Gelecek kaygısı :( fikirlerinize ihtiyacım var..

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bi sorunum var sizin de fikirlerinizi bekliyorum ..
Ben 24 yaşındayım çalışıyorum birikimim var ve evliliğe maddi olarak hazırım .. Sorunum şu 4 aylık bi ilişkim var daha yeniyiz ama karakteri çok mükemmel bi insan tam baba olacak biri cana yakın saygılı şuan tek bir hatası yok bana göre beni pamuklara sarıyor desem abartmış olmam onunlayken çok eğleniyorum ikizler burcu yerinde duramıyor sürekli farklılık peşinde ve beni çok mutlu ediyor ama mantık olarak çok düşünüyorum askerliği yok sabit bi işi yok hiçbir birikimi yok ve ailesi yeni ev aldı çalışıp kredisini ödemek zorunda ailesine yardım edecek yani ve benden 1 yaş küçük sürekli bişeyler yapmak istiyor çabalıyor birikim yapmak için aklı hep evlilikte ama ben mutlu olamıyorum ya anı yaşayıp devam edicem ya da mantığımı kullanıp yol yakınken vazgeçicem..siz olsanız ne yapardınız ?

4 aylık bir ilişkiniz varmış. Bence evlilik için çok erken. Herşey ilk başta güzel görünür, ama önce birbirinizi tanımaya fırsat verin. Siz kendinizi iyi hazırlamışsınız, çalışıyorsunuz ve birikimşnlz var. Zaten sevgiliniz de okuduğuma göre bir işe var. Şuan kredi ödemek zorundaymıs, ama bunu ömür boyu ödemeyecek tabi. Bence çabuk karar vermeyin. Biraz zaman tanıyın. Zamana bırakın...

Sevgiliniz için evlilik her açıdan erken. Yaşı küçük, hayatını maddi olarak yoluna koyması gerekiyor. 23 yaşında bir erkeğin birikiminin olmaması da zaten normal. Normal olmayan 4 ayda bu koşullarda evlilik düşüncesine girmeniz. Hele iyi bir baba olacağına nasıl emin oldunuz hiç anlamadım 🤷

4 ay değerlendirme yapmak için çok erken. Kredi parası kim bilir kaç yıl sürecek. Ayrıca biliyor mu sizin birikiminiz olduğunu? Maaşınız fln ondan iyi mi ve bunu biliyor mu?

ben seni anladım canım.Sen mantıksal bakıp kargaşaya girmişsin düşüncelerinle..Çok ama çok erken 4 aylık için bu düşünceye girmen du bakalım bi seneyi bi devirin biseyler yerine otursun maddiyat olarak hem sende onu tanı. şuan tanımıyorsun emin ol.belki süperdir belki uyuşmazsınız zamanla goreceksim ama bunu evlilikte değil bu flört döneminde görmeni tavsiye ederim. şuan anı yasa geleceği çok düşünme.... su akar yolunu bulur. öyle 2 sene sonrasını düşünürsen mutlu olamazsın..

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bi sorunum var sizin de fikirlerinizi bekliyorum ..
Ben 24 yaşındayım çalışıyorum birikimim var ve evliliğe maddi olarak hazırım .. Sorunum şu 4 aylık bi ilişkim var daha yeniyiz ama karakteri çok mükemmel bi insan tam baba olacak biri cana yakın saygılı şuan tek bir hatası yok bana göre beni pamuklara sarıyor desem abartmış olmam onunlayken çok eğleniyorum ikizler burcu yerinde duramıyor sürekli farklılık peşinde ve beni çok mutlu ediyor ama mantık olarak çok düşünüyorum askerliği yok sabit bi işi yok hiçbir birikimi yok ve ailesi yeni ev aldı çalışıp kredisini ödemek zorunda ailesine yardım edecek yani ve benden 1 yaş küçük sürekli bişeyler yapmak istiyor çabalıyor birikim yapmak için aklı hep evlilikte ama ben mutlu olamıyorum ya anı yaşayıp devam edicem ya da mantığımı kullanıp yol yakınken vazgeçicem..siz olsanız ne yapardınız ?
Daha çok küçüksünüz
Evlenmeden devam edin madem mutlusunuz
Bu süreçte şartları iyileştirin

