Geleceksin biliyorum bebeğim

evet evet miranda oğlu olcağını biliyodumda bidaha takip edemedim ay iyi olmasına sevindim 23 hafta oldu demek maaşallah Allahım nazardan korusun
ay canım ne kötüdür düğünden hemen sonra o hale gelmek bencede nazardan herşey olur ay ben dua ediyorum ama sure felan okuyamıyorum kanamam var diye eşime ve kaynanama okutuyorum

biz ederiz bol bol canım senin için rahat olsun bugun kandil hem hemde perşembe gecesi çok güzel denk geldi..ayy sorma cnm düğnde hep demişler gelin güzel damat yakısıklı bunların cocukları çok güzel olur demişler işte şimdi tırnaklarımızla kazıoz bakalım canımm rabbım ınsallah bigün nasip edecek ama millet de gözüyle yiyor ben bu kadar olduğunu bilmıodum herkesın kendım gibi sanıodum..
evet canımm büyüdü iicee maaşalahh iyilerde ekım gıbı doğum olacak allahın ıznıyle..o da cok girmio zaten nete bu aralar bebeğin ve kendi ihtiyaçlarıylayla meşgul:)

sağolun canım dualarınız için
ay ama Allah için ben resmini gördüm pek çıtı pıtı bi hatunsun valla değer nazar tabi :)))))))))
ay aman girmesin nete iyi olsunlarda valla sizler felan olmasanız bende girmemde sizleri zölüyorum :))))))))

canlarım kandiliniz mubarek olsun kucaklarınız bebişle dolsun hayırlısı ile

ayy bendede bu site ve canım arkadaşlarım öyle bağımlılık yaptıki anlatamam
bazen dışarda oluyoruz eşime hemen diyorum hadi hadi eve gidelim takip etmem gerekn konular var yazılar var birikince zor oluyo
oda diyo noluyoruz yaa
önceden gezmek için çıldırırdın şimdi kk diyon bişi demiyon diyo
böyle giderse iphone almam lazım dışardada takip etmek için...

ayy bendede bu site ve canım arkadaşlarım öyle bağımlılık yaptıki anlatamam
bazen dışarda oluyoruz eşime hemen diyorum hadi hadi eve gidelim takip etmem gerekn konular var yazılar var birikince zor oluyo
oda diyo noluyoruz yaa
önceden gezmek için çıldırırdın şimdi kk diyon bişi demiyon diyo
böyle giderse iphone almam lazım dışardada takip etmek için...

aynen bende akşam okuyorum eşimde biran önce kalkayım diye bakıyor pc nin başından hepsini okumadan kalktım eşime diyorum ara ara okumazsam birikiyor sonra daha zor oluyor diyorum oda gülüyor bana...bende iphone sipariş ettim kardeşimden almanyadan gelirken getirecek ağustosta...artık sürekli takipde olacam gezmeye gidincede aklım evde olmayacak

hihi 3 mü 4 mü alıyosun bende kocişten istiyorum tamam alırım dedi kaldı unuttu hatırlatsam iyi olacak..

ahahaha kıslar aynı ben gecxen gun aysenın kese göreceği gün müdür yardımcısının odasından girdim baktımmm valla kaydedılıosa kımın nereye girdiği :))))abuuuuuu:)))))))

ayy sağol canımm benimm, sorma kk düşkünlüğünübak şimdi napıorum biliomusun masada yemek yıorum arada sıze yazıorum sankı sole karsımda oturuosunuz gibii ohhh ne güzel:))))))

canlarım kandiliniz mubarek olsun kucaklarınız bebişle dolsun hayırlısı ile
amiiiiiiiiiiiiiin canım hepiniz hamiş kalın :)))))))))))
valla ben hiç sevmezdim pc başında oturmayı eşime kızar dururdum oı hep pc başında diye şimdi eşim bana kızıyo benle hiç ilgilenmşyon diyo :)))))))))
ayy sağol canımm benimm, sorma kk düşkünlüğünübak şimdi napıorum biliomusun masada yemek yıorum arada sıze yazıorum sankı sole karsımda oturuosunuz gibii ohhh ne güzel:))))))

bende kaynanadan gili bebeği uyutuyom bahanesi ile çocuk odaasından giriyom laptopum doğumdan beri salonda tv ünitesini bekliyo :))))))) tozu bile alınmadı yazık :b

sorma eşim bılıo artık sızı, ayse dıo hangısıydı kızı olanmıydı dıor ben sureklı ona sorular soruroum ya nurcanın kızının soyle bı sıkıntısı varmıs dıye hepınızı karıstırıo ama bılıo az cok:))) istanbula gelebilirsem orda olursanız görmek ısterım canım sizi yaa kızın da büyür ozamana
ayy şimdi ev bakıcaz evi değiştiricez bu evi kışın yokluktan bulmustuk da daha buyuk bi eve geçicez ben kaçtım canlarım

inşallah görüşmek isterim canım şimdi ben çıkayım gene canım sıkıldı ağla ağla bitiramedim 10 gündür şimdi sağlık ocağından aradılar topuktan alınan kan değerleri çok kötü çıkmış ciddiymiş bidaha test yapalım dediler yarın gel dediler ay bitmiyo çilem rabbim sen hayırlısını ver sabır ver bana

nurcanim yazini okudum..namazi kilmaya gectim sonra..ya namazda aklim hep bebisine gitti..o kadar cok dua ettinki melegin icin..umarim cok ciddi bir sorund egildir canim benim ya...bu gece mubarek gece cok cok dua edelim...insallah yarinki test iyi cikar canim benim yaa

haydaaaa sen sağlık ocağına güvenme git iyi bir yerde yaptır.. ama biliyorum hiiiç bişeycik olmayacak cin gibi bıcır bıcır bir kız olacak o sen de unutacaksın bugünleri..

nurcanım..
stres yapma cnm...o çok dayanıklı bi kız inş bi sorun yoktur tabide eğer bi sorun varsada cimcimemiz bunuda aşacaktır annesi stres yapma.

canım dur eşime sordum şimdi kötü alınmıs olabılır dıyor yanı yeterlı mıktarda alınamamıstır onun için yenileyim demişlerdir dıyor zaten kanı alıp müdürlüğe yolluyorlar kendileri bakmıyor kan değerlerine..
hata da yapılabııomus benımde yeğenımde olmustu yenıden almıslardı..bide bıraz zor bı işlem cocuk aglıo fılan ya kendı hatalrıysa bıle cok kabul etmek ıstememıs olabılrıler aıleler cunku kızıo neden ıyı alamdınız yenıden bu acıyı çektırıosunuz cocuğuma dıye..
sen gönlünü ferak tut canım, dua ettim bol bol bu gunun yuzu suyu hurmetıne hersey guzel olacak canım ağlama sütün kesilir kusum kızına coklazım daha o sütler tamam mı?

hayırlı kandiller
rabbim yüreklerinizden geçeni nasip etsinnnn dualarımızı geriçevirmesin inşş

nurcannnnn lütfen hemen kötü düşünme kuzum hiç bir şey olmayacakkk allahın izni ile canım dualrımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…