Gelecek kaygısı. (evlilik)

Felsefe yapmaya calisiyorsun. Olmamis o ayri da. Konu ozeti su evde kalmaktan korkuyorum. Yasin icin yersiz telas. Mesela isin var mi asin var mi ? Bunlar icin kaygilanoyor musun ?

Benim burda felsefe yaptığım yok yalnış algılamışsınız. Ama sizin bu yaptığınız farklı bi olaya büründü. yinede şöyle cevap verim .
Benim telaşlı olduğum bi durumda yok düşüncelerimi buraya yazıp yaşayan veya anlayabilen olurmu diye bu yanlış bişeymi ? Ben çalışıyorum işle ilgili bi kaygım yok şükür benim atlatmaya çalıştığım bi sıkıntım var Allah bunun içinde bi kolaylık verir elbet. Bu sıkıntımdan dolayıda kimseyi sevemicekmişim hissi olduğu için böyle bişeyi paylaşmak istedim. Konu dışında farklı yorum yaptınız.

Z Zey-
Uzaktan AKRABAnızla mı evleneceksiniz? Kan bağınız olan biriyle? Yok artık..

Z Zey-
Uzaktan AKRABAnızla mı evleneceksiniz? Kan bağınız olan biriyle? Yok artık..

Pardon gerçekten evleneceğimi nerden okudunuz öyle bişey yazmadım çünkü ?? İnsanlar nerelerden ne çıkarıyo ya hayret. Evet uzaktan bi akrabam ?

Pardon gerçekten evleneceğimi nerden okudunuz öyle bişey yazmadım çünkü ?? İnsanlar nerelerden ne çıkarıyo ya hayret. Evet uzaktan bi akrabam ?
Ha ilişki ha evlilik ne farkı var?
Akrabalık boyutu ürkütücü,
İnsanlar çıkartmıyor,siz yazmışsınız.

Ha ilişki ha evlilik ne farkı var?
Akrabalık boyutu ürkütücü,
İnsanlar çıkartmıyor,siz yazmışsınız.

Çok uzaktan bi akrabamız doğru bu durum çok garipsencek bişey değil aslında niye bu kadar tuhaf geldi ? Ve siz konuşma, tanışmayla evlilik aynımı diyosunuz yapmayın lütfen !

Evlenme planın yoksa niye şans veriyosunuz o zaman? Bu cümleden gelecek planı yani evlilik dışı bir anlam çıkaran varsa yazsın buraya..
Ister akrabanızla evlenin ister amca oğlunuzla. Hayat sizin.. Ama bana kan bağı olan biriyle evlilik yapmak fikri iğrenç bir fikir geliyor..

Bilmediğiniz konularda nasıl bu kadar kesin konuşabiliyosunuz çok uzaktan akrabamız oluyo ve kendini tanımıyodum bile yakın zamana kadar. Kan bağı olcak kadar yakın akrabalık derecesi değil bu

Bilmediğiniz konularda nasıl bu kadar kesin konuşabiliyosunuz çok uzaktan akrabamız oluyo ve kendini tanımıyodum bile yakın zamana kadar. Kan bağı olcak kadar yakın akrabalık derecesi değil bu
Bildiklerim sizin yazdıklarınıza istinaden. Kendiniz yazmışsınız.. konunuz dağılmasın karşılıklı atışmaya dönmesin lütfen.. Yazdığım gibi ben de kendi fikrimi beyan ettim. Akrabayla ilişki evlilik fikri iğrenç bi fikir bence. Ve bu zihniyeti anlamıyorum sadece.. Tekrar yazıyorum hayat sizin..

Bu kadar rahat insanların duygularını önemsemenden heleki tanımadığınız insanlara yapılan bu yorumlara şaşıyorum. Bende bu zihniyeti anlamıyorum sadece.

Bazı insanlar evlilik hayatına hazır oluyolar genç yaşta bile
Sanırım sen öyle evcimen tiplerdensin
Ama lütfen evlenmiş olmak için evlenme
Sevdiğin aşkı yaşadığın biriyle evlen
Çok gençsin çünkü

Evlilik bana hiç uygun bişey değildi ben nasıl evlendim anlamadım....
Erken evlenmek meziyet değil
Sağlıklı bir evlilik yapmak mühim

Ohoo ben senin yaşındayken evliydim bile

Evet yaşın çok önemi yok benimde kaygım bu yönde sevgi saygı sıhat üzerine bi gelecek her zaman insanların isticeği bi durum bende nasıl bi durumla karşılaşıcam yada birini evlilik düşüncek kadar tekrar sevebilcekmiyim bilmiyorum.

Vallah naparsan yap gonul yarasi fln yazmissin o kisiye donme ben hat yaptim doktorali bir ogretmenim yurt disinda birincilik bursuyla okudum egitim durumu yuksek talipleri ittim salak gibi myo mezunu biriyle evlendim sonuc aile kultursuz kendi de oyle asla kabul etmedi beni gorgusuzluk ailemi koylulukle sucladi dugune 10 gun kala ayrildik tek uzuntum keske nikah yapmasaydik

Kötü bi olay yaşamışsınız eminim zordur nikah yapılınca heleki sizinde böyle bi sınavınız olmuş Allah yolunu açık eder inşallah.

Dediğim gibi atlatmaya çalıştığım bi durum olduğu için kimseye şans vermedim sevmek için bundan bahsediyodum.
konunu anlayamadım bu cevabına yorumum;sevmek karşı tarafa şans vermek değil,bir iş değil, planlanan birşey değil
sevgi fizik kurallarını alt üst eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…