4 aylık bir ilişkiniz varmış. Bence evlilik için çok erken. Herşey ilk başta güzel görünür, ama önce birbirinizi tanımaya fırsat verin. Siz kendinizi iyi hazırlamışsınız, çalışıyorsunuz ve birikimşnlz var. Zaten sevgiliniz de okuduğuma göre bir işe var. Şuan kredi ödemek zorundaymıs, ama bunu ömür boyu ödemeyecek tabi. Bence çabuk karar vermeyin. Biraz zaman tanıyın. Zamana bırakın...
Ben olsam ikizler erkegiyle evlenmezdim :confused:
😂😂 çok kişiden duydum bunu ama bunların bi de evlenilecek kısmı varmış inşallah o tarafa denk gelmişimdir 😂

Neden ya eşim ikizler ben cok memnunum. Ama başlarda ben de tereddüt etmedim degil
28 senedir ikizler bir anneye sahibim. O anlik neşesi -anlık düşen suratı - çabucak gaza gelip planlar yapmasi - sonra coşkusuu yitirip hic planlamamis gibi davranması -bir an severken bir an kizmasi-sonra vicdan azabiyla daha cok sevesi falan... insanin dengesini sasirtiyor.
Benim flort ettiğim bir cocuk "aaa ben de haziran 91 doğumluyum. Bak 10 gun buyugum senden" diye geyik yapmisti. Iyy ikizlermiş dedim, sogudum cocuktan :)
Allah sizi mesut etsin tabii...
Konu sahibi, herkes doğru demis. 4 ayda zaten herkes cok iyidir. Siz hele biraz daha zaman geçirin. Evi alirken yardim edecegim demis ama onca sene tum krediyi o odemeyecektir herhalde. Bir plani vs var miymis?

Evet erken ama ben çok mantık olarak bakıyorum daha bişeyleri oturmuş biri olsun diye ama nasip neyse onu yaşıyoruz işte
Mantık olarak bakmak ve şimdiden çok iyi davranıyor evlenme düşüncesi.... Bence aşık oldunuz heralde o yüzden normalde mantıklı olsaniz da şuan mantık yok. Üzgünüm gercekler.

4 ayda ne Evliliği ?
Bence biraz tanıyın bunları düşünmek için çok erken.

28 senedir ikizler bir anneye sahibim. O anlik neşesi -anlık düşen suratı - çabucak gaza gelip planlar yapmasi - sonra coşkusuu yitirip hic planlamamis gibi davranması -bir an severken bir an kizmasi-sonra vicdan azabiyla daha cok sevesi falan... insanin dengesini sasirtiyor.
Benim flort ettiğim bir cocuk "aaa ben de haziran 91 doğumluyum. Bak 10 gun buyugum senden" diye geyik yapmisti. Iyy ikizlermiş dedim, sogudum cocuktan :)
Konu sahibi, herkes doğru demis. 4 ayda zaten herkes cok iyidir. Siz hele biraz daha zaman geçirin. Evi alirken yardim edecegim demis ama onca sene tum krediyi o odemeyecektir herhalde. Bir plani vs var miymis?
Teşekkürler :)
Aslında benim de cocukluk arkadasım ikizler (kadını) ve burada saymadıgınız çok olumsuz özellikleri var, katılıyorum. Ben de eşimle tanışırken burcunu öğrenince bi "ıyy" demiştim :) neyse konuyu baltalamayayım.

Kesinlikle çok doğru bazen ayak uyduramuyorum ben terazı burcuyum daha sakinim pek hareket sevmiyorum galiba hayatımda o yüzden bu hareket bazen beni yoruyor ama ya karşımdaki de benim gibi olsaydı ömür hiç geçmezdi biri dizginleyen biri de canlandıran olmalı bence :) kredi çok bi mebla değil abisi de var tek başına yapmayacak ama işte aklıma takılıyor belki benim herşeyim tam diye olabilir ondan da öyle bekliyor olabilirim

Her ikizler aynı değil bir kere :63:

( Bir ikizler burcu kadını 😅)

Back
X