Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşi de öğretmen olan bir öğretmen olarak topukluyorum konudan.
Gerçi ben müdürüm az biraz fazla maaş alıyorum.

Ceycey bize acı, biz Avrupa’da çocuk okutuyoruz malum.
Halimiz harap kurun bu halinden sonra.

Eşi de öğretmen olan bir öğretmen olarak topukluyorum konudan.
Gerçi ben müdürüm az biraz fazla maaş alıyorum.

Ceycey bize acı, biz Avrupa’da çocuk okutuyoruz malum.
Halimiz harap kurun bu halinden sonra.
az sabır okulu bitince bu zorluklara değecek dünya insanı olacak.istediği her ülkede çalışıp yaşayabilecek az şeyler mi?

Bu hanımın konuları varyaaaaa... Eşi har vurup harman savuran bir tip hep yazmış zaten.... Geçenlerde ona yazılmıştı zatenn ama yok ona arada sıkıntı geliyor.

Valla benim 5200 ceyceyekders yok, hiç olmadı, 20 yıllık öğretmenim

az sonra markete gideceğiz evde hiç bir şey kalmadı kahvaltılık.ne meyve kaldı ne sebze ne yoğurt süt.avokado da almıyorum çoktandır biline

branşın mı ek derse uygun değil ?sınıf öğretmenleri rehber öğretmenler matematik vs ek ders hep alıyorlar
O saydiklarin dışında ekdersten ihya olan yok zaten ceycey... Bizim matematikçiler özel dersten o kadar kazanıyor ki mesela maaşı kenara atıyorlar. Ama toplasan böyle 2-3 branş var, geri kalan 325467 tane branş hep surviver

Son düzenleme:
Allah daha çok güç versin, hepimizin ihtiyacı olacak...kaç çocuk var?

Çok ayıp gerçekten..ben böyle şeyler azaldı hatta bitti diye düşünüyordum hala varmış demek ..
Aaa olmaz mı:)
Fakat hele 90li yıllarda annemin kuzeni halkeğitim ogretmeniydi.
Genç kızlar altın yuzuk almışlar,saymışlar almışlar dese bari,su özel günde kolyesini su günde de kupesini alsalar takım olur,citlatirim bir ara diyordu gıcık onca yıl oldu hala aklimdadir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…