Felsefe yapmaya calisiyorsun. Olmamis o ayri da. Konu ozeti su evde kalmaktan korkuyorum. Yasin icin yersiz telas. Mesela isin var mi asin var mi ? Bunlar icin kaygilanoyor musun ?
Ha ilişki ha evlilik ne farkı var?Pardon gerçekten evleneceğimi nerden okudunuz öyle bişey yazmadım çünkü ?? İnsanlar nerelerden ne çıkarıyo ya hayret. Evet uzaktan bi akrabam ?
Ha ilişki ha evlilik ne farkı var?
Akrabalık boyutu ürkütücü,
İnsanlar çıkartmıyor,siz yazmışsınız.
.
Şuanda şans verdiğim konuştuğum biri var uzaktan bi akrabamız iyi şeyler olmasını istiyorum mantıken düşündüğümde mutlu olacağım biri ve zamanla sevebilceğimi düşünüyorum umarım bu zamanla gerçekten olur.
Evlenme planın yoksa niye şans veriyosunuz o zaman? Bu cümleden gelecek planı yani evlilik dışı bir anlam çıkaran varsa yazsın buraya..
Ister akrabanızla evlenin ister amca oğlunuzla. Hayat sizin.. Ama bana kan bağı olan biriyle evlilik yapmak fikri iğrenç bir fikir geliyor..
Bildiklerim sizin yazdıklarınıza istinaden. Kendiniz yazmışsınız.. konunuz dağılmasın karşılıklı atışmaya dönmesin lütfen.. Yazdığım gibi ben de kendi fikrimi beyan ettim. Akrabayla ilişki evlilik fikri iğrenç bi fikir bence. Ve bu zihniyeti anlamıyorum sadece.. Tekrar yazıyorum hayat sizin..Bilmediğiniz konularda nasıl bu kadar kesin konuşabiliyosunuz çok uzaktan akrabamız oluyo ve kendini tanımıyodum bile yakın zamana kadar. Kan bağı olcak kadar yakın akrabalık derecesi değil bu
Ohoo ben senin yaşındayken evliydim bileAmin inşallah 22 yaşına giriyorum yarın.
Bildiklerim sizin yazdıklarınıza istinaden. Kendiniz yazmışsınız.. konunuz dağılmasın karşılıklı atışmaya dönmesin lütfen.. Yazdığım gibi ben de kendi fikrimi beyan ettim. Akrabayla ilişki evlilik fikri iğrenç bi fikir bence. Ve bu zihniyeti anlamıyorum sadece.. Tekrar yazıyorum hayat sizin..
Ohoo ben senin yaşındayken evliydim bile
Bazı insanlar evlilik hayatına hazır oluyolar genç yaşta bile
Sanırım sen öyle evcimen tiplerdensin
Ama lütfen evlenmiş olmak için evlenme
Sevdiğin aşkı yaşadığın biriyle evlen
Çok gençsin çünkü
Evlilik bana hiç uygun bişey değildi ben nasıl evlendim anlamadım....
Erken evlenmek meziyet değil
Sağlıklı bir evlilik yapmak mühim
Vallah naparsan yap gonul yarasi fln yazmissin o kisiye donme ben hat yaptim doktorali bir ogretmenim yurt disinda birincilik bursuyla okudum egitim durumu yuksek talipleri ittim salak gibi myo mezunu biriyle evlendim sonuc aile kultursuz kendi de oyle asla kabul etmedi beni gorgusuzluk ailemi koylulukle sucladi dugune 10 gun kala ayrildik tek uzuntum keske nikah yapmasaydik
konunu anlayamadım bu cevabına yorumum;sevmek karşı tarafa şans vermek değil,bir iş değil, planlanan birşey değilDediğim gibi atlatmaya çalıştığım bi durum olduğu için kimseye şans vermedim sevmek için bundan bahsediyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?