Ne yaşayan var mi ?
Kismet bu isler. Allah isteyen herkese mutlu evlilikler nasip etsin insallah. Yasiniz kac?
İlişkinizi karşınızdakine "şans vermek" olarak tanımlıyorsanız, bu işte bir terslik var demektir. Diğer sorunuza gelince; hayat o kadar planlı olmayı kabul eden bir süreç değil. Siz plan yaparsınız ama hayatın da başka planları vardır. Akışına bırakın. Unutmayın, herşey vaktini bekler.
Bu düşüncelerde olup evlenen
Merhaba aklımda olan bişey ve hissettim bişeyi size de sormak istedim sizler de böyle bi durum varmı yaşayan yada.
Geleceği düşünüyorum ve tabi hayatımda kimse yok gönül yaram var etkisinden kurtulmaya çalıştığım. Karşıma çıkan kişileri hep değerlendirdim ama kesin olarak reddettiğim istemediğim çok oldu ve içimde sanki kimseye ısınamicakmışım, kimseyi sevemicekmişim hissi oluyor. Yani ben hayatı çok düzenli yaşamayı seven biriyim. Etrafımdaki kişilerin evliliği, arkadaşlarımın veya dışardan gelen isteklerden haliyle etkileniyorum. Evlilik sevmeden, ısınmadan yapabilceğim bişey değil akıl sır erdiremem o duruma yani aniden karşısına çıkan biriyle evlenip mutlu olduklarına şahit olduklarım çok birde uzun süreli ilişkiden sonra evlenen mutlu olanda çok. Benimde elimde olmadan gelecek kaygım var.
Şuanda şans verdiğim konuştuğum biri var uzaktan bi akrabamız iyi şeyler olmasını istiyorum mantıken düşündüğümde mutlu olacağım biri ve zamanla sevebilceğimi düşünüyorum umarım bu zamanla gerçekten olur.
hem sevmeden evlenemem diyorsun hem henüz sevmediğini söylüyorsun. Ne kadar süre vereeksin kendine onu sevmek için? Gerçekten sevmeden evlenmez misin ? O zaman akrabalık ilişkilerinde nasıl olur ?Bu düşüncelerde olup evlenen
Hiçbir şey anlamadım ben. Gelecek kaygısı nerde tam olarak?
Amin inşallah 22 yaşına giriyorum yarın.
Herhangi bir kaygı barındırmıyordum, bir arayış içinde değildim. +25 yaşlarında ve bekar olsaydim ne düşünürdüm bilmiyorum ama bu kadar takmazdim yinede ben tesadüfçü mü diyeyim kaderci mi diyeyim biraz öyle düşünen bir insanim. Iliskim olsun, evlilige gideyim diye uğraşmazdim yine.
iyi de siz birini sevip hayatınıza dahil ettiğinizde ona "şans" vermiş olmuyorsunuz ki.Dediğim gibi atlatmaya çalıştığım bi durum olduğu için kimseye şans vermedim sevmek için bundan bahsediyodum.
Anlatım iyi olmayınca anlamak kolay olmuyor.Anlamak zor değildi neyi anlatmamı istersiniz.
Yo benim zaten evlilik için direttiğim yok dediğim gibi bi kaygı sadece geleceği düşününce. Elbette herşey nasip kısmet zamanı geldiğinde engellenmez.
Anlatım iyi olmayınca anlamak kolay olmuyor.
Kimseyi sevemeyecegimden korkuyorumdan başlayıp, kimseye şans vermiyorumla devam edip şu an görüştüğüm biri varla bitirmissin. Arada o arkadaşlarınla ilgili verdiğin örnekleri hiç anlamadım. Gelecek kaygısı değil de daha çok kafan karışmış gibi.
Evlenememekten mi korkuyorsun?
42 sandim yaAmin inşallah 22 yaşına giriyorum yarın.
42 sandim ya
Felsefe yapmaya calisiyorsun. Olmamis o ayri da. Konu ozeti su evde kalmaktan korkuyorum. Yasin icin yersiz telas. Mesela isin var mi asin var mi ? Bunlar icin kaygilanoyor musun ?42 sandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?