kızlar NURCAN la konuştummm şimdi kanvermişler bu gün (daha doğrusu bebğin kanı varmış ellerinde )yeniden yapılacakmış tahlileri hafta içi sorun olursa ararız demişler
kayınvaidesi yanındaymış o nedenle geleiyormuş topiğeee slmmm söylediii sizlereeeeeeeee
ohh be duyunca rahatladım şimdi..
akşam da uğramaza bende msj atacaktım merak ettim prensesi
inş bi sorun çıkmazda aramazlar...
kayınvalidesi yarın gidiyo bi gitsede kızcağız rahatlasa...
selam kızlaaaar
kötü bir gece ve kötü bir gün geçirdim gecenin etkisiyle(( bütün gece kabusların biri bitti biri başladı kaç kez çığlık çğlığa uyandım.. öğleden sonraya kadar kendime gelemedim.. içime bir kurt düştü gittim beta tekrarladım neyseki yükselmiş değerim nerdeyse 14 bin olmuş bir de kedi var diye toksoplazma testi yaptırdım şükür o da çıkmadı zaten 1 yıldır nerdeyse her ay yaptırıyorum :))) şimdi biraz rahatladı içim.. kasıklarım da ağrıyor bebeğim burdayım diyor galiba bana :)))
ohh maşşallahpek bişi kalmamış sanki. bugün kuzenimin bebegine şöyle güzel bişiler alalım dedik. aayyy hiç bi fikrim yok ne almayı düşünüyorsunuz diyo satıcı ben kala kaldım o kadar çok ki çeşit seçemedim bi türlü zor iş miş bu bebek alışverişi helede bebek kızsaa sonu yok biz kadınlarda doğuştan başlıyo alışveriş sec sec dolu
merhabaaaa nasılız bakalım güzel anneler anne adayları???
birazcık evi derleyip topladım gerçi süpürüp silmem de lazım ama onu boşver
birazdan da hazırlanıp çıkıcam pearl ile buluşup emir sultan hazretlerini ziyarete gidicez hepinize çoook dua edicez..
sağol canım benim Allah rzı olsun bizide unutmadığın içinnurcanim yazini okudum..namazi kilmaya gectim sonra..ya namazda aklim hep bebisine gitti..o kadar cok dua ettinki melegin icin..umarim cok ciddi bir sorund egildir canim benim ya...bu gece mubarek gece cok cok dua edelim...insallah yarinki test iyi cikar canim benim yaa
inşallah ayşecim inşallah bitmedi sanki hiçte bitmeyeecek gibime geliyor gücüm yetmeyecek diye korkuyorum artıkAllahım sabır versin banahaydaaaa sen sağlık ocağına güvenme git iyi bir yerde yaptır.. ama biliyorum hiiiç bişeycik olmayacak cin gibi bıcır bıcır bir kız olacak o sen de unutacaksın bugünleri..
inşallah canım sağolnurcanım..
stres yapma cnm...o çok dayanıklı bi kız inş bi sorun yoktur tabide eğer bi sorun varsada cimcimemiz bunuda aşacaktır annesi stres yapma.
canım bizden yeniden kan almadılar ellerinde kan varmış ounla deneyeceklaermiş kağıt gibi bişeye aldılar kanları zaten anlamadım banada cuma günü tek dediği tedavi edilmezse zeka geriliği olur dediler bu testide sonucunu kötü ise bildireceklermiş iyiy ise aramayız dedi ama ben yinede hafta içi gidip sorarım aramasada zaten onlar ne sonuç desede ben tekrar hastanede yaptırıcam ama 2 seferdede aynı çıkarsa vardır bişiki çıkmıştır herkez bişi diyo inanma diyo kimisi sağlık ocağına ama sonuçta onlarda kendi yapmıyoki kimiside erken yapıldı diye yanlıştır diyo daha 7 günlüktü yapıldığında of bilmiyorum nolur dua edinde temiz çıksın artık çok zor herşey benim için kucağıma almadan önce daha kolaydı herşeycanım dur eşime sordum şimdi kötü alınmıs olabılır dıyor yanı yeterlı mıktarda alınamamıstır onun için yenileyim demişlerdir dıyor zaten kanı alıp müdürlüğe yolluyorlar kendileri bakmıyor kan değerlerine..
hata da yapılabııomus benımde yeğenımde olmustu yenıden almıslardı..bide bıraz zor bı işlem cocuk aglıo fılan ya kendı hatalrıysa bıle cok kabul etmek ıstememıs olabılrıler aıleler cunku kızıo neden ıyı alamdınız yenıden bu acıyı çektırıosunuz cocuğuma dıye..
sen gönlünü ferak tut canım, dua ettim bol bol bu gunun yuzu suyu hurmetıne hersey guzel olacak canım ağlama sütün kesilir kusum kızına coklazım daha o sütler tamam mı?
