokunmadılar diye, kirmizi ışıkta beklediler diye sütten çıkmış ak kaşık değiller. ne çok gencin üzerinden geçtiler, ne çok geleceğin üzerinden.
sanki o zamanda ekonomi harikaydı, yazar kasa krizleri, anayasa kitapçıgi firlatmalari, devalüasyonu ne kadar çabuk unuttunuz. gerçekten hafıza problemi var bizim halkımızda, yakın dönem siyaseti bilmeme problemi.
derinsulardaya katılıyorum gücü eline alan, hep kendini ve yandaşlarını kayiriyor, olan da garibana oluyor.
Aynen sebze mryve ihracati cogunluk. E bhnun da kiymeti ne kadar ki. En basiti araba bile uretemedik daha. Almanya ekonomisi filsn boyle saglam iste. Biz hep hazir seylerle ugrasalimEvet ihracat ihracat deniyorda sanki makine üretiyoruz yeni yeni İHA falan ama yok ....zaten şu an pandemi yüzünden tüm dünya ekonomik sıkıntıda ama bizim gibi üretemeyen ve üretmek için cabalayanlar iyice batıyor .... Biz hep mi geç kalacağız bazı şeylere bilmiyorum. Son 3 senedir siyasete soğudum sadece ülkemin artık hak ettiği yere gelmesini istiyorum
Kesinlikle,kesinliklesize göre değil, ikisinin üstünde de öyle çok ahım var ki, onlar yüzünden öyle çok yarim kalmış hevesim, öyle çok ezilmisligim var ki. birilerine dokunmadılar diye, kirmizi ışıkta beklediler diye sütten çıkmış ak kaşık değiller. ne çok gencin üzerinden geçtiler, ne çok geleceğin üzerinden.
sanki o zamanda ekonomi harikaydı, yazar kasa krizleri, anayasa kitapçıgi firlatmalari, devalüasyonu ne kadar çabuk unuttunuz. gerçekten hafıza problemi var bizim halkımızda, yakın dönem siyaseti bilmeme problemi.
derinsulardaya katılıyorum gücü eline alan, hep kendini ve yandaşlarını kayiriyor, olan da garibana oluyor.
Aç kopekAaa olmaz mı:)
Fakat hele 90li yıllarda annemin kuzeni halkeğitim ogretmeniydi.
Genç kızlar altın yuzuk almışlar,saymışlar almışlar dese bari,su özel günde kolyesini su günde de kupesini alsalar takım olur,citlatirim bir ara diyordu gıcıkonca yıl oldu hala aklimdadir
Ben asğari ücretle geçiniyorum çok şükür,her şeyi alamıyosun ama napıcaksın hamd ediyorum daima Allah,da bereketini veriyor ona göre, kirada oturuyorum bu arada.
Evet Almanya harıl harıl calisiyorken biz ne yapıyorduk?? O yüzdenAynen sebze mryve ihracati cogunluk. E bhnun da kiymeti ne kadar ki. En basiti araba bile uretemedik daha. Almanya ekonomisi filsn boyle saglam iste. Biz hep hazir seylerle ugrasalim
size göre değil, ikisinin üstünde de öyle çok ahım var ki, onlar yüzünden öyle çok yarim kalmış hevesim, öyle çok ezilmisligim var ki. birilerine dokunmadılar diye, kirmizi ışıkta beklediler diye sütten çıkmış ak kaşık değiller. ne çok gencin üzerinden geçtiler, ne çok geleceğin üzerinden.
20 yıllık öğretmen maaşı bu mu gerçekten? Lütfen yanlış anlamayın bu arada ülkenin ayıbı böyleyse en kritik meslek bu yaValla benim 5200 ceyceyekders yok, hiç olmadı, 20 yıllık öğretmenim
Biraz da çalışma kültürü de önemli, amirin görmediği yerde yatayım olayları yok. Disiplinliler,herşey kurallara bağlı ve bu kurallara uymayanlara yaptirimlari var.Evet Almanya harıl harıl calisiyorken biz ne yapıyorduk?? O yüzden
Abla bu hanımın her konusu böyle oluyor ya cadı kazanı gibi düşüyoruz içine.....girdap mübarekHanımlar lütfen siyasi yorum yapmayınız yasaktır.
Siyaset için ilgili bölümde açılmış haber içerikli konulara yazabilirsiniz ama Siyaset Meydanı bölümü dışında siyasi içerik yasak.
Çokta küçümsemeyin asgari ücreti bu kadar,geçinmek istiyen çokta güzel geçinir.he tabiki her istediğini alamıyosun. ama napıcaksın hayat şartları başka çaremiz yok.Hangi semttesiniz merak ettim. Kaç kişisiniz. Barınma ve temel ihtiyaçlar. Hepsi bir maaştan zor değil mi ya. Allah kolaylık versin.
asla küçümsemiyoruz.insan mecbur olunca her şartta geçinir hayatta kalır orası ayrı.Çokta küçümsemeyin asgari ücreti bu kadar,geçinmek istiyen çokta güzel geçinir.he tabiki her istediğini alamıyosun. ama napıcaksın hayat şartları başka çaremiz yok.
Amin sağolun 2 çocuk var.Allah daha çok güç versin, hepimizin ihtiyacı olacak...kaç çocuk var?
aynen napalım yapıcak bişeyimiz yok:))asla küçümsemiyoruz.insan mecbur olunca her şartta geçinir hayatta kalır orası ayrı.
1000 tl kiram var faturalar felan derken,kalanıylada idare ediyoruz çok şükürHangi semttesiniz merak ettim. Kaç kişisiniz. Barınma ve temel ihtiyaçlar. Hepsi bir maaştan zor değil mi ya. Allah kolaylık versin.
umarım çocuklarınız güzel okullarda okurlar iyi meslek sahibi olurlar size de hakettiğiniz hayatı yaşatırlar günün birindeAmin sağolun 2 çocuk var.
aynen napalım yapıcak bişeyimiz yok:))
1000 tl kiram var faturalar felan derken,kalanıylada idare ediyoruz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?