Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 öğretmen büyük şehirde ev almakta zorlanır sıfır araba almakta zorlanır oralarda haklı sonuna kadar da mont bot nasıl alayımm terlikle kışı mı geçireyim yazınca haklılığı sıfıra iniyor.asgari ücretli velilerimizin çocuklarında bile sıcacık montlar botlar var.ha markalı almıyor ama alıyorlar yahuu evlatlarına

Aynen birazda mantıklı sitem yapmak lazım. Elbette ekonomi ortada ama 2 öğretmen maaşiylada okula terlikle gidilmesi abartı.

Yani bizim gelirimiz fena degil, ama ben her sene gidip mont ayakkabi almiyorum kendime, her sene niye mont kaban alayim, bi suru montum var, her sene alip cope atmiyorum,cocuklara almak lazim seneden seney buyuyolar cunku ama netten denk geldi 150 liraya uzun, ici kurklu mont aldim, sonra pancodan 600 liraya bi tane daha aldim tamamen kendi keyfime, almasam da netten aldigimla gayet gecerdi bu kis, ortaya cikip terlikle mi gezicez demek komik, gecen sene de terlikle mi geziyodun?

aynen öyle pandemi de giyemediğimden botum yepyeni duruyor benim mesela.bir botu 5 yıl giyerim zaten en az 2 den fazla olduğundan.atkı bere eski yıllardan var kazak vs de öyle.eşofman altı kargo pantolon çorap vs ile ihtiyaçlarımı tamamladım.zevkime yazın da mont aldım 280 e kendime almasaydım da olurdu.kıza da yazın aldım botunu montunu kazağını eşofmanını.çok daha ucuzdu.ha büyümese o da giyerdi 3 er yıl.mesela koltuğumun teli çıktı eskidi tv odamda ama almadım.önceliğim çocuk .şu an ders alıyor matematikten evde.yani hepimiz bazı şeylerden vazgeçiyoruz diğerini almak için .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…