- Emoji Skoru
- 1.311
- Puanlar
- 43
ayni olay ben de kek yapip goturmesem kuru kuru cay ikram ediceklermis. haklisiniz biz bize yakisani yapalim gerisi bos. madem ayni sekil agirlayamam diyosun o zaman neden konu actin yazanlar var saka gibi yani burasi dertlesme yeri degil mi konusup dertleselim diye actim zaten bu olay oldugunu konu acmadim gundemimizde cok yer kaplayan bi olay degil bizim icin bize gelmek istediklerinde burada fikir danismak icin actim sohbet ediyoruz ne guzel herkes benzer olaylar yaşamis olabilirYani bilmiyorum ben misafire ozen gosteren biriyim. Ama herkes oyle degil esimin ailesi yurtdisinda ama burda bi kislik evleri var. Neyse evlendikten sonra gittik çağırdılar normalde çok severler beni. Eşimde yola cikmadan once askim yolda yemek yiyelim uzak yol vs dedi 3 saatlik bi yol asiri uzak degil dedim yok ayip olur simdi kadinlar o kadar hazirlanmislardir benim icin vs. Giderken tatli bi seyler aldim. Bi gittik cay kucuk kase patlamis misir kuruyemis ve benim getirdigim tatlilar dedim yemekten once sacma geldi sonra esim dedi hadi yemege cikiyoruz. Gittik yedik falan alman usulu ödedik bana cok komik geldi yani misafir cagirilms asla boylesey yapmam . Daha sonra onlar bize geliceklerdi ben kendime yakisan sekilde her şeyi tamamladim aksilik olmadi gelmediler gelselerdi gostericektim misafirperverlik nasil olur. Esimde üzüldü biraz yani biz ulkelerindeki evlerine gitseydik bize yer kapattirirlardi hergun evlerinde agirlarlardi burada market vs bilmiyolar cok dedi neyse dedim gectim. Siz kendinize yakisani yapin bosverin