Geleceksin biliyorum bebeğim

ayşecim cnm ohhh maşallah hemide 41.5 kere ,
demek kurtçuğunun kalbi atmaya başladı yeterince güçlü ses veremeyeceğinden dinleyememişinizdir...
ama attığını görmek ne kadar güzel bişi değilmi?
Allahımın mucizesii...
benim senin haftalarında kanamam başlamıştı ve dr a koşmuştuk dr ultrasonda baktı bebekte sorun yok kalbi atmaya başlamış dedi gördk eve mutlu döndük,kanamam devam etmişti ve sabah içim içime sığmadı tekrar gittik dr a ve gittiğimizde oda neatışların seslerii duymuştuk,kendi gnlerim aklıma geldi...
çok dikkatli ol bebişim,çok gezipte yorma kendini.....

evet çok güzeldi böyle küçücüüük bişey kıpır kıpır ama belli belirsiz :))))
hiç ağrım sızım bulantım kanamam yok çok şükür.. doktor da hiç birşeyini kısıtlama sadece yeme tut boğazını dedi :))) sen iki canlısın ye kızım diyenlere aldırma yeme diyor..zaten iştahım yok pek meyve ve su istiyor canım sadece bir de kuru ekmek ve peynir.. öğlen yediklerimin hepsini iade ettim zaten

oh oh çok şükr hiç bi negatiflik olmaz inş..
o dr da ne osmancıkmış heee olurmu hiçbişeyini kısıtlama
dikkat etmelisin yediklerine cnm azar azar yemelisin zararlıları tüketme
zaten bebek şuan senin depondan besleniyo sen yedikçe depoya ilave oluyo ve bebek sevdiği yiyecekleri senden seçiyo...istifra başladı demek en kötüsüde o.

ay dokuz ay her yediğimi çıkartmaya razıyım ben gık dersem nolayım :)))
eh ben de bir çizelge yapsam mı acabaaaa???

ayy canlarım merhabaaa
ayşeee pı tpıtları görmüşşün kuşummm gözün aydın tıcker da yapmıssın oy oy oy canım benımm
rabbım korusun kollasın sızı ınsallah:)))))9
nurcandan kötü bir haber yok cok sukurler olsun solee bı bakgım kıslar cok okuyamdım yenı geldım bugun bı ara gırdım dısardan hemen kapamak zorunda kaldım yazamadım
başkada hersey yolunda sankıı ben cok yorgunummm sekerler bugun off gunumduu ılkkkez pazardan donmedım oldum yorgunluktan.))))kaçtım ben şekerler bıraz dınleneyım

tam duyduk diyemeyiz de işte dikkatli bakınca kımıldayan bişeyler gördük çok şükür
yaa nurcanı ben de çok merak ediyorum ama aramaya çekiniyorum..

canımmmm güzell günlerde kulansınnn inşşşşşşş
beğenmenize sevindimmmmmm

çok şükür rabbim sağlıcakla kucaklamayııı nasip etsinnn inşşşşşşşşşşşş

AMİİİİİNN Darısı tez zamanda başına canımmm...
Eşin nasıl oldu??
Bu arada patikler çoook güzel sağol canım benim..

aminn inşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşş sırayla hepimize inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım güzel günlerde kulanın inşşşşş daha güzellerinide yolarım bebiş birazcık büyüsünde
pirinç ,kımızı mercimek,yeşil mercimek ,nohut olsunn (ben bu bakliyat sırasını karıştıryorum galiba )rabbim bahtını şansını açık etsin inşşşşşşşşşşşşş
canım eşimda daha iyi biz bu gün taburcu olduk çok şükürrrrrr

Son düzenleme:
kız bu arada ben nurcanla konuştum sağlıkocağından aramamışlar (inşş hiçççççç aramazlar)ama nurcanım çarşaba gün gidip soracak
gelir birazdan topiğe zatenn nurcanda

aaa güzel hbr bu eşin taburcu oldu demek
hadi gözünaydın cnm...
inş herşey yolunda ilerlerde düzelir bian önce
nurcandanda güzel hbrler geldi demek aramamışlar...

aaa güzel hbr bu eşin taburcu oldu demek
hadi gözünaydın cnm...
inş herşey yolunda ilerlerde düzelir bian önce
nurcandanda güzel hbrler geldi demek aramamışlar...

sağol canım evet ben eşimle evdeyimmm
nurcanıda aramamışlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…