- 11 Aralık 2018
- 42.582
- 264.536
- 598
Buna katılıyorum..mantığımı kullanıp yol yakınken vazgeçicem
Her ikizler aynı değil bir kere
( Bir ikizler burcu kadını)
Biliyor hepsini ben yeni araba aldım 40 bin liraya hatta bazen onun eksikliğini yaşadığını yansıtıyor bana4 ay değerlendirme yapmak için çok erken. Kredi parası kim bilir kaç yıl sürecek. Ayrıca biliyor mu sizin birikiminiz olduğunu? Maaşınız fln ondan iyi mi ve bunu biliyor mu?
Memnun oldum efendimKatılıyorum...
(Bir diğer ikizler burcu kadını)
Ben hemen evlenicem demedim zaten aklımdaki soru işaretlerinden bahsettim bunlar aklımı kurcalıyor diye yanlış anlaşıldım sanırımDört ayda insan evliliğe bile uyum sağlayamıyor kaldı ki tanıyacaksınız. İmkanı yok. İki çocuk seven her adam da iyi baba olmaz. 23 yaşında çocuktan baba olmaz zaten. Geçiniz.
İkinizin de yaşı evlilik için erken. Birikimin varsa gez toz, iki ülke üç beş şehir gör. Ne bu evlenme merakı?
4 ayda 120 kere gorustunuz mu acaba... Daha yolun başı bile değil evlilik birikim babalik vs konularina sarmissin. Yeni kuşak da insan sarrafi maşallah. Baska planlarin yok mu kendine dair? Daha çok gençsin.Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bi sorunum var sizin de fikirlerinizi bekliyorum ..
Ben 24 yaşındayım çalışıyorum birikimim var ve evliliğe maddi olarak hazırım .. Sorunum şu 4 aylık bi ilişkim var daha yeniyiz ama karakteri çok mükemmel bi insan tam baba olacak biri cana yakın saygılı şuan tek bir hatası yok bana göre beni pamuklara sarıyor desem abartmış olmam onunlayken çok eğleniyorum ikizler burcu yerinde duramıyor sürekli farklılık peşinde ve beni çok mutlu ediyor ama mantık olarak çok düşünüyorum askerliği yok sabit bi işi yok hiçbir birikimi yok ve ailesi yeni ev aldı çalışıp kredisini ödemek zorunda ailesine yardım edecek yani ve benden 1 yaş küçük sürekli bişeyler yapmak istiyor çabalıyor birikim yapmak için aklı hep evlilikte ama ben mutlu olamıyorum ya anı yaşayıp devam edicem ya da mantığımı kullanıp yol yakınken vazgeçicem..siz olsanız ne yapardınız ?
Yapma benim kızda ikizler :) ama ben bile duygu değişimine yetişemiyorumBen olsam ikizler erkegiyle evlenmezdim
Şuan ikizler erkeğine aşık biri olarak gözlerim yaşlı okuyorum bu başlığı djjdjdBen olsam ikizler erkegiyle evlenmezdim
24 yaş çok da geç değilMerhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bi sorunum var sizin de fikirlerinizi bekliyorum ..
Ben 24 yaşındayım çalışıyorum birikimim var ve evliliğe maddi olarak hazırım .. Sorunum şu 4 aylık bi ilişkim var daha yeniyiz ama karakteri çok mükemmel bi insan tam baba olacak biri cana yakın saygılı şuan tek bir hatası yok bana göre beni pamuklara sarıyor desem abartmış olmam onunlayken çok eğleniyorum ikizler burcu yerinde duramıyor sürekli farklılık peşinde ve beni çok mutlu ediyor ama mantık olarak çok düşünüyorum askerliği yok sabit bi işi yok hiçbir birikimi yok ve ailesi yeni ev aldı çalışıp kredisini ödemek zorunda ailesine yardım edecek yani ve benden 1 yaş küçük sürekli bişeyler yapmak istiyor çabalıyor birikim yapmak için aklı hep evlilikte ama ben mutlu olamıyorum ya anı yaşayıp devam edicem ya da mantığımı kullanıp yol yakınken vazgeçicem..siz olsanız ne yapardınız ?
İyi kapı buldum diye düşünüyor olabilir. Önyargılı olmak istemem ama son dönem çok gördüm böyle erkek tipleri. Kendisinde bir şey yok. Üstüne üstlük ailesini sırtlanıyor. Sonra maaşı iyi, birikimi olan yok arabası olan kadın peşindeler. Maddi olarak biraz zorla. Bak bakalim o iyiliginden eser kalacak mı?Biliyor hepsini ben yeni araba aldım 40 bin liraya hatta bazen onun eksikliğini yaşadığını yansıtıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?