sağol canım Allah razı olsun hep aradın teşekkür ederim Allah razı olsunnurcannnnn lütfen hemen kötü düşünme kuzum hiç bir şey olmayacakkk allahın izni ile canım dualrımız seninle
sağol canımselam kızlar cumanız hayırlara vesile olsun.
ben aslında kendimi tam anlmıyla toparlayamadım hala. ama özel sigorta yaptırdım 6 ay hamile kalmyacaksın dediler. bende 6 ay hamileliliği düşünmemeye karar verdim. tatile çıkacağım. vesaire. yani kendimi iyileştirmeye çalışyorum. Allahım ne zaman nasip ederse inşallah. bende evladıma kavuşacağım. o güne kadar Allahım sabrımı versin. dayanma gücü versin. inşallah.
nurcanım bebeğini çok öpüyorum....
ayşecim sende kendine çok iyi bak. sağlam beslen. sakın grip, hastalık falan kapma.... sen bizim yeni umudumuzsun.
halev - ceylinden- tweety den- den haberler varmı... onlar ne yapıyorlar. acaba..
amiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallahcicişler tnaydın diyeceğim sizlere...
çünkü yeni kalktım
sabah uyandım ama bi baş dönmesi sersemlik beni delirtti hemen 2 yudum bişi yedim ve tekrar yattım...şimdi daha iyiyim
yeterim cnm yaa sen ne iyi kalpli bi insansın kızım için hediye yollayacakmışsın...
adresi yazdım sana ama inan çok mahçupum sana karşı şuan...
Allahım bu cuma günün hürmetine seninde sesi duysun biran evvel cnm..
canım kasık ağrısı iyidir bebeğin kendine yer açıyorselam kızlaaaar
kötü bir gece ve kötü bir gün geçirdim gecenin etkisiyle(( bütün gece kabusların biri bitti biri başladı kaç kez çığlık çğlığa uyandım.. öğleden sonraya kadar kendime gelemedim.. içime bir kurt düştü gittim beta tekrarladım neyseki yükselmiş değerim nerdeyse 14 bin olmuş bir de kedi var diye toksoplazma testi yaptırdım şükür o da çıkmadı zaten 1 yıldır nerdeyse her ay yaptırıyorum :))) şimdi biraz rahatladı içim.. kasıklarım da ağrıyor bebeğim burdayım diyor galiba bana :)))
canlar sağolunn bu gün gittim eşimi ziyaret ettim (has personeli menun lsun diye yabacı gibi bir saat gördüm eşimi )iyiydi çok şükürrr akşamda aradı eşim dr görüşmüş hormonar daha iyi buradan çıktığında her şey daha güzel olacak demiş
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:26::26::26::26::26:
:121::121::121:
fıstık hayırdır
canım sıkılıyor hiç bişey yapasım yok sebebide yok neden sıkıldığımın
al bendende o kadar...
yatak odası beni bekliyo dolapların içi düzen için ama bi türlü kalakamadım...
sabahtan beri kaide değer bişi yaptığımda yok...
sağol canım benim Allah rzı olsun bizide unutmadığın için
inşallah ayşecim inşallah bitmedi sanki hiçte bitmeyeecek gibime geliyor gücüm yetmeyecek diye korkuyorum artıkAllahım sabır versin bana
inşallah canım sağol
canım bizden yeniden kan almadılar ellerinde kan varmış ounla deneyeceklaermiş kağıt gibi bişeye aldılar kanları zaten anlamadım banada cuma günü tek dediği tedavi edilmezse zeka geriliği olur dediler bu testide sonucunu kötü ise bildireceklermiş iyiy ise aramayız dedi ama ben yinede hafta içi gidip sorarım aramasada zaten onlar ne sonuç desede ben tekrar hastanede yaptırıcam ama 2 seferdede aynı çıkarsa vardır bişiki çıkmıştır herkez bişi diyo inanma diyo kimisi sağlık ocağına ama sonuçta onlarda kendi yapmıyoki kimiside erken yapıldı diye yanlıştır diyo daha 7 günlüktü yapıldığında of bilmiyorum nolur dua edinde temiz çıksın artık çok zor herşey benim için kucağıma almadan önce daha kolaydı herşey
sağol canım Allah razı olsun hep aradın teşekkür ederim Allah razı olsun
sağol canım
amiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah
canım kasık ağrısı iyidir bebeğin kendine yer açıyor
oh negüzel hadi gözün aydın rabbbim daha güzel ve sağlıklı günler göstersin inşallah
nasılsınız fıstıklarrrrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarrrrrrrrrr
iyilik yetercim ne olsun takılıp duruyoz nete
seni sormalı
ayyy çocuklar gibi şenim :)))) gez gez ayaklarım şişti.. pearlle buluştuk önce bol bol dua ettik sonra oturduk lafladık alışveriş yaptık 1 saat oldu eve geldiğim..
sen nassın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?