Geleceksin biliyorum bebeğim

hayırlı akşamlar kızlar kandiliniz hayırlara vesile olması dileklerimle.
2.negatif sonucundan sonra kendimizi anca toparlayıp tekrar tedaviye karar verdik
pazartesi 3.tüp bebek denememize başladık hayırlısıyla bu sefer ünivesirtesi hastanesinde yaptırıcaz özel hastanelere nazaran daha iyi bir takip söz konusu 2 günde bir kan tahlili ve ultrasan muayenesi için gidiyorum bakalım hayırlısıyla.
sizleride merak ediyorum bu süre içinde neler yaptınız hamile olan varmı umudumsun nurcan ?

canım hayılı olsun bebişli olsun tedavin inşşşş bu sefer bebğinle buluşursunuz bu sefer

selam kızlar cumanız hayırlara vesile olsun.

ben aslında kendimi tam anlmıyla toparlayamadım hala. ama özel sigorta yaptırdım 6 ay hamile kalmyacaksın dediler. bende 6 ay hamileliliği düşünmemeye karar verdim. tatile çıkacağım. vesaire. yani kendimi iyileştirmeye çalışyorum. Allahım ne zaman nasip ederse inşallah. bende evladıma kavuşacağım. o güne kadar Allahım sabrımı versin. dayanma gücü versin. inşallah.

nurcanım bebeğini çok öpüyorum....

ayşecim sende kendine çok iyi bak. sağlam beslen. sakın grip, hastalık falan kapma.... sen bizim yeni umudumuzsun.

halev - ceylinden- tweety den- den haberler varmı... onlar ne yapıyorlar. acaba..

cicişler tnaydın diyeceğim sizlere...
çünkü yeni kalktım
sabah uyandım ama bi baş dönmesi sersemlik beni delirtti hemen 2 yudum bişi yedim ve tekrar yattım...şimdi daha iyiyim
yeterim cnm yaa sen ne iyi kalpli bi insansın kızım için hediye yollayacakmışsın...
adresi yazdım sana ama inan çok mahçupum sana karşı şuan...
Allahım bu cuma günün hürmetine seninde sesi duysun biran evvel cnm..

merhaba nilüfer dilerim allah tez zamanda bebeğine sağsağlim kavuşturur sizi,benimde olmadı tam 2,5 sene ne ben ne eşim hiç dr.a gitmedik ağladım üzüldüm en sonunda ben hastanelerde iğnelerle ilalarla uğraşamam olmuyo olmıcak belli ki dedim eşime,ne oldu bitti anlamadan geçen ay hamile kalmışımhem de bi dizi vitamin eksikliğim varken,adet geçince ihtimel vermeden gayet rahat test yaptım sonra dr. gittim şimdilik sağlıklı ama anlaşıldığı üzere herşeyin bir zamanı var ve herşeyin hayırlısını dilemek lazım,hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun,sevgiler...

canalrım nasılsınızz bakalımm
nurcanımdan haber göremedim yaa ınsallh bu kez hersey yolunda olacak bu test de ıyı cıkacak
ayşecim sen nasılsın canımm boğazın nasıl oldu..ayy güneşlensın hamıleler dıo sımdı seda bacımda:))))
kıslar bız bugun anneme gıdıyoruz haftasonu giremem merak etmeyin hepinize bol bol dua ettim nicklerı söylerken gülmek geldi bi ara dıorum kı mesela herzaman senınle nın kızı sağlıcakla doğsun ınsallah sonrada bı tuhaf geldi:) valla yazabılenler bana özelden isimlerini yazabilrlermi arkadaşlar öyle daha çok yenirini bulur sanırım cok öptum hepınızı çok özlicem annenmlerde nnet yok iyi tatıller herkeseeee....

yok gülüm kimsecikler kalmamış ruh gibi topik. sen nasılsın alışveriş alışveriş yorulmadın mı neler aldın bebişe

iyiym bende cnm sabah epey sersemdim evde uyumuşumda kendime geldim.
alıverişler bitiyo gibi cnm eksikler epey azalıyo yaptıkça
hastane çıkışı aldık 2.yedek olsun diye alt açmalar küvet kremleri ağız bezleri şampuanlar biberonlar battaniyeler çıtçıtlı badiler falan derken hep bebişe aldım cnm kendime bi çöp bile almadım hee
daha karnımda böyleyse doğduktan sonra annesi palaçor gezecek heralde..

selam kızlaaaar
kötü bir gece ve kötü bir gün geçirdim gecenin etkisiyle (( bütün gece kabusların biri bitti biri başladı kaç kez çığlık çğlığa uyandım.. öğleden sonraya kadar kendime gelemedim.. içime bir kurt düştü gittim beta tekrarladım neyseki yükselmiş değerim nerdeyse 14 bin olmuş bir de kedi var diye toksoplazma testi yaptırdım şükür o da çıkmadı zaten 1 yıldır nerdeyse her ay yaptırıyorum :))) şimdi biraz rahatladı içim.. kasıklarım da ağrıyor bebeğim burdayım diyor galiba bana :)))

cnm...oh bak çoğalıyo ne güzel sağlıklı gebelik olduğu belli
kasık ağrısı göğüslerda hassaslık ilk başlarda olan şeyler sonra zamanla geçiyo hamileliğin sonuna doğru gene başlıyo
sen ne zamn gidecektin pıt pıtları duymaya

önümüzdeki ptesi değil sonraki ptesi gidicez o zaman 7 hafta olacak sanırım duyulur bir sorun yoksa:26:

hadi yaa bu sefer almadılar demek seni
inş en kısa zamanda oda çıkar cnm...

günaydın canlarım.. hepinize hayırlı cumalar..

yeterim bu son olsun inşallah eşim turp gibi dönsün artık evine Rabbim şifa versin canımm..

canlar sağolunn bu gün gittim eşimi ziyaret ettim (has personeli menun lsun diye yabacı gibi bir saat gördüm eşimi )iyiydi çok şükürrr akşamda aradı eşim dr görüşmüş hormonar daha iyi buradan çıktığında her şey daha güzel olacak demiş
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ayyy ne kadar kötü yaaa git ziyaretçi gibi gör eşini gel..
inş herşey yolunda ilerleyecek cnm...

kız neden mahçup olacaksın küçücük bir hediyeeee senin kızına ve ayşeminnn mucizesineee teyzesindennn güle güle kulansınlarrrrr

kız ayşemmmmm sen beni öldüreceksin bu ne pinpirik bu ne stressss rahat ol benim yeğenim sağlıcakla nur topu gibi gelecek ALLAHIN izni ileee
dua ettim hepimize ama sana dua ederken ayşem gözlerini kapayıp açtığında bebği sağlıcakla kucağında olsun dedimmm (yoksa sen bu sterse dayanamayacaksın )[/TABLE]

ayyy ne kadar kötü yaaa git ziyaretçi gibi gör eşini gel..
inş herşey yolunda ilerleyecek cnm...

haklısın canım nahoş bir durum ama hemşirelerle (bölümün baş hemşiresiyle )didişmekten yoruldum artıkk eşim her yattığında aynı şeyleri bin kez anlattım ama hala direniyor artık bana bir gıcığı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…