Geleceksin biliyorum bebeğim

tabiki bende burdayım eşime gidip geldiğim için biraz yorgunum :26::26::26:ama bu sıkıntılar hafiflesin her dk burada olacağımmmmm sizin başınızı şişireceğim dır dır edip

seni biliyoruz cnm her dk buradasın
şu sıkıntılarını at
zaten herkesi topa tutacaksın neredesiniz siz topiği neden yalnız bırakıyosunuz diye
seni mazur görüyoruz eşini bi iyileştir hayırlısıyla hep muhabbet ederiz
eski çay keyiflerimize devam ederiz hiihhhi

sağol cnanım evet madi de manevide desteği çok oldu ben doğum parasını kartla ödemiştim onu ödediler bebeğe ben oda istiyordum ama olsun gitmişler beşik almışlar büyük yatak olandan bezalı pembeli güzlde sonradan devamını kndim yaptırıp oda yapabilirim sonra evde nekadar eşim beğenmesede yemekleri yaptı bulaşık felan o yıkadı hep misafirler geldi onlara hizmet etti ben hep kızımla ilgilendim bana tek zaarı her kötü haberde zaten erken aldırdınız çocuğu demesiydi onada ben ses çıkaramadım geçtim :)))))
ah gel kes valla kız ben nasıl yaparım bilmiyorum yavrumun eli hala eldivenli bi rahat edemedi çocuk

sağol canım benim duaların yeter bize zaten rabim sizlerin duaları ile yavrumu koruyacak inşallah bu testimizde temiz olacak

inşş o günlarde gelecek inşşşşş

canlar ben çok yorgun ve halsizim o yüzden bu gün evdeyim eşmie gittimedimm
sanırım has oluyorum yaaaa:26::26::26::26:

slm.
konu ne tam olarak anlayamadım ama,kimyasal geçiren biri olarak,bu iğne neyin nesidir,nasıl bi tedavi şekli merak ettim,açıklarsanız sevinirim.

yavyularımmmmmmmmmmmmm
nedesinizzzzzzzzzzzzz :26::26::26:özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi gelin yaaaaaaaaa

yorgunuum dostlarıııım yoruldum artıııık gezmekten ölcem galibaaaa... bir de dışarlarda gezerken bir amele yanığı olmuşum heryerim acıyooo kırlık biyerlerde saatlerce dolandık bugün bittim valla birazdan yatıcam ama size selam vermeden geçmeyeyim dedim...
sizin de sesiniz çıkmamış bugün naberler naberler??
yarın osmancığımı gidicem öğlen arasında bakalım benim kırmızı mercimek büyüyüp yeşil mercimek olmuş mu??

büyümüştür tabi belki nohut olmuştur...senin osmana da küstüm ben

günaydın kızlaaar eveeet işimin başındayım.. yine işler birikmiş de birikmiş.. önce size bir bakayım dedim sonra hemen işe girişicem..

neden kii naaptı sana delibaş??

günaydınnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrr
yeni hafta yenilikleriyle gelsin inşşş

kız ayşem tabiki büyümüştürrrrr ALLAHIN İZNİ İLE sen başak türlüsünü düşünmee
evet nazemir doğru diyorsun nohut kadar olmuşturr
güzel haberlerle gel ayşemmmmmm
ve nurcanım bu gün sağlık ocağındna arayacaklardııı(inşş sorun yoktur aramazlar)inşşşş sonuçgüzel çıkar bebişimizinnn

günaydın kızlaaar eveeet işimin başındayım.. yine işler birikmiş de birikmiş.. önce size bir bakayım dedim sonra hemen işe girişicem..

neden kii naaptı sana delibaş??
selamlar... tüp bebekteki tedavimde yumurta baskılayıcı iğneyi unuttuğu onun için de tedavimin iptal olması harcanan paralar bi kolaylık göstermemesi aklıma geliyor daha ne olsun onun içinde küstüm
günaydınnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrr
yeni hafta yenilikleriyle gelsin inşşş

günaydınlar...

slm kızlar..
malesef dn giremedim ama gece 12de eve gelince birikmesin diye gözlerim yarı kapalı okudum hepsini
dün kocişle güzel bi gün geçirdik kızımızlada tabi
sabahtan kahvaltıya gittik temiz hava bol gıda bebişim çok mutlu oldu hep kıpır kıpır oynadı durdu içimde...
kahvaltıdan sonrada kayınpederin çiftlik evine gittik kayınvalideler teyzeler yeğenler oradaymış onlara katılmak istedik
günümüz orman kenarında bol oksijenle geçti hep maşallahı vardı kızımında uyuduğunu çok az farkettim hep karnımı sallladı durdu cimcime akşam 11e kadarda oradaydık mangal keyif derken gün nasıl geçti anlamadık eve gelince yorgunluğu çıktı kendimi direk yatağa atmak istedim sonra size bakmadanda edemedim hepinizi okudum bi yaramazlık yok şükür.... bu sabahtan beri kızımın hala maşallahı var teyzeleri dünü unutamadı heralde kahvaltıdan beri çoşuyo içerde
ama artık kıpraşmaları ağrılı oluyo buda büyüdüğünün bi göstergesidir heralde,bakalım çarşamba günü kontrolümüz var neler yapıyo görecez,bi foto verir inş bu kez...

yeter....
cnm hediyenla çok mutlu oldum
sabah eşim açtı kapıyı kargoya ve oda şok oldu
bu sabah kahvaltıda ona bahsetöiştim böyle böyle arkadaştan hediye geliyo kızımıza diye oda ne zaman gelecek dedi 15 dk geçmedi kapı çaldı ikimizde şok olduk bugün geleceğini biliyodun dimi diyo
inan çok hoşumuza gittii kociş bile geldi gitti baktı ne kadar zevkliymiş diyo...sağol cnm bu güzel temiz kalpliliğin elbet karşına çıkacaktı cnm...
bu arada fotoyu eklicem bi ara..hiç kızıma bu tarz jile almamıştım.ilk jilesi yeter teyzesindne oldu...

oh ne güzel gezmişin en kötü günün böyle olsun...bende hazırlık yaptım birazdan parka gidecez kardeşimle komşumla artık akşam kaçta gelirim bilmiyorum

Küçük kurtçuğumu gördüm teyzeleri :))))) ve inanılmaz bişey oldu çoook hafif belirsiz ama kalbi atıyor :)))
Ptesi bir daha gidicez o zaman daha net görürüz dedi doktorum..
Ya rabbim sana şükürler olsun...

41 kere cumartesi dinleyecektiniz söylemedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…