Geleceksin biliyorum bebeğim

ayyy çocuklar gibi şenim :)))) gez gez ayaklarım şişti.. pearlle buluştuk önce bol bol dua ettik sonra oturduk lafladık alışveriş yaptık 1 saat oldu eve geldiğim..
sen nassın kuzum?

ohhh iyi yaptın cnm Allah kabul etsin dualarını....
bu arada fazla yorma kendini....
alışveriş kendinemi yaptın evemi?

unutur muyum hiiiç Rabbim bana güzel ne nasip ettiyse sizlere daha iyisini versin canımmm..
ohhh iyi yaptın cnm Allah kabul etsin dualarını....
bu arada fazla yorma kendini....
alışveriş kendinemi yaptın evemi?

çok bişey yapmadım ama çabuk yoruluyorum galiba.. kocama aldım biraz bişeyler yazlıkları hep eskimiş yazıkk..

unutur muyum hiiiç Rabbim bana güzel ne nasip ettiyse sizlere daha iyisini versin canımmm..

çok bişey yapmadım ama çabuk yoruluyorum galiba.. kocama aldım biraz bişeyler yazlıkları hep eskimiş yazıkk..

dur daha çabuk yorulacağın zamanlara çook var
ben önceden deli gibi gezmek isterdm kociş götürürdü sağolsun yetmezdi
ama şimdi o şurayada gidelim burayaa gidelim diyo geziyoz ama bi zaman sonra ben tıklıyom pilim bitiyo
bana diyo sonra sen eski sen değilsin diye
gerçekten epey kilolandım ağırlaştım çok çabuk yoruluyorum..
bende kocişime babalar günü hediyesi alıcam çıkabilsem bi dışarı..
o bana anneler günü hediyesi almıştı bende ona almak istiyorum anı olarak kalsın.

gittiler canım şükür ben iyiim sen nasılsın hayatım

iyi sayılırım boğazım şişmiş akşam süt içmiştim hemen etkisini göstermiş ben pek süt içemem bademciklerim iltihaplanıyor hemen nasıl bişey bende anlamadım...1 dokun bin ah işit gibi oldu

selam kizlar hepinize......

aysecimmm ay ne guzel ya...hemde pearla bulustun..ohh iki sevdigim insan bir arada...pear sevgilerimi ilet canim...insallahiyidir? nasil morali? dr. kimyasal menapoza sokacakti dimi? tedavi ne asamada?

nurcanim canim benim..evet o zeka topuktan alinan kan...bu zamanlarda her kafadna bir ses cikiyo tahmin edebiliyorum..ama sonucu bekleyip ve sonra bir hastanede testi tekrarlatmak en iyisi...ya bide genelde Allah gostermesin zeka geriligi vs. durumlari dogumda az cok belli oluyo hani bebgin durusuna herseyine yansiyo..senin kizin resmini gordum ben masallah cok guzeldi..insallah ve insallah cani gonulden diliyorumki bir sorun yoktur canim..olumsuz dusunmek hicc istemiyorum....

herzaman ve nazemir ..ayenn kzilar bu havalarda insanin evde hic is yapasi gelmiyo ve nedeni belirsiz sikinti hepimizde var sanirim...

yetercimmm esinin hormonlari duzelmiss..hadi gozun aydin tatlim...

toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir
herzaman_seninle
nurcan306+
umudumsun+

ayşe firarda

hadi allah kavuştursun yada gözün aydın mı desem :)))
bebişin uykusu nasıl çok sık uyanıyor mu canım?
caım uyku soruu yok aslında kızım uslu bir kız ama gaz sorunu ve benim sütümün azlığı huzusuz ediyor kızımı uyurken bile ıkınıyor kıp kırmızı oluyor ve ben hiç bebekler hakkında bişi bilmiyorum kitaplardan okumak gibi olmuyormuş tırnakları kesilecek bende eşimde tırsıyoruz ((((((( banyo yaptıramıyoruz kaynanamla yıkadık tekken naparız bilmiyorum
iyi sayılırım boğazım şişmiş akşam süt içmiştim hemen etkisini göstermiş ben pek süt içemem bademciklerim iltihaplanıyor hemen nasıl bişey bende anlamadım...1 dokun bin ah işit gibi oldu
aman dokunuyorsa içme canım benim çok geçmiş olsun

bilmiyom canım ya diyolarki görüntüden belli olmaz zamanla belli olur diyolar

nurcancım ben sana hem gözünaydın hem Allah kavuştursun diyorum cnm...
gözünaydın şu açıdan evde kendin tek başına daha rahat edersin daha güzel vakit geçirirsin bebeğinle
inş bi sorunuda yok onun annesi üzülme sen..
Allah kavuştursunda şu bakımdan diyorum ne kadar eşinle kayınvaliden tartışmışta olsa dediğine göre maddi manevi yanınızda oldular böyle bi zamndada bu bile çok büyük bişi ihtiyacınız olduğunu bilip avucunu kapatması daha kötü olurdu,sana ev işlerindede yardımcı oldu dedğine göre...
onlar anne evlat bugün küslerse yarın barışırlar...
sen cimcimemize iyi bak annesi
sahi yaa ayşe iyi konuya değinmiş gece çok uyanıyomu mesela kaç kere.

kızz ben gelim sana tırnaklarını kesmeye cimcimenin...
ben yeğenimin tırnaklarını hep ben keserim ablamda diyo ben güvenemiyorum ama mecbur kalıyorum kesiyorum seninle görüşeceksel kesmiyorum sana bırakıyorum diyo
hehe onu yıkaması bile ne güzeldir yaa bende ondan tırsıyorum işte...
bide beslerken tıkanmasından fena korkuyorum öyle bi durumda naparım hiç bilmiyorum..

canim ya...insallah oyle bir durum yoktur ....nasil uzuldugunu senin kadar tabiki anlayamam ama inanki tahmin edebiliyorum..keske dua etmekten baska elimizden bir sey gelse...Rabbim buyuktur..ikinci test sonucu hayirli gelsin insallah..Rabbim evladini sag salim sana ve esine bagislasin insